Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω 2 μερες τωρα τελευταια που δεν λειτουργει το ραδιοφωνο...δεν αναγνωριζει τα ακουστικα μολις τα βαζω καθολου το κινητο. δοκιμασα και αλλα ακουστικα εκτος απο τα μαμισια αλλα τιποτα. εχει συμβει σε κανενα αλλο?

Όσοι είχαν MIUI 01.03.25 και είχαν πρόβλημα με FCs στην εφαρμογή μυνημάτων και στην διαχείρηση εφαρμογών μπορούν να κατεβάσουν ξανά το πακέτο για τα ελληνικα και το πρόβλημα θα διορθωθεί :)

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδιά γνωρίζουμε αν έχει βγάλει επίσημα η Htc σιλικονάτη θήκη?Κυρίως σε άσπρο χρώμα με ενδιαφέρει.

Βρήκα αυτές τις δύο προς το παρών αλλά δεν νομίζω να είναι γνήσιες....

http://viewitem.eim.ebay.gr/White-Silicone-Skin-Case-Cover-for-HTC-Desire-Bravo-G7/130446803906/item#ebayphotohostinglisting

http://viewitem.eim.ebay.gr/White-Silicone-Case-Skin-Cover-For-HTC-Desire-Bravo-G7/270719062263/item

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

λοιπον παιδες καθε φορα που κανω uptade στον καιρου γινεται το εξης,ενω ολα ειναι καλα μετα απο λιγη ωρα χανονται τα δεδομενα καιρου μου γραφει μη διαθεσιμα δεδομενα καιρου η τα βγαζει ελλειπη η μου τα βγαζει οτι να ναι!το ιδιο συμαβαινει οταν ανοιγω και κλεινω το κινητο αλλη ενημερωση κανει κ αλλη με βγαζει με μετα!ξερετε τι μπορει παιζει?εχω official rom Edited by HBK_R21

λοιπον παιδες καθε φορα που κανω uptade στον καιρου γινεται το εξης,ενω ολα ειναι καλα μετα απο λιγη ωρα χανονται τα δεδομενα καιρου μου γραφει μη διαθεσιμα δεδομενα καιρου η τα βγαζει ελλειπη η μου τα βγαζει οτι να ναι!το ιδιο συμαβαινει οταν ανοιγω και κλεινω το κινητο αλλη ενημερωση κανει κ αλλη με βγαζει με μετα!ξερετε τι μπορει παιζει?

Αν και δε διευκρινίζεις αν έχεις official η custom rom (μπορεί να είναι κάποιο bug της rom)θα σου πω ότι γενικά τρώει αυτά τα κολλήματα ο καιρός και γενκά ότι γίνεται update...Αν κάποια στιγμή δεις ότι δε ξεκολλάει, δοκίμασε να κάνεις το update μέσω mobile data (αν έχεις φυσικά) κλείνωντας το wifi...

Επίσης πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στο HTC sense και στο weather provider...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

εκανα μια εκκαθάριση δεδομένων στο HTC sense και στο weather provider για να δουμε τωρα τι θα γινει...ευχαριστω!

Μπαίνω πρωί-πρωί να διαβάσω αν έχει κάνει κάποια πρόοδο ο Robocik με την ported rom από από το S και βλέπω μήνυμά του ότι 'το update που έκανε είναι και το τελευταίο μιας και αγόρασε Win7Mo και παρατάει το Desire' :sick:

'Είναι δυνατόν;', λέω.

Καταραμένη Πρωταπριλιά :stupid:

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

δεν μπορω νε βρω ενα προγραμμα για να κλεινει το κινητο και ενα για να κανει επανεκιννηση,οπιος εχει ας μου πει..

δεν μπορω νε βρω ενα προγραμμα για να κλεινει το κινητο και ενα για να κανει επανεκιννηση,οπιος εχει ας μου πει..

Το Quick Boot (χρειάζεται root). Βέβαια, το κατάλληλο μέρος να ρωτήσεις κάτι τέτοιο, είναι το γενικό thread για το android κι όχι εδώ.

Πραγματι η ελλειψη προγραμματος ειδικα για επανεκκινηση ειναι ενοχλητικη.Στο HD υπαρχει .

Edit

Δεν ειχα δει την απαντηση του vman

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το Quick Boot (χρειάζεται root). Βέβαια, το κατάλληλο μέρος να ρωτήσεις κάτι τέτοιο, είναι το γενικό thread για το android κι όχι εδώ.

Να προσθέσω μόνο οτι η εφρμογή αυτη απαιτεί root...

Follow me on XDA

Να προσθέσω μόνο οτι η εφρμογή αυτη απαιτεί root...

Με συγχωρείς, αλλά αν πρόσεχες καλύτερα, θα έβλεπες ότι το έχω ήδη αναφέρει.

παιδια ερωτηση:με τον τροπο που ρουταρουμε που αναφερεται φανταστικα στο πρωτο post και συγχαρητηρια σε ολους σας για αυτα που προσφερετε και μας βοηθατε,μπορει να γινει αν θελουμε unroot το Desire η ειναι μονιμο και αν δεν γινεται υπαρχει αλλος τροπος να γινει?Επισεις κανοντας ext3 partinion στην καρτα αυξανουμε αυτα τα λιγα 138mb που μου αναφερει ως διαθεσιμη μνημη και αυτο φενεται στην ενημερωση για το χωρο?

παιδια ερωτηση μπορει να γινει αν θελουμε unroot το Desire η ειναι μονιμο και αν δεν γινεται υπαρχει αλλος τροπος να γινει?

Φυσικα και μπορει να γινει unroot περνωντας την κανονικη εργοστασιακη rom.Ειναι μαλιστα απαραιτητο αν χρειαστουμε να το παμε για service.

Φιλικά Γιάννης

παιδια ερωτηση:με τον τροπο που ρουταρουμε που αναφερεται φανταστικα στο πρωτο post και συγχαρητηρια σε ολους σας για αυτα που προσφερετε και μας βοηθατε,μπορει να γινει αν θελουμε unroot το Desire η ειναι μονιμο και αν δεν γινεται υπαρχει αλλος τροπος να γινει?Επισεις κανοντας ext3 partinion στην καρτα αυξανουμε αυτα τα λιγα 138mb που μου αναφερει ως διαθεσιμη μνημη και αυτο φενεται στην ενημερωση για το χωρο?

Όλα είναι αντιστρέψιμα...Όταν θελήσεις μπορεί εύκολα να επανέλθεις, αλλά δε θα χρειαστεί εκτός αν,χτυπα ξύλο,πρέπει να πάει στο service ή να το πουλήσεις...

Ναι,θα φαίνεται σαν internal memory στη συσκευή σου...;)

edit:Γιάννη είσαι πλεόν πολύ γρήγορος...:p

Follow me on XDA

edit:Γιάννη είσαι πλεόν πολύ γρήγορος...:p

Ο λαος λεει "Με οποιο δασκαλο καθισεις...."

Ετυχε και να ειμαι ευκαιρος εκεινη τη στιγμη.

Φιλικά Γιάννης

καλησπερα ειμαι κατοχοσ του desire εδω και τρεισ μηνεσ και νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω ρομ...μολισ εκανα root το κινητο και θα ηθελα να μου προτεινει καποιοσ μια rom η οποια θα ειναι καλη και θα μεινω ευχαριστημενοσ και χωρισ προβληματα.επισης θα ηθελα να μαθω για καποια ελληνικη.κατεβασα την starbust αλλα θελω να μαθω αν ειναι ελληνικη και πως στη συνεχεια περναω το data2sd.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

καλησπερα ειμαι κατοχοσ του desire εδω και τρεισ μηνεσ και νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω ρομ...μολισ εκανα root το κινητο και θα ηθελα να μου προτεινει καποιοσ μια rom η οποια θα ειναι καλη και θα μεινω ευχαριστημενοσ και χωρισ προβληματα.επισης θα ηθελα να μαθω για καποια ελληνικη.κατεβασα την starbust αλλα θελω να μαθω αν ειναι ελληνικη και πως στη συνεχεια περναω το data2sd.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

δοκιμασε την... ειναι παρα πολυ καλη.... κατεβασε κ το data2whatever, αν εχεις βεβαια partition κ θα εισαι μια χαρα... κ φυσικα εχει ελληνικα...!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Για μένα μακράν η καλύτερη η incertcoin 2.0.1 data2sd. ΠΑΡΑ πολύ γρήγορη και πλήρης και με ένα πολύ καλό θέμα, αν θέλεις να αλλάξεις! Δουλεύει τέλεια και έχει 1gb μνήμη!! Απλά κατέβασε το mini tool partition wizard και κάνε partition την sd αν δουλεύεις windows. Θα έχει μόνο ext3 και swap αλλά μη σε νοιάζει δε χρειάζεται ext4 για να δουλέψει το μετατρέπει αυτόματα, όπως λέει στο sait της στους XDA. Αυτό έκανα κι εγώ. Τώρα αν έχεις ένα partition ext3 κατέβασε την 2.0.0 a2sd είναι το ίδιο γρήγορη και τρέχει το ίδιο αφάνταστα γρήγορα!!

τον εριξες στα βαθια τον ανθρωπο με την μια...!!!!! κατσε να πιασει πρωτα το νοημα....!!! :lol:

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Φυσικα και μπορει να γινει unroot περνωντας την κανονικη εργοστασιακη rom.Ειναι μαλιστα απαραιτητο αν χρειαστουμε να το παμε για service.

Σε ευχαριστω.Αν μπορεις να με βοηθησεις και για το δευτερο που ρωτησα σχετικα με την καρτα μνημης !!!

Σε ευχαριστω.Αν μπορεις να με βοηθησεις και για το δευτερο που ρωτησα σχετικα με την καρτα μνημης !!!

μολις κανεις κ το partition με τις καταλληλες rom κ τα scriptακια τοτε θα αυξησεις κ την εσωτερικη μνημη...!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Εγώ στον εναμιση μήνα έβαλα τη miui και δεν είχα ιδέα από τίποτα και είμαι και γέρος άνθρωπος...:lol::lol::lol:

εσυ εισαι η αξαιρεση....!!! κ δεν το συνεχιζω γτ θα βγουμε off-topic....!!!

αλλα μην ξεχνας τι τραβηξες με τα partition...!!!!! :X

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Για μένα μακράν η καλύτερη η incertcoin 2.0.1 data2sd. ΠΑΡΑ πολύ γρήγορη και πλήρης και με ένα πολύ καλό θέμα, αν θέλεις να αλλάξεις! Δουλεύει τέλεια και έχει 1gb μνήμη!! Απλά κατέβασε το mini tool partition wizard και κάνε partition την sd αν δουλεύεις windows. Θα έχει μόνο ext3 και swap αλλά μη σε νοιάζει δε χρειάζεται ext4 για να δουλέψει το μετατρέπει αυτόματα, όπως λέει στο sait της στους XDA. Αυτό έκανα κι εγώ. Τώρα αν έχεις ένα partition ext3 κατέβασε την 2.0.0 a2sd είναι το ίδιο γρήγορη και τρέχει το ίδιο αφάνταστα γρήγορα!!

Με ένα ext3 δουλεύει και η startbust. Οδηγίες έχει πάρα πολύ καλες, για το πώς την περνάς, στο sait της!! Εκεί θα βρεις και το data2sd να κατεβάσεις.

Μπορεοτε να μου δωσεται ενα λινκ για να δω ακριβως με ποιον τροπο θα περασω τη ρομ.Βεβαια εχω καταλαβει αλλα με μπερδευει το μετα,δηλαδη πωσ και γιατι να περασω το data2sd και πρεπι να τα ξεζιπαρω τα αρχεια?

ευχαριστω πολυ για τισ γρηγορεσ απαντησεις!