Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε ****το μόλις παράγγειλα αυτήν εδώ την κάρτα με τη λογική ότι θα χρειαστεί για την custom ROM... Τι να κάνω τώρα;

μια καλή κάρτα ποτέ δεν πάει χαμένη...:)

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε ****το μόλις παράγγειλα αυτήν εδώ την κάρτα με τη λογική ότι θα χρειαστεί για την custom ROM... Τι να κάνω τώρα;

δεν θα βγεις χαμένος αν βάλεις custom rom...

σε περίπτωση που δεν διαβάζετε την πρώτη σελίδα, η htc άλλαξε γνώμη τελικά και θα δώσει gingerbread στο desire.

εντάξει είναι τελείως γελοίο αυτό που γίνεται και πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. δυο φορές τον τελευταίο καιρό χρειάστηκε οι φίλοι της Htc να μετατρέψουν σε κόλαση όλα τα fanpage της στο facebook για να καταφέρουν να αλλάξουν την πολιτική της σε κάποια πράγματα. αρχικά με τους κλειδωμένους bootloaders και τώρα με την αναβάθμιση του desire...

Και στου desire την ποδιά ... σφάζονται παλικάρια :). Το κινητό προκαλεί τα μίσοι και τα πάθη :P

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Η αλήθεια είναι ότι δεν αναφέρει κάπου ποια είναι τα βήματα για να περάσεις μια άλλη ρομ κ ίσως εμάς που το κάνουμε συνέχεια μας φαίνεται περιττό... Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα για για custom, πρέπει πρώτα να κάνει root, μετά να φτιάξει ext 3 partitions στην κάρτα μνήμης κ μετά να περάσει την ρομ..

Τώρα αν διαβάζεται καλά της πρώτες σελίδες δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα...! Κ όσο για ποια ρομ είναι καλύτερη δοκιμάζεις κ βλέπεις.. ο καθένας μας έχει διαφορετική άποψη...! Ανάλογα το τι θέλει... Εγώ κ πολλοί άλλοι εδώ μέσα λέμε rcmix s....!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

LInk για την RC MIX 2.0. http://rom.robocik.mobi/Desire/RCMixS/v2.0/

Κατεβάζετε την πρώτη όσοι δεν έχετε αλλάξει hboot και τη φλασάρετε.

Εξαιρετικά σταθερή και sense 3 με τη φοβερή και τρομερή lockscreen του sensation.

Πάντα 1 γιγα ext 3.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλά έκανες .Έτσι κι αλλιώς sense 3 δεν θα δεις από την HTC.

δηλ για την RCmix s:

1. ροοτ τη συσκευή
  2. ext3 partition την κάρτα με 1 gb(ή και παραπάνω; )
  3. και φλασάρισμα την ρομ

το ext3 partition γίνεται όπως ακριβώς εδώ:https://docs.google.com/document/d/1pmp0WXEITn0RjkQfgmXprsvAX05N8fmKflH699WAN5M/edit?authkey=CLz_wNsO&hl=en&pli=1#

και κάνουμε 2 partitions στη κάρτα όπως ακριβώς ο οδηγός;;

και τέλος;αυτό ήταν;:happy: ακούγεται εύκολο:)

με s-on, s-off ,ext4 δε μπλέκουμε καθόλου;;

carpe diem

Απλά διαβάστε εδώ και τέλος:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016084

ο πιο περιεκτικός και εύκολος οδηγός για custom roms που έχω δει ποτέ! :cool:

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

δηλ για την RCmix s:

1. ροοτ τη συσκευή
  2. ext3 partition την κάρτα με 1 gb(ή και παραπάνω; )
  3. και φλασάρισμα την ρομ

το ext3 partition γίνεται όπως ακριβώς εδώ:https://docs.google.com/document/d/1pmp0WXEITn0RjkQfgmXprsvAX05N8fmKflH699WAN5M/edit?authkey=CLz_wNsO&hl=en&pli=1#

και κάνουμε 2 partitions στη κάρτα όπως ακριβώς ο οδηγός;;

και τέλος;αυτό ήταν;:happy: ακούγεται εύκολο:)

με s-on, s-off ,ext4 δε μπλέκουμε καθόλου;;

Aκριβώς έτσι.1 GB partition Δεν χρειάζεται παραπάνω.

Aκριβώς έτσι.1 GB partition Δεν χρειάζεται παραπάνω.

Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα πρωτα κανουμε το fat32 της καρτας μας κ μετα το ext3 1gb......

οχι πρωτα το ext3 κ μετα το fat32....!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα πρωτα κανουμε το fat32 της καρτας μας κ μετα το ext3 1gb......

οχι πρωτα το ext3 κ μετα το fat32....!

έχει σημασία ή όχι και ο οδηγός https://docs.google.com/document/d/1pmp0WXEITn0RjkQfgmXprsvAX05N8fmKflH699WAN5M/edit?authkey=CLz_wNsO&hl=en&pli=1# το ίδιο λέει:p

πρώτα fat32 και μετά ext3:)

στη θεωρεία φαίνονται εύκολα,το ίδιο ελπίζω και στην πράξη..

ΥΓ. κάτι ακόμα..

αφού έχουμε κάνει επιτυχώς το partition μετά το copy/paste για να επαναφέρουμε ό,τι θέλουμε στη κάρτα σε ποιό σημείο θα γίνει,στο fat32 ή sto ext3;;;;

Edited by union
carpe diem

έχει σημασία ή όχι και ο οδηγός https://docs.google.com/document/d/1pmp0WXEITn0RjkQfgmXprsvAX05N8fmKflH699WAN5M/edit?authkey=CLz_wNsO&hl=en&pli=1# το ίδιο λέει:p

πρώτα fat32 και μετά ext3:)

στη θεωρεία φαίνονται εύκολα,το ίδιο ελπίζω και στην πράξη..

ΥΓ. κάτι ακόμα..

αφού έχουμε κάνει επιτυχώς το partition μετά το copy/paste για να επαναφέρουμε ό,τι θέλουμε στη κάρτα σε ποιό σημείο θα γίνει,στο fat32 ή sto ext3;;;;

στο fat32 φυσικα... το ext3 δεν θα το βλεπεις απο τον υπολογιστη παρα μονο οταν μπεις απο το easus... αλλιως οταν το συνδεεις κανονικα θα βλεπεις μονο fat32

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

με 4γιγα class 4 ειμαι καλυμενος παιδια?

αν παρω αλλη καρτουλα αργοτερα και απλα αντιγραψω τα παντα ολα στη νεα καρτα δν θα μαι οκ ?

ευχαριστω

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

καλησπερα παιδια.σημερα το πρωι εκανα μια μαλ**ια και απο τοτε το κινητο δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης μου.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα δεν δουλεξε.τι πρεπει να κανω?

καλησπερα παιδια.σημερα το πρωι εκανα μια μαλ**ια και απο τοτε το κινητο δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης μου.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα δεν δουλεξε.τι πρεπει να κανω?

δεν ξερω τι εκανες αλλα μια φορα που επαθα κατι τετοιο εβαλα την καρτα σε ενα παλιο νοκια την εκανα φορμαρισμα απο εκει κ ολα ηταν μια χαρα... βεβαια χαθηκαν τα αρχεια...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Πήγαινε στη default εφαρμογή για τα sms και στις ρυθμίσεις της θα βρείς επιλογή για απενεργοποίηση της ειδοποίησης ;)

Επειδή έχω κι εγώ την handsent πως γίνεται να μην έρχονται καθόλου τα μηνύματα στην εφαρμογή του HTC αλλά μόνο στο handset και να πρέπει κάθε φορά που διαβάζω το μήνυμα να πρέπει μετά να κάνω εκκαθάριση για να φύγει από η ειδοποίηση από την εφαρμογή της HTC.

Επίσης πως γίνεται να μην εμφανίζεται το περιεχόμενο του μηνύματος όταν το λαμβάνει το κινητό στην πάνω γραμμή καθώς και ποιος το έχει στείλει. όπως επίσης και στις αναπάντητες κλήσεις να μην φαίνεται το όνομα που έκανε την κλήση.???

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Oneplus 3

μολις εβαλα την rcmix 2.0 ! :D:D ειμαι ετσι :D:D

μου αρεσει πολυ η νεα μου ρομ!

καποια πραγματακια ξανα'ρυθμισμα" απο την αρχη αλλα δε πειραζιε χαλαλι.. εχασα και τις εφαρμογες αλλα δεν ειχα πολλες!

χρεαζεται και καποια αναβαθμση στο radio ???

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

μολις εβαλα την rcmix 2.0 ! :D:D ειμαι ετσι :D:D

μου αρεσει πολυ η νεα μου ρομ!

καποια πραγματακια ξανα'ρυθμισμα" απο την αρχη αλλα δε πειραζιε χαλαλι.. εχασα και τις εφαρμογες αλλα δεν ειχα πολλες!

χρεαζεται και καποια αναβαθμση στο radio ???

Υπάρχουν προτιμώμενα ραδιο αλλά εγώ ήμουν με το default χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Administrators
Επειδή έχω κι εγώ την handsent πως γίνεται να μην έρχονται καθόλου τα μηνύματα στην εφαρμογή του HTC αλλά μόνο στο handset και να πρέπει κάθε φορά που διαβάζω το μήνυμα να πρέπει μετά να κάνω εκκαθάριση για να φύγει από η ειδοποίηση από την εφαρμογή της HTC.

Στις ρυθμίσεις του default προγράμματος για τα sms υπάρχει σχετική επιλογή να απενεργοποιήσεις τα notifications.

Επίσης πως γίνεται να μην εμφανίζεται το περιεχόμενο του μηνύματος όταν το λαμβάνει το κινητό στην πάνω γραμμή καθώς και ποιος το έχει στείλει.

Μπορείς να κάνεις το παραπάνω και για τα notifications του handcent sms.

Modpic.gif

Δώσε περιισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς έκανες. Εάν είσαι S-OFF, δώσε σε fastboot την παρακάτω εντολή:

fastboot oem enableqxdm 0

Στη συνέχεια έλεγξε, εάν αναγνωρίζει την κάρτα.

Το είχα πάθει κι εγώ χθες και στην αρχή δεν αναγνώριζε την κάρτα και, εν συνεχεία, διαπίστωσα ότι δε δούλευε ούτε το USB (εκτός fastboot). Το πρόβλημα το ονομάζουν USB Brick και, προσωπικά, το έλυσα με:

fastboot oem enableqxdm 0
fastboot oem eraseconfig

Update: 16.06.11

To resolve Desire's memory issue and enable the upgrade to Gingerbread, we will cut select apps from the release. Look for status updates starting next week. We apologize for any confusion.

Παιδια εβαλα την rcmix s 2.0 και απλα τα σπαει! Θελω να δοκιμασω και μια AOSP rom ομως. Ποια μπορω να βαλλω? Εχω κανει μονο root και στην καρτα εχω βαλλει 1gb ext3, δεν εχω αλλαξει τιποτα αλλο. Ευχαριστω.

Παιδιά έχω το κινητό ένα χρόνο και είμαι ακόμα μαμά αλλά με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια της HTC για το αν θα δώσει ή όχι το official update είμαι πολύ κοντά στο να rootάρω το κινητό για πρώτη φορά. Θέλω να ρωτήσω όσους έχετε δοκιμάσει τις custom ROMs από XDA, ποιές 1-2 θα προτείνατε ως καλύτερες και πιο σταθερές (κατά προτίμηση με Sense); Ευχαριστώ.

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Παιδιά έχω το κινητό ένα χρόνο και είμαι ακόμα μαμά αλλά με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια της HTC για το αν θα δώσει ή όχι το official update είμαι πολύ κοντά στο να rootάρω το κινητό για πρώτη φορά. Θέλω να ρωτήσω όσους έχετε δοκιμάσει τις custom ROMs από XDA, ποιές 1-2 θα προτείνατε ως καλύτερες και πιο σταθερές (κατά προτίμηση με Sense); Ευχαριστώ.

Φιλε και εγω πρωτη φορα χτες ροοταρα και εβαλα αυτην που λεω και πιο πανω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570

Με sense ειναι και αφου την βαλλεις θα νομιζεις οτι κρατας το Desire S στα χερια σου :P

Κανε ροοτ, μετα φτιαξε στην καρτα σου 1 gb με ext3 (το υπολοιπο fat32) και τελος περνα την ρομ. Και μετα επιτυχια :P