Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ICS τι παιζει ? Δουλευουν τα παντα ?

Δυστυχώς δε δουλεύει, τουλάχιστον στο δικό μου.

مفاجأة

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οι ics ρομ που έχουν βγει μέχρι τώρα δουλεύουν σχετικά καλά, απλά σε μένα τουλάχιστον οι υπάρχοντες launcher nova, apex κτλ είναι απελπισία, πολύ lag και καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών.

περιμένω να βγει μια σταθερή έκδοσή να δω αν διορθώνει το πρόβλημα.

Καλησπέρα!

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το root , παρόλο που έχω διαβάσει αρκετές φορές όλα τα προηγούμενα...

Όποια rom και αν έχω περάσει (AceSMod007, Revolution3D, MIUI_XJ_2.2.10) εσωτερική μνήμη δεν βλέπω μεγαλύτερη από 148mb. Tι μπορεί να έχει γίνει λάθος??? (γιατί σε διάφορα video βλέπω κάτι νούμερα εσωτερικής μνήμης που πραγματικά ζηλεύω...) :p

Το desire μου είναι ως εξής:

-Revolutionary-

BRAVO PVT1 SHIP S-OFF

HBOOT-6.93.1002

MICROP-031d

TOUCH PANEL-SYNW0101

RADIO-5.17.05.23

έχω κάνει ext4 1.5gb

P L E A S E παιδιά τα φώτα σας, παιδεύομαι αρκετό καιρό... :blink:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Καλησπέρα!

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το root , παρόλο που έχω διαβάσει αρκετές φορές όλα τα προηγούμενα...

Όποια rom και αν έχω περάσει (AceSMod007, Revolution3D, MIUI_XJ_2.2.10) εσωτερική μνήμη δεν βλέπω μεγαλύτερη από 148mb. Tι μπορεί να έχει γίνει λάθος??? (γιατί σε διάφορα video βλέπω κάτι νούμερα εσωτερικής μνήμης που πραγματικά ζηλεύω...) :p

-Revolutionary-

BRAVO PVT1 SHIP S-OFF

HBOOT-6.93.1002

MICROP-031d

TOUCH PANEL-SYNW0101

RADIO-5.17.05.23

έχω κάνει ext4 1.5gb

Κυριάκο κατά 99% έχεις κάνει με λάθος σειρά τα partitions στην SD κάρτα και δεν τα βλέπουν σωστά. Για να μην παιδεύεσαι,κάνε ένα ολοκληρωτικό format στην κάρτα σου από την αρχή, και πέρνα το recovery της υπογραφής μου. Μέσα από κει υπάρχει επιλογή να σου κάνει αυτόματα τα σωστά partitions στην κάρτα και δεν ξαναπαιδεύεσαι!

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

partitions έχω FAT32 και το ext4 τίποτε άλλο με σωστή σειρά αλλά ας το δοκιμάσω...

Συγνώμη είμαι νέος στο χώρο, τι εννοείς να περάσω τα recovery της υπογραφής σου?

Πώς γίνεται?? :(

Edited by kiriakosch

Γεια χαρά,

εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στις περισσότερες εφαρμογές που πάω να εγκαταστήσω από το μαρκετ, κατα την εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα : "Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγατασταθεί σε συσκευή USB ή κάρτα SD".

To ίδιο μου βγάζει και σε ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές όταν κάνουν update.

Δοκίμασα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα. Το κινητό δεν το έχω "πειραγμένο".

Τι μπορεί να φταίει ?

:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

-Revolutionary-

BRAVO PVT1 SHIP S-OFF

HBOOT-6.93.1002

MICROP-031d

TOUCH PANEL-SYNW0101

RADIO-5.17.05.23

έχω κάνει ext4 1.5gb

Καταρχάς το ότι δεν βλέπεις μνήμη μεγαλύτερη από 148ΜΒ δεν σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι λάθος. Όσον αφορά την AcesMod007, επειδή την είχα, αυτός είναι ο χώρος που θα δεις.

Από τη στιγμή που είσαι με stock hboot (άρα και στη revolutionary έχεις βάλει την A2SD+ version) ο χώρος που θα βλέπεις εκεί γύρω θα είναι. Το ext partition δεν σημαίνει ότι θα δεις τεράστια εσωτερική αλλά ότι αυτή εσωτερική που έχεις, δεν θα γεμίζει το ίδιο "γρήγορα" όσο γέμιζε. Αν ας πούμε βάλεις μια εφαρμογή 5ΜΒ, εκεί που η internal θα πήγαινε από τα 148 στα 143, τώρα θα πάει στα 146-147 και το υπόλοιπο θα πάει στο partition. Όμως το χώρο του partition δεν τον βλέπεις αθροιστικά σαν νούμερο στο κομμάτι της internal.

Γεια χαρά,

εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στις περισσότερες εφαρμογές που πάω να εγκαταστήσω από το μαρκετ, κατα την εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα : "Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγατασταθεί σε συσκευή USB ή κάρτα SD".

To ίδιο μου βγάζει και σε ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές όταν κάνουν update.

Δοκίμασα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα. Το κινητό δεν το έχω "πειραγμένο".

Τι μπορεί να φταίει ?

:ninja:

Χμμ.. αυτό σου το κάνει σε εφαρμογές που έχεις περασμένες στην SD? Έχεις κενό χώρο στην κάρτα φαντάζομαι..

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να θέλει κανένα format η κάρτα. Δοκίμασε αυτό ή αν έχεις καμιά εφεδρική κάρτα να τη βάλεις να δεις τι θα κάνει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Χμμ.. αυτό σου το κάνει σε εφαρμογές που έχεις περασμένες στην SD? Έχεις κενό χώρο στην κάρτα φαντάζομαι..

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να θέλει κανένα format η κάρτα. Δοκίμασε αυτό ή αν έχεις καμιά εφεδρική κάρτα να τη βάλεις να δεις τι θα κάνει.

Έχω χωρο στην κάρτα και στο τηλέφωνο. Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες για το αν είναι μονο αυτές που είναι στην κάρτα βγάζουν το πρόβλημα, αλλά με προβληματίζει ότι το μύνημα βγαίνει και σε κάποιες εφαρμογές που πάνε να εγκατασταθούν από το μάρκετ, οι οποίες από ότι ξέρω εγκαθίστανται πρώτα στο τηλέφωνο και μετά τις μεταφέρεις στην κάρτα.

:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω χωρο στην κάρτα και στο τηλέφωνο. Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες για το αν είναι μονο αυτές που είναι στην κάρτα βγάζουν το πρόβλημα, αλλά με προβληματίζει ότι το μύνημα βγαίνει και σε κάποιες εφαρμογές που πάνε να εγκατασταθούν από το μάρκετ, οι οποίες από ότι ξέρω εγκαθίστανται πρώτα στο τηλέφωνο και μετά τις μεταφέρεις στην κάρτα.

:cool:

Οχι αναγκαστικα,μπορει ο προγραμματιστης να ορισε η εφαρμογη να πηγαινει απευθείας στην καρτα μνημης,γιαυτο σου βγαζει το προβλημα!!

Μπορεις να κανεις 2 πραγματα.

1.Αρχικα δοκιμασε να κανεις unmount την καρτα μνημης ή να την βγαλεις και να κατεβασεις την εφαρμογη,αφου εγκατασταθει η εφαρμογη τοτε κανεις mount ξανα την καρτα σου ή την βαζεις μεσα.

2.Η πιο απλη και συνηθισμενη λυση στο προβλημα σου ειναι η εξης.

Συνδεσε το κινητο σου με τον υπολογιστη,επιλεγοντας mass storage(μαζικη αποθηκευση...δεν θυμαμε ακριβως στα ελληνικα:p)

Κανε backup-αποθηκευσε τα αρχεια σου στον υπολογιστη απο την καρτα μνημης σου.

Βρες τον φακελο “.android_secure” απο τον υπολογιστη σου ή με ενα προγραμμα File Explorer οπως ο Astro,ES File Explorer απο το κινητο σου.

Ψαξε μεσα στον φακελο για ενα αρχειο “smdl2tmp1.asec” και διαγραψε το.

Αποσυνδεσε το κινητο σου απο τον υπολογιστη και κανε ενα restart(προαιρετικο).

Προσπαθησε να κατεβασεις παλι την εφαρμογη και θα εισαι OK:)

Edited by darkpain

Τελικά βρήκα άκρη παιδιά.

Πέρασα αυτή τη rom "Runnymede_AIO_V6.0.4.1_Special_Edition" και αυτό "ad2sdx-1.0-RC01" και βλέπω πλέον 1,2gb εσωτερική!!! :up:

Ευχαριστώ Για Τις Απαντήσεις Σας !!!!!!!!!!!!!!!!

παιδια γεια σας!το κινητο το εχω 2 χρονια σχεδον το πηρα πριν ερθει ελλαδα απο παραγγελια απο γαλια!αυτο βεβαια δν νο μιζω να απιζει καποιο ρολο σε αυτο π θελω να ρωτησω απλως το λεω μηπως και! Μεχρι τωρα ολα τελεια , απλα βαρεθηκα να κοιταω συνεχεια την εσωτερικη μνημη και να εγκαθιστω και να απεγκαταστω εφαρμογες! εχω την εκδοση 2.3.3 και αριθμο λογισμικου 3.14.405.1 CL96875 release-keys. Θα ήθελα να μ πει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω για να εγκαθιστω ολο το μέρος της εφαρμογης στην καρτα μνημης? ποια rom αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερη και δν κολλαει το κινητο? Ευχαριστω παιδια αν μπορειτε διαφωτιστε με!!!

Ψαξε μεσα στον φακελο για ενα αρχειο “smdl2tmp1.asec” και διαγραψε το.

Αποσυνδεσε το κινητο σου απο τον υπολογιστη και κανε ενα restart(προαιρετικο).

Εντελως πληροφοριακα, τι κανει αυτο το αρχειο;;

να ρωτησω κατι πως μπορω να στελνω απο το κινητο στον υπολογιστη και το αντιθετο αρχεια μεσω wifi

να ρωτησω κατι πως μπορω να στελνω απο το κινητο στον υπολογιστη και το αντιθετο αρχεια μεσω wifi

https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb29ibG91LldpRmlGaWxlRXhwbG9yZXIiXQ..

Έχω ένα θεματάκι με την Ginger Villain, η ταχύτητα μεταφοράς με usb είναι απίστευτα αργή.

Απ'ότι διάβασα λένε πως πρέπει να βάλω την 2.6.35 (ή κάποια άλλη εκτός .37-.38)

Αυτή που έχω τώρα είναι η 2.6.38.4

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια που να λειτουργεί σωστά όσων αφορά το transfer speed και φυσικά να είναι συμβατή

για να μη brickάρω το κινητό;

:)

Εγώ χρησιμοπιώ το AirDroid.

Δοκίμασε και τα δύο και μείνε σ' αυτό που κάνει ποιο εύκολα τη δουλειά σου. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς ποιά ROM με Sense 3.0 ή 3.5 υποστηρίζει OpenVPN? Ξέρω ότι η CyanogenMOD το υποστηρίζει αλλά αυτή είναι AOSP. :rolleyes:

καλησπέρα σας, παιδια θελω τη βοηθεια σας, θελω να περασω αυτη τη rom "MildWild CM-3.3" και παραθετω τα ερωτηματα μου.

1. αρχικα ποια ειναι η αποψη σας; εχει προβλημτα;

2. τι πρεπει να κάνω για να τη περάσω; (εχω τη μαμα rom 2.29.405.5, S-ON, HBOOT 0.93.0001, Radio 5.11.05.27, root με unrevoked)

Δεν καταλαβαινω γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα και δεν μπορω να βγαλω ακρη στο xda,σας παρακαλω να με κατευθύνετε σε βιντεο ή ελληνικες οδηγιες. εψαξα στο forum αλλα γινετε χαμος και δεν βρισκω ακρη δεν ξερω σε ποιες σελιδες κρυβονται.

Αν εχω καταλαβει πρεπει να το κανω s-off, να αλλάξω το hboot σε r2CM7 αλλα πως; και να κανω partition exτ4? δηλ. πρεπει να κανω 4 partition στη καρτα; ext1,ext2,ext3,ext4???

παρακαλω βοηθήστε μe!!!!

Περασα την Runnymede_AIO_V6.0.4.1_Special_Edition και δεν υπαρχει το εικονιδιο sim tookit. Επειδη εχω δυο γραμμες στην Sim πρεπει να μπορω να "γυρισω" γραμμη. Μπορω να κανω κατι ή απλα το παιρνω αποφαση?

Περασα την Runnymede_AIO_V6.0.4.1_Special_Edition και δεν υπαρχει το εικονιδιο sim tookit. Επειδη εχω δυο γραμμες στην Sim πρεπει να μπορω να "γυρισω" γραμμη. Μπορω να κανω κατι ή απλα το παιρνω αποφαση?

Δηλαδή το διάλεξες όταν στην εγκατάσταση σε ρωτούσε ποιες εφαρμογές να περαστούν και παρόλα αυτά δεν υπάρχει;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Δηλαδή το διάλεξες όταν στην εγκατάσταση σε ρωτούσε ποιες εφαρμογές να περαστούν και παρόλα αυτά δεν υπάρχει;
δεν υπηρχε τετοια ερωτηση/επιλογη....:(

δεν υπηρχε τετοια ερωτηση/επιλογη....:(

Τον Aroma Installer δεν τον είδες καθόλου όταν την εγκαθιστούσες; Δε γίνεται να μην υπάρχει επιλογή.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Τον Aroma Installer δεν τον είδες καθόλου όταν την εγκαθιστούσες; Δε γίνεται να μην υπάρχει επιλογή.

Τον Aroma Installer αν εβαλε stock hboot σιγουρα δεν θα τον ειχε αλλα για το sim πολυ δυσκολα να μην ειχε επιλογη...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Δεν έχει σχέση το HBOOT με τον Aroma. Αυτός τρέχει έτσι κι αλλιώς απλά δεν μπορείς να επιλέξεις A2SDX ή όπως λέγεται παρά μόνο Α2SD.

Πιστεύω δεν πήγε στο custom και πάτησε κατευθείαν τις Default ρυθμίσεις, οπότε και η προεπιλογή είναι να μην εγκαθίσταται το toolkit.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Δεν έχει σχέση το HBOOT με τον Aroma. Αυτός τρέχει έτσι κι αλλιώς απλά δεν μπορείς να επιλέξεις A2SDX ή όπως λέγεται παρά μόνο Α2SD.

Πιστεύω δεν πήγε στο custom και πάτησε κατευθείαν τις Default ρυθμίσεις, οπότε και η προεπιλογή είναι να μην εγκαθίσταται το toolkit.

Καλα σαν το customize του sebastian δεν εχει...! Τελικα τα παρατησε?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off