Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα μια ερώτηση

από εχτές που πήγα να το φορτίσω δεν ανοίγει και λειτουργεί συνέχεια η δόνηση, έμεινε αφόρτιστο και έκλεισε από μπαταρία, είναι καθαρό με την original rom για την ακρίβεια το τον Σεπτέμβριο το πήρα από το service γιατί έκανε συνέχεια restart και του άλλαξαν μητρική

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καμια αλλη ιδεα???

καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συγκεκριμεη εφαρμογη το τελευτεο καιρο ενω παλιοτερα δουλευε κανονικα και μιλαω για το facebook 2.1 οταν περανω τα στοιχεια για να συνδεθω μου βγαζει αυτο το μηνυμα

--Δυστυχως η συνδεση σας στους διακομιστες του facebook απετυχε

.Ελεγξτε τη συνδεση δικτυου και προσπαθηστε ξανα.

(org.bouncycastle.jce.exception.extcertpathvalidatorexceptio n:

issuername(OU=Class 3 public

primary certification authority,

o=''verisign, inc.'', c=us) does not

match subjectname(ou=www.verisign.

com.cps incorp,by ref.LIABILITY LTD.

©97 verysign.ou=verysign

international server ca-class 3

ou=''verysign,inc.'', o=verysign trust

network) of signing certificate.[javax.

net.ssl.SSLHandshakeexception])

εχω κανει απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση εχω δοκιμασει να κανω εκκαθαριση δεδομενων γενικα εχω δοκιμασει τα παντα ακομα και με το titanium back app την εγκατασταση με δεδομενα και χωρις αλλα τιποτα

καμια ιδεα ?εαν μπω κανονικα απο το ιντερνετ συνδεομαι αλλα απο την εφαρμογη τιποτα??

ακομα και εκκαθαρηση dalvic cache εκανα!!!

ευχαριστω εκ των προταιρων

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Επειδή διαβάζω και αλλού για πρόβλημα με το Facebook (μέσα στην μέρα διάβασα ότι είχε και κάποιος με συγκεκριμένη version rom που φορούσε στο N4), είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κάποιο πρόβλημα με τη rom (conflict, όπως θέλεις πες το).

Αν θέλεις και δε βαριέσαι, κάνε ένα nand backup για να μπορέσεις να ξαναεπανέλθεις στην κατάσταση που βρίσκεσαι άμεσα, κάνε full wipe, πέρασε μία άλλη rom και δοκίμασε να δεις αν θα τρέχει το Facebook. Από το αποτέλεσμα ίσως να καταλάβεις τί φταίει.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

[quote=tsiftsism;4531581ειδή διαβάζω και αλλού για πρόβλημα με το Facebook (μέσα στην μέρα διάβασα ότι είχε και κάποιος με συγκεκριμένη version rom που φορούσε στο N4), είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κάποιο πρόβλημα με τη rom (conflict, όπως θέλεις πες το).

Αν θέλεις και δε βαριέσαι, κάνε ένα nand backup για να μπορέσεις να ξαναεπανέλθεις στην κατάσταση που βρίσκεσαι άμεσα, κάνε full wipe, πέρασε μία άλλη rom και δοκίμασε να δεις αν θα τρέχει το Facebook. Από το αποτέλεσμα ίσως να καταλάβεις τί φταίει.

Με συγκεκριμένη ρομ ειχε και ένας φίλος το ίδιο πρόβλημα και άλλαξε ρομ και ήταν ολα οκ

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Με συγκεκριμένη ρομ ειχε και ένας φίλος το ίδιο πρόβλημα και άλλαξε ρομ και ήταν ολα οκ

αν ειναι να αλλαξω ρομ τοτε καλυτερα να μπαινω απο το ιντερνετ γιατι την εχω καιρο και δουλευει αψογα κριμα παντως γιατι ο δημιουργος τα παρατησε και δεν βλεπω να λυνεται το θεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το desire μου!

Ακούστε πως έχει: μια ωραία πρωία (βράδυ ήταν αλλά το πρωί ακούγεται καλύτερα) κοιτάζω το κινητό και μου εμφανίζει το προειδοποιητικό τριγωνάκι ότι δεν "βλέπει" την SD. Λέω "τίποτα δεν θα είναι", του κάνω restart δεν εμφανίζει την ειδοποίηση αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία με την SD. Πιο μετά παρατηρώ ότι δεν έχει σήμα το τηλέφωνο. Τρελαίνομαι, το ψάχνω λιγάκι και βλέπω ότι όλο αυτό λέγεται USB BRICK (ούτε το usb δουλεύει με τον υπολογιστή, η φόρτιση κανονικά). Βρήκα κάτι οδηγούς που χρησιμοποιούν το fastboot, όμως το παλεύω χωρίς αποτέλεσμα, δλδ όταν βάζω την εντολή "fastboot oem enableqxdm 0", στο cmd μου εμφανίζει "waiting for devices", χωρίς κάποια αλλαγή.

Πάνω από ένα χρόνο πρίν έβαλα το official 2.3.3, και πρόσφατα (πρίν κανα 2-3μηνο) το revolutionary (μόνο S-OFF όχι root), έχω λοιπόν:

Bravo PVT4 SHIP S-OFF

HBOOT-6.93.1002

MICROP-051d

TOUCH PANEL-SYNT0101

RADIO-5.17.05.23

kernel: 2.6.35.10

ClockworkMod: v4.0.1.4

Πραγματικά θα ήμουν ευγνώμον σε όποιον θα μπορούσε να με βοηθήσει!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το desire μου!

Πραγματικά θα ήμουν ευγνώμον σε όποιον θα μπορούσε να με βοηθήσει!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Aυτο δεν βοηθησε ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=691639

Δυστυχώς σε αυτόν τον τρόπο απαιτείται ROOT access που δεν έχω, το είχα κοιτάξει ήδη το συγκεκριμένο :/

Γενικότερα, σε 3-4 διαφορετικά σάιτ (androidforums, xda, addictivetips) που έψαξα παίζουν σχεδόν οι ίδιες οδηγίες (χωρίς root), το πρόβλημά μου εμένα είναι οτι

δεν μπορώ να "φέρω σε σύνδεση" pc με κινητό, ώστε να εκτελέσει τις εντολές που βάζω στο cmd.

Δηλαδή εγώ ανοίγω το κινητό σε fastboot που γράφει bootloader, reboot και τα λοιπά, το συνδέω στο pc, δίνω τις εντολές και μου βγάζει <waiting for device> για 2 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα..

Δυστυχώς σε αυτόν τον τρόπο απαιτείται ROOT access που δεν έχω, το είχα κοιτάξει ήδη το συγκεκριμένο :/

Γενικότερα, σε 3-4 διαφορετικά σάιτ (androidforums, xda, addictivetips) που έψαξα παίζουν σχεδόν οι ίδιες οδηγίες (χωρίς root), το πρόβλημά μου εμένα είναι οτι

δεν μπορώ να "φέρω σε σύνδεση" pc με κινητό, ώστε να εκτελέσει τις εντολές που βάζω στο cmd.

Δηλαδή εγώ ανοίγω το κινητό σε fastboot που γράφει bootloader, reboot και τα λοιπά, το συνδέω στο pc, δίνω τις εντολές και μου βγάζει <waiting for device> για 2 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα..

Bootloader σού γράφει. Επάνω του πάτησες για να ενεργοποιηθεί και να μπορέσει να διαβάσει τη συσκευή το pc;

Βρήκα κάτι οδηγούς που χρησιμοποιούν το fastboot, όμως το παλεύω χωρίς αποτέλεσμα, δλδ όταν βάζω την εντολή "fastboot oem enableqxdm 0", στο cmd μου εμφανίζει "waiting for devices", χωρίς κάποια αλλαγή.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers για τον bootloader? Βάλε το κινητό στον bootloader, σύνδεσέ το με το pc, άνοιξε το Device Manager και δες αν έχει καμιά συσκευή με ερωτηματικό (Android 1.0) ή όχι. Το σωστό είναι να λέει: Android Bootloader Interface για να δουλέψουν οι εντολές...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

@tsiftsism

τι εννοείς λέγοντας να πατήσω πάνω στον bootloader να ενεργοποιηθεί? :S

@kollatos

όταν είπα οδηγούς εννοούσα guides, τους drivers τους είχα εγκαταστήσει για να βάλω το Revolutionary.

Επίσης όταν είμαι στο HBOOT και το συνδέω με το pc, δεν μ εμφανίζει HBOOT USB και ούτε εντοπίζει κάτι ο υπολογιστής.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο στα υπόλοιπα USB BRICKS..

Παιδιά, κάτι τέτοια βλέπω δυστυχώς και αρχίζω να απελπίζομαι... :/

@tsiftsism

τι εννοείς λέγοντας να πατήσω πάνω στον bootloader να ενεργοποιηθεί? :S

Όπως θα δεις στο link που έστειλα, στην παράγραφο 'Flash the custom HBOOT using Fastboot' γράφει ότι μπαίνεις στο Fastboot mode και με τα Vol buttons πηγαίνεις επάνω στο 'Fastboot' και πατάς το Power button για να το επιλέξεις.

Αυτό το έκανες; Δεν αρκεί απλά να μπεις στο Fastboot mode.

• 3 weeks later...
εχετε να προτεινετε καμια μπαταρια για τη συσκευη μας; υπαρχουν λογοι να προτιμησω μονο την αυθεντικη;

εχετε να προτεινετε καμια μπαταρια για τη συσκευη μας; υπαρχουν λογοι να προτιμησω μονο την αυθεντικη;

Υπάρχει ο πολύ σημαντικός λόγος ότι μόνο η αυθεντική δουλεύει γενικότερα... Δες στο αντίστοιχο θέμα που έγραψα τις τραγικές εμπειρίες μου ψάχνοντας μπαταρία και κατέληξα στην αυθεντική. Στο λέω για να γλιτώσεις χρήμα και χρόνο να πάρεις μια αυθεντική ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ με το κουτί της HTC και όχι σε σακουλάκι γιατί αυτή δεν είναι αυθεντική κι ας είναι ολόιδια εμφανισιακά .

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Οφείλω, πάντως, να πω ότι πρόσφατα αγόρασα -μετά από πολλή περίσκεψη, είναι αλήθεια- από δύο διαφορετικά ελληνικά μαγαζιά με διαδικτυακή ΚΑΙ φυσική υπόσταση μπαταρίες "σε σακουλάκι": μία για το Desire μου μία για Desire HD που αγοράστηκε για φιλικό μου πρόσωπο, μετά από ρητές διαβεβαιώσεις των πωλητών για την αυθεντικότητά τους -χωρίς, φυσικά να "βάζω το χέρι μου στη φωτιά" για την αξιοπιστία τους.

Και οι δύο λειτουργούν άψογα προς το παρόν. Ειδικότερα, αυτή στο Desire μου φορτίζεται και αποφορτίζεται πλήρως και απροβλημάτιστα. Στο 100% της, το Battery Calibration μου δίνει ένδειξη 4200 mV (η προηγούμενη "μαϊμού", που φορούσε το τηλέφωνο, ποτέ δεν ξεπερνούσε τα 3980 mV) και δεν εμφανίζει το γνωστό σε "γερασμένες" μπαταρίες φαινόμενο να απενεργοποιείται το τηλέφωνο σε ένδειξη μπαταρίας 15-18%.

Φυσικά, δεν μπορώ να προεξοφλήσω πώς θα εξελιχθεί η συμπεριφορά της μπαταρίας. Όποιος θέλει το κεφάλι του ήσυχο, βάζει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και αγοράζει συσκευασμένη original...

Ειδα οτι αυθεντικη ομως Makinen την πηρες 30+ και λογω απραξιας ειχε και πεσμενη αποδοση. Θελω κατι πιο οικονομικο, οποτε cirith στειλε μου αν μπορεις ενα λινκ. Δεν παιζει ποιοτικη μπαταρια αλλου κατασκευαστη; Το λεω γιατι ειχα δει παλιοτερα στο xda καποιο γερμανικο site κατασκευαστη μπαταριων αλλα δεν βρισκω το λινκ τωρα.

Με ψαξιμο στο σκρουτζ επεσα σε αυτο: http://www.bataria.gr/htc-ba-s410-desire-li-ion-1300mah-hq-forever.html

αλλα και σε αυτο: http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8677

θα ειναι οντως η αυθεντικη η δευτερη? ακουω γνωμες και προτασεις

Ginalovu, έχεις pm.

Η δεύτερη φαίνεται original, σύμφωνα με την περιγραφή τουλάχιστον.

Την είχα στα υπ' όψιν, αλλά χρειαζόμουν την μπαταρία "εδώ και τώρα" και δεν μπορούσα να περιμένω ούτε την αποστολή της, ούτε το περιορισμένο ωράριο του συγκεκριμένου καταστήματος, οπότε αναγκάστηκα να στραφώ αλλού.

• 3 weeks later...

Έχω τη MildWild CM5.8 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό, είναι πολύ χαμηλά η ένταση και δυστυχώς δεν μπορώ να τη ρυθμίσω κάπως.

Έχει κανείς την CM7.0 για να τη δοκιμάσω; Η 8.0 δε μου αρέσει γιατί είναι αρκετά βαριά.

Έχω τη MildWild CM5.8 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό, είναι πολύ χαμηλά η ένταση και δυστυχώς δεν μπορώ να τη ρυθμίσω κάπως.

Έχει κανείς την CM7.0 για να τη δοκιμάσω; Η 8.0 δε μου αρέσει γιατί είναι αρκετά βαριά.

Αν μπορείς, περίμενε μέχρι αύριο, να την ανεβάσω από τη δουλειά στο box.

Είναι σε δύο κομμάτια αλλά δεν θυμάμαι πως εγκαθίσταται.

Αν μπορείς, περίμενε μέχρι αύριο, να την ανεβάσω από τη δουλειά στο box.

Είναι σε δύο κομμάτια αλλά δεν θυμάμαι πως εγκαθίσταται.

Τι εννοείς σε δύο κομμάτια; Ένα .zip θα είναι λογικά!

Ανέβασε τη βέβαια εσύ και θα τη βρω την άκρη πιστεύω! :p :)

Τι εννοείς σε δύο κομμάτια; Ένα .zip θα είναι λογικά!

Ανέβασε τη βέβαια εσύ και θα τη βρω την άκρη πιστεύω! :p :)

Το ενα ζιπ μηπως ειναι η ρομ και το αλλο οι gapps?

Κατ' αρχάς δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ αυτή την έκδοση.

Οι οδηγίες εγκατάστασης ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι αυτές.

Link για το πρώτο κομμάτι.

Link για το δεύτερο κομμάτι.

Καλή επιτυχία...

Καλησπερα και καλη Σαρακοστη.:)

1. μπορειτε να μου πειτε ποια/ες custom rom ειναι εντελως απροβληματιστη, σε ολες τις λειτουργιες του κινητου, και περιεχει και ελληνικα(οχι απαραιτητα); δεν με ενδιαφερει τοσο η εκδοση, μιας και το κινητο ειναι με την επισημη 2.2.2, οποτε οτιδηποτε απο 2.3.χ και πανω, θα ειναι μια χαρα.

2. πως γινεται να μεγαλωσει ο εσωτερικος χωρος που ειναι διαθεσιμος για εφαρμογες, μιας και για τα σημερινα δεδομενα ειναι ελαχιστος;

μου αρκουν απλα λινκ με οδηγιες κλπ για τα παραπανω ερωτηματα. ευχαριστω.:)

Καλησπερα και καλη Σαρακοστη.:)

1. μπορειτε να μου πειτε ποια/ες custom rom ειναι εντελως απροβληματιστη, σε ολες τις λειτουργιες του κινητου, και περιεχει και ελληνικα(οχι απαραιτητα); δεν με ενδιαφερει τοσο η εκδοση, μιας και το κινητο ειναι με την επισημη 2.2.2, οποτε οτιδηποτε απο 2.3.χ και πανω, θα ειναι μια χαρα.

2. πως γινεται να μεγαλωσει ο εσωτερικος χωρος που ειναι διαθεσιμος για εφαρμογες, μιας και για τα σημερινα δεδομενα ειναι ελαχιστος;

μου αρκουν απλα λινκ με οδηγιες κλπ για τα παραπανω ερωτηματα. ευχαριστω.:)

Θέλεις ακριβώς αυτή που είναι στην υπογραφή μου!;)

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire