Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλώντας για MIUI μπορεί κανείς να με διαφωτίσει ποιες είναι οι διαφορές στις 3 εκδόσεις που βγάζει σε σχέση με το Data 2SD; Είναι η μόνη που δεν έχω δοκιμάσει και μέχρι να ελεήσει ο... Κατερέλος να στείλει την Sandisk που παράγγειλα πριν...2 μήνες δοκιμάζω τα πάντα:lol:

(παρεμπιπτόντως ενημερώθηκα ότι υπάρχει στοκ και στις 8άρες και αρχίσαν να στέλνουν πλέον).

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους . Αν και λίγο εκτός θέματος των παραπάνω έχω μια ερώτηση και χρειάζομαι λύση. Έχω το desire μαμά που λένε 2.2 android. To χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου και έχω το gmail συγχρονισμένο και παίρνω τα mail μου εκεί. Λόγω της πολύ μειωμένης μνήμης για τις εφαρμογές όπως ολοι γνωρίζετε δυσκολέυομαι να κάνω update κάποιες εφαρμογές . Αυτή τη στιγμή το gmail μου πιάνει περίπου 30 MB μνήμη. Μπορώ να πάω στην εφαρμογή gmail και να κάνω εκκαθάριση η δεδομένων η θα μου σβήσουν και τα mail που έχω γενικά στο gmail και τα δουλεύω στον υπολογιστή ? ελπίζω να μην έκανα δάση ερώτηση αλλά νομίζω δεν θα σβήσουν. Γλυτωνω περίπου 28 MB έτσι και αποκτώντας πάλι μνήμη. Τώρα έχω διαθέσιμη μονο 24 MB.

Ετοιμαζομαι να περασω την Runnymede AIO V3.0.3... Ξερουμε αν αναβει μπλε το ledακι στο handcent sms??? Γιατι σε ολες τις προηγουμενες που ειχα δεν μου εβγαζε καν την επιλογη αυτη στο προγραμμα... βεβαια με το led me know αναβει αλλα κολλαει πολυ...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Όταν διαπιστώνεις κάποια bugs σε μία rom ανεφέρεις τα προβλήματα στην υπηρεσία (helpdesk), στην προκειμένη περίπτωση στο τηλέφωνο που βρίσκεται στο http://www.htc.com/gr/CA_Hotline.aspx για τηλεφωνκή υποστήριξη για την Ελλάδα. Αυτοί μετά κρίνουν αν το πρόβλημα θα μεταφερθεί στα κεντρικά όπου οι προγραμματιστές της κάθε εταιρίας ασχολούνται με το πρόβλημα και βγάζουν το κατάλληλο patch για την διόρθωση του. Αυτό δεν είναι δουλειά του επίσημου service τουλάχιστον στην Ελλάδα. Άλλωστε η απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται η 2.3 στο Desire δεν ήρθε από την Arvato (επίσημο πλέον service της HTC στην Αθήνα τουλάχιστον), αλλά από τα κεντρικά της HTC.

Καλή σου μέρα.

Τι να σου πω. Δεν ξέρω τι είναι η arvato. Εγώ πήγα το τηλέφωνο μου στο Γερμανό για σέρβις με 2.3 και μου το διόρθωσαν χωρίς να μου πουν τίποτα (ο Γερμανός δεν κάνει σέρβις HTC. Κάπου το έστειλαν) .

Μιλάτε για διαφορετικά πράγματα:

Εσύ bouss μιλάς για service και εννοεί αυτό που εννοούμε όλοι όταν λέμε ότι κάτι είναι εντός ή εκτός εγγύσησης.

Εσύ, πάλι, jpjp μιλάς για bugs και ανάπτυξη λογισμικού. Αυτό είναι άλλο πράγμα και δεν περιλαμβάνεται στην έννοια service. Όταν λέμε ότι η 2.3 είναι εκτός εγγύησης, σημαίνει ότι αν την πας στο επίσημο service δεν θα στο φτιάξουν επειδή έχεις πάνω 2.3. Αυτό δεν ισχύει. Αν ας πούμε, πας τη συσκευή με custom rom τότε είσαι εκτός εγγύησης. Η εγγύση περιλαμβάνει ουσιαστικά το επίσημο service. Χάλασε? Το πας στο αντίστοιχο service να σου το φτιάξουν.

Το να αναφέρεις κάποιο bug, σε όποια rom και να είσαι δεν αποτελεί υποχρέωση ότι θα σου το φτιάξουν ή θα βγάλουν patch. Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω και σε 2.2 να ήσουν σχεδόν 2 χρόνια μετά μην περιμένεις να ασχοληθούν οι προγραμματιστές..!

Μιλώντας για MIUI μπορεί κανείς να με διαφωτίσει ποιες είναι οι διαφορές στις 3 εκδόσεις που βγάζει σε σχέση με το Data 2SD; Είναι η μόνη που δεν έχω δοκιμάσει και μέχρι να ελεήσει ο... Κατερέλος να στείλει την Sandisk που παράγγειλα πριν...2 μήνες δοκιμάζω τα πάντα:lol:

(παρεμπιπτόντως ενημερώθηκα ότι υπάρχει στοκ και στις 8άρες και αρχίσαν να στέλνουν πλέον).

Και ότι μπήκα στο θέμα για να σου το γράψω. Μου έστειλαν, μόλις, mail από την Acestore ότι η 8GB Sandisk Bi-Colored είναι διαθέσιμη στο κατάστημά τους. Οπότε ρώτα τον Κατερέλο γιατί λογικά κι εκεί θα έχει έρθει ή πάρε κι εσύ στην Acestore για επιβεβαίωση, κάνε ακύρωση και παρήγγειλε εκεί.

Καλησπέρα σε όλους . Αν και λίγο εκτός θέματος των παραπάνω έχω μια ερώτηση και χρειάζομαι λύση. Έχω το desire μαμά που λένε 2.2 android. To χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου και έχω το gmail συγχρονισμένο και παίρνω τα mail μου εκεί. Λόγω της πολύ μειωμένης μνήμης για τις εφαρμογές όπως ολοι γνωρίζετε δυσκολέυομαι να κάνω update κάποιες εφαρμογές . Αυτή τη στιγμή το gmail μου πιάνει περίπου 30 MB μνήμη. Μπορώ να πάω στην εφαρμογή gmail και να κάνω εκκαθάριση η δεδομένων η θα μου σβήσουν και τα mail που έχω γενικά στο gmail και τα δουλεύω στον υπολογιστή ? ελπίζω να μην έκανα δάση ερώτηση αλλά νομίζω δεν θα σβήσουν. Γλυτωνω περίπου 28 MB έτσι και αποκτώντας πάλι μνήμη. Τώρα έχω διαθέσιμη μονο 24 MB.

Όχι, δεν σβήνεται τίποτα από το gmail σου με εκκαθάριση δεδομένων. Στην cache κάνεις καθαρισμό?? Αν όχι, κατέβασε από το market ένα προγραμματάκι και κάνε που και που μήπως γλιτώσεις λίγο χώρο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τη δοκιμασα απλά από περιέργεια(απλώς η supernova έκανε πολλα πράγματα αυτόματα πχ με το ext4 partition και το DATA2SD της με ικανοποίησε περισσότερο από το A2SD+ που είχα στην MIUI, θα δοκιμάσω την αντίστοιχη τώρα στην MIUI) και ευχαριστω για την απάντηση για το md5:rolleyes:

Το ext4 partition κομματι μπορεις να το κανεις και με την 4ext recovery το οποιο πιστευω ειναι το καλυτερο recovery γιατι σου κανει διορθωση το filesystem(sd&ext),μετατροπη ext4-3,ext3-4 και align κτλ.

Ακομη δημιουργει σωστα τα partitions στο ext version που θες εσυ(ο λογος που αλλαξα την cwm ηταν ολα αυτα που εχει η 4ext και οτι σου δημιουργουσε ext2 partition by default,δεν ξερω αν εξελίχτηκε τωρα...).Κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλο και σε γλιτωνει απο πολυ κοπο και χρονο οταν θες να ασχοληθεις με rooting κτλ!

Ουτε commission να επερνα:lol:

Σχετικα με το DATA2SD,η καθε μια μεθοδος-script εχει τα καλα του και τα κακα του!Ειναι αρκετα καλο δεν λεω αλλα θες μια πιστοποιημενη και γρηγορη καρτα αλλιως δεν κανει!!

Οπως σου ειπε και η φιλη πιο πανω αν εννοεις το cache δεν υπαρχει κανενα προβλημα,το clear data περιεχει ολα τα σημαντικα στοιχεια σου(κωδικους,ρυθμισεις κτλ) του gmail app!

Για να γλιτωσεις λιγο χωρο μπορεις να κατεβασεις αυτο το οποιο θα σε βοηθησει να μεταφερεις εφαρμογες που μεταφερονται στην καρτα μνημης και να καθαρισεις τα προσωρινα αρχεια καθε προγραμματος(clear cache),τα οποια ειναι ΟΚ να σβηστουν!;)

Ευχαριστω για τη βοήθεια παιδιά . Ανακεφαλαιωνω.

Απο την διαχείριση εφαρμογών η εφαρμογή gmail έχει τα εξής:

´Αναγκαστική διακοπή ´ και ´ εκκαθάριση δεδομένων ´ ενεργά .

´ κατάργηση εγκατάστασης και μετακίνηση στην sd μη ενεργα.

Σύνολο εφαρμογής 23,75 MB,

Εφαρμογη 0,00 MB,

Δεδομένα 23,75 MB.

Αν σβησω τα δεδομένα χανω τα mail η τις ρυθμίσεις και τις διευθύνσεις που θυμάται το κινητό?

Επισης για πρώτη φορά μετά απο 1,5 χρόνο το κινητο σαν να έγινε πιο αργό. Δηλαδή ανοίγω το handsent SMS και περιμένω λίγο. Φταίει που δεν μπόρεσα να κάνω update την συγκεκριμένη εφαρμογη η κατι άλλο ?

Ευχαριστω για τη βοήθεια παιδιά . Ανακεφαλαιωνω.

Απο την διαχείριση εφαρμογών η εφαρμογή gmail έχει τα εξής:

´Αναγκαστική διακοπή ´ και ´ εκκαθάριση δεδομένων ´ ενεργά .

´ κατάργηση εγκατάστασης και μετακίνηση στην sd μη ενεργα.

Σύνολο εφαρμογής 23,75 MB,

Εφαρμογη 0,00 MB,

Δεδομένα 23,75 MB.

Αν σβησω τα δεδομένα χανω τα mail η τις ρυθμίσεις και τις διευθύνσεις που θυμάται το κινητό?

Επισης για πρώτη φορά μετά απο 1,5 χρόνο το κινητο σαν να έγινε πιο αργό. Δηλαδή ανοίγω το handsent SMS και περιμένω λίγο. Φταίει που δεν μπόρεσα να κάνω update την συγκεκριμένη εφαρμογη η κατι άλλο ?

Χάνεις τα mail που όμως μόλις την ανοίξεις τα τελευταία (10 νομίζω είναι By default) πάλι θα συγχρονιστούν και βέβαια χάνεις τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Τώρα τι εννοείς με τις διευθύνσεις που θυμάται το κινητό? Αν εννοείς αυτές που έχουν συγχρονιστεί με το κινητό ως επαφές, όχι δεν τις χάνεις.

Όχι, απλά μετά από καιρό, βάζοντας πολλές εφαρμογές, αν τις έχεις μετακινήσει και στην SD, μαζεύεται και πράγμα και βλέπεις καθυστερήσεις. Όσον αφορά το handcent, αν έχεις μεγάλο όγκο μηνυμάτων αργεί πιο πολύ.

Δεν πειράζει αν χάσω τα mail απο το κινητο είναι οκ. Απο το gmail όμως δεν θα χαθούν σωστά; Δηλαδή δεν θα ανοίξω τον υπολογιστή μου να μπω στο gmail και θα ψάχνω να τα βρω!

Δεν πειράζει αν χάσω τα mail απο το κινητο είναι οκ. Απο το gmail όμως δεν θα χαθούν σωστά; Δηλαδή δεν θα ανοίξω τον υπολογιστή μου να μπω στο gmail και θα ψάχνω να τα βρω!

Εϊπαμε καλέ, όχι!!! Για να συμβεί αυτό πρέπει να σβήσεις εσύ mail από το κινητό οπότε αφού θα συγχρονιστεί θα σβήσει γενικώς. Με την εκκαθάριση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχω κάνει πολλάκις εκκαθάριση στο Gmail όταν κυνηγούσα τα ΜΒ, αν αυτό σε καθυσηχάζει.:)

[Offtopic]

Ήρθε η bi-color και τη δοκιμάζω στο Desire με διάφορες "βαριές" Data2SD ROMs... Εντάξει απλά δεν υπάρχει. Άξιζε η αναμονή και μ'έβγαλε και ασπροπρόσωπο που την πρότεινα σε όλους :D

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Μιλάτε για διαφορετικά πράγματα:

Εσύ bouss μιλάς για service και εννοεί αυτό που εννοούμε όλοι όταν λέμε ότι κάτι είναι εντός ή εκτός εγγύσησης.

Εσύ, πάλι, jpjp μιλάς για bugs και ανάπτυξη λογισμικού. Αυτό είναι άλλο πράγμα και δεν περιλαμβάνεται στην έννοια service. Όταν λέμε ότι η 2.3 είναι εκτός εγγύησης, σημαίνει ότι αν την πας στο επίσημο service δεν θα στο φτιάξουν επειδή έχεις πάνω 2.3. Αυτό δεν ισχύει. Αν ας πούμε, πας τη συσκευή με custom rom τότε είσαι εκτός εγγύησης. Η εγγύση περιλαμβάνει ουσιαστικά το επίσημο service. Χάλασε? Το πας στο αντίστοιχο service να σου το φτιάξουν.

Το να αναφέρεις κάποιο bug, σε όποια rom και να είσαι δεν αποτελεί υποχρέωση ότι θα σου το φτιάξουν ή θα βγάλουν patch. Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω και σε 2.2 να ήσουν σχεδόν 2 χρόνια μετά μην περιμένεις να ασχοληθούν οι προγραμματιστές..!

Έχεις απόλυτο δίκιο, απλά να σημειώσω ότι την υποστήριξη για την 2.2 την περίμενα από τον Αύγουστο του 2010 (τότε πρωτοεπικοινώνησα σχετικά μαζί τους) και το κινητό ήταν δεν ήταν έξι μηνών. Όσον αφορά τώρα την 2.3, που βγήκε τον Ιούλιο (?) 2011 με το που επικοινώνησα μαζί τους μου απάντησαν ότι δεν την υποστηρίζουν και για ο,τι άλλο θέλω να κάνω πρώτα υποβάθμιση σε 2.2 (προφάνώς και δεν υπάρχει θέμα εγγύησης σε περίπτωση βλάβης συσκευής), αλλά αυτό για μένα σημαίνει ότι το κινητό η μόνη ουσιαστική αναβάθμιση που πήρε ήταν η 2.2.

Edited by jpjp

Τα αρχεια .md5 ειναι για "σιγουρια" οτι το .zip που κατεβαζες δεν εχει προβλημα,ουτε κατεβηκε μη ολοκληρωμενο....καλο θα ηταν να ελεγχεται παντα με ενα προγραμματακι md5 checker αλλα οι περισσοτεροι δεν το ελεγχουν:p

Εναλλακτικα μπορεις να ανοιξεις το zip της ROM στον υπολογιστη σου με το winrar και αν ειναι μη ολοκληρωμενο-κατεστραμενο θα στο πει!!

Εσυ το αλλο(.zip)-το μεγαλο αρχειο θα εγκαταστησεις:D

Αλλωστε θα ηταν παραξενο η ROM να ηταν τοσο μικρη(κατι kb) οσο το md5 αρχειο:p

Επίσης για επιβεβαίωση του αρχείου md5,τo κάνει και ο es explorer, για όσους βαριούνται να ψάχνουν εφαρμογή για το pc :D

Ετοιμαζομαι να περασω την Runnymede AIO V3.0.3... Ξερουμε αν αναβει μπλε το ledακι στο handcent sms??? Γιατι σε ολες τις προηγουμενες που ειχα δεν μου εβγαζε καν την επιλογη αυτη στο προγραμμα... βεβαια με το led me know αναβει αλλα κολλαει πολυ...

Γενικά με την εφαρμογή ανάβει κανονικά αν ρωτάς αυτό.. για τη συγκεκριμένη ρομ πάντως δεν ξέρω να σου πω.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Καταφερα να σβησω το boot της revolutionary και το custom recovery!! Τωρα εχω ενα desire stock με 2.3 ετοιμο για το σερβις!!

Μηπως γνωριζεται ποσο καιρο θα παρει? Θυμαμαι οσο το αναλαμβανε η ace hellas ο χρονος αναμονης ηταν 2 βδομαδες,τωρα με arvato ποσο να υπολογιζω?

Καλημέρα σας παιδιά. Μια ερώτηση.

Εχω την εκδοση 2.3.3.. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχει αρκετη μηνμη και δεν μπορω να βαλω πολλες εφαρμογες, αν και τις μετεφερα στην καρτα μνημης αυτες που εχω.. υπαρχει κατι που μπορω να κανω γιαυτο ? Ευχαριστω!

Εχω την εκδοση 2.3.3.. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχει αρκετη μηνμη και δεν μπορω να βαλω πολλες εφαρμογες, αν και τις μετεφερα στην καρτα μνημης αυτες που εχω.. υπαρχει κατι που μπορω να κανω γιαυτο ? Ευχαριστω!

Ή κάνεις root και περνάς μια άλλη rom με δυνατότητα χρήσης της κάρτας μνήμης ως αποθηκευτικό χώρο εφαρμογών (λεπτομέρειες στο πρώτο ποστ) ή κάνεις υπομονή...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κακά μαντάτα -για μένα εννοώ.

Το Desire πρέπει να χτυπήθηκε στην τσέπη μου (όχι τίποτα συνταρακτικό, δεν είμαι καν σίγουρος τι έγινε γιατί το διαπίστωσα ώρες μετά) και η οθόνη με αποχαιρέτησε. Δεν έχει κάποιο εμφανές χτύπημα (ούτε γρατζουνιά, εξάλλου το είχα πάντα σε θήκη) αλλά φαίνεται ότι κάτι έγινε κάτω από το τζάμι γιατί βλέπω την κατάσταση που βλέπετε:

http://imageshack.us/photo/my-images/193/20111210210851.jpg/

Γραμμές και γραμμές. Επαναλαμβάνω, τίποτα εξωτερικά, αλλά φαίνεται ότι κάτι έχει σπάσει στο πάνελ της οθόνης εσωτερικά, εξ' ου και οι μωβ γραμμές που ξεκινούν από το δεξί μέρος...

Στο μεταξύ το αστείο είναι ότι το τηλέφωνο λειτουργεί: Ανοίγει κανονικά, ακούω τον ήχο χαιρετισμού και τα πλήκτρα στην οθόνη αφής (όπως περίπου μπορώ να θυμάμαι πού είναι) ανταποκρίνονται.

Ερωτήσεις: (α) αξίζει να το στείλω για σέρβις; Το έχω 1 και μισό χρόνο, νομίζω η εγγύηση είναι δύο, σωστά; Θα δεχτούν ότι είναι πρόβλημα ή θα πουν ότι φταίω εγώ; Κάτι το οποίο ειλικρινά δεν γνωρίζω, αλλά δεν θέλω να κάνω και τον τρελό, προφανώς κάτι έκανα εγώ.

(β) Αν πρέπει να πληρώσω, τι θα μου ζητήσουν πάνω κάτω για επισκευή της βλάβης;

(γ) Με βλέπω να πηγαίνω για nexus που κάνει 249... Απλά λυπάμαι γιατί έχω βολευτεί τρομερά με τη συσκευή και ήταν και από τις πρώτες (δηλ. amoled...)

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Συλλυπητήρια για τη συσκευή σου φίλε μου. Είναι προφανές ότι έχει σπάσιμο οπότε και προφανώς δε θα σε καλύψουν με εγγύηση δυστυχώς. Το κόστος επισκευής είναι μακράν πάνω από 200 οπότε πας κατευθείαν για άλλη συσκευή:(

Κακά μαντάτα -για μένα εννοώ.

Το Desire πρέπει να χτυπήθηκε στην τσέπη μου (όχι τίποτα συνταρακτικό, δεν είμαι καν σίγουρος τι έγινε γιατί το διαπίστωσα ώρες μετά) και η οθόνη με αποχαιρέτησε. Δεν έχει κάποιο εμφανές χτύπημα (ούτε γρατζουνιά, εξάλλου το είχα πάντα σε θήκη) αλλά φαίνεται ότι κάτι έγινε κάτω από το τζάμι γιατί βλέπω την κατάσταση που βλέπετε:

http://imageshack.us/photo/my-images/193/20111210210851.jpg/

Γραμμές και γραμμές. Επαναλαμβάνω, τίποτα εξωτερικά, αλλά φαίνεται ότι κάτι έχει σπάσει στο πάνελ της οθόνης εσωτερικά, εξ' ου και οι μωβ γραμμές που ξεκινούν από το δεξί μέρος...

Στο μεταξύ το αστείο είναι ότι το τηλέφωνο λειτουργεί: Ανοίγει κανονικά, ακούω τον ήχο χαιρετισμού και τα πλήκτρα στην οθόνη αφής (όπως περίπου μπορώ να θυμάμαι πού είναι) ανταποκρίνονται.

Ερωτήσεις: (α) αξίζει να το στείλω για σέρβις; Το έχω 1 και μισό χρόνο, νομίζω η εγγύηση είναι δύο, σωστά; Θα δεχτούν ότι είναι πρόβλημα ή θα πουν ότι φταίω εγώ; Κάτι το οποίο ειλικρινά δεν γνωρίζω, αλλά δεν θέλω να κάνω και τον τρελό, προφανώς κάτι έκανα εγώ.

(β) Αν πρέπει να πληρώσω, τι θα μου ζητήσουν πάνω κάτω για επισκευή της βλάβης;

(γ) Με βλέπω να πηγαίνω για nexus που κάνει 249... Απλά λυπάμαι γιατί έχω βολευτεί τρομερά με τη συσκευή και ήταν και από τις πρώτες (δηλ. amoled...)

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

To «ωραίο» είναι ότι μου έχει πέσει (σε 18 μήνες) καμιά δεκαριά φορές κάτω, στο σπίτι ή και στο δρόμο, και δεν έγινε τίποτα. Σε θήκη, πάντα, βέβαια. Και τώρα μέσα στην τσέπη, κάπου στριμώχτηκα και χτύπησα σε ένα έπιπλο (το θυμάμαι χωρίς εκείνη τη στιγμή να δώσω σημασία) αλλά ξαναλέω, τίποτα συνταρακτικό. Να όμως που αυτό ήταν αρκετό για να γίνει η ζημιά... Edited by nikosal

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Όσοι πήρατε το κινητό για αλλαγή μητρικής υπήρξε ξανα προβλημα υπερθέρμανσης?

Επειδή θα το στείλω για αλλάγη και σκεφτομουν αν θα το πάθει ξανά!

Όχι και 200 ευρώ η επισκευή.

Ψάξε στο ebay για οθονη και αλλαξε την μόνος σου.Κανα 40αρι θα σου βγει

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

εννοείς το εσωτερικό, έτσι; Γιατί όπως είπα έξω δεν έχει κάτι. Για να ψάξω και θα επιστρέψω να σας πω.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Όχι και 200 ευρώ η επισκευή.

Ψάξε στο ebay για οθονη και αλλαξε την μόνος σου.Κανα 40αρι θα σου βγει

Η επισκευή από κάποιον που δεν έχει

1ον) τα κατάλληλα εργαλεία και

2ον) την κατάλληλη εξοικείωση και κυρίως σταθερό και λεπτό στις κινήσεις χέρι

συνήθως καταλήγει είτε σε πλήρη αποτυχία είτε σε οθόνη με δαχτυλιές και σημάδια από τη μέσα πλευρά. Και διατηρώ και μια επιφύλαξη για την ποιότητα των οθονών που αγοράζονται από το e-bay. Τα λέω αυτά γιατί θέλει ξεκόλλημα και ξανακόλλημα με κόλλες στο καπάκι κλπ κλπ δεν είναι αλλαγή μπαταρίας ή πίσω καπακιού, είναι αρκετά πιο περίπλοκο...

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire