Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επεξεργαζοντας ξανα το μηνυμα μου... Ηρθα λογω ενος θεματος για το πληκτρολογιο του κινητου ,το οποιο επιλυσα προσωρινα, αλλα με αναζητηση στις προοηγουμενες σελιδες επεσε το ματι μου για εκδοση JellyBean με root και ομολογω οτι ενθουσιαστηκα. Διαβασα αρκετες σελιδες στο xda και κατεβασα τα αρχεια για να ξεκινησω το root. Ομως ως πρωταρα λιγο ο φοβος, λιγο οι επιγραμματικες οδηγιες... Μηπως καποιος που εχει κανει τη διαδικασια στο κινητο του ,μπορει να πει λιγο πιο αναλυτικα τα βηματα για το ρουταρισμα για τη συγκεκριμενη εκδοση;

(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945441)

Σας ευχαριστω πολυ

Ανεξάρτητα με ποια rom έχεις τώρα (froyo ή GB) ό,τι χρειάζεσαι θα το βρεις εδώ.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανεξάρτητα με ποια rom έχεις τώρα (froyo ή GB) ό,τι χρειάζεσαι θα το βρεις εδώ.

Εχω την Gingerbread.Ειχα δει αυτο το post ,αλλα λογω της παλαιοτητας του ,δεν ηξερα αν οι οδηγιες μπορουν να εφαρμοστουν σε μια τωρινη εκδοση. Αυτη η διαδικασια ειναι σταθερη για οποια εκδοση λογισμικου θελουμε να περασουμε στο κινητο αμεσως μετα;

θα ηθελα να ρωτησο κατι...βλεπω οτι πολλοι χρησιμοποοιουν την 4EXT RECOVERY...ειναι αξιοπηστη?εγω μονο για παρτησιον και τιποτα παραπανω τιν εχω χρησιμοποιηση αξιζει να τιν βαλω?θελω να βαλω τον CMr2 hboot πρεπει να ξανακανω wipe κΑΙ ξανα περασμα την ρομ η απλα το αλλοζω και τελος?επισης εχω δοκιμασει και εχω αφησει ωρες το Android Flasher αλλα ποτε δεν καταφερα να περασο radio ειται στα windows 7 ειται σε ubuntu που τρεχω τωρα...:lol::lol:
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

θα ηθελα να ρωτησο κατι...βλεπω οτι πολλοι χρησιμοποοιουν την 4EXT RECOVERY...ειναι αξιοπηστη?εγω μονο για παρτησιον και τιποτα παραπανω τιν εχω χρησιμοποιηση αξιζει να τιν βαλω?θελω να βαλω τον CMr2 hboot πρεπει να ξανακανω wipe κΑΙ ξανα περασμα την ρομ η απλα το αλλοζω και τελος?επισης εχω δοκιμασει και εχω αφησει ωρες το Android Flasher αλλα ποτε δεν καταφερα να περασο radio ειται στα windows 7 ειται σε ubuntu που τρεχω τωρα...:lol::lol:

Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις recovery αν είσαι ικανοποιημένος με το CWM. Εγώ άλλαξα, γιατί κάποια στιγμή δεν περνούσε στο κινητό μία rom, ο δημιουργός πρότεινε το 4EXT και το δοκίμασα για να δω αν θα περάσει η rom. Έτσι έμεινα μ' αυτό.

Αν αλλάξεις hboot είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις την rom σου με full wipe. Είτε θα αλλάξουν τα parrtitions του κινητού και θα μπορεί να bootάρει αυτή που έχες ήδη ή ακόμη και να μην υποστηρίζει το καινούριο hboot η rom σου. ;)

Το radio όσες φορές το έχω αλλάξει, έχω χρησιμοπιοήσει τον bootloader του κινητού και εντολές μέσω cmd από το pc μου.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εχω την Gingerbread.Ειχα δει αυτο το post ,αλλα λογω της παλαιοτητας του ,δεν ηξερα αν οι οδηγιες μπορουν να εφαρμοστουν σε μια τωρινη εκδοση. Αυτη η διαδικασια ειναι σταθερη για οποια εκδοση λογισμικου θελουμε να περασουμε στο κινητο αμεσως μετα;

Εγώ με την επίσημη GB 2.3.3 ήμουνα και ακολούθησα αυτή την διαδικασία πριν μερικούς μήνες (μάλλον είναι πλέον και ο μοναδικός τρόπος για να ρουτάρεις τελικά το Desire).

Πρώτα λοιπόν θα γίνεις s-off και μετά αν θυμάμαι καλά φλασάρεις το αρχείο για SU και είσαι πλέον rooted. Από εδώ και ύστερα διαβάζεις τις οδηγίες της κάθε ρομ και προχωράς στην εγκατάσταση. Να θυμάσαι μόνο ότι ψάχνεις ρομ για stock hboot (για την ίδια ρομ μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις άλλες για stock hboot και άλλες για cm7r2 κ.τ.λ.)

Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και μία sd κάρτα από 8gb class6 και πάνω για τα καλύτερα απότελέσματα. Για τις περισσότερες rom θα χρειαστεί να χωρίσεις την κάρτα σε 2 partitions ένα FAT32 (το μεγαλύτερο) και ένα ext4 (μεγέθους από 1-2 το πολύ gb).

Δες εδώ για παράδειγμα, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την διαδικασία!

Edited by jpjp

Κάνοντας 2ο clean install για να περάσω τη 2.7 του vj ομολογώ ότι έκατσε πολύ καλύτερα. Βλέπω καλύτερες τιμές στην μνήμη κ είναι γρηγορότερη. Όμως έχει ένα σοβαρό bug κι από ότι βλέπω δεν υπάρχει κ workaround της προκοπής: Μειώνεται η ένταση του notification sound ξαφνικά (διάβασα ότι συμβαίνει μετά από κλήσεις) κ επομένως δεν ακούς τις ειδοποιήσεις.

Επίσης, όταν παίζω βιντεάκι στο Youtube δεν είναι σταθερή η εικόνα, κάνει σαν να τρεμοπαίζει. Συμβαίνει κ σε άλλον που φοράει αυτή τη ρομ?? Δεν το έχω ψάξει αυτό, να πω την αλήθεια.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Πέρασα πρόσφατα την CM10 και δε μου βγάζει καθόλου το play store και όταν πάω να το κατεβάσω από κάπου, το εγκαθιστά, πάω να το ανοίξω και με πετάει έξω.

Ξέρει κανείς πως να το περάσω;

Κάνοντας 2ο clean install για να περάσω τη 2.7 του vj ομολογώ ότι έκατσε πολύ καλύτερα. Βλέπω καλύτερες τιμές στην μνήμη κ είναι γρηγορότερη. Όμως έχει ένα σοβαρό bug κι από ότι βλέπω δεν υπάρχει κ workaround της προκοπής: Μειώνεται η ένταση του notification sound ξαφνικά (διάβασα ότι συμβαίνει μετά από κλήσεις) κ επομένως δεν ακούς τις ειδοποιήσεις.

Επίσης, όταν παίζω βιντεάκι στο Youtube δεν είναι σταθερή η εικόνα, κάνει σαν να τρεμοπαίζει. Συμβαίνει κ σε άλλον που φοράει αυτή τη ρομ?? Δεν το έχω ψάξει αυτό, να πω την αλήθεια.

Nαι, και τα 2 προβλήματα που αναφέρεις είναι υπαρκτά. Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε μ' αυτά. Για την ένταση του ήχου, η λύση είναι μετά από κλήση να θυμάσαι να μειώνεις/αυξάνεις την ένταση μέσα από τα Settings του Ήχου. ;)

Ίσως τώρα που ο Nikez έβγαλε 4.2.1 rom, να διορθωθούν (αν όχι και τα 2, ίσως αυτό με την ένταση του ήχου) μιας και πρόκειται για εντελώς καινούρια Android version. ;)

Πέρασα πρόσφατα την CM10 και δε μου βγάζει καθόλου το play store και όταν πάω να το κατεβάσω από κάπου, το εγκαθιστά, πάω να το ανοίξω και με πετάει έξω.

Ξέρει κανείς πως να το περάσω;

Μόλις εγκατέστησες την CM10 και bootαρες το κινητό, ξαναμπήκες στο recovery σου να εγκαταστήσεις τα Gapps;

Αν όχι, τότε νομίζω είναι λογικό να μην έχεις το Market.

Αν το έκανες, τότε μπες με κάποιον file explorer (πχ. root explorer) μέσα στο /system/app. Εκεί θα πρέπει να έχεις το αρχείο Phonesky.apk (πρώτη φορά βλέπω σε rom, το Market να έχει τέτοια ονομασία :wacko:) και να έχει χωρητικότητα 5.07Mb.

Aν το έχεις ή δεις κάποιο άλλο αρχείο με το σήμα του Market, τότε έλεγξε τί χωτητικότητα είναι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχεις χώρο στο /system και να μην έγινε εξ αρχής εγκατάσταση. ;)

Nαι, και τα 2 προβλήματα που αναφέρεις είναι υπαρκτά. Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε μ' αυτά. Για την ένταση του ήχου, η λύση είναι μετά από κλήση να θυμάσαι να μειώνεις/αυξάνεις την ένταση μέσα από τα Settings του Ήχου. ;)

Ίσως τώρα που ο Nikez έβγαλε 4.2.1 rom, να διορθωθούν (αν όχι και τα 2, ίσως αυτό με την ένταση του ήχου) μιας και πρόκειται για εντελώς καινούρια Android version. ;)

Το ελπίζω! Εντάξει στο Youtube είναι σαφώς μικρότερο το κακό, αλλά γι' αυτό με την ένταση το διάβασα και στο αντίστοιχο νήμα στο xda που έλεγαν να το σετάρουμε manual αλλά άντε θυμίσου να κάνεις αυτή τη δουλειά..!:)

Για το youtube που τρεμοπαιζει οποιος ειναι "τολμηρος" μπορει να δοκιμασει απο την ρομ του hd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 το αρχειο libsurfaceflinger απο το σημειο που λεει fix for youtube video flickering μιας και εχουμε την ιδια πλατφορμα cpu-gpu και ισως λειτουργησει και στο desire.

Για το youtube που τρεμοπαιζει οποιος ειναι "τολμηρος" μπορει να δοκιμασει απο την ρομ του hd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 το αρχειο libsurfaceflinger απο το σημειο που λεει fix for youtube video flickering μιας και εχουμε την ιδια πλατφορμα cpu-gpu και ισως λειτουργησει και στο desire.

Εγώ δεν θα ασχοληθώ. Μετράω μέρες να μου έρθει το Nexus4, οπότε η συσκευή θα μπει στην άκρη ως backup ή θα τη δώσω σε κάποιο συγγενή μου με κάποια RUU ή και με Sense 3.6 του Coolexe που έπαιζαν τα πάντα.

Αν θέλει η Εltsele μπορεί να τη δοκιμάσει. :p

Thanks anyway.

Εγώ δεν θα ασχοληθώ. Μετράω μέρες να μου έρθει το Nexus4, οπότε η συσκευή θα μπει στην άκρη ως backup ή θα τη δώσω σε κάποιο συγγενή μου με κάποια RUU ή και με Sense 3.6 του Coolexe που έπαιζαν τα πάντα.

Αν θέλει η Εltsele μπορεί να τη δοκιμάσει. :p

Thanks anyway.

Χαχαχαχα! Με το καλό να σου έρθει... Μπα... εγώ θα περιμένω το Joker για να πάρω ένα Note II...:lol:

Χαχαχαχα! Με το καλό να σου έρθει... Μπα... εγώ θα περιμένω το Joker για να πάρω ένα Note II...:lol:

Eύχομαι να έρθουν και για σένα οι μέρες που θα τις μετράς αντίστροφα για να πιάσεις στα χέρια σου το NoteII. :p

Thanks για τις ευχές..

λιγοστευουμε επικινδυνα. αντε με το καλο κ εμεις οι αφραγκοι

Λογικό είναι.

Σε 2 χρόνια από τώρα θα λιγοστέψουν και όσοι είναι/θα είναι στο thread του N4, έχουν ήδη λιγοστέψει σ' αυτό του του DHD και πάει λέγοντας.

Πάντως, αν κάποιος έχει γνωστό στο εξωτερικό (κυρίως σε Γερμανία, Αγγλία), το N4 είναι μία φτηνή λύση.. Ποιος έχει όμως!!

Edited by tsiftsism

Λογικό είναι.

Σε 2 χρόνια από τώρα θα λιγοστέψουν και όσοι είναι/θα είναι στο thread του N4, έχουν ήδη λιγοστέψει σ' αυτό του του DHD και πάει λέγοντας.

Πάντως, αν κάποιος έχει γνωστό στο εξωτερικό (κυρίως σε Γερμανία, Αγγλία), το N4 είναι μία φτηνή λύση.. Ποιος έχει όμως!!

Οπως το πες! Η λογικη συνεχεια των πραγματων.. Εδω γινοταν χαμος, και πια θεωρειται ξεπερασμενο το Desirάκι. Οπως αυτα που θεωρουνται τωρα top, θα ναι σε δυο χρονια.. αν και offtopic, μπορει να αγορασει καποιος απο Αγγλια, και χωρις να εχει γνωστο, μεσω του site forward2me, σε συνδυασμο με tunnelbear. Απο google θα βρει ευκολα καποιος πληροφοριες.

Έτσι σε 2 χρόνια από τώρα θα παίρνουμε Note 2 τσάμπα και μια χαρά :D Πάντως δεδομένης της ηλικίας του αποδεικνύεται all-time classic στα χνάρια του HD2 το Desire και υπάρχει ακόμα ισχυρό community ακόμη και τώρα.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

εγω το εχω 2 χρονια και δεν το αλλαζω αν δεν ''πεθανει''

ασε που απολαμβανω να την λεω σε γνωστους που εχουν ipone 5 και τους λεω οτι το desire ειναι καλυτερο και βγαζουν αφρους :lol::lol::lol:

HTC DESIRE

ANDROID : 2.3.7

ROM: MildWild CM-5.0

Παντως λεμε εμεις οτι το Desirακι ειναι ξεπερασμενο,αλλα φαινεται οτι το eshop ειχε στοκ και το εχει στην τιμη των 349 ευρω :worry::worry::blink::blink:

(Εγω το ειχα αγορασει 299 ευρω πριν απο 1,5 χρονο)

Παντως λεμε εμεις οτι το Desirακι ειναι ξεπερασμενο,αλλα φαινεται οτι το eshop ειχε στοκ και το εχει στην τιμη των 349 ευρω :worry::worry::blink::blink:

Συλλεκτικό! Το δικό μου δεν το πουλάω κάτω από 300 αν ενδιαφέρεστε :lol:

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Προσφορά (λέμε τώρα...) στα δύο κατοστάρικα!

Για ερωτευμένους/συλλέκτες... :lol:

Καλημερα σε ολους κατοχος και εγω του desire για 2 χρονια και κατι μηνες ,εχω 2 ερωτησεις :

1• Που μπορω να βρω γνησια μπαταρια σε προσιτη τιμη κατα προτιμηση απο Ελλαδα και

2• Ψαχνω πισω πλατη γιατι εχει γδαρθει το πλαστικο που καλυπτει την καμερα και αναγκαστηκα να το βγαλω γιατι οι foto βγαιναν αλλοιωμενες

Σας ευχαριστω!!!

Προσφορά (λέμε τώρα...) στα δύο κατοστάρικα!

Για ερωτευμένους/συλλέκτες... :lol:

Πανω που το ειπα εγω το αλλαξαν! :lol::lol::rolleyes::rolleyes::p:p

Καλησπέρα σε όλους,

Αρχικά να αναφέρω ότι είμαι κάτοχος του desire απο τότε που πρωτοκυκλοφόρησε και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πρόσφατα έκανα root το κινητό μου (revolutionary) και partition την sd κάρτα σε 1gb ext4. Το HBoot μου θεωρώ ότι είναι το αρχικό...νομίζω δλδ, αναφέρει HBOOT 6.93.1002 και εγκατέστησα την Leedroid 3.3.3 η οποία και δουλεύει απροβλημάτιστα., μεταφέρει εφαρμογές στην ext4 κλπ.

Χτες εγκατέστησα την MildWild 5.4 η οποία και μου άρεσε περισσότερο αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι παρόλο που κάνω τις ρυθμίσεις για μεταφορά των δεδομένων-εφαρμογών στην sd από τα cyanogenmod settings η μνήμη του τηλεφώνου γεμίζει γρήγορα . Γνωρίζετε τι κάνω λάθος ή πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου?

Η βοήθεια σας θα μου είναι πολύτιμη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Καλημερα σε ολους κατοχος και εγω του desire για 2 χρονια και κατι μηνες ,εχω 2 ερωτησεις :

1• Που μπορω να βρω γνησια μπαταρια σε προσιτη τιμη κατα προτιμηση απο Ελλαδα και

2• Ψαχνω πισω πλατη γιατι εχει γδαρθει το πλαστικο που καλυπτει την καμερα και αναγκαστηκα να το βγαλω γιατι οι foto βγαιναν αλλοιωμενες

Σας ευχαριστω!!!

Στο ebay άπειρα καπάκια, όπως και σε κάποια skroutzoμάγαζα με ανταλλακτικά.

Για μπαταρία πάλι δεν είναι καλή ιδέα το ebay ούτε τα skroutzομάγαζα. Έψαχνα γνήσια για πάνω από μήνα και όλες ήταν μούφα. Δες ολόκληρο thread που άνοιξα σχετικά. Σίγουρος ότι είναι γνήσια ΜΟΝΟ αν έχει το κουτί της HTC το λευκό μαζί. ΜΗΝ πάρεις σε σακουλάκι και καλά bulk, είναι 100% μούφα:mad:

Καλησπέρα σε όλους,

Αρχικά να αναφέρω ότι είμαι κάτοχος του desire απο τότε που πρωτοκυκλοφόρησε και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πρόσφατα έκανα root το κινητό μου (revolutionary) και partition την sd κάρτα σε 1gb ext4. Το HBoot μου θεωρώ ότι είναι το αρχικό...νομίζω δλδ, αναφέρει HBOOT 6.93.1002 και εγκατέστησα την Leedroid 3.3.3 η οποία και δουλεύει απροβλημάτιστα., μεταφέρει εφαρμογές στην ext4 κλπ.

Χτες εγκατέστησα την MildWild 5.4 η οποία και μου άρεσε περισσότερο αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι παρόλο που κάνω τις ρυθμίσεις για μεταφορά των δεδομένων-εφαρμογών στην sd από τα cyanogenmod settings η μνήμη του τηλεφώνου γεμίζει γρήγορα . Γνωρίζετε τι κάνω λάθος ή πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου?

Η βοήθεια σας θα μου είναι πολύτιμη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ναι, δοκίμασε την άλλη ROM του Mildwild που έχω κι εγώ στην υπογραφή μου και θα με θυμηθείς. Ούτε θέμα χώρου ούτε τίποτα :happy:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire