silent_scream Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Εμένα μου δουλεύει το Navigon καλά αν και δεν μπορώ να βρώ πως να αλλάξω την γλώσσα σε Ελληνικά. Και το ndive καλό, μου φαίνεται λίγο πιο αργό από το Navigon, και έχει λίγο σπαστικές διαδρομές, ενώ με το navigon διαλέγεις μεταξύ διαφορετικών διαδρομών. Το igo είναι χειρότερο από τα 2 παραπάνω κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Προφανώς γιατί βαριέται να διαβάσει τους οδηγούς και όπως όλοι όταν είναι να πρωτο-ασχοληθούν με κάτι τέτοιο, με το που είδε κάτι και δεν το κατάλαβε, "φοβήθηκε" και τα παράτησε. μάλλον δεν είναι ο μόνος που βαριόταν αφού αυτό που ρωτάς έχει απαντηθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές... Δοκίμασε αυτό, θα εκπλαγείς... Εμένα μου δουλεύει το Navigon καλά αν και δεν μπορώ να βρώ πως να αλλάξω την γλώσσα σε Ελληνικά. Και το ndive καλό, μου φαίνεται λίγο πιο αργό από το Navigon, και έχει λίγο σπαστικές διαδρομές, ενώ με το navigon διαλέγεις μεταξύ διαφορετικών διαδρομών. Το igo είναι χειρότερο από τα 2 παραπάνω κατά την γνώμη μου. όντως, δυστυχώς το igo είναι το πρόγραμμα με τους καλύτερους χάρτες και την χειρότερη ταχύτητα... Από τα 3 που αναφέρθηκαν, μάλλον το navigon είναι η καλύτερη λύση. Αυτό με τα ελληνικά δεν το κατάλαβα όμως... σε κινητό με ελληνική γλώσσα που πέρασα το navigon μπήκε αυτόματα σε ελληνική γλώσσα. Edited April 21, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 παιδια τελικα η cm7 εχει ραδιοφωνο η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δοκιμαστε και το Aura Sygic.Εμενα ειναι το αγαπημενο μου. Μου κατσε μια καλη προχτες και εδωσα το Blade και πηρα το Desire S.Μεχρι στιγμης μου εχει ληψει το rootαρισμα αφου ειναι καινουριο κινητο κι ακομα δεν εχει σπασει.Και το αλλο ειναι που με το θεμα του blade καθε μερα υπηρχαν αρκετα ποστς.Παντα ειχε κατι να διαβασω ή να απαντησω.Τωρα ακομα τιποτα... Κατα τα αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα παντου το ενα με το αλλο κινητο αλλα ειναι και λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 παιδια τελικα η cm7 εχει ραδιοφωνο η οχι? Όχι.......:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Παίδες, μια ερώτηση: Σε κάθε αναβάθμιση nightly CM7 δεν θέλει wipe εκτός αν αυτό αναφερθεί; Edit: Άλλη μια ερώτηση - να μείνω στην stable ή να πάω σε nightly; Έχει καμιά σημαντική αναβάθμιση στις τελευταίες nightly; Edited April 21, 2011 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δοκιμαστε και το Aura Sygic.Εμενα ειναι το αγαπημενο μου. Μου κατσε μια καλη προχτες και εδωσα το Blade και πηρα το Desire S.Μεχρι στιγμης μου εχει ληψει το rootαρισμα αφου ειναι καινουριο κινητο κι ακομα δεν εχει σπασει.Και το αλλο ειναι που με το θεμα του blade καθε μερα υπηρχαν αρκετα ποστς.Παντα ειχε κατι να διαβασω ή να απαντησω.Τωρα ακομα τιποτα... Κατα τα αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα παντου το ενα με το αλλο κινητο αλλα ειναι και λογικο. και εγω θελω να το δωσω:pεμενα το ndrive με εχει βολεψει περισσοτερο απο ολα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Παίδες, μια ερώτηση: Σε κάθε αναβάθμιση nightly CM7 δεν θέλει wipe εκτός αν αυτό αναφερθεί; Κανονικα δεν θελει.Αρκετες φορες ομως το εκανα παλιοτερα χωρις wipe αλλα δεν καθοταν καλα η ρομ και την ξαναεβαζα αφου εκανα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Μάλιστα... Πάμε για nightly 41 με τον gen1 converter και βλέπουμε μετά (το ράδιο, τόσο αδύνατη ένταση που είχε δεν το χρησιμοποιούσα ούτως ή άλλως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 όντως, δυστυχώς το igo είναι το πρόγραμμα με τους καλύτερους χάρτες και την χειρότερη ταχύτητα... Από τα 3 που αναφέρθηκαν, μάλλον το navigon είναι η καλύτερη λύση. Αυτό με τα ελληνικά δεν το κατάλαβα όμως... σε κινητό με ελληνική γλώσσα που πέρασα το navigon μπήκε αυτόματα σε ελληνική γλώσσα. Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα.. Εγώ έχω τον κιν μου στα αγγλικά αλλά το gps το θέλω στα ελληνικά. Με το Νdrive δεν έχω πρόβλημα, γιατί επιλέγεις γλώσσα. Με το navigon γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Παίδες, πέρασα με Rom Manager την CM7 stable και το google apps addon και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτε από το market. Καμιά λύση; Άκυρο, έκανα επαναφορά απ'τα εργοστασιακά και συνήλθε. Edited April 21, 2011 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Καταρχας αλλο το ahb και αλλο το overclock της cpu που λες εσυ.. Κατα μεσο ορο 700mhz αντεχει το κινητο, αλλα κολλανε στα 690 αλλα στα 720 αλλα στα 740.. Βαλε μεχρι να βρεις το οριο, για να καει δεν καιγεται, επανεκινηση θα σου κανει Θα καίει παραπάνω μπαταρία ρε παιδιά, είναι μεγάλη η διαφορά με το Overclocking? Είδατε διαφορά σε 3D εφαρμογές? Δεν έχει και σημασία η ταχύτητα της SD? ρε παιδια ενω εχω βαλει 8αρα καρτα μνημης και περναω ολες τις εφαρμογες που μπορουν να παμε σε αυτη εκει,μου βγαζει οτι εχει σχεδον γεμισει η μνημη του τηλεφωνου (μενουν 19mb) συνεχεια.υπαρχει καποια λυση?? πως μπορω να ελευθερωσω χωρο? Πρέπει να περάσεις το Move2sd Enabler και το App2Sd και να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην κάρτα SD. Αυτό απαιτεί Root και μάλλον μια 2.2 ROM οπότε πάς για Sweedish RLS5! εχει μεσα στη ρομ σαν εφαρμογη το move2sd enabler αλλα μολις μπεις σου λεει να κατεβασεις και μια αλλη εφαρμογη.κατεβασα και το Darktremor γιατι απο οτι καταλαβα εχει την δυνατοτητα να μετακινει πιο πολλες εφαρμογες στην sd Να ρωτήσω, επειδή πέρασα το Move2sd enabler και βρίσκω καμιά 4-5 AppsSD. Ποιά App2SD να περάσω συγκεκριμένα? Είδατε διαφορές? Eάν κοιμάται ο άνθρωπος..άστα να πάνε.. Έκανα recovery, προσπαθούσα δηλαδή, με power και up αντί για down.. Ποιά να περάσω παιδιά..??Διότι στα άλλα 3 κινητά με την jellyfish 9 λειτουργούν τέλεια..Αυτό τα έφτυσε όμως.... Την Sweedish Spring rls5. ΑΣΥΖΗΤΗΤΕΙ. Παιδιά δε λέει να επνέλθει το τηλέφωνο. Όταν έκανα το Upgrade απο τις μαμίσιες ρυθμήσεις δεν έκανα Backup. Τώρα όποια jellyfish και να βάλω η οθόνη κολλάει και το κινητό δε λειτουργεί. Τι να κάνω τώρα για να το φτιάξω..?Ποια rom να περάσω..??Η rls9 και 8 δεν είναι συμβατές.... Τώρα??? Την Sweedish Spring RLS5. Θα σου λύσει τα προβλήματα με την οθόνη, το χώρο, την ταχύτητα κλπ.. Παιδιά θέλω και εγώ την Stock της Wind εάν υπάρχει, ευχαριστώ :) Από εδώ θα την κατεβάσεις Καλησπερα παιδια, Εχω ενα θεματακι πριν ακομα φτασω σε πιο προχωρημενα ζητηματα επιλογης ROM, δεν μπορω να κανω root την συσκευουλα. Χρησιμοποιησα το UniversalAndroot 1.6.1 και την 1.6.2 και παρα την διαβεβαιωσεις τους οτι root completed τα προγραμματα που προσπαθησα να τρεξω (setcpu, rom manager κα) ανεφεραν οτι δεν μπορουσαν να παρουν προσβαση root. Εχει/Ειχε κανεις αλλο αντιστοιχο προβλημα? Αν γράφει ΟΚ το Androot δοκίμασε να κάνεις fix permissions μέσα από το ROM Manager. Πώς σας φαίνεται η RLS5? Γιατί συνδέω USB και δε μου βγάζει turn on Storage και δε ξέρω πώς να το δώ στο PC? OEO? Edited April 21, 2011 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Φλασάρω στην CM7 τα google apps αλλά δεν τα εμφανίζει... Καμιά συμβουλή; Edited April 21, 2011 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 αγορασε ενασ φιλοε απο θεσσαλονικη blade και ειναι με 2.2 μεσα αρα ισως βγει η επισημη..να ρωτησω κατι τησ αγγελιεσ πωσ τησ βλεπουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Επιστροφή στο backup της SS RLS4 και αναβάθμιση στην SS RLS5... Δυστυχώς χρειάζομαι τώρα το usb tethering και τα google apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Επιστροφή στο backup της SS RLS4 και αναβάθμιση στην SS RLS5... Δυστυχώς χρειάζομαι τώρα το usb tethering και τα google apps Google apps έχει και η CM7, το usb tethering δε δουλεύει; Να ρωτήσω, επειδή πέρασα το Move2sd enabler και βρίσκω καμιά 4-5 AppsSD. Ποιά App2SD να περάσω συγκεκριμένα? Είδατε διαφορές? Τι διαφορές να δεις, το android κάνει τη δουλειά η εφαρμογή είναι frontend για ευκολία του χρήστη. Το move2sd enabler δε νομίζω ότι χρειάζεται πουθενά, είναι Native λειτουργία σε android 2.2 και 2.3. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Google apps μπορεί να έχει, δεν περνάγανε πάνω όμως... Και usb tethering όχι δεν έχει εκ φυσικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 χαιρετίζω το forum που τόσο καιρό διαβάζω. Έκανα πρώτη απόπειρα και πέρασα την Sweedish Spring RLS5 με βάση αυτά που διάβασα εδώ, έχει ένα θεματάκι όμως και στις επαφές κάποια τηλέφωνα τα βγάζει χωρίς όνομα μόνο με τον αριθμό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 εχει κανενας πρόβλημα με το μάρκετ της cm7? όταν το ανοιγω και πάω στην καρτέλα με τις καινούριες εφαρμογές ή παιχνίδια που πετάει fc. Με το market access αλλάζω provider και δουλεύει κανονικά αλλά αυτή δεν ειναι λύση . Καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Τελικά είδα πως τα google apps δεν χωράνε ελέω μικρού partition. Έστω πως παίρνω backup με το CWM σε ένα partitioning scheme και το αλλάξω μετά, όταν κάνω restore το backup θα υπάρχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 παιδες ενω ειχε χαλασει η δονηση και δεν λειτουργουσε ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του και λειτουργει μια χαρα! θαυματουργο το blade μας! κατι αλλο,ποια ρομ προτεινετε να περασω?ειμαι αναμεσα σε rls5 και cm7...μπορει καποιος να μου πει θετικα και προβληματα καθε μιας? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 παιδες ενω ειχε χαλασει η δονηση και δεν λειτουργουσε ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του και λειτουργει μια χαρα! θαυματουργο το blade μας! κατι αλλο,ποια ρομ προτεινετε να περασω?ειμαι αναμεσα σε rls5 και cm7...μπορει καποιος να μου πει θετικα και προβληματα καθε μιας? ευχαριστω για την cm7 δ ξερω,εγω φοραω την rls5 που ειναι σταθερη οσο δε παει.ειναι πολυ καλη,γρηγορη και κανει τα παντα!και εχει και ραδιοφωνο:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 παιδες ενω ειχε χαλασει η δονηση και δεν λειτουργουσε ξαφνικα εφτιαξε απο μονο του και λειτουργει μια χαρα! θαυματουργο το blade μας! κατι αλλο,ποια ρομ προτεινετε να περασω?ειμαι αναμεσα σε rls5 και cm7...μπορει καποιος να μου πει θετικα και προβληματα καθε μιας? ευχαριστω μπορει να ηταν απλα κολλημενο softw η να κολησε το μοτορακι σ ενα σημειο κ με υα κουνηματα να ξεκολλησε. προτιμω την swerls5 αλλα εχω δει bugs. - εχει εξαφανιστει εκεινο το μενου που ρυθμιζες αν θα ναι ανοιχτο το wifi,bt σε airplane κ κατεβασα το airplane wifi tool που το εμφανιζει. - εξαφανιστηκε κ το usb storage μενου που ρυθμιζες αν θα βγαζει το turn on usb storage. μαλιστα καμια φορα συνδεω usb κ δε κανει τπτ. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 για την cm7 δ ξερω,εγω φοραω την rls5 που ειναι σταθερη οσο δε παει.ειναι πολυ καλη,γρηγορη και κανει τα παντα!και εχει και ραδιοφωνο:p με αυτη μεταφερονται ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης η μερικες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 με αυτη μεταφερονται ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης η μερικες? οι περισσοτερες πανε στη καρτα μνημης.μερικες μενουν στο τηλεφωνο Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts