Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελληνική MIUI 1.04.29 εδώ

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που ειναι το νεο forum ρε παιδια ???

Αυτό στο οποίο είσαι μέσα :wacko:

HTC Desire

Πλέον έτσι θα συμβαίνει με τα HOT κινητά. Ανάλογα με τα hits τους φυσικά. Αν αποκτούν υψηλή επισκεψιμότητα θα αποκτούν και νέο δικό τους φορουμ.

Συνεχίστε λοιπόν, enjoy. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα threads.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ελληνική MIUI 1.04.29 εδώ

Γραφει :

Download for HTC Desire

ROM:http://roms.miuiandroid.com/miui/miu...ire-1.4.29.zip

Greek pack http://www.multiupload.com/M2D7MAWJ0W

Το ελληνικο πακετο γλωσσας δεν περιλαμβανεται στο αρχικο link ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

παιδια ας με βοηθησει καποιοσ...περασα την rcmxhd και οι φωτογραφιεσ στις επαφες μου βγαινουν θολες.Ειχα διαβασει καπου οτι υπαρχει λυση αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω να το βρω.Αν μπορει καποιος να μου απαντησει.ευχαριστω!

ρε παιδια o καιρος του sense απο ποιο site παιρνει πληροφοριες....??? γτ ολο μου δειχνει καταιγιδες κ ειναι χαρα θεου εξω... Edited by sakis697

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Αυτό στο οποίο είσαι μέσα :wacko:

HTC Desire

Πλέον έτσι θα συμβαίνει με τα HOT κινητά. Ανάλογα με τα hits τους φυσικά. Αν αποκτούν υψηλή επισκεψιμότητα θα αποκτούν και νέο δικό τους φορουμ.

Συνεχίστε λοιπόν, enjoy. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα threads.

Συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω την διαφορα.Εχει το desire ενα κομματι στο forum οπως και ειχε μεσα στην κατηγορια για android.Τι αλλαξε ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γραφει :

Download for HTC Desire

ROM:http://roms.miuiandroid.com/miui/miu...ire-1.4.29.zip

Greek pack http://www.multiupload.com/M2D7MAWJ0W

Το ελληνικο πακετο γλωσσας δεν περιλαμβανεται στο αρχικο link ?

Όχι στο πρώτο link είναι η αγγλική miui :D Περνάτε πρώτα την αγγλική και αμέσως το ελληνικό πακέτο :D

Όχι στο πρώτο link είναι η αγγλική miui :D Περνάτε πρώτα την αγγλική και αμέσως το ελληνικό πακέτο :D

Βασικά στο πρώτο είναι η κινέζικη :P

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ναι σωστά :p Όπως και να 'χει δε τη θέλουμε :p

By the way Finn ευχαριστώ τα μάλλα για τη μετάφραση :D

Συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω την διαφορα.Εχει το desire ενα κομματι στο forum οπως και ειχε μεσα στην κατηγορια για android.Τι αλλαξε ?

Πριν όλα τα θέματα για το Desire (μπαταρία, αυτονομία, μενού, επίεπδα λήψης, Bluetooth, ROM's) όλα τα ρωτάγατε σε ένα thread, αυτό.

Πλέον μπορείτε να ανοίξετε νέα ερωτήματα για Bluetooth σε νέο thread, έξω από εδώ. Άλλο thread για την μπαταρία του, άλλο για την κεραία του κλπ.

Τι δεν καταλαβαίνεις; :wacko:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

μπραβο ρε παιδια επρεπε να ειχε γινει εδω και πολυ καιρο αυτο. μπαιναμε σαν νεοι να δουμε τι παιζει με τη συσκευη και διαβαζαμε ψαγμενες συζητησεις πανω σε ρομς και εξτ και διαφορα αλλα και δε βγαζαμε ακρη.

παιδια να ρωτησω κατι εκει που λεει "10 βήματα για να περάσουμε official ROM"παταω μεσα κ μου λεει στο πρωτο βημα" Κατεβάζουμε την τελευταία επίσημη rom από τα link που υπάρχουν στο πρώτο post του thread του Desire στο myphone.gr".

αυτο απο που παω να το κατεβασω?βοηθεια γιατι δεν ξερω τι να κανω.

παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα τρεχω τισ παρακατω εντολες απο adb για να βγαλω το titanium απο system app& μου βγαζει

<<rm failed for com.keramidas.TitaniumBackup-1.apk. Read-only file system>>τι κανω λαθος ?

Enter shell mode again by typing: adb shell

Type: cd system/app

This takes you into the system/app folder

Type: ls

This will show you a listing of the apps (.apk files) in the folder

Type: rm <full_name_of_app.apk>

where <full_name_of_app.apk> is the name that was listed in step 2

This deletes the application permanently from your phone

Υ.Γ. παλι καποια στιγμη ειχα παιδευτει & μου το ελυσε ο Κολλατος αλλα επειδη το εκανε με team viewer δεν συγκράτησα τις εντολες & την διαδικασια

εχω ρομ την supernova με data2sd

χωρίς να είμαι ειδικός στο adb νομίζω ότι το λάθος σου είναι η εντολή cd. δηλαδή δεν πρέπει να μπεις στον κατάλογο αλλά να κάνεις mount με την εντολή adb shell mount /system/app και μετά να δώσεις την εντολή rm. τουλάχιστον αυτό κάνω όταν θέλω να σβήσω κάποιες stock εφαρμογές από το desire μου..

Καλησπέρα

Περνώντας τις επαφές μου σήμερα μία μία από το παλιό μου τηλέφωνο (google contacts τις κάνω εξαρχής, δεν την ξαναπατάω :lol: ) παρατηρώ ότι ο κατάλογος που δημιουργείται τους δείχνει όλους με το μικρό όνομα πρώτα και το επίθετο δεύτερο. Πώς μπορώ να τους ταξινομήσω με το επίθετο αλφαβητικά κι όχι με το μικρό;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

χωρίς να είμαι ειδικός στο adb νομίζω ότι το λάθος σου είναι η εντολή cd. δηλαδή δεν πρέπει να μπεις στον κατάλογο αλλά να κάνεις mount με την εντολή adb shell mount /system/app και μετά να δώσεις την εντολή rm. τουλάχιστον αυτό κάνω όταν θέλω να σβήσω κάποιες stock εφαρμογές από το desire μου..

το κανω ετσι & μου βγαζει

no such file or directory

μηπως πρεπει να ειμαι σε recovery ?

παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα τρεχω τισ παρακατω εντολες απο adb για να βγαλω το titanium απο system app& μου βγαζει

<<rm failed for com.keramidas.TitaniumBackup-1.apk. Read-only file system>>τι κανω λαθος ?

Enter shell mode again by typing: adb shell

Type: cd system/app

This takes you into the system/app folder

Type: ls

This will show you a listing of the apps (.apk files) in the folder

Type: rm <full_name_of_app.apk>

where <full_name_of_app.apk> is the name that was listed in step 2

This deletes the application permanently from your phone

Υ.Γ. παλι καποια στιγμη ειχα παιδευτει & μου το ελυσε ο Κολλατος αλλα επειδη το εκανε με team viewer δεν συγκράτησα τις εντολες & την διαδικασια

εχω ρομ την supernova με data2sd

το κανω ετσι & μου βγαζει

no such file or directory

μηπως πρεπει να ειμαι σε recovery ?

Τι μήνυμα σου βγάζει; rm failed for com.keramidas.TitaniumBackup-1.apk. Read-only file system ή no such file or directory?

Σε κάποιο βήμα το χάνεις...

Καλησπέρα

Περνώντας τις επαφές μου σήμερα μία μία από το παλιό μου τηλέφωνο (google contacts τις κάνω εξαρχής, δεν την ξαναπατάω :lol: ) παρατηρώ ότι ο κατάλογος που δημιουργείται τους δείχνει όλους με το μικρό όνομα πρώτα και το επίθετο δεύτερο. Πώς μπορώ να τους ταξινομήσω με το επίθετο αλφαβητικά κι όχι με το μικρό;

Λοιπόν φίλε μου.

Ανοίγεις τις επαφές σου (με όποιον τρόπο θέλεις) και μετά πατάς σε μία από τις επαφές και αφού την ανοίξης πατάς εκεί που λέει "επεξεργασία επαφής". Αφού ανοίξει η επαφή πατάς στην κορυφή για "επεξεργασία ονόματος". Στην τρίίτη σειρά λέει "Περιγρ. όνομα" πατάς στο βελάκι στην άκρη δεξιά και σου δείχνει το όνομα της επαφής με 2 τρόπους. Ο πρώτος είναι με πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο και ο δεύτερος με πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα. Κάνεις την επιλογή με το επίθετο και έχεις την επαφής σου με αποθηκευμένη με το επίθετο πρώτο. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΟΥ.

Edited by Villis
:X

Το βρήκα αυτό που λες, αλλά δεν παίζει να το κάνω μία μία σε όλες... Είναι σοβαροί; :mad:

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Τι μήνυμα σου βγάζει; rm failed for com.keramidas.TitaniumBackup-1.apk. Read-only file system ή no such file or directory?

Σε κάποιο βήμα το χάνεις...

δεν ξερω ρε γμτ οταν το κανω με cd system/app μου βγαζει το πρωτο <rm failed for com.keramidas.TitaniumBackup-1.apk. Read-only file system> οταν το κανω με adb shell mount/system/app μου βγαζει no such file or directory

δεν ξερω εχω μπερδευτει

εψαξα στο ιντερνετ & βρηκα κατι με το root explore να μπω στο system /app & εκανα delete το titanium

& τωρα το εχω σαν εφαρμογη αλλα δεν το βλεπω στο system/app μεσα ,τι να πω εκανα πατατα

απλως ρε γμτ το εχω paid & ηθελα να το βγαλω απο την ρομ:(

δεν νομιζω να εχει σβησει γιατι προσπαθω να κανω install το paid & δεν μου το κανει

οταν ανοιγω το ζιπ της ρομ & προσπαθω να το διαγραψω μου βγαζει τα ακολουθα

! C:\Users\user\Desktop\SuperNova_1.0.2.2.zip: Το C:\Users\user\Desktop\SuperNova_1.0.2.2.zip δεν μπορεί να δημιουργηθεί

! Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Edited by timos1968

δεν ξερω ρε γμτ οταν το κανω με cd system/app μου βγαζει το πρωτο <rm failed for com.keramidas.TitaniumBackup-1.apk. Read-only file system> οταν το κανω με adb shell mount/system/app μου βγαζει no such file or directory

δεν ξερω εχω μπερδευτει

εψαξα στο ιντερνετ & βρηκα κατι με το root explore να μπω στο system /app & εκανα delete το titanium

& τωρα το εχω σαν εφαρμογη αλλα δεν το βλεπω στο system/app μεσα ,τι να πω εκανα πατατα

απλως ρε γμτ το εχω paid & ηθελα να το βγαλω απο την ρομ:(

λογικά το έχεις σβήσει και έχει κρατήσει το κατεβασμένο από market;

Πάντως, ένας εύκολος τρόπος να σβήσεις από το system είναι να ανοίξεις το zip αρχείο της ρομ που έβαλες και απλά να αφαιρεσεις ότι apk δεν χρειάζεσαι και μετά την ξαναφλασάρεις.

Κατεβασε το evernote πατριώτη και τα έχεις όλα στο cloud.

Τα βλέπεις δε,από οπουδήποτε ,ακόμα και από οποιονδήποτε browser στην άκρη του κόσμου.

Υπάρχει βέβαια και evernote για υπολογιστή.

Καλημέρα και καλό μήνα. Ευχαριστώ για την υπόδειξη της εφαρμογής. Όντος είναι πολύ καλή και έτσι μπορώ να βλέπω τις σημειώσεις μου απ' όπου θέλω. Τώρα δεν ξέρω από θέμα ασφαλείας τι γίνεται επειδή κάποιες από τις σημειώσεις μου έχον διάφορους κωδικούς. Υπάρχει απ' ότι είδα και το premium με χρέωση ώστε να βάλω κωδικό, αλλά θα δω. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα free.

Καλημερα εχθες βραδυ περασα την Sense2.1 GingerBread InsertCoin CM7/A2SD+ v13 , φοβεραν γρηγορη και ομορφη αλλα μου δειχνει οτι εχω μνημη 7,4ΜΒ !!!!!!!

Ξερει κανεις γιατι ? Δεν περνανε οι Α2SD τα προγραμματα στο EXT3 ?