Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

το πολυαγαπημένο μου desire κολλάει αρκετά συχνά... χωρίς να του κάνω ιδιαίτερη χρήση. Δηλαδή ούτε ροοτ του έχω κάνει ούτε τίποτα.Δεν ανάβει από το κουμπί power και δίνει φωσ μόνο στα πλήκτρα χαμηλά. οπότε αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταρία και να τα ανάβω πάλι.Επίσης έτρεχα 2 εφαρμογές μαζί το sports traker και την μουσική, και όταν δέχθηκα μία κλήση η μουσική κόλλησε..... Τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτά τα κολλήματα και για να έχω τέτοια χρήση του κινητού.Δηλαδή 2 -3 εφαρμογές να δουλεύουν ταυτόχρονα.

Oneplus 3

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Factory restore και αν δεν στρώσει εγγύηση.

Επειδή είχα χειρότερα κολλήματα με σήμα ομιλία στισ κλήσεισ κτλ κτλ κτλ το έστειλα στην αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν πλακέτα. μετά απο αλλαγή μου έγιναν όλα αυτα....

Oneplus 3

Επειδή είχα χειρότερα κολλήματα με σήμα ομιλία στισ κλήσεισ κτλ κτλ κτλ το έστειλα στην αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν πλακέτα. μετά απο αλλαγή μου έγιναν όλα αυτα....

εκανες φορματ την sd card? δοκιμασε κ αυτο κ εγω μετα απο αλλαγη πλακετας εκανα φορματ τη καρτα κ έστρωσε αλλα ακομα κανει διαφορα .....

Γεια σας, επειδή χρησιμοποιώ τον Firefox στον υπολογιστή και μου αρέσει μπορώ να τον κατεβάσω και στο desire; Είδα στο market να έχει Firefox και Firefox beta. Αλλά στις κρητικές δεν είδα καλά σχόλια. Γράφουν ότι κολλάει και κρασάρει και γενικά κάνει αργό το κινητό. Ξέρει κάποιος κάτι ή τον έχει χρησιμοποιήσει και να μας πει τη γνώμη του; Είμαι με μαμά rom. ευχαριστώ

Φιλε και εγω πρωτη φορα χτες ροοταρα και εβαλα αυτην που λεω και πιο πανω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570

Με sense ειναι και αφου την βαλλεις θα νομιζεις οτι κρατας το Desire S στα χερια σου :P

Κανε ροοτ, μετα φτιαξε στην καρτα σου 1 gb με ext3 (το υπολοιπο fat32) και τελος περνα την ρομ. Και μετα επιτυχια :P

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ....

Δυστυχώς μετά απο πολύ χρόνο με πολλά προβλήματα και υστερα απο αρκετη προετοιμασία ακολουθώντας τις οδηγίες που ειναι εδω ποσταρισμένες αποφάσισα να περάσω την....988570 που την έχει περάσει φίλος(τον ειχα διπλα μου)και ειναι πραγματι πολυ καλή.Με ολοκληρωμένη τη διαδικασία και και με (ξανα)κατέβασμα της ROM περιμέναμε (4 φορές) από 10 λεπτά και δεν γινότανε απολύτως τίποτε!!!

Πρέπεινα σημειώσω (για την ιστορία) πως οι εδώ οδηγίες αναφερουν για ...wipe davlik cache..κ.λ.π που σε εγγλέζικες οδηγίες(γενικά)δεν μνημονεύεται κατι τέτοιο εμείς όμως ακολουθήσαμε τις εδώ!!!Μετά απο αυτά προσπαθήσαμε να βάλουμε την Leedroid 2.5.0 (εν γνώσει μας ότι έχει προβλήματα ελληνοαγγλικών στις ρυθμίσεις)και πάλι ΤΙΠΟΤΑ!!!!Τέλος ακολουθώντας τις οδηγίες by Thanos 47 προσπαθήσαμε να περάσουμε την αρχική (που βεβαίως την ειχα φυλαγμένη) και μας βγάζει ένα ΣΦΑΛΜΑ 132 και ΤΕΛΟΣ!!!Απο χθές το βραδυ είμαι χωρίς κινητο!!!

Φιλε και εγω πρωτη φορα χτες ροοταρα και εβαλα αυτην που λεω και πιο πανω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570

Με sense ειναι και αφου την βαλλεις θα νομιζεις οτι κρατας το Desire S στα χερια σου :P

Κανε ροοτ, μετα φτιαξε στην καρτα σου 1 gb με ext3 (το υπολοιπο fat32) και τελος περνα την ρομ. Και μετα επιτυχια :P

Εγω δυστυχώς είμαι απο χθές κολημμένος.Μην επιχειρήσεις (κατά τη γνώμη μου πάντα)το οτιδήποτε αν δεν έχεις κάποιον που να ξέρει τι κάνει και γιατί.Π.χ ψαχνόμασταν στα ...πράσινα για το mount,unmount στο recovery, για το format στα data (εκεί που κανεις format στο sd-ext) κ.λ.π. Να σπαταλάς ένα 4ωρο με κάποιον που ξέρει 5 πράγματα δίπλα σου και να καταλήγεις το βράδυ να μην έχεις κινητό είναι ...καπως;;;!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

• Administrators
Γεια σας, επειδή χρησιμοποιώ τον Firefox στον υπολογιστή και μου αρέσει μπορώ να τον κατεβάσω και στο desire; Είδα στο market να έχει Firefox και Firefox beta. Αλλά στις κρητικές δεν είδα καλά σχόλια. Γράφουν ότι κολλάει και κρασάρει και γενικά κάνει αργό το κινητό. Ξέρει κάποιος κάτι ή τον έχει χρησιμοποιήσει και να μας πει τη γνώμη του; Είμαι με μαμά rom. ευχαριστώ

Αυτή τη στιγμή ο Firefox δεν είναι και ότι καλύτερο για τις συσκευές μας. Μελλοντικά ίσως.

Modpic.gif

Πραγματι και δεν τον συνιστω!!!καλύτερα τον ASTRO

• Administrators
καλύτερα τον ASTRO

Ποιον ASTRO; :confused:

(ΥΓ. Είδα το pm σου αλλά πάει πολύς καιρός που είχα τη συγκεκριμένη συσκευή και δεν μπορώ να επέλθω σε τέτοιες πληροφορίες. Κάποιος κάτοχος θα δει το post σου και θα σε βοηθήσει.)

Modpic.gif

Εχτές μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω τη λήψη βίντεο του κινητού με την RCMix S...ενώ τράβαγε μία χαρά το βιντεάκι, όταν πήγα να το δω είδα ότι όλα τα αντικείμενα τα δείχνει μακρόστενα:mad::mad::mad:

Τι είναι αυτό πάλι?Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν?Δεν μπορώ να τραβήξω βίντεο...επίσης μετά ασχολήθηκα με τις φωτογραφίες,τραβώντας 4-5 όπου μετά το κινητό μου έκανε reboot μόνο του.....:cry::cry:

Υ.Γ : Με το μαμά το Desire όταν πατάγαμε πάνω στην οθόνη, μπορούσαμε να τραβήξουμε μία φώτο, τώρα με αυτή τη rom δεν γίνεται??Πατάω πάνω εστιάζει αλλά δεν τραβάει,μόνο με το κουμπάκι βγάζει....υπάρχει κάποια ρύθμιση, γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι... :worry:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Καλησπέρα.

το πολυαγαπημένο μου desire κολλάει αρκετά συχνά... χωρίς να του κάνω ιδιαίτερη χρήση. Δηλαδή ούτε ροοτ του έχω κάνει ούτε τίποτα.Δεν ανάβει από το κουμπί power και δίνει φωσ μόνο στα πλήκτρα χαμηλά. οπότε αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταρία και να τα ανάβω πάλι.Επίσης έτρεχα 2 εφαρμογές μαζί το sports traker και την μουσική, και όταν δέχθηκα μία κλήση η μουσική κόλλησε..... Τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτά τα κολλήματα και για να έχω τέτοια χρήση του κινητού.Δηλαδή 2 -3 εφαρμογές να δουλεύουν ταυτόχρονα.

Με ταλαιπωρούσε πολύ καιρό αυτό το πρόβλημα (δες deep sleep bug στο xda), και απαλλάχθηκα με την insertcoin!

Τελικά πριν κάνω τη βουτιά, καμία Rom ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Τελικά πριν κάνω τη βουτιά, καμία Rom ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ;

Απροβλημάτιστη στα πάντα άμα θέλεις, θα βάλεις κάποια που πατάει σε froyo stock δυστηχώς για να είσαι 100% σίγουρος :( . Μην ξεχνάμε ότι όλες όσες είναι για Gibgerbread πατάνε πάνω στην test ROM που είχε βγει, και άλλες όπως η RCMixS πατάει σε kernel για Ace (Desire HD). Επίσης για την κάμερα, τα kernel fix κτλ όλες οι ROM εκτός από αυτές που πατάνε σε stock έχουν τα fixes του snq. Μόνο αυτός έχει τεχνογνωσία και τα πειράζει από ότι κατάλαβα ...

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Χμμ άρα τελικά δεν είναι και τόσο πανάκεια οι XDA για Gingerbread... Μάλλον θα περιμένω την HTC μ'αυτά που διαβάζω, είναι πολύ χοντρό να μη δουλεύει η κάμερα πχ.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Χμμ άρα τελικά δεν είναι και τόσο πανάκεια οι XDA για Gingerbread... Μάλλον θα περιμένω την HTC μ'αυτά που διαβάζω, είναι πολύ χοντρό να μη δουλεύει η κάμερα πχ.

Προφανώς υπάρχουν θεματάκια. Δεν είναι εταιρία να κάνει test σε όλα εξαντλητικό. Αυτοί ενθουσιασμένοι βγάζουν πάντα ότι δουλεύει ακόμα και αν έχει κάνα μικρό bug :P. Βασικά αν θες μόνο Gingerbread χωρίς να έχεις τα εφέ του Sense 3 εγώ θα σoυ πρότεινα ή να περιμένεις ένα λογικό διάστημα για να δεις τι θα βγάλει η HTC (λογικά θα το βγάλει με Sense 1.0 αλλά θα είναι ευχάριστη έκπληξη αν το βγάλει με 2.1) ή να βάλεις Leedroid 3.0.7. Αυτή είναι απλά Gingerbread + Sense 1.0, χωρίς πολλές αλλαγές.

Εγώ προσωπικά έχω τώρα την RCMixS για να χαζολογάω λίγο με τα εφέ :P, αλλά άμα βγει stock με sense 2.1 θα περάσω σίγουρα μία rooted stable stock + ap2sd (που μαζί με τα nandroid backup + titanium backup είναι και ο βασικός λόγος για root για μένα)

Εγώ θέλω σταθερότητα και αξιοπιστία πάνω από όλα, και το Sense απλά θέλω να υπάρχει, δε με νοιάζει ποια έκδοση θα είναι όμως. Άρα περιμένω αυτή που λες κι εσύ, stock με Sense 2.1 όταν βγει. Για μένα λόγοι για root είναι το AP2SD, καλύτερo RAM management, και καμιά λειτουργία παραπάνω (όπως το pinch for new tab στον browser που είδα σε ένα βίντεο και μου άρεσε).

Και κάτι άσχετο: μόλις μου ήρθε αυτή εδώ η κάρτα, και για να είμαι ειλικρινής δεν τρελάθηκα με την ταχύτητα σε μεταφορές αρχείων από το pc, δεν την έχω βάλει στο Desire ακόμα όμως. Είμαι με stock 2.2 froyo και έχω περασμένες μερικές εφαρμογές στην κάρτα την προηγούμενη, πώς τις μεταφέρω στην καινούρια χωρίς titanium backup κλπ να λειτουργούν όλα χωρίς να χαθεί τίποτα;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Εγώ θέλω σταθερότητα και αξιοπιστία πάνω από όλα, και το Sense απλά θέλω να υπάρχει, δε με νοιάζει ποια έκδοση θα είναι όμως. Άρα περιμένω αυτή που λες κι εσύ, stock με Sense 2.1 όταν βγει. Για μένα λόγοι για root είναι το AP2SD, καλύτερo RAM management, και καμιά λειτουργία παραπάνω (όπως το pinch for new tab στον browser που είδα σε ένα βίντεο και μου άρεσε).

Και κάτι άσχετο: μόλις μου ήρθε αυτή εδώ η κάρτα, και για να είμαι ειλικρινής δεν τρελάθηκα με την ταχύτητα σε μεταφορές αρχείων από το pc, δεν την έχω βάλει στο Desire ακόμα όμως. Είμαι με stock 2.2 froyo και έχω περασμένες μερικές εφαρμογές στην κάρτα την προηγούμενη, πώς τις μεταφέρω στην καινούρια χωρίς titanium backup κλπ να λειτουργούν όλα χωρίς να χαθεί τίποτα;

Εφόσον δεν είσαι rooted και δεν έχεις a2sd+ κάνεις απλά ένα copy paste όλα τα αρχεια (μαζί με τα hidden) στο PC σου και μετά στην νέα κάρτα. Μετά αλλάζεις κάρτες και είσαι ΟΚ

Δούλεψε μια χαρά το copy/paste, ευχαριστώ :) Τελικά στο κινητό η κάρτα είναι μέρα με τη νύχτα με την class 2 που είχα πριν, έχει τρομακτική διαφορά στην ταχύτητα!

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Δυστυχώς μετά απο πολύ χρόνο με πολλά προβλήματα και υστερα απο αρκετη προετοιμασία ακολουθώντας τις οδηγίες που ειναι εδω ποσταρισμένες αποφάσισα να περάσω την....988570 που την έχει περάσει φίλος(τον ειχα διπλα μου)και ειναι πραγματι πολυ καλή.Με ολοκληρωμένη τη διαδικασία και και με (ξανα)κατέβασμα της ROM περιμέναμε (4 φορές) από 10 λεπτά και δεν γινότανε απολύτως τίποτε!!!

Πρέπεινα σημειώσω (για την ιστορία) πως οι εδώ οδηγίες αναφερουν για ...wipe davlik cache..κ.λ.π που σε εγγλέζικες οδηγίες(γενικά)δεν μνημονεύεται κατι τέτοιο εμείς όμως ακολουθήσαμε τις εδώ!!!Μετά απο αυτά προσπαθήσαμε να βάλουμε την Leedroid 2.5.0 (εν γνώσει μας ότι έχει προβλήματα ελληνοαγγλικών στις ρυθμίσεις)και πάλι ΤΙΠΟΤΑ!!!!Τέλος ακολουθώντας τις οδηγίες by Thanos 47 προσπαθήσαμε να περάσουμε την αρχική (που βεβαίως την ειχα φυλαγμένη) και μας βγάζει ένα ΣΦΑΛΜΑ 132 και ΤΕΛΟΣ!!!Απο χθές το βραδυ είμαι χωρίς κινητο!!!

Εγω δυστυχώς είμαι απο χθές κολημμένος.Μην επιχειρήσεις (κατά τη γνώμη μου πάντα)το οτιδήποτε αν δεν έχεις κάποιον που να ξέρει τι κάνει και γιατί.Π.χ ψαχνόμασταν στα ...πράσινα για το mount,unmount στο recovery, για το format στα data (εκεί που κανεις format στο sd-ext) κ.λ.π. Να σπαταλάς ένα 4ωρο με κάποιον που ξέρει 5 πράγματα δίπλα σου και να καταλήγεις το βράδυ να μην έχεις κινητό είναι ...καπως;;;!!!

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

τελικα βρηκες ακρη; εγω θα προτεινα wipe τα παντα και απλα περασμα μια μικρη rom σε μεγεθος, καποια AOSP πχ για να εχεις το κινητο σου(ασε που μπορει να σου αρεσει) και αφου το ψαξεις λιγο ακομα ξανακανεις τη διαδικασια.

απλα περνα την στην καρτα μνημης, μπαινεις σε recovery, κανεις wipe τα παντα και μετα flash zip from sdcard και επιλεγεις τη ρομ. στο πρωτο boot θα αργησει αρκετα, ειδικα οι sense ρομς αργουν πολυ..μπορει να μην περιμενες αρκετα, ακομα και τα 10' δεν ειναι τραγικα. σε AOSP ανοιγει πιο γρηγορα.

Είσαι ήδη rooted και έχεις recovery αλλά δεν έχεις ROM? Αν ναι Volume Down + Power button. Μπαίνεις στo bootloader και βρίσκεις τις λεπτομέριες σου για HBOOT, S-on, recovery edition κτλ. Αυτά καλό είναι να τα ξέρεις και να τα έχεις και στην υπογραφή σου για να τα βλέπουν και στο forum. Partition ext3 έχεις στην κάρτα? Γιατί αν δεν έχεις μάλλον για αυτό αποτυγχάνουνε τα φλασαρίσματα. Αν έχεις, τότε να διαλέξεις ROΜ ανάλογα με το HBOOT σου. Μετά το full wipe είναι: wipe data/factory, wipe cache, wipe dalvik, format sd-ext. Έτσι έχεις ένα πεντακάθαρο τηλέφωνο που περιμένει την ROM.

Και φυσικά το nandroid backup σου θα σε σώσει στις δύσκολες στιγμές που περνάς ...

Αν πάλι δεν έγινες ποτέ root και σου κόλλησαν όλα εξαρχής, πρέπει να δεις άλλα θέματα.

Η καμερα δουλεύει μια χαρά στην rcmix .Δοκιμασέ την .Σε λίγους όντως οι απανωτές λήψεις προκαλούσαν reboot αλλά όχι στους περισότερους.Σε εμένα δούλευε καλύτερα απο τη στοκ.Στο κάτω κάτω με το nandroid είσαι ένα 10λεπτο μακρυά από τη στοκ.

Άλλη σταθερή ρομ με παρόμοιες αρετές είναι η insertcoin.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εφόσον δεν είσαι rooted και δεν έχεις a2sd+ κάνεις απλά ένα copy paste όλα τα αρχεια (μαζί με τα hidden) στο PC σου και μετά στην νέα κάρτα. Μετά αλλάζεις κάρτες και είσαι ΟΚ

Αν είσαι root όπως εγώ, αρκεί η μεταφορά όλων των data στη νέα sd ή απαιτείται εκ νέου και flash της custom rom που έχω βάλει?

Αν είσαι root όπως εγώ, αρκεί η μεταφορά όλων των data στη νέα sd ή απαιτείται εκ νέου και flash της custom rom που έχω βάλει?

Άμα έχεις sd-ext partition μέσα στην κάρτα σου, άμα κάνεις απλή μεταφορά μόνο της fat32 δεν θα μπουτάρει ποτέ η νέα σου κάρτα αφού αυτά τα δεδομένα εκει δεν θα τα μεταφέρεις :(. Να κάνεις nandroid backup, αντιγραφή του FAT32 (που μέσα θα περιέχει το backup) και μετά nandroid restore στην νέα κάρτα

Δε μπορώ, έχω την class 10 καρτούλα να κάθεται και με τρώει το χέρι μου! Θα το κάνω το ρημαδοroot/flash. Λοιπόν, οι πληροφορίες που παίρνω από την recovery οθόνη είναι οι εξής τώρα (με stock rom):

BRAVO PVT3 SHIP S-ON

HBOOT-0.93.0001

MICROP-051d

TOUCH PANEL-SYNT0101

RADIO-5.11.05.27

Aug 10 2010, 17:52:18

και πληροφορίες συστήματος:

Android 2.2

Εκδοση βασικού φάσματος

32.49.00.32U_5.11.05.27

Έκδοση Kernel

2.6.32.15-gfa401c

htc-kernel@and18-2#1

Αριθμός έκδοσης

2.29.405.5 CL293415 release-keys

Αριθμός λογισμικού

2.29.405.5

Από αυτά τι συμπέρασμα βγαίνει; Ποια stock ROM να κατεβάσω για recovery αν κάτι πάει στραβά;

Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire