tsiftsism Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά που μπορώ να βρω swype πληκτρολόγιο για το Desire μας? Εγώ από την 1η μέρα που πήρα το κινητό μου έκανα όσα γράφονται στο 2o post του οδηγού για το Galaxy3. Ίσως να υπάρχει και ποιο εύκολος τρόπος (να βρεις κάπου ένα .apk ή κάτι άλλο) και σίγουρα από τότε θα έχουν βγει νεότερες εκδόσεις, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κάνω αναβάθμιση. Έχω και πάντα το backup μου στο Titanium Backup και με κάθε αλλαγή rom που κάνω, ξαναπερνάω το Swype. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλησπερα παιδια...!!! μηπως μπορειτε να βοηθησετε για καλύτερη ρύθμιση στο setCPU για εξοικονόμηση μπαταρίας; μολις περασα την RCMix S v1.1 A2SD+ και δεν ξερω να ρυθμισω το setCPU... ευχαριστω εκ'τον προτέρων...:confused: Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλησπερα παιδια...!!! μηπως μπορειτε να βοηθησετε για καλύτερη ρύθμιση στο setCPU για εξοικονόμηση μπαταρίας; μολις περασα την RCMix S v1.1 A2SD+ και δεν ξερω να ρυθμισω το setCPU... ευχαριστω εκ'τον προτέρων...:confused: Άσχετο... Στο ίντερνετ μπορείς να μπεις κανονικά; Εγώ την έβαλα για 1 ώρα αλλά επειδή δε συνδεόταν σε wifi την έβγαλα αμέσως. Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Άσχετο... Στο ίντερνετ μπορείς να μπεις κανονικά; Εγώ την έβαλα για 1 ώρα αλλά επειδή δε συνδεόταν σε wifi την έβγαλα αμέσως. ναι,δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα απλα φυσαει η ρομ...:rolleyes: να προσθεσω μονο οτι εχω HBOOT CM7 Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλησπερα παιδια...!!! μηπως μπορειτε να βοηθησετε για καλύτερη ρύθμιση στο setCPU για εξοικονόμηση μπαταρίας; μολις περασα την RCMix S v1.1 A2SD+ και δεν ξερω να ρυθμισω το setCPU... ευχαριστω εκ'τον προτέρων...:confused: αφου μολις την περασες γιατι θες να περαξεις τη cpu; περιμενε να δεις πως παει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αφου μολις την περασες γιατι θες να περαξεις τη cpu; περιμενε να δεις πως παει... μαλλον εχεις δικιο, απλα ειμαι κι'εγω ανύσηχω πνευμα :w00t: και θελω να το σκαλιζω συνεχεια... Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα στην Desiroπαρέα. Θα ήθελα τα φώτα σας στο πώς μπορώ να ειδοποιούμαι όταν μια επαφή μου έχει γενέθλια. Σήμερα πχ ούτε που εμφάνισε τίποτα παρότι τα είχα κανονικά περασμένα στις πληροφορίες ... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 καλησπερα παιδια...!!! μηπως μπορειτε να βοηθησετε για καλύτερη ρύθμιση στο setCPU για εξοικονόμηση μπαταρίας; μολις περασα την RCMix S v1.1 A2SD+ και δεν ξερω να ρυθμισω το setCPU... ευχαριστω εκ'τον προτέρων...:confused: εγω το εχω στο 115200 max - 384000min ondemand.. αλλα σιγουρα δεν ειναι για εξοικονομιση αυτο! :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Σ' ευχαριστώ για την προσφορά σου και τη διάθεση να βοηθήσεις, αλλά μου έτυχε κάτι επείγων χτες και άφησα ανοιχτό το pc (ίσως να φαινόταν ότι ήμουν online) και έφυγα από το σπίτι. Όταν επέστρεψα μετά τα μεσάνυχτα, είδα ότι ο Robocik έβγαλε νέα version της RCMix S, την flashαρα με CWM και bootαρε. :w00t: Δεν χρειάζομαι πλέον να κάνω s-off (δεν κάνω πλάκα ότι άσπρισαν τα μαλλιά μου βλέποντας για 1 ώρα να μην γίνεται κάτι στο κινητό, ενώ αυτό λειτουργούσε) και να αλλάξω recovery. Ευχαριστώ και πάλι. Για εντυπώσεις για την καινούρια rom, ξεκινάω post στο Sense HD rom thread. ;) καλημερα :)& εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα οταν προσπαθησα να το κανω s-off μου εβγαζε Waiting for flashing to complete.... hub 1-0:1-0 unable to enumerate USB device on port7 /home/tc/alpharev.sh: line 331 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 343 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 353 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 361 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 366 [: -eq: unary oparator expected tc@box:~$ δοκιμασα σε ολες τις usb ports αλλα τπτ & εγω δεν ειχα περισσοτερη υπομονη απο σενα:X & οταν εκανε reboot & ανοιγε το εβγαζα απο το usb μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να το κανω s-off :( το ειχα αναφερει στα παιδια & μου ειπαν να δοκιμασω σε αλλο pc το εκανα αλλα τπτ παλι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 καλημερα :)& εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα οταν προσπαθησα να το κανω s-off μου εβγαζε Waiting for flashing to complete.... hub 1-0:1-0 unable to enumerate USB device on port7 /home/tc/alpharev.sh: line 331 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 343 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 353 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 361 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 366 [: -eq: unary oparator expected tc@box:~$ δοκιμασα σε ολες τις usb ports αλλα τπτ & εγω δεν ειχα περισσοτερη υπομονη απο σενα:X & οταν εκανε reboot & ανοιγε το εβγαζα απο το usb μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να το κανω s-off :( το ειχα αναφερει στα παιδια & μου ειπαν να δοκιμασω σε αλλο pc το εκανα αλλα τπτ παλι :( Ναι, έτσι ακριβώς... Δεν ξέρω τί έφταιξε. Φυσικά δεν το ξαναεπιχειρώ (ούτε σε άλλο pc) με κίνδυνο να 'πάρω' τη συσκευή στα χέρια. Ιδίως τώρα που μπόρεσα και πέρασα τη rom με CWM mod. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Καλησπέρα Ελπίζω η ερώτηση να λειτουργήσει ως βοήθεια για κάποιον που σίγουρα θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό με το καινούριο του Desire. Προσπαθώ να βρω μέσα στον κατάλογο επαφές πηγαίνοντας κατευθείαν πχ. στο γράμμα Ζ ή Χ, τα ελληνικά όμως. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Edited May 13, 2011 by Villis Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Mπορείς να περάσεις κάποια εφαρμογή η οποία παρέχει ειδοποιήσεις για γενέθλια πχ το ebo birthday... Καλύτερα τέτοιες απορίες να τις εκφράζεις εδώ όμως :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Το έγραψα εδώ γιατί το HTC Sense έχει άλλο ημερολόγιο πχ από το Stock android κι ήλπιζα μήπως γίνεται να δουλέψει έτσι. Έβαλα τελικά το Ebo γιατί δε φαίνεται άλλη λύση... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπερα Πως μπορει να εμφανιζει ενα πρασινο τικ διπλα στα μηνυματα που στελνω μεσω του handsent. Καποτε γινοταν. Τωρα ενω εχω ρυθμισει τις αναφορες παραδοσης δεν γινεται. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπερα Πως μπορει να εμφανιζει ενα πρασινο τικ διπλα στα μηνυματα που στελνω μεσω του handsent. Καποτε γινοταν. Τωρα ενω εχω ρυθμισει τις αναφορες παραδοσης δεν γινεται. Sent from my HTC Desire using Tapatalk αυτο ειναι απο την αναφορα... εγω το εχω ενεργοποιησει κ μια χαρα βγαινει... εχει τρεις αναφορες παραδοσης, σιγουρα τα εχεις βαλει κ τα τρια...??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 αυτο ειναι απο την αναφορα... εγω το εχω ενεργοποιησει κ μια χαρα βγαινει... εχει τρεις αναφορες παραδοσης, σιγουρα τα εχεις βαλει κ τα τρια...??? Ποια ειναι τα 3; μπορεις να μου τα πεις σε παρακαλω; πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο κ στην εφαρμογη μηνυματα του κινητου; Επισης μια αλλη ερωτηση Εχω την zagg screen shield την οποια την εβγαλα κ την ξεπλυνα με νερο βρυσης γιατι το υγρο που ειχε μεσα στην συσκρυασια τελειωσε. Τωρα που την βαζω δτο κινητο εχει διαφορα χνουδια σκονες στη μερια που κολαει. Τι μπορω να κανω; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ποια ειναι τα 3; μπορεις να μου τα πεις σε παρακαλω; πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο κ στην εφαρμογη μηνυματα του κινητου; Επισης μια αλλη ερωτηση Εχω την zagg screen shield την οποια την εβγαλα κ την ξεπλυνα με νερο βρυσης γιατι το υγρο που ειχε μεσα στην συσκρυασια τελειωσε. Τωρα που την βαζω δτο κινητο εχει διαφορα χνουδια σκονες στη μερια που κολαει. Τι μπορω να κανω; Sent from my HTC Desire using Tapatalk πας ρυθμισεις, ρυθμισεις ληψης μηνυματων, κ εχει αναφορα παραδοσεις... εε σε εκεινη την καρτελα οτι εχει απο αναφορα το εχω τικαρισμενο...! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 πας ρυθμισεις, ρυθμισεις ληψης μηνυματων, κ εχει αναφορα παραδοσεις... εε σε εκεινη την καρτελα οτι εχει απο αναφορα το εχω τικαρισμενο...! Ευχαριστω πολυ. Το εκανα κ δουλεψε. Για το αλλο που ρωταω ξερεις κατι; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ευχαριστω πολυ. Το εκανα κ δουλεψε. Για το αλλο που ρωταω ξερεις κατι; Sent from my HTC Desire using Tapatalk εγω γτ νομιζω οτι αν το βγαλεις μετα δεν ξανα μπαινει....????? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 εγω γτ νομιζω οτι αν το βγαλεις μετα δεν ξανα μπαινει....????? Και εγω αυτο καταλαβαινω αλλα δεν ειναι λογικο; στο site δεν λεει κατι τετοιο αλλα τελικα υπαρχει προβλημα Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Το κινητο γενικα δεν εχει προβλημα αλλα ορισμενες φορες κολαει τοσο πολυ που μονο με επανεκκινηση διορθωνεται η λειτουργια του.Η οθονη με πολυ δυσκολια αποκρινεται στα αγγιγματα. Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα πχ καθαρισμου υπολοιπων ή κατι αλλο που να βοηθαει ? Η συσκευη ειναι μεν root αλλα εχω την επισημη εκδοση περασμενη. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Το κινητο γενικα δεν εχει προβλημα αλλα ορισμενες φορες κολαει τοσο πολυ που μονο με επανεκκινηση διορθωνεται η λειτουργια του.Η οθονη με πολυ δυσκολια αποκρινεται στα αγγιγματα. Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα πχ καθαρισμου υπολοιπων ή κατι αλλο που να βοηθαει ? Η συσκευη ειναι μεν root αλλα εχω την επισημη εκδοση περασμενη. Ευχαριστω. αυξανεται η χρηση της cpu εκεινη τη στιγμη. μηπως απλα καποια εφαρμογη κανει τη ζημια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 αυξανεται η χρηση της cpu εκεινη τη στιγμη. μηπως απλα καποια εφαρμογη κανει τη ζημια; Πιθανον αλλα ποια αραγε ? Υπαρχει τροπος να την βρω ??? Δεν το κανει παντα. Ανοιχτο εχω μονο το bluetooth μονιμα αλλα το χρειαζομαι ετσι. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Πιθανον αλλα ποια αραγε ? Υπαρχει τροπος να την βρω ??? Δεν το κανει παντα. Ανοιχτο εχω μονο το bluetooth μονιμα αλλα το χρειαζομαι ετσι. Ευχαριστω. Με ένα task manager ίσως. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Με ένα task manager ίσως. Απο market υπαρχει κατι ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts