Monolithic Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Έχω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την InsertCoin 2.0.1. το όποιο, εδώ και τρεις μέρες που ήμουν εκτός Αθήνων, μου είχε κάνει το κινητό πρακτίκα μη χρησιμοποιήσιμο... Κάθε φορά που πατήσω το Home ή το Back Button, το Sense θα κολλήσει με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάθε φορά να φορτώσει* τα δεδομένα του από την αρχή κάτι το οποίο παίρνει γύρω στα 2 λεπτάκια. Δεν είναι πολλά μεν, αλλά όπως είπα, συνέβαινε πολύ συχνά και μου είχε σπάσει τα νεύρα. *Όταν περάσεις στο κινητό μία Sense ROM και το ανοίξεις για πρώτη φορά, θα σου βγάλει ένα μικρό γκρι παραθυράκι και ένα κυκλάκι το οποίο θα γυρίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτωση όσων δεδομένων χρειάζεται. Αυτό ακριβώς μου έκανε κι έμενα, κάθε φορά που πάταγα το Home button... Έχει ξανααφερθεί το πρόβλημα;:blink: Σημερα το επαθα κι εγω.. Νομιζω μολις εβλεπα ενα βιντεο με flash 10.2 Πρεπει να παιζει θεμα μ'αυτη την εκδοση... Σερνεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Σημερα το επαθα κι εγω.. Νομιζω μολις εβλεπα ενα βιντεο με flash 10.2 Πρεπει να παιζει θεμα μ'αυτη την εκδοση... Σερνεται..... Και εμένα μου τα έκανε κόλαση η 10.2 στην insertcoin .Με τη 10.1 αν και μου μείωνε τη διαθέσιμη μνήμη,όλα καλά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Οσοι απο εμας εχουμε cosmote ηρθε μια τελεια εφαρμογη!!!Πεταξτε watchdog κτλ και κατεβαστε το cosmote info απο το market!!!!Tα παντα-ολα και αναλυτικα!!!!!!!:D Πώς γίνεται αυτό ; Τι χάνεις ή κερδίζεις ; Πηγαινεις μενου-εφαρμογες βρισκεις το htcsense η οποια αλλη θες, την επιλεγεις και κανεις εκκαθαριση δεδομενων...Ειναι κατι σα το ccleaner στο pc... Edited April 12, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 MIUI GR 1.04.8! εδώ! φίλε μου παίζει ένα πρόβλημα με την μετάφραση, δεν μπορώ να κάνω κλήση από τις επαφές και κρασάρει. Όταν εγκαθιστώ την κανονική αγγλική όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παιδια δεν εχω ξαναασχοληθει αλλα θα ηθελα αν μπορω και πως να περασω απο τον υπολογιστη ενα αρχειο excel γαι καποιους υπολογισμους στο κινητο.Γινεται και αν ναι πως ? Συγνωμη αν εχει ξανααπαντηθει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 φίλε μου παίζει ένα πρόβλημα με την μετάφραση, δεν μπορώ να κάνω κλήση από τις επαφές και κρασάρει. Όταν εγκαθιστώ την κανονική αγγλική όλα καλά Το χω διορθώσει.Κατέβασε πάλι το ελληνικό πακέτο και φλάσαρε χωρίς wipes! Μπορώ να πω ότι την βρίσκω ιδιαίτερα γρήγορη και σταθερή αυτή την έκδοση :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Πώς γίνεται αυτό ; Τι χάνεις ή κερδίζεις ; Ρυθμισεις --> εφαρμογες --> διαχειριση. Βρισκεις το sense και επιλεγεις clear data. Αυτο που χανεις ειναι ενδεχομενως καποιες ρυθμισεις. Δεν ξερω αν θα λυνει το προβλημα αποδοσης που αναφερθηκε αλλα σε καποιες περιπτωσεις βοηθαει. Εγω το εχω κανει καποιες φορες στο market που ειχε καποια θεματα απο την υπερχρηση κ βοηθουσε. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το χω διορθώσει.Κατέβασε πάλι το ελληνικό πακέτο και φλάσαρε χωρίς wipes! Μπορώ να πω ότι την βρίσκω ιδιαίτερα γρήγορη και σταθερή αυτή την έκδοση :) Φίλε Φιν τα λινκσ που δίνεις δεν οδηγούν πουθενά σήμερα ,ενώ χθες το βράδυ άνοιγαν κανονικά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Φίλε Φιν τα λινκσ που δίνεις δεν οδηγούν πουθενά σήμερα ,ενώ χθες το βράδυ άνοιγαν κανονικά. http://www.miui-dev.com/forums/showthread.php?5039-Gingerbread-MIUI-1.04.8-Greek-pack-for-Desire-and-Desire-HD Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Οσοι απο εμας εχουμε cosmote ηρθε μια τελεια εφαρμογη!!!Πεταξτε watchdog κτλ και κατεβαστε το cosmote info απο το market!!!!Tα παντα-ολα και αναλυτικα!!!!!!!:D ειναι μονο για συνδεση η κανει κ για what's up.....??? εχω κ ενα θεμα με το addfree.... δεν δουλευει... το ξανα εγκαταστησα αλλα παλι τα ιδια... θελει να κανω τπτ ρυθμίσεις....? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Και εμένα μου τα έκανε κόλαση η 10.2 στην insertcoin .Με τη 10.1 αν και μου μείωνε τη διαθέσιμη μνήμη,όλα καλά. Ναι μαγκες και σε μενα ειχε συμβει. Το Flash 10.2 στην InsterCoin και στην LeeDroid δεν δουλευει. Αποψεις για την νεα Cm7, απο αυτους που την δοκιμασανε? Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Ναι μαγκες και σε μενα ειχε συμβει. Το Flash 10.2 στην InsterCoin και στην LeeDroid δεν δουλευει. Αποψεις για την νεα Cm7, απο αυτους που την δοκιμασανε? καλημερα :) απο χθες βραδυ εχω την cm7 με data2sd & spb shell 3d launcher ,τοsetcpu ρυθμισμενο 422 & 998 εχω λιγο lag αλλα πιστευω οτι οφειλεται στο spb shell 3d κατα τα αλλα προς στιγμη παει καλα δεν εχω fc εφαρμογων βεβαια υστερει λιγο σε ταχυτητα λογω του d2sd δεν εχω τσεκαρει ακομα gps Edited April 12, 2011 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Αν τη φλασσέρουμε με το Data2whatever όλα καλά; I guess so! Κάνε ενα nandroid backup καλου κακου! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThoDis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Οταν κανουμε ενα backup ομοιο με αυτο που περιγραφετε στην πρωτη σελιδα κατα την διαδικασια rooting, που αποθηκευεται ? στο κινητο η στην SD ? Παράθεση T.T. Is Watching U ! ! ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Οταν κανουμε ενα backup ομοιο με αυτο που περιγραφετε στην πρωτη σελιδα κατα την διαδικασια rooting, που αποθηκευεται ? στο κινητο η στην SD ? Θα το βρεις στην sd στο φακελο clockworkmod... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cht Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ΕΡΩΤΗΣΗ! εχω διαβασει σχεδον και τα 2 μερη για το desire αλλα θελω να μου ξεκαθαρισετε κατι,οταν λετε ROM ειναι κατι σαν τον ROOT USER ??? Για ποιο λογο να το κανει καποιος και πως γινετε?? Τι κερδιζει, ή μαλον τι προσφερει?? YΓ. athanaso σε ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) ΕΡΩΤΗΣΗ! εχω διαβασει σχεδον και τα 2 μερη για το desire αλλα θελω να μου ξεκαθαρισετε κατι,οταν λετε ROM ειναι κατι σαν τον ROOT USER ??? Για ποιο λογο να το κανει καποιος και πως γινετε?? Τι κερδιζει, ή μαλον τι προσφερει?? YΓ. athanaso σε ευχαριστω για τις πληροφοριες Rom(read only memory) ειναι με απλα λογια το λειτουργικο του τηλεφωνου...Σα να βαζεις στο pc vista,wi7,linux κτλ τροποποιημενα... Edited April 12, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cht Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μαγκες βρηκα επιτελους τη διαφορα!! (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=11) απο MaXAiRO elthis σε ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το χω διορθώσει.Κατέβασε πάλι το ελληνικό πακέτο και φλάσαρε χωρίς wipes! Μπορώ να πω ότι την βρίσκω ιδιαίτερα γρήγορη και σταθερή αυτή την έκδοση :) Thanks για το κόπο σου φίλε. Κ εγώ πιστεύω ότι από όλες τις miui που έχω δοκιμάσει αυτήν την θεωρώ την καλύτερη και γρηγορότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Σχετικά με την InsertCoin και τα κολλήματα που είχα... Είχα αναφέρει ότι με Clear Data του HTC Sense δεν είχα πια προβλήματα, αλλά δυστυχώς μετά από λίγη ώρα επανεμφανίστηκαν. Το καλό είναι ότι με απεγκατάσταση του Adobe Flash Player 10.2 όχι μόνο εξαφανίστηκαν όλα τα προβλήματα, αλλά μπορώ να πω ότι ακόμα και η απόκριση της συσκευής έχει βελτιωθεί.... Βέβαια δεν έχω flash τώρα...:p Μπορώ να βρω κάπου το .apk του flash player 10.1 για να τον περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Thanks για το κόπο σου φίλε. Κ εγώ πιστεύω ότι από όλες τις miui που έχω δοκιμάσει αυτήν την θεωρώ την καλύτερη και γρηγορότερη. το σκρολαρισμα στις ρυθμισεις παει γρηγορα; γιατι στην 1η 2.3 που ειχα δοκιμασει ειχα lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamarakos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα .Επειδή η ηλικία πέρασε δεν μπορώ να διαβάσω στις επαφές τα νούμερα .Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεγαλώνει τα fonts στις επαφές ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 καλημερα :) απο χθες βραδυ εχω την cm7 με data2sd & spb shell 3d launcher ,τοsetcpu ρυθμισμενο 422 & 998 εχω λιγο lag αλλα πιστευω οτι οφειλεται στο spb shell 3d κατα τα αλλα προς στιγμη παει καλα δεν εχω fc εφαρμογων βεβαια υστερει λιγο σε ταχυτητα λογω του d2sd δεν εχω τσεκαρει ακομα gps Συγχώρεσε με, αλλά η Cynogen θεωρείται νομίζω η καλύτερη γιατί είναι η πιο σφαιρατη. Αν είναι να μου έχει lag, τι να την κάνω Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Θέλω την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα .Επειδή η ηλικία πέρασε δεν μπορώ να διαβάσω στις επαφές τα νούμερα .Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεγαλώνει τα fonts στις επαφές ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Απ' όσο γνωρίζω στην μαμά εφαρμογή επαφών της HTC δεν μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των fonts (εκτός και αν βάλεις κάποια custom rom. Αν θυμάμαι καλά η Z του robocik είχε μεγαλύτερα fonts). Μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια extra εφαρμογή, όπως την Contacts Plus που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει το μέγεθος των fonts. Σχετικά με την InsertCoin και τα κολλήματα που είχα... Είχα αναφέρει ότι με Clear Data του HTC Sense δεν είχα πια προβλήματα, αλλά δυστυχώς μετά από λίγη ώρα επανεμφανίστηκαν. Το καλό είναι ότι με απεγκατάσταση του Adobe Flash Player 10.2 όχι μόνο εξαφανίστηκαν όλα τα προβλήματα, αλλά μπορώ να πω ότι ακόμα και η απόκριση της συσκευής έχει βελτιωθεί.... Βέβαια δεν έχω flash τώρα...:p Μπορώ να βρω κάπου το .apk του flash player 10.1 για να τον περάσω; Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ ή από εδώ. Edited April 12, 2011 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Συγχώρεσε με, αλλά η Cynogen θεωρείται νομίζω η καλύτερη γιατί είναι η πιο σφαιρατη. Αν είναι να μου έχει lag, τι να την κάνω Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εμένα πάντως είναι ταχύτατη και χωρίς προβλήματα, lag εδώ και 2 μέρες που την χρησιμοποιώ με dtapps2sd-2.7.5.3-beta04 και LP+. Δεν έχω βάλει setCPU αλλά έχω βάλει ondemand governor 1036MHz μέσα από τις ρυθμίσεις του Cyanogen. Αν υπήρχε και ένα όμορφο θέμα σε apk. μορφή όπως για wildfire που έχω δει… Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts