Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απεκατέστησε την εφαρμογή zysploit (την έβαλε το unrevoked) και κάνε πάλι τη διαδικασία χρησιμοποιώντας άλλο recovery, το amon_ra.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επανέρχομαι (προσπαθώ τώρα ξανά).

Τρέχω το reflash_package.exe κι ανοίγει μια εφαρμογή η urevoked rekovery flash tool. Στην οθόνη της εφαρμογής αναφέρει unrevoked3, από κάτω Painless root and reflash κι από κάτω: Waiting for device. Plug your phone in now and enable USB debugging. Make sure HTC sync is not enabled κι από κάτω Reconery image: clockworkmod recovery.

Τόση ώρα που τα γράφω αυτά το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο και φυσικά δεν κάνει τίποτα....

Επανέρχομαι, είχε γίνει πατατιά, δεν είχα επιλέξει το usb debbuging, η διαδικασία προχωράει κανονικά...

Λοιπόν, μου εμφανίζει το μήνυμα:

Error: failed to get root. Is your firmware too new?

και μου βγάζει το σηματάκι ότι έχω λίγο χώρο, το τσέκαρα είναι γύρω στα 10 mb, πριν τη διαδικασία ήταν νομίζω γύρω στα 16mb.

Καμιά καλή ιδέα? (έχω android 2.2)

Εμένα αν θυμάμαι καλά μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα και δεν μπορούσα να ρουτάρω ούτε με custom recovery.Δούλεψε όταν έκανα επαναφορά εργαστηριακών δεδομένων -δηλαδή χάθηκαν όλα τα προγράματα με τις ρυθμίσεις τους -οπότε backup είναι απαραίτητο- και μετά έκανα πάλι προσπάθεια με το unrevoked και το κατάφερα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα. κάπου είχα διαβάσει οτι αυτό στο βγάζει λόγω ασυμβατότητας με κάποιες εφαρμογές. Δοκιμάσε να βγάλεις λίγες και ξαναδοκίμασε

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Καλησπέρα,

Έκανα αναβάθμιση από Leedroid v.2.3.d σε v.3.0.7 GB A2SD+ (βάζοντας και το alignment-ext3 patch)

Όλα πήγαν καλά (εκτός του ότι πρώτα πρέπει να κάνεις τα wipe και μετά να βάλεις το alignment patch, διαφορετικά κολλάς στο boot)

Το πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι στη διαδικασία titanium restore των εφαρμογών μου...έτρωγα reboot....

Τελικά ανακάλυψα ότι αυτό συνέβαινε στο restore μίας συγκεκριμένης εφαρμογής (application protection)

Όταν τελικά έκανα επιτυχώς το restore, χωρίς τη συγκεκριμένη εφαρμογή, και δοκίμασα να τη ξαναβάλω από το market....πάλι reboot...

Η εφαρμογή έγινε installed αλλά όποτε την εκτελούσα...reboot ή κόλλημα...

Τελικά με τα χίλια ζόρια την έβγαλα (έσκαγε reboot στη διαδικασία uninstall και το μόνο που κατάφερε να την βγάλει ήταν το uninstall του Titanium...)

Λέτε να είναι θέμα ασυμβατότητας ή παίζει κάτι άλλο...?

Υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνεις uninstall εφαρμογές που δημιουργούν τα παραπάνω προβλήματα?

thanks nnik

έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αφού πρώτα έκανα τα πάντα backup και μετά όλα έγιναν απλά...

τώρα κάνω restore.

θα επανέλθω όταν θα προσπαθήσω για partition & new rom.

Είμαι με official 2.2 froyo και σήμερα από το πρωί καθώς πατάω "έλεγχος τωρα " για να τσεκαρω για το update σε 2.3 gingerbread δείχνει ότι ψάχνει για πολλή ώρα χωρίς να μου απαντάει "είναι ενημερωμένο" η κάτι αναλογο,παρά μόνο δείχνει να φορτώνει η ένδειξη "έλεγχος" για πάρα πολλή ώρα με αποτέλεσμα να κάνω αναγκαστική διακοπή...

ΥΓ. έχω κάνει και restarts

please μια γνώμη,μια ιδέα..κάτι;;;

καθώς το πρόβλημα συνεχίζεται

carpe diem

please μια γνώμη,μια ιδέα..κάτι;;;

καθώς το πρόβλημα συνεχίζεται

Μην προβληματίζεσαι εφόσον δεν υπάρχει επίσημη gingerbread ακόμη.

Μην προβληματίζεσαι εφόσον δεν υπάρχει επίσημη gingerbread ακόμη.

αυτό σκέφτομαι και εγώ και ηρεμώ κάπως

απλά δε παύει να είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο

θα το αφήσω προς το παρών μιας και λογικά η αναβάθμιση δεν αργεί και πολύ να έρθει..θέλω να πιστεύω..:happy:

και μέχρι τότε βλέπουμε..

ΥΓ. σε περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνονται τα πάντα π.χ. βίντεο και φωτος που είναι στην sd;

επίσης αν θέλω να κρατήσω κάποια υπάρχον εφαρμογή μπορώ να κάνω π.χ. ένα back up και να την επαναφέρω μετά με κάποιον τρόπο;και αν ναι με ποιον?

sorry αν σας κούρασα..

carpe diem

αυτό σκέφτομαι και εγώ και ηρεμώ κάπως

απλά δε παύει να είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο

θα το αφήσω προς το παρών μιας και λογικά η αναβάθμιση δεν αργεί και πολύ να έρθει..θέλω να πιστεύω..:happy:

και μέχρι τότε βλέπουμε..

ΥΓ. σε περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνονται τα πάντα π.χ. βίντεο και φωτος που είναι στην sd;

επίσης αν θέλω να κρατήσω κάποια υπάρχον εφαρμογή μπορώ να κάνω π.χ. ένα back up και να την επαναφέρω μετά με κάποιον τρόπο;και αν ναι με ποιον?

sorry αν σας κούρασα..

Videos και φωτογραφίες δεν παθαίνουν τίποτα ,οι εφαρμογές οι ρυθμίσεις και τα μυνήματα χάνονται.Κανε backup με το mybackup που δεν χρειάζεται ρουτ.

Καλησπερα και απο εμενα παιδια

προσφατος στην κατοχη Desire το ηθελα απο περισυ το καλοκαρι και τωρα παρουσιαστηκε ευκαιρια και το απεκτησα , μια ερωτησουλα που ελπιζω να μην ειναι σε λαθος μερος . Εγκατεστησα απο το market το skype αλλα ενω 1000 % βαζω το σωστο password μου βγαζει συνεχως μηνυμα οτι ειναι λαθος , καμια ιδεα κανεις ;

Mηπως εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα , συνεχιζω να τρωω ακυρο καθε φορα που βαζω το password μεσα απο την εφαρμογη ενω στο Pc το δεχεται κανονικα !

Παιδια εχω αποφασισει να αγορασω το HTC Desire ..Βλεπω διαφορα site που το διαφημιζουν με amoled οθονη ειναι δυνατον?

ΠΗρα και μερικα τηλεφωνα και τους ρωταω μηπως εχει γινει λαθος αλλα μου λενε οχι εχει amoled το γραφει πανω στο κουτι τους λεω?

Ναι μου λενε..ΑΝ και δεν τους πολυπιστευω αλλα υπαρχει περιπτωση ?

Για το ασπρο κιολας..

Vavasi δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Μάλιστα, σήμερα που άλλαξα ROM και το κατέβασα από το Market, μια χαρά περάστηκε ο password. Γιατί δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις τον κωδικό σου και στη συνέχεια να προσπαθήσεις να περάσεις τον καινούργιο;

Mηπως εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα , συνεχιζω να τρωω ακυρο καθε φορα που βαζω το password μεσα απο την εφαρμογη ενω στο Pc το δεχεται κανονικα !

Μήπως έχεις κανένα περίεργο χαρακτήρα στο password? Εγώ πχ είχα στο facebook το % και στο Facebook for Sense δεν τον έπαιρνε τον κωδικό με τίποτα. Μόλις το άλλαξα μια χαρά. Και αυτό το πρόβλημα υπάρχει από τα WM να σκεφτείς και πέρασε και στο Sense του Android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδια εχω αποφασισει να αγορασω το HTC Desire ..Βλεπω διαφορα site που το διαφημιζουν με amoled οθονη ειναι δυνατον?

ΠΗρα και μερικα τηλεφωνα και τους ρωταω μηπως εχει γινει λαθος αλλα μου λενε οχι εχει amoled το γραφει πανω στο κουτι τους λεω?

Ναι μου λενε..ΑΝ και δεν τους πολυπιστευω αλλα υπαρχει περιπτωση ?

Για το ασπρο κιολας..

Με τίποτα.Δεν υπάρχει πια desire me amoled -παρα μόνο το δικό μου και λίγα ακόμα :)- καινούρια κανένα.

επειδη θα δωσω το desire μου, θελω να κανω μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις ωστε να διαγραφει και το προσωπικο μου gmail και ολα..

αυτο θα επηρρεασει ολες τις εφαρμογες? επειδη εχω 2 προγραμματακια gps σπασμενα που θελω να μεινουν..

επισης μπορει να επηρεασει root, partition και οτιδηποτε παρομοιο?

• Administrators
αυτο θα επηρρεασει ολες τις εφαρμογες? επειδη εχω 2 προγραμματακια gps σπασμενα που θελω να μεινουν..

Ας είμαστε πιο διακριτικοί όταν αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα. Κάνουμε κάτι παράνομο, το διατυμπανίζουμε κιόλας; :confused:

Modpic.gif

επειδη θα δωσω το desire μου, θελω να κανω μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις ωστε να διαγραφει και το προσωπικο μου gmail και ολα..

επισης μπορει να επηρεασει root, partition και οτιδηποτε παρομοιο?

Δεν θα μεινει απολυτως τιποτα.....Για το root δεν νομιζω αλλα καποιος που ξερει πιο καλα ας πει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ας είμαστε πιο διακριτικοί όταν αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα. Κάνουμε κάτι παράνομο, το διατυμπανίζουμε κιόλας; :confused:

σαφως και στηριζω τους developpers αγοραζοντας πολλες εφαρμογες απο market, αλλα το κοστος ενος προγραμματος gps ειναι απαγορευτικο για αγορα.. αλλα ας μην φευγουμε offtopic..

αν μπορει καποιος ας απαντησει.. κυριως για το αν μενει ή οχι το root..

καλησπερα σε ολους εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα κατι θελω πληροφοριες για το vncviewer μπορειτε να μου δωσετε αν υπαρχει καποιο topic να ρωτησω εκει.

ευχαριστω εκ τον προταιρων

γιαννης

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

thanks nnik

έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αφού πρώτα έκανα τα πάντα backup και μετά όλα έγιναν απλά...

τώρα κάνω restore.

θα επανέλθω όταν θα προσπαθήσω για partition & new rom.

καλησπέρα στην παρέα,

το restoration ήταν επιτυχημένο, εκτός μιας λεπτομέρειας:

όλες οι επαφές που είχα σε διάφορα "σημεία" (τηλέφωνο, google, exchange activesync, facebook for htc sense) έχουν γίνει restore στο λογαριασμό google κι έχουν γίνει ψιλομπάχαλο!!!

Έχεις κανείς καμιά ιδέα γιατί έγινε αυτό και πως διορθώνεται (αν διορθώνεται)?

Καλημέρα....

Διάβασα αρκετές σελίδες.... αλλά δεν έβγαλα καμία άκρη σεχετικά με το πρόβλημα που έχω με CoPilot....

Εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά όταν την τρέχω μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"δεν ειναι δυνατη η φορτωση το κωδικο copilot απο το συστημα"

Καμία βοήθεια με το πρόβλημα έχει βρει κανείς;

Κάτι άσχετο απλά το πρόσεξα πρώτη φορά μετά από 2 μήνες σχεδόν με το Desire και μου έκανε τρομερή εντύπωση! Όταν έχει φως το περιβάλλον εκτός από την οθόνη ρυθμίζεται και ο φωτισμός των πλήκτρων! Σε φωτεινό περιβάλλον σβήνουν! Τι μαματη λεπτομέρεια! Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Παιδια στον υπολογιστη σε ενα παλιο φακελο απο καρτα μνημης εχω ενα αρχειο pcsc_pcsc_00017.vcf και θελω να βρω καποιο παλιο τηλεφωνο που εχει μεσα.Δοκιμαζω να το κανω εισαγωγη στο Μicrosoft Outlook αλλα μου εισαγει μονο ενα τηλεφωνο...

Υπαρχει τροπος χωρις να περασω αυτο το αρχειο στο κινητο να δω τις καταχωρησεις που εχει μεσα ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Κάτι άσχετο απλά φπα πρόσεξα πρώτη φορά μετά από 2 μήνες σχεδόν με το Desire και μου έκανε τρομερή εντύπωση! Όταν έχει φως το περιβάλλον εκτός από την οθόνη ρυθμίζεται και ο φωτισμός των πλήκτρων! Σε φωτεινό περιβάλλον σβήνουν! Τι μαματη λεπτομέρεια!

Όντως αυτό είναι κάτι που το ζηλεύουμε ακόμα και σε πιο σύγχρονες συσκευές! :rolleyes:

Modpic.gif

Καλημερα.απο σημερα το πρωι το κινητο δεν θελει να μπει σε sleep mode... Παροτι το εχω βαλει και στη τροφοδοσια αλλα και στην προβολη να σβηνει η οθονη με απο 15" αν δεν πατησω το power δεν σβηνει... Καμια ιδεα???
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg