tsiftsism Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Προσπαθω να κατεβασω αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1526831 και ολο κολλαει... Ξερει κανεις γιατι? Κατέβασα την έκδοση 3.5 χωρίς κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν είχε καλές ταχύτητες (~100-200kb/s). Ξαναδοκίμασε. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Κατέβασα την έκδοση 3.5 χωρίς κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν είχε καλές ταχύτητες (~100-200kb/s). Ξαναδοκίμασε. Χμμμ.. 5 φορές το δοκίμασα χωρίς πλάκα. Ότι ήταν αργό ήταν.. αλλά κολλούσε κιόλας Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Κανεις??:( ότι θέλεις να μάθεις είναι στην πρώτη σελίδα έχει πλήρεις οδηγούς σχετικά με όλα..:p Λογικά θα βρείς την λύση εκεί όπως επίσης και πιο πίσω στο θέμα αν ψάξεις λίγο!!!! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakis7 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπερα παιδια.εχω και εγω το htc desire με εκδ. android 2.2.2 και προσπαθω να κανω root αλλα δεν γινεται τιποτα.κοιταξα τους οδηγους στην 1η σελιδα αλλα μου βγαζει σφαλμα στο τελος με το προγραμμα reflash.τρεχει εκει το προγραμμα,κανει τα δικα του και στο τελος μου βγαζει οτι δεν μπορει να κανει το root και με ρωταει και καλα αν εχω καινουριο firmware...καμια ιδεα???τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Δοκίμασα να φλασάρω το radio 32.56.00.32U_5.17.05.23 (με την κλασσική διαδικασία recovery - install zip) αλλά τελικά όταν πάω στο about phone μου δείχνει ότι έχω την προηγούμενη... Κάνω κάτι λάθος? Υπάρχει άλλη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Δοκίμασα να φλασάρω το radio 32.56.00.32U_5.17.05.23 (με την κλασσική διαδικασία recovery - install zip) αλλά τελικά όταν πάω στο about phone μου δείχνει ότι έχω την προηγούμενη... Κάνω κάτι λάθος? Υπάρχει άλλη διαδικασία? Aν το .zip με το radio ήταν σωστό και από τη στιγμή που δεν σου έβγαλε κάποιο error message στο CWM, θα έπρεπε να σου δείχνει την καινούρια έκδοση. Ο άλλος τρόπος για να flashάρεις radio είναι να κάνεις s-off τη συσκευή σου και να flashάρεις το radio από το Bootloader, με .img αρχείο και όχι .zip. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 προσπαθησα να περασω καποιες τυπου Sebastiaan15 RunnyMede Desire ROM εννοω διαφορες εκδοσεις και στην εγκατασταση δε μου έβγαινε πουθενα η επιλογή ad2sdx,,, εχω το ext4 part 1gb και το εχω κανει μετα το φατ32 οπως λεει στους οδηγους.. δε μπορω να καταλαβω γιατι δε μου το εμφανιζει ως επιλογη :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπέρα.αντιμετωπίζω πρόβλημα με το να περάσω νέα ρομ.τα χαρακτηριστικά του κινητού μου είναι στην υπογραφή μου.προσπάθησα σήμερα να περάσω την supernova και δεν γινόταν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει το αρχείο....τώρα κατεβάζω την insertcoin και θα προσπαθήσω πάλι.η διαδικασία που κάνω είναι όπως αναφέρεται στον οδηγό τησ πρώτης σελίδας. επάρχει κάτι που πρέπει να κοιτάξω?κάτι που κάνω λάθος μήπως?? Καλησπέρα και πάλι.Παιδιά κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο.Πέρασα την insertcoin αλλά και αυτή έχει πολλά κολλήματα.τώρα για παράδειγμα. κόλλησε απο μία κλήση. βγάζω μπαταρία βάζω πιν και μετα δεν φορτώνει τίποτα κολλάει ....τι γίνεται???? μπορεί να βοηθήσει κάποιος.??? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπέρα και πάλι.Παιδιά κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο.Πέρασα την insertcoin αλλά και αυτή έχει πολλά κολλήματα.τώρα για παράδειγμα. κόλλησε απο μία κλήση. βγάζω μπαταρία βάζω πιν και μετα δεν φορτώνει τίποτα κολλάει ....τι γίνεται???? μπορεί να βοηθήσει κάποιος.??? Και μενα τον τελευταιο η insertcoin μου κολλουσε παρα πολυ... Την αλλαξα κι εβαλα την Runnymede... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Και μενα τον τελευταιο η insertcoin μου κολλουσε παρα πολυ... Την αλλαξα κι εβαλα την Runnymede... εγω παλι δε μπορω να βαλω την Runnymede :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 εγω παλι δε μπορω να βαλω την Runnymede :wacko: Λοιπον ειναι πανεμορφη και αρκετα smooth αλλα μου εχει σπασει τα νευρα η αυτονομια της. Τρωει πολυ μπαταρια. Παιζω παραλληλα με την Mildwild 3.5.5, καλη μπαταρια, πολυ γρηγορη, αλλα.... δεν εχει sense 3.5.... Περι ορεξεως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Aν το .zip με το radio ήταν σωστό και από τη στιγμή που δεν σου έβγαλε κάποιο error message στο CWM, θα έπρεπε να σου δείχνει την καινούρια έκδοση. Ο άλλος τρόπος για να flashάρεις radio είναι να κάνεις s-off τη συσκευή σου και να flashάρεις το radio από το Bootloader, με .img αρχείο και όχι .zip. Τελικά έγινε το φλασάρισμα! Είχα δοκιμάσει με το αρχείο 32.56.00.32U_5.17.05.23.zip και δεν είχε πετύχει. Σήμερα κατέβαζα από το xda το bravo.5.17.05.23.zip και έγινε μια χαρά....! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 προσπαθησα να περασω καποιες τυπου Sebastiaan15 RunnyMede Desire ROM εννοω διαφορες εκδοσεις και στην εγκατασταση δε μου έβγαινε πουθενα η επιλογή ad2sdx,,, εχω το ext4 part 1gb και το εχω κανει μετα το φατ32 οπως λεει στους οδηγους.. δε μπορω να καταλαβω γιατι δε μου το εμφανιζει ως επιλογη :wacko:Τι HBOOT έχεις γιατί εμένα εμφάνισε την επιλογή αφού άλλαξα σε CM7/r2 οπότε και o Aroma Installer μου έλεγε στο βήμα Install Type "You are use CM7/r2 HBOOT Your Device Support AD2SDX". Πάντως την έβαλα πριν από μια εβδομάδα και ενώ στην αρχή πήγαινει μια χαρά τώρα το κινητό σέρνεται και τρώει ένα σωρό κολλήματα οπότε λέω να περάσω την Aurora..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Τελικά έγινε το φλασάρισμα! Είχα δοκιμάσει με το αρχείο 32.56.00.32U_5.17.05.23.zip και δεν είχε πετύχει. Σήμερα κατέβαζα από το xda το bravo.5.17.05.23.zip και έγινε μια χαρά....! :blink: Άρα είχε πρόβλημα το 1ο .zip που είχες δοκιμάσει. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 τελικά μάλλον βρέθηκε λύση με το πληκτρολόγιο στην runny rom, υπήρχε επιλογή στα rc tweaks να βγουν τα βελάκια. υπάρχει όμως ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα, τρελή κατανάλωση μπαταρίας. το περίεργο είναι τα ποσοστό που εμφανίζεται για την κατανάλωση του dialer? είναι φυσιολογικό αυτό το νούμερο? το ποσταρα και στο xda αλλά αν χρησιμοποιεί κανένας εδώ τη συγκεκριμένη rom ας πει αν παρατηρεί το ίδιο. thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπερα, τρεχω rom Mildwild 3.7 και θελω να αλλαζω την boot animation εικονα.Με το root explorer πηγαινοντας στο /system/media δεν υπαρχει κανενα αρχειο bootanimation.zip ωστε να το αντικαταστησω με το νεο που θελω! γνωριζει καποιος? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπερα, τρεχω rom Mildwild 3.7 και θελω να αλλαζω την boot animation εικονα.Με το root explorer πηγαινοντας στο /system/media δεν υπαρχει κανενα αρχειο bootanimation.zip ωστε να το αντικαταστησω με το νεο που θελω! γνωριζει καποιος? ευχαριστω! Ο κάθε developer αναλόγως των symlink που βάζει στη rom του, μπορεί να τοποθετεί το κάθε αρχείο/εφαρμογή σε διαφορετικό folder. Θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει βάλει μέσα στο /data ή στο /sd-ext ή όπου αλλού θέλει και απλά να πει στη rom τη διαδρομή, για να το διαβάσει. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς το Root Explorer, αφού είσαι στο root του κινητού σου (δηλαδή στο '/') πάτησε Menu -> Search και βάλε το όνομα του αρχείου που σ' ενδιαφέρει. Θα σου δώσει τη διαδρομή του. ;) Επίσης μπορείς από το pc σου να κάνεις search στο .zip της rom, μέσα από το Winrar. Sent from my ICS powered HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ο κάθε developer αναλόγως των symlink που βάζει στη rom του, μπορεί να τοποθετεί το κάθε αρχείο/εφαρμογή σε διαφορετικό folder. Θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει βάλει μέσα στο /data ή στο /sd-ext ή όπου αλλού θέλει και απλά να πει στη rom τη διαδρομή, για να το διαβάσει. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς το Root Explorer, αφού είσαι στο root του κινητού σου (δηλαδή στο '/') πάτησε Menu -> Search και βάλε το όνομα του αρχείου που σ' ενδιαφέρει. Θα σου δώσει τη διαδρομή του. ;) Επίσης μπορείς από το pc σου να κάνεις search στο .zip της rom, μέσα από το Winrar. Sent from my ICS powered HTC Desire using Tapatalk Σε ευχαριστώ, βάζοντας στην αναζήτηση bootanimation με πηγαίνει στο system/bin, εμφανίζει το μέγεθος του αρχείου 22,62Κ. είναι αυτό?(μην σβήσω τπτ άλλο..) Αν στην αναζήτηση βάλω bootanimation.zip δεν εμφανίζει τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ξερει καποιος καμια εφαρμογη που να σου επιτρεπει να τερματιζεις κλησεις με το power button η το trackball σε aosp ρομ το ειχε μια χαρα και με βολευε αλλα τωρα που περασα sense 3.5 τιποτα.Παρεπιμπτοντως η Runnymede AIO V6.0.4.3 Special Edition μεχρι στιγμης εκτος απο σταθερη ειναι και η γρηγοροτερη που εχω δοκιμασει με sense 3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ, βάζοντας στην αναζήτηση bootanimation με πηγαίνει στο system/bin, εμφανίζει το μέγεθος του αρχείου 22,62Κ. είναι αυτό?(μην σβήσω τπτ άλλο..) Αν στην αναζήτηση βάλω bootanimation.zip δεν εμφανίζει τπτ! Όχι, δεν είναι αυτό. Έχεις δίκαιο, δεν υπάρχει bootanimation.zip στη rom, ενώ διαφέρει αρκετά στο στήσιμό της τόσο από τις Sense όσο και από την AOSP ICS που χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Θα πρέπει να κάνεις μία ερωτησούλα στο thread του developer, στο xda. Edit: Βλέποντας αυτό το post, υπάρχει ρύθμιση για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Boot Animation από τα Settings του CM. Μήπως είναι σ' εσένα απενεργοποιημένο και για ένα περίεργο λόγο 'χάνεται' το αρχείο; Λογικά είναι χαζό να συμβαίνει αυτό, θα έπρεπε ούτως ή άλλως να υπάρχει στο .zip της rom, αλλά είναι μία ιδέα... Edited March 10, 2012 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 τελικά μάλλον βρέθηκε λύση με το πληκτρολόγιο στην runny rom, υπήρχε επιλογή στα rc tweaks να βγουν τα βελάκια. υπάρχει όμως ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα, τρελή κατανάλωση μπαταρίας. το περίεργο είναι τα ποσοστό που εμφανίζεται για την κατανάλωση του dialer? είναι φυσιολογικό αυτό το νούμερο? το ποσταρα και στο xda αλλά αν χρησιμοποιεί κανένας εδώ τη συγκεκριμένη rom ας πει αν παρατηρεί το ίδιο. thanks!! την έχω μόνο 2 μέρες τη ρομ και δεν μπορώ ακόμα να κρίνω τη μπαταρία. πάντως κ εμένα έτσι μου τα εμφανίζει τα ποσοστά χρήσης. είχες καμιά απάντηση από το xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Όχι, δεν είναι αυτό. Έχεις δίκαιο, δεν υπάρχει bootanimation.zip στη rom, ενώ διαφέρει αρκετά στο στήσιμό της τόσο από τις Sense όσο και από την AOSP ICS που χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Θα πρέπει να κάνεις μία ερωτησούλα στο thread του developer, στο xda. Edit: Βλέποντας αυτό το post, υπάρχει ρύθμιση για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Boot Animation από τα Settings του CM. Μήπως είναι σ' εσένα απενεργοποιημένο και για ένα περίεργο λόγο 'χάνεται' το αρχείο; Λογικά είναι χαζό να συμβαίνει αυτό, θα έπρεπε ούτως ή άλλως να υπάρχει στο .zip της rom, αλλά είναι μία ιδέα... Πηγα στις ρυθμησεις του CM το βρηκα αλλα λεει: disable boot animation (don't show the boot animation for faster boot).Δεν ειναι τσεκαρισμενο! Αρα καπου θα υπαρχει μεσα αλλα δεν ξερουμε που! Στο site της rom στην αρχη εκει στα extra γραφει "Disable boot animation" πως μεταφραζεται αυτο? αφου υπαρχει boot animation! Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω Post στο xda γιατι δεν εχω κανει τα 10 ποστ που θελει να να μπορω να γραφω... ευχαριστω!! Edited March 10, 2012 by spinaci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 την έχω μόνο 2 μέρες τη ρομ και δεν μπορώ ακόμα να κρίνω τη μπαταρία. πάντως κ εμένα έτσι μου τα εμφανίζει τα ποσοστά χρήσης. είχες καμιά απάντηση από το xda? Παιδες τι λεει η ρομ? Σταθερη...? Απο κολληματα? Την δοκιμασα το πρωι για κανα μισαωρο ετσι χωρις εφαρμογες και μπορω να πω πως με καλυψε αρκετα... Αλλα δεν την φορτωσα καθολου... Αξιζει να αφησω του Sebastian την ρομ για αυτη??? Ασχολειται ο Dev της με update? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 την έχω μόνο 2 μέρες τη ρομ και δεν μπορώ ακόμα να κρίνω τη μπαταρία. πάντως κ εμένα έτσι μου τα εμφανίζει τα ποσοστά χρήσης. είχες καμιά απάντηση από το xda? τίποτα σημαντικό, τα κλασικά μόνο που δε νομίζω ότι είναι ικανά να σώσουν την κατάσταση Try disabling the the following Settings: Settings > Sound - Quiet ring on pickup > uncheck - Pocket mod > uncheck - flip for speaker > uncheck Then restart your phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Επανέρχομαι στην απορία μου αφού δεν έχω προλάβει καθόλου να κοιτάξω το θέμα όλο αυτό το διάστημα λόγω δουλείας. Όντως το system είναι γεμάτο και γι'αυτό δεν αναβαθμίζεται το binary. Μία ερώτηση: Το φάκελο system/app τον βρήκα μέσω του astro αλλα δεν αναγνωρίζω κανένα από τα αρχεία που έχει μέσα (έχει κάποιες γενικές ονομασίες εφαρμογών / λειτουργιών τύπου bluetooth, application provider, calculator, camera) . Τι ακριβως μπορώ / πρέπει να σβήσω? Μήπως κοιτάω σε λάθος μέρος? Καμία ιδέα κανείς? Sorry επαναλαμβάνομαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts