darkpain Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 παιδια γεια σας εχω το κιν εδω και εναμιση χρονο το ειχα παρει μεσω expansys απο γαλια,εχω την εκδοση 2,2 με αριθμο λογισμικου 2.09405.8 και αριθμο εκδοσης 2.09.405.8CL218634 release-keys. το κιν δν μ κανει αναβαθμιση αλλη μεσω wifi. τι λετε να κανω? υπαρχει τροπος να εγκατατησω τα και νουρια update καπως χειροκινητα? ή να βαλω μια custom rom? η επισημη gingerbread εχει βγει για το htc desire please help me! Φιλε μου μου πηρε 30 δευτερα για να βρω την απαντηση σου,ψαξτο λιγο,κανε λιγο αναζητηση εδω στο forum ή στο google πριν να ρωτησεις...Το εχουμε πει παρα πολλες φορες.... Φιλικα στο λεω απλα για να μην γεμιζει το thread παλι χωρις λογο.... Οπως εχουμε πει πολλες φορες το 2,3 δεν γινεται ΟΤΑ (OVER THE AIR) λογω της μικρης χωρητικοτητας του Desire και ετσι πρεπει να το κανεις "manual". Πηγαινε εδω και κατεβασε το 2.3 και εδω εχει οδηγιες πως να το περασεις..... Αλλα σιγουρευτου πρωτα οτι εχεις κανει backup τα πραγματα που θες με τις εφαρμογες που σου προτεινει στο αρθρο γιατι θα σβηστουν ολα απο την συσκευη σου.... Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Γειά σας, εχω μια απορία σχετικά με τις επαφές στο gmail. Είχα ρωτήσει παλι;. Όταν προσπαθώ να κάνω κάποια αλλαγή σε κάποια επαφή κυρίως στο ονοματεπώνυμα από το κινητό δεν την κάνει. Δηλ. κάνω την αλλαγή, πατώ καταχώρηση και όταν βγαίνω μετά από λίγο επιστρέφει πάλι όπως ήταν πριν. Αλλαγές κάνουμε μόνο από pc με πρόσβαση στο gmail-επαφές; Ή υπαρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Βάζω κι εδώ το ερώτημα μου γιατί στο θέμα με τις AOSP roms δε πήρα απάντηση! "Έχω κάνει update το κινητό στην 2.3 και μπορώ να πω οτι είμαι υπερευχαριστημένος με αυτή. Είναι καιρός όμως να αρχίζω να το "σκαλίζω" το κινητό και αφού το rootαρω να του περάσω καμια custom rom. Πρόσφατα είχα δει σε ενός φίλου την Reflex S αλλα δε μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε. Σε απόκριση ήταν αισθητά πιο αργό απο το δικό μου κινητό που είναι ακόμη stock. Το παιδί όμως δεν είχε microsd κάποιας class και ίσως παίζει ρόλο! Εγώ πήρα μια ADATA 16GB Class 10 και πετάει οπότε λογικά δε θα "εμποδίζει" η κάρτα μου την ROM. Λεω να "απαλλαχθώ" για λίγο απο το Sense και να δοκιμάσω την Ginger Villain. Όσοι την έχετε δοκιμάσει τη άποψη έχετε; Λογικά θα μπορώ να κάνω ext3 partition για να επεκτείνω το system ωστε να βάλω περισσότερες εφαρμογές έτσι;" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καλησπέρα. Μόλις έκανα S-off με το revolutionary (πραγματικά πανεύκολο) και ήθελα να ρωτήσω. Η τελευταία rom του leedroid με το data++ περνιέται άμεσα πλέον? αντί για αυτήν έχεται κάποια άλλη να πρόταση σε rom με data++? Sorry για τις ίσως αυτονόητες ερωτήσεις αλλά απέχω από το desire εδώ και κάτι μήνες και έχω χάσει μερικά κεφάλαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Γειά σας, εχω μια απορία σχετικά με τις επαφές στο gmail. Είχα ρωτήσει παλι;. Όταν προσπαθώ να κάνω κάποια αλλαγή σε κάποια επαφή κυρίως στο ονοματεπώνυμα από το κινητό δεν την κάνει. Δηλ. κάνω την αλλαγή, πατώ καταχώρηση και όταν βγαίνω μετά από λίγο επιστρέφει πάλι όπως ήταν πριν. Αλλαγές κάνουμε μόνο από pc με πρόσβαση στο gmail-επαφές; Ή υπαρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Μηπως εχεις τιποτα το facebook ή το twitter και συγχρονιζουν οι επαφες απο εκει και γιαυτο αλλαζουν? Ελεγξε το εδω settings -> accounts & sync....Μπορεις να δεις και να επεξεργαστεις τις επαφες σου εδω . Επισης μπορεις να ελεγξεις απο τις επαφες σου ,menu και display options να δεις ποιες επαφες εχεις στο κινητο(twitter,fb,google,phone,sim). Βάζω κι εδώ το ερώτημα μου γιατί στο θέμα με τις AOSP roms δε πήρα απάντηση! "Έχω κάνει update το κινητό στην 2.3 και μπορώ να πω οτι είμαι υπερευχαριστημένος με αυτή. Είναι καιρός όμως να αρχίζω να το "σκαλίζω" το κινητό και αφού το rootαρω να του περάσω καμια custom rom. Πρόσφατα είχα δει σε ενός φίλου την Reflex S αλλα δε μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε. Σε απόκριση ήταν αισθητά πιο αργό απο το δικό μου κινητό που είναι ακόμη stock. Το παιδί όμως δεν είχε microsd κάποιας class και ίσως παίζει ρόλο! Εγώ πήρα μια ADATA 16GB Class 10 και πετάει οπότε λογικά δε θα "εμποδίζει" η κάρτα μου την ROM. Λεω να "απαλλαχθώ" για λίγο απο το Sense και να δοκιμάσω την Ginger Villain. Όσοι την έχετε δοκιμάσει τη άποψη έχετε; Λογικά θα μπορώ να κάνω ext3 partition για να επεκτείνω το system ωστε να βάλω περισσότερες εφαρμογές έτσι;" :) Δεν την εχω δοκιμασει την συγκεκριμενη φιλε μου ακομα καθως προτιμω τις Sense ROMS. Το ext3/4 partition δεν πρεπει να ξεπερνα σε καμια περιπτωση τα 2GB ειχα διαβασει παλαιοτερα. Το μονο που θα καταφερεις ειναι να σου κανει περισσοτερα προβληματα....Εγω εγω την Leedroid HD R5 A2SD+ με το Sense 3 pack με καρτα 16GB class 10 με 1.5 GB ext4 partition και ειμαι ευχαριστημενος...Εχω εγκατεστημενες 190 εφαρμογες και εχω ακομη 68ΜΒ ελευθερα απο τα 148ΜΒ. Επισης η SuperNova που ειχα δοκιμασει μου αρεσε παρα πολυ και πετουσε το κινητο! Καλησπέρα. Μόλις έκανα S-off με το revolutionary (πραγματικά πανεύκολο) και ήθελα να ρωτήσω. Η τελευταία rom του leedroid με το data++ περνιέται άμεσα πλέον? αντί για αυτήν έχεται κάποια άλλη να πρόταση σε rom με data++? Sorry για τις ίσως αυτονόητες ερωτήσεις αλλά απέχω από το desire εδώ και κάτι μήνες και έχω χάσει μερικά κεφάλαια.... Αν εχεις περασει το data++ απο εδω και εχεις ελευθερα τοσα ΜΒ οπως λεει εκει τοτε μπορεις να περασεις μια χαρα του leedroid... Edited September 3, 2011 by darkpain πολλαπλη παραθεση Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 μπορει καποιος να μου πει πως σβηνουμε τα back up που εχουμε κανει στο recovery mode γιατι νομιζω πως πιανουν χωρο και δεν τα θελω???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 μπορει καποιος να μου πει πως σβηνουμε τα back up που εχουμε κανει στο recovery mode γιατι νομιζω πως πιανουν χωρο και δεν τα θελω???? Με ενα file explorer πηγαινε στο κεντρικο φακελο της καρτας sd σου και μπες στο φακελο clockworkmod,backup. Ειναι βαση της ημερομηνιας που τα εκανες...σβησε τους φακελους που δεν θες Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Έκανα partition την κάρτα μνήμης με την εφαρμογή ROM manager.μέσω του recovery mo de.καταρχήν είναι σωστό αυτό για να περάσω κάποια custom Rom με a2sd όπως η leedroid? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Με ενα file explorer πηγαινε στο κεντρικο φακελο της καρτας sd σου και μπες στο φακελο clockworkmod,backup. Ειναι βαση της ημερομηνιας που τα εκανες...σβησε τους φακελους που δεν θες ευχαριστω εγινε δουλιτσα και κατι ακομα σαν συμβουλη επειδη ρωτησα αλλα δεν μου απαντησε κανεις εχω s-off root και τα κανω ολα με το rom manager στα rom download υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κατεβασω για την gingerbread 2.3.3 σαν extra για να βελτιωσω κατι και καποια ρομ που για πολλους ειναι η καλυτερη????/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) Έκανα partition την κάρτα μνήμης με την εφαρμογή ROM manager.μέσω του recovery mo de.καταρχήν είναι σωστό αυτό για να περάσω κάποια custom Rom με a2sd όπως η leedroid? Εξαρταται τι ext partition εκανες και ποσο μεγαλο,η καθε ROM λεει τι ειδος partition χρειαζεται και ποιου μεγεθους. Π.χ για την Leedroid HD χρειαζεσαι EXT3 (1GB) αλλα ειναι δοκιμασμενη και δουλευει και με ext4. ευχαριστω εγινε δουλιτσα και κατι ακομα σαν συμβουλη επειδη ρωτησα αλλα δεν μου απαντησε κανεις εχω s-off root και τα κανω ολα με το rom manager στα rom download υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κατεβασω για την gingerbread 2.3.3 σαν extra για να βελτιωσω κατι και καποια ρομ που για πολλους ειναι η καλυτερη????/ Αν εννοεις mods ή tweaks για το stock gingerbread, δεν γνωριζω φιλε μου καθως εγω εχω την Leedroid HD με το Sense v3 pack και απο mods εχω το trackpad2unlock,autobrightness patch,custom lockring με disable provider στο lockscreen και δικο μου font. Απο αυτες που εχω δοκιμασει μαρεσε περισσοτερο η Leedroid HD αλλα και η κανονικη και η Supernova πηγαινε σφαιρα. Edited September 4, 2011 by darkpain Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Αν εννοεις mods ή tweaks για το stock gingerbread, δεν γνωριζω φιλε μου καθως εγω εχω την Leedroid HD με το Sense v3 pack και απο mods εχω το trackpad2unlock,autobrightness patch,custom lockring με disable provider στο lockscreen και δικο μου font. Απο αυτες που εχω δοκιμασει μαρεσε περισσοτερο η Leedroid HD αλλα και η κανονικη και η Supernova πηγαινε σφαιρα. με ξετυναξες αδερφε αυτη την γραμμη πεζει να μην καταλαβα τιποτα αλλα απο τι βλεπω πρεπει να ψαχτω κιαλο.................υπαρχει κανενα λινκ ευκαιρο να καταλαβω τις ακριβως ειναι ολα αυτα που εγραψες???????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) Εξαρταται τι ext partition εκανες και ποσο μεγαλο,η καθε ROM λεει τι ειδος partition χρειαζεται και ποιου μεγεθους. Π.χ για την Leedroid HD χρειαζεσαι EXT3 (1GB) αλλα ειναι δοκιμασμενη και δουλευει και με ext4. ext3 1gb και swap 64mb. ακολούθησα τον οδηγό τησ πρώτης σελίδας. και όταν διαλέγω το αρχείο zip μου λέει verifycation signature failed...... και δεν προχωράει ι ρομ....... την ρομ την έχω κατεβάσει απο το rom manager.... κάποια βοήθεια????επίσεις έχει και κάποια add-ons αυτά πως τα εγκαθιστούμε? Edited September 4, 2011 by deepbluee Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος του Desire κ ήδη το έχω αγαπήσει. Έκανα κατευθείαν τη διαδικασία για root, όλα ΟΚ. Του πέρασα την MIUI 1.9.2, εντυπωσιακή rom και φαίνεται να έχει κάτσει μια χαρά. Το θέμα μου είναι ότι ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό για ext3 partition, ο easeUS έδειξε ότι ότι όλα έγιναν καλά, δημιουργήθηκε ένα ext3 partition περίπου 600 ΜΒ αλλά όταν ανοίγω το κινητό μου πετάει ένα μήνυμα για error στην SD card και ότι θα πρέπει να φορμαριστεί. Τη φόρμαρα και φυσικά έγινε πάλι όλη fat32. Να προσθέσω ότι η 1.9.2 μπήκε ως update κ χωρίς wipe από την 1.8.26. Θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια γιατί ήδη χτες το κινητό μου έβγαλε μήνυμα για low space. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 ext3 1gb και swap 64mb. ακολούθησα τον οδηγό τησ πρώτης σελίδας. και όταν διαλέγω το αρχείο zip μου λέει verifycation signature failed...... και δεν προχωράει ι ρομ....... την ρομ την έχω κατεβάσει απο το rom manager.... κάποια βοήθεια????επίσεις έχει και κάποια add-ons αυτά πως τα εγκαθιστούμε? Κάνε disable το signature verification στο recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) Κάνε disable το signature verification στο recovery. thx kollatos!!!!!!!! τελικά πέρασα την leedroid. δεν πέρασα όμως τα addons που είχε μαζί. και δεν δουλεύει σωστά βγάζει διάφορα σφάλματα.....πώς τα περνάω??? ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Edited September 4, 2011 by deepbluee Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ευχαριστώ darkpain για την βοήθεια. Κάποιες από τις επαφές τις έχω συνδεδεμένες με το facebook, λες να επηρεάζονται ; Στις επαφές που προσπάθησα να κάνω αλλαγή δεν είναι ούτε στο facebook ούτε κάπου αλλού. Στο τηλέφωνο έχω μόνο τις επαφές του Gmail. Να ρωτήσω κάτι χωρίς να χαρακτηριστεί off topic ; Στις επαφές στο Gmail κάτω από τις επαφές μου έχει το ‘’starred in Android’’. Μήπως πρέπει να μεταφέρω σε αυτή την ομάδα τις επαφές μου επειδή είναι σε συσκευή με λειτουργικό Android; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 thx kollatos!!!!!!!! τελικά πέρασα την leedroid. δεν πέρασα όμως τα addons που είχε μαζί. και δεν δουλεύει σωστά βγάζει διάφορα σφάλματα.....πώς τα περνάω??? ευχαριστώ πολύ παιδιά.... πέρασα τα addons τελικά... αλλά τα σφάλματα συνεχίζονται μη αναμενόμενη διακοπή τησ διαδικασίας android.process.acore com.google.process.gapps πατάω αναγκαστικό κλείσιμο και πάλι τα ιδια....... τι γίνεται? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 με ξετυναξες αδερφε αυτη την γραμμη πεζει να μην καταλαβα τιποτα αλλα απο τι βλεπω πρεπει να ψαχτω κιαλο.................υπαρχει κανενα λινκ ευκαιρο να καταλαβω τις ακριβως ειναι ολα αυτα που εγραψες???????? Χεχ:D,θελει λιγο ψαξιμο:p Εδω βρισκονται ολα τα mods για την συγκεκριμενη ROM μονο. Στην σελιδα του leedroid εδω μπορεις να βρεις πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου.Επισης υπαρχει και αυτο εδω και εδω. Διαβασε τα και θα σε βοηθησουν πολυ και για την συγκεκριμενη ROM αλλα και γενικα πως πανε τα πραγματα:D Ευχαριστώ darkpain για την βοήθεια. Κάποιες από τις επαφές τις έχω συνδεδεμένες με το facebook, λες να επηρεάζονται ; Στις επαφές που προσπάθησα να κάνω αλλαγή δεν είναι ούτε στο facebook ούτε κάπου αλλού. Στο τηλέφωνο έχω μόνο τις επαφές του Gmail. Να ρωτήσω κάτι χωρίς να χαρακτηριστεί off topic ; Στις επαφές στο Gmail κάτω από τις επαφές μου έχει το ‘’starred in Android’’. Μήπως πρέπει να μεταφέρω σε αυτή την ομάδα τις επαφές μου επειδή είναι σε συσκευή με λειτουργικό Android; Οχι δεν ειναι υποχρεωτικο,απλα εκει βαζεις τις καλυτερες-αγαπημενες σου που καλεις πιο συχνα για να ειναι πιο ευκολο. Εγω παντως οταν εχω τις επαφες facebook με της google παρολο που εχω ως προκαθορισμενες της google , οταν κανω Link μια επαφη με του facebook και μπω στο ιντερνετ μου αλλαζει τις εικονες των επαφων μου. Για να δοκιμασεις αν φταιει το facebook απλα πηγαινε στην επιλογη που λεει να μην συγχρονιζει τις επαφες στο κινητο σου(στην εφαρμογη του facebook) ή απλα διαγραψε-σταματα το facebook απο το sync. πέρασα τα addons τελικά... αλλά τα σφάλματα συνεχίζονται μη αναμενόμενη διακοπή τησ διαδικασίας android.process.acore com.google.process.gapps πατάω αναγκαστικό κλείσιμο και πάλι τα ιδια....... τι γίνεται? Στην σελιδα του leedroid εδω μπορεις να βρεις πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου.Επισης υπαρχει και αυτο εδω και εδω. Μηπως εκανες restore με το Titanium ή αλλο προγραμμα ,ρυθμισεις ή τις εφαρμογες της Google?:) Ή δεν εκανες την σωστη διαδικασια πριν να εγκαταστησεις την ROM?(full wipe) Αν ναι,τοτε ξαναπερασε την ROM και μην κανεις επαναφορα τα συγκεκριμενα. Αν οχι τοτε κανε αυτο αλλα κανε backup πρωτα καθως θα χαθουν ρυθμισεις και οι επαφες σου. -Πηγαινε,settings-Applications-Manage Applications-All--βρες το Contacts Storage,και ολες τις επαφες της Google καθως και το Launcher και πατα Wipe data,clear cache(αν υπαρχει). Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 εγώ έχασα τον μπούσουλα με τόσες ROM.ΕΙμαι με 2.3.3 ολα οκ αλλα εχω το σπαστικό πρόβλημα με το wifi και θέλω να αλλάξω!Ποια λετε να βάλω?Απαραίτητα κάποια με sense Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) αγορασα πρόσφατα μια καρτα μνήμης class 10 kingston 8 GB. κανοντας copy paste η ταχύτητα δεν περνάει το 1.60 mb/sec λογικό? Edited September 4, 2011 by deepbluee Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλησπέρα, να ρωτήσω σχετικά με τον φακό που είχε η 2.2. Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά τώρα με την 2.3.3 δεν υπάρχει ο φακός σαν εφαρμογή. Μπορούμε να τον κατεβάσουμε από το market ή πλέον δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εφαρμογή λόγω έλλειψης αρκετής μνήμης από το desire για να έχουμε την gingerbread Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλησπέρα, να ρωτήσω σχετικά με τον φακό που είχε η 2.2. Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά τώρα με την 2.3.3 δεν υπάρχει ο φακός σαν εφαρμογή. Μπορούμε να τον κατεβάσουμε από το market ή πλέον δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εφαρμογή λόγω έλλειψης αρκετής μνήμης από το desire για να έχουμε την gingerbread υπάρχει ως εφαρμογή στο φάκελο που κατέβασες με την επίσημη αναβάθμιση..απλώς πρέπει να την βάλεις στην κάρτα μνήμης και να την περάσεις απο εκεί. Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Δεν είναι θέμα patch, το έχουμε πει επανειλημμένως, τα κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms είναι περιορισμός του πρωτοκόλλου των sms και όχι κάποιας συσκευής ή λειτουργικού Thnx, σόρυ που σε κάνω και επαναλαμβάνεσαι απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο που πχ σε άλλα κινητά δεν γίνεται αυτό. Πχ Iphone ή Nokia Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_25 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 καλημέρα παιδιά, έχω πληρώσει-κατεβασει την εφαρμογή "cyberon speed dial", επειδή χρησιμοποιώ πολύ το desire μου για κλήσεις,τις οποίες συνεχώς τις κάνω στο "πόδι" και είμαι με ένα bluetooth στο χέρι. Έλα όμως που δε μπορώ να ενεργοποιήσω τη φωνητική εντολή κλήσης από το bluetooth...πρέπει να το επιλέγω από το τηλέφωνο κ μετά να μιλάω στο bluetooth.. Να επισημάνω πως το κινητό είναι σε εργοστασιακή μορφή με τη froyo 2.2 ενω το ακουστικό είναι το mini clip της i-tech. μηπως μπορεί κανείς να σπρώξει; Παράθεση Άλλοι ταξιδεύουν με τη φαντασία, εγώ......? με το Fazer 600s http://www.fazerclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Γειά σας παιδιά και πάλι.καινούργιος με custom rom.και συγκεκριμένα την leedroid την τελευταία έκδοση.μετά από 2 μέρες χρήσης παρατηρώ ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία όταν βρίσκεται σε αδράνεια από την 2.3.3 official που είχα πριν ακόμη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts