nikosal Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Λογικό αυτό που λες, και εγώ το ίδιο διστακτικός είμαι. Μάλιστα, αφού αφαίρεσα από την sim την επιλογή να ζητά pin κατά το άνοιγμα του τηλεφώνου (το έκανα φυσικά από άλλη συσκευή) γύρισα στο desire, το άνοιξα, περίμενα 1-2 λεπτά, το κάλεσα και ακούω ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Αν ήταν απλά χαλασμένο το display δεν θα το άκουγα τουλάχιστον να χτυπάει; Δεν ξέρω. Από την άλλη: Το σύνδεσα με το usb στον υπολογιστή μου και βλέπω όλα τα περιεχόμενα της κάρτας micro sd. Αν υπάρχει ανάγκη να σώσω κάτι, είναι τα sms μου. Είναι σε κάποιο φόλντερ από αυτά που βλέπω; Υπάρχει τρόπος να τα κάνω ένα copy ή backup τώρα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Τα εργαλεία σου τα στελνουν μαζί με το ανταλλακτικο.Tutorials υπάρχουν οσα θες.Ορεξη να φτιάξεις ένα χαλασμενο κινητό υπάρχει; :) Αφου έχω καταφέρει μεθυσμένος στις 5 το πρωί ν αλλάξω οθονη κινητου τοτε θαρρω πως όλοι οι νηφαλιοι μπορουν :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Καθαρά για ακαδημαϊκούς λόγους αν χτύπα ξύλο μου τύχει κι εμένα ποτέ: η ποιότητα της οθόνης είναι αντίστοιχη με την εργοστασιακή; Γιατί υπάρχουν άπειροι κατασκευαστές οθονών και διαφέρουν αρκετά σε ποιότητα ο ένας με τον άλλον, ακόμη και για το ίδιο κινητό:( Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Δεν βρίσκω σε κάποιο σάιτ πληροφορία για το πού βρίσκονται τα προηγούμενα sms στο file structure του android. Αν πάρω μια android συσκευή φίλου, με ίδιο λειτουργικό (για την ακρίβεια θα είναι desire και αυτή), περάσω sim και micro sd, κάνω αυτό που έπρεπε να έχω ήδη κάνει (δηλ. sms backup) και κατόπιν restore στη νέα συσκευή, θα έχω τα sms μου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Καθαρά για ακαδημαϊκούς λόγους αν χτύπα ξύλο μου τύχει κι εμένα ποτέ: η ποιότητα της οθόνης είναι αντίστοιχη με την εργοστασιακή; Γιατί υπάρχουν άπειροι κατασκευαστές οθονών και διαφέρουν αρκετά σε ποιότητα ο ένας με τον άλλον, ακόμη και για το ίδιο κινητό:( Φρόντισε να είναι ο τυπος σου(amoled,slcd) και κατά προτιμηση οχι απο ανατολή:) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Δεν βρίσκω σε κάποιο σάιτ πληροφορία για το πού βρίσκονται τα προηγούμενα sms στο file structure του android. Αν πάρω μια android συσκευή φίλου, με ίδιο λειτουργικό (για την ακρίβεια θα είναι desire και αυτή), περάσω sim και micro sd, κάνω αυτό που έπρεπε να έχω ήδη κάνει (δηλ. sms backup) και κατόπιν restore στη νέα συσκευή, θα έχω τα sms μου; για να καταλαβω, τα παλια sms βρισκονται σε συσκευη που δεν ανοιγει? βλεπω ενα "rip" στην υπογραφη σου αλλα δεν μας το διευκρινιζεις ωπ σορυ φιλε τωρα διαβασα την προηγουμενη σελιδα.... συλλυπητηρια Edited December 11, 2011 by ginalovu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 για να καταλαβω, τα παλια sms βρισκονται σε συσκευη που δεν ανοιγει? βλεπω ενα "rip" στην υπογραφη σου αλλα δεν μας το διευκρινιζεις Έχει γράψει παραπάνω ο άνθρωπος ότι έσπασε η οθόνη και δεν μπορεί να το χειριστεί το κινητό του. Ανάβει μεν, μπουτάρει κανονικά αλλά δεν βλέπει τίποτα στη σπασμένη οθόνη... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Δεν βρίσκω σε κάποιο σάιτ πληροφορία για το πού βρίσκονται τα προηγούμενα sms στο file structure του android. Αν πάρω μια android συσκευή φίλου, με ίδιο λειτουργικό (για την ακρίβεια θα είναι desire και αυτή), περάσω sim και micro sd, κάνω αυτό που έπρεπε να έχω ήδη κάνει (δηλ. sms backup) και κατόπιν restore στη νέα συσκευή, θα έχω τα sms μου; Όχι, δυστυχώς.. Τα sms αποθηκεύονται στην internal οπότε αν πας τη sim και τη microSD σε άλλη συσκευή, τα sms σου θα μείνουν στη συσκευή. Τώρα είμαι από το κινητό, οπότε ήταν πρόχειρο το search, για το path των sms βρήκα αυτό: forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-448361.html. Δεν έκανες συγχρονισμό με myphoneexplorer ε? Είσαι root, είσαι με μαμά Rom? Ρωτάω γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το WiFi, να στείλεις από το market στο pc μια εφαρμογή για backup και Να προσπαθήσουμε με περιγραφή στα τυφλά (εννοώ τι να πατήσεις με τα hardware buttons) μήπως πάρεις backup στην SD. Μπορείς να πάρεις ένα τηλ στο επίσημο service να ρωτήσεις πόσο θα κοστίσει κι αν είσαι τυχερός να..σου πουν! Πάντως κι εγώ γύρω στο 150άρι στην καλύτερη περίπτωση το έχω, χωρίς να ξέρω βέβαια. Τώρα για την οθόνη, θέλει να ψαχτείς, να προσέξεις τι θα πάρεις και να πιάνουν λίγο τα χέρια σου από επισκευές. Αν δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο, δεν χάνεις τίποτα. Αν το φοβάσαι υπάρχουν και κάποια μαγαζιά που κάνουν τέτοιες δουλειές. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Ξέρεις γιατί δεν έκανα το backup που λέγαμε πριν 10 μέρες; Γιατί παράγγειλα τη micro sd class 6 και δεν είχε έρθει ακόμα. Πέρασα δυο φορές από το μαγαζί, όλο «την άλλη βδομάδα», οπότε το άφησα για το άλλο Σ/Κ που θα έβαζα τη supernova κλπ. Ναι μαι είμαι root, με την rom της μαμάς, 2.2 κλπ. Έχω και ένα φίλο με πανομοιότυπο τηλέφωνο και χαρακτηριστικά και έχω σκεφτεί να κάνω τα βήματα στα τυφλά με βάση το δικό του τηλέφωνο. Αχ ****το, δεν μπορώ να καταλάβω τι επιλογή είναι αυτή να αποθηκεύονται τα sms στη συσκευή. Τα sms αποθηκεύονται στην internal οπότε αν πας τη sim και τη microSD σε άλλη συσκευή, τα sms σου θα μείνουν στη συσκευή. Χμ... Και δεν υπάρχει τρόπος να τη δούμε αυτή την ιντέρναλ; Πράγματι, εκεί... αναπαύεται η sms.db (διάβασα και αλλού). Όταν συνδέω τη συσκευή με τον υπολογιστή (ubuntu) βλέπω μόνο την micro sd... Edited December 11, 2011 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποια μπαταρία από eBay με περισσότερα Αh από αυτα που έχει η μαμισια μπαταρία και έχει δει αποτελέσματα που να μετράνε. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποια μπαταρία από eBay με περισσότερα Αh από αυτα που έχει η μαμισια μπαταρία και έχει δει αποτελέσματα που να μετράνε. ευχαριστώ Μην περιμένεις τρελές διαφορές. Ωστόσο από επώνυμες πχ Mugen θα δεις αξιοσημείωτες διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πριν λίγο και χάρη στους XDA έσωσα το κινητό μου από το πρώτο του USB brick! Τρομακτική εμπειρία και συνάμα γεμάτη γνώση, μπορώ να πέσω για ύπνο επιτέλους :X Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πριν λίγο και χάρη στους XDA έσωσα το κινητό μου από το πρώτο του USB brick! Τρομακτική εμπειρία και συνάμα γεμάτη γνώση, μπορώ να πέσω για ύπνο επιτέλους :X πως τα κατάφερες ακριβώς να του κάνεις usb brick? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ξέρεις γιατί δεν έκανα το backup που λέγαμε πριν 10 μέρες; Γιατί παράγγειλα τη micro sd class 6 και δεν είχε έρθει ακόμα. Πέρασα δυο φορές από το μαγαζί, όλο «την άλλη βδομάδα», οπότε το άφησα για το άλλο Σ/Κ που θα έβαζα τη supernova κλπ. Ναι μαι είμαι root, με την rom της μαμάς, 2.2 κλπ. Έχω και ένα φίλο με πανομοιότυπο τηλέφωνο και χαρακτηριστικά και έχω σκεφτεί να κάνω τα βήματα στα τυφλά με βάση το δικό του τηλέφωνο. Αχ ****το, δεν μπορώ να καταλάβω τι επιλογή είναι αυτή να αποθηκεύονται τα sms στη συσκευή. Χμ... Και δεν υπάρχει τρόπος να τη δούμε αυτή την ιντέρναλ; Πράγματι, εκεί... αναπαύεται η sms.db (διάβασα και αλλού). Όταν συνδέω τη συσκευή με τον υπολογιστή (ubuntu) βλέπω μόνο την micro sd... Αν εχεις ενεργοποιημενο το USB debugging μπορεις να δοκιμασεις να την παρεις στο PC με το adb Στη γραμμη εντολων πληκτρολογεις adb pull και το μονοπατι του αρχειου που θελεις να παρεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Eχω το desire και εχε πανω την επισημη 2.2 Σημερα μπηκα στο δικτυο και μου βρηκα αναβαθμιση λογισμικου περιπου 6.5mb. Πατησα yes και απο τοτε μου εχει βγαλει το ρομποτακι μαζι με ενα ασπρο τριγωνο με πορτοκαλι θαυμαστικο στην μεση , σαν κατι να πηγε στραβα. Ξερουμε τι ηταν η αναβαθμιση και τι μπορω να κανω τωρα? Μου βγαζει clockworkmod recovery 2.5.0.7 και καποιες επιλογες απο κατω (reboot,aply sdcard:update.zip,update from microsd,wipe cache,backup and restore mounts and storage και advanced) Πιο κατω γραφει μεταξυ άλλων e:signature verification failed installation aborted. Τι να επιλεξω?Reboot sytem now? Bοηθεστε ρε παιδια οσο το εχω ανοιχτο και εχει μπαταρια! Πραφανως ηταν root και δεν το ηξερα (το πηρα μτχ) Edited December 13, 2011 by jastonas edit should have been used Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Eχω το desire και εχε πανω την επισημη 2.2 Σημερα μπηκα στο δικτυο και μου βρηκα αναβαθμιση λογισμικου περιπου 6.5mb. Πατησα yes και απο τοτε μου εχει βγαλει το ρομποτακι μαζι με ενα ασπρο τριγωνο με πορτοκαλι θαυμαστικο στην μεση , σαν κατι να πηγε στραβα. Ξερουμε τι ηταν η αναβαθμιση και τι μπορω να κανω τωρα? Βγάλε μπαταρία και ξαναβάλε... Μου βγαζει clockworkmod recovery 2.5.0.7 και καποιες επιλογες απο κατω (reboot,aply sdcard:update.zip,update from microsd,wipe cache,backup and restore mounts and storage και advanced) Πιο κατω γραφει μεταξυ άλλων e:signature verification failed installation aborted. Τι να επιλεξω?Reboot sytem now? Bοηθεστε ρε παιδια οσο το εχω ανοιχτο και εχει μπαταρια! Πραφανως ηταν root και δεν το ηξερα (το πηρα μτχ) Πότε σου βγάζει signature verification failed; Κάνεις κάτι εσύ; Αν κάνεις reboot πάλι στο ίδιο μενού έρχεσαι; Λογικά θα ανοίξει κανονικά το κινητό με reboot εκτός αν του έκανες τίποτα πριν.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Oταν μου εβγαλε το ρομποτακι με το τριγωνακι , βαρεθηκα να περιμενω και πατησα το πανω κουμπι και μου εβγαλε το μενου που εγραψα. Τελικα με reboot γυρισε κανονικα. Τι εφταιγε?Και ξερει κνεις τι ηταν το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Oταν μου εβγαλε το ρομποτακι με το τριγωνακι , βαρεθηκα να περιμενω και πατησα το πανω κουμπι και μου εβγαλε το μενου που εγραψα. Τελικα με reboot γυρισε κανονικα. Τι εφταιγε?Και ξερει κνεις τι ηταν το update? είναι το recovery menu που έχει η rooted συσκευή σου :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Και πως μπορω να προχωρησω στην αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ποτε θα ναι ετοιμη η 4.0 custom περιπου βρε παιδια? θελω να αλλαξω ρομ..κουραστηκα.. και λεω και χωρις sense.. θελω να πηγαινει σφαιρα.. :):) ακουω προτασεις.. :):):) Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Αν θέλεις ICS (σε custom rom φυσικά) θα χρειαστεί να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω update τον καιρό, τρώω FC με το παρακάτω μήνυμα The process com.htc.bgp has stopped unexpectedly. Please try again. Αυτό συμβαίνει σε τρεις Sense ROMs (εκ των οποίων οι δύο ήταν HD) που δοκίμασα. Έκανα clear Data σε κάποιες εφαρμογές. Βέβαια δεδομένου του ότι αυτό εμφανίζεται σε όποια Sense ROM πέρασα (full wipe) δεν είχε προφανώς κάποιο αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή, μιας και το πρόβλημα είναι είναι άκρως εκνευριστικό... Ειδικά αν αφήσω το AutoSync στο On, τρώω συνεχώς FCs μιας και προσπαθεί (χωρίς αποτέλεσμα) να συγχρονιστεί. Να αναφέρω τέλος, ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχα την GingerVillain 3.3 χωρίς κανένα παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω update τον καιρό, τρώω FC με το παρακάτω μήνυμα Αυτό συμβαίνει σε τρεις Sense ROMs (εκ των οποίων οι δύο ήταν HD) που δοκίμασα. Έκανα clear Data σε κάποιες εφαρμογές. Βέβαια δεδομένου του ότι αυτό εμφανίζεται σε όποια Sense ROM πέρασα (full wipe) δεν είχε προφανώς κάποιο αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή, μιας και το πρόβλημα είναι είναι άκρως εκνευριστικό... Ειδικά αν αφήσω το AutoSync στο On, τρώω συνεχώς FCs μιας και προσπαθεί (χωρίς αποτέλεσμα) να συγχρονιστεί. Να αναφέρω τέλος, ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχα την GingerVillain 3.3 χωρίς κανένα παρόμοιο πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον καιρό τις 2 τελευταίες ημέρες. Σήμερα πέρασα την καινούρια επίσημη αναβάθμιση 2.29.405.14 χώρις να λυθεί το πρόβλημα. Μου έχουν σπάσει τα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Υποψιάζομαι κακό wipe/format πριν το πέρασμα της καινούριας ROM για το FC. Εγώ με Supernova 2.4 που είναι ουσιαστικά Stock Gingerbread σε ότι έχει να κάνει με το Sense και το interface (οι σημαντικές αλλαγές είναι "under the hood" ) έχω κανονικότατα καιρό. Και πριν λίγες μέρες και με Sense 2.1 (AcesMod007) και με Sense 3.5 (Runnymede AIO) δούλευε άψογα ο καιρός. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Το ίδιο συμβαίνει σε δυο γνωστούς μου με Desire και σε ένα Wildfire, ενώ έχει αναφερθεί και στους xda, μόνο από Έλληνες! Το συγκεκριμένο process τρώει force close σε οποιαδήποτε εφαρμογεί προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τοποθεσία, όχι μόνο στον καιρό. Βάρεσε μπιέλες ξαφνικά η HTC; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts