Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ανοιξα φιλοι μου, το σκουπισα και το εφτιαξα, αλλα θα σας δειξω σε λιγο τι επαθα...

καθως το ανοιγα εκανα την βλακεια μου http://img717.imageshack.us/img717/427/86785601.jpg

και η οθονη ειναι τωρα καπως ετσι http://img840.imageshack.us/img840/1789/12621231.jpg

αλλα λειτουργει κανονικα το κινητο...

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγήκε η r11 της FLB. Αν την περάσω πάνω από την r10b χωρίς wipe δεν θα χαθούν εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ έτσι;

Βγήκε η r11 της FLB. Αν την περάσω πάνω από την r10b χωρίς wipe δεν θα χαθούν εφαρμογές ρυθμίσεις κλπ έτσι;

If you want to use r11 with the ZTE dialer then you may have to wipe and do a fresh installation. You will also need to wipe if you've updated to r11 stock dialer then decide in the future you want to use ZTE dialer instead. Changes to the contact database between dialers means that it's difficult to switch dialers without causing problems.

Πρόσεξε τι θα βάλεις!!!. Έχει 2 version. Μια με τον stock dialer που δεν χρειάζεται wipe και μια με τον zte smartdialer η οποίας ,δυστυχώς θέλει wipe.

Για βοηθήστε λίγο.

Πια θα βάλω για να μην κάνω wipe από fl10b?

-FLB Froyo r11 with ZTE SmartDialer & Contacts:

-FLB Froyo r11 with Android Stock Dialer & Contacts:

Την stock μάλλον

Για βοηθήστε λίγο.

Πια θα βάλω για να μην κάνω wipe από fl10b?

-FLB Froyo r11 with ZTE SmartDialer & Contacts:

-FLB Froyo r11 with Android Stock Dialer & Contacts:

Την stock μάλλον

Την stock.

Πολύ χλωμό το τοπίο με το official update του blade σε froyo 2.2...

Το blade άρχισε σε κάποιες χώρες να πουλιέται πλέον με froyo2.2, αλλά το πρόβλημα είναι πως στις συσκευές που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα (και στην Ελλάδα) είμαστε με 0x20000000 baseband, ενώ οι καινούργιες συσκευές που πουλιούνται είναι με 0x02600000 baseband. Τι σημαίνει αυτό (μέχρι τώρα):

Οι συσκευές Gen1 (0x20000000 baseband) μπορούν να δεχθούν custom roms και επομένως να δεχθούν και το "ξεκλείδωμα" των 512MB RAM. Οι συσκευές Gen2 (0x02600000 baseband) ΔΕΝ μπορούν να δεχθούν custom rom, επομένως δεν μπορούν να "ξεκλειδωθούν" τα 512ΜΒ.

Τι γίνεται όμως με τις Gen1 (όπως είναι ΟΛΕΣ που έχουν πουληθεί από την wind) και την αναβάθμιση;;; Θεωρητικά, αν η αναβάθμιση γίνεται με TPT από την wind (πράμα πολύ πιθανό), τότε μπορούν οι ελληνικές συσκευές όχι μόνο να γίνονται αυτομάτως Gen2, αλλά και να γίνονται και re-partitioned και να χάνονται τα 512MB (επιστροφή στα 256ΜΒ). Δυστυχώς μέχρι τώρα, ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να βάλει κανείς custom rom στις Gen2, αλλά ούτε και τρόπος να πάρει κανείς και backup, αφού το CWM δεν δουλεύει. Αν δοκιμάσει δε κανείς να μετατρέψει το κινητό του από gen2 σε Gen1, είναι πλέον σίγουρο πως θα το καταστρέψει...

Με λίγα λόγια, ξέρω πως είναι αρκετοί που δεν έχουν κάνει καμμία επέμβαση στο κινητό τους με το σκεπτικό να το πάνε πρώτα για την επίσημη αναβάθμιση, και μετά να "ξεκλειδώσουν" την RAM... ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να μην βιαστείτε να πάρετε θέση στην ουρά στα καταστήματα της wind... καλύτερα πρώτα να βγει κάποιο συμβατό CWM με τα gen2, ή να αρχίσουν οι δοκιμές με τις επίσημες 2.2 roms των άλλων χωρών ώστε να ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο τι "δυνατότητες" είναι πιθανόν να αφαιρεθούν αν κάνει κανείς την επίσημη αναβάθμιση.

Πηγές: xda, modaco, modaco

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τι γίνεται όμως με τις Gen1 (όπως είναι ΟΛΕΣ που έχουν πουληθεί από την wind) και την αναβάθμιση;;; Θεωρητικά, αν η αναβάθμιση γίνεται με TPT από την wind (πράμα πολύ πιθανό), τότε μπορούν οι ελληνικές συσκευές όχι μόνο να γίνονται αυτομάτως Gen2, αλλά και να γίνονται και re-partitioned και να χάνονται τα 512MB (επιστροφή στα 256ΜΒ).

Δεν προκύπτει από κάπου αυτό. Τα blades που πωλούνται με 2.2 είναι 512 mb ram. Θεωρώ δεδομένο πως τα 256 ήταν bug των αρχικών roms. Στην ηλίθια περίπτωση να δώσει η Wind TPT rom που να επιστρέφει το κινητό στα 256 RAM, θα λύνεται το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο (λογικά πάντα) που το λύνουμε και τώρα, με την Ούγγρικη ROM δλδ, η οποία είναι TPT και άρα δεν χρειάζεται CWM.

Επίσης είναι θέμα χρόνου να βγει έκδοση CWM που να υποστηρίζει τα νέα blades φαντάζομαι.

edit: Δεν βλέπω κανένα λόγο να αναβαθμίσει κάποιος σε rom της wind όταν βγει η 2.2. Είναι δεδομένο πως οι customs είναι καλύτερες...

Edited by klaount

Ενδιαφερομαι για θηκη σιλικονης, καθως και αγορα μιας 2ης μπαταριας.

Φερνουν σε καταστημα wind θηκη σιλικονης και 2η μπαταρια για blade?

(αν εχει ιδεα και κανεις απο τιμες ας πει)

Δ... Θεωρώ δεδομένο πως τα 256 ήταν bug των αρχικών roms. Στην ηλίθια περίπτωση να δώσει η Wind TPT rom που να επιστρέφει το κινητό στα 256 RAM, θα λύνεται το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο (λογικά πάντα) που το λύνουμε και τώρα, με την Ούγγρικη ROM δλδ, η οποία είναι TPT και άρα δεν χρειάζεται CWM. ....

Δεν μπορείς να βάλεις την ουγκρική rom σε σουηδικό 2.2, λόγω αλλαγής φάσματος. Επομένως, δεν θα μπορείς να βάλεις την ουγκρική rom σε ελληνικό blade, αν και εφόσον αλλάξει το φάσμα και γίνει gen2 (0x02600000). Το δοκίμασαν, και το πήραν τούβλο το κινητό δυστυχώς. Έχω την εντύπωση πως για το λόγο αυτό έχει αλλάξει και ο οδηγός στο modaco και προειδοποιούν για να μην το πάρουν στο χέρι. Τώρα, αν ήταν bug ή όχι τα 256RAM, τίποτα επίσημο δεν έχει πει η wind, αλλά ελπίζω να έχεις δίκιο. Πάντως δεν έκανε και τίποτα για να το διορθώσει, αν το θεωρούσε bug. Αυτό που ακούστηκε όμως από τους ούγκρους ήταν πως σε αυτούς μόνο ήταν bug γιατί η παρτίδα των κινητών που πήγε εκεί προοριζόταν για Ελλάδα, οπότε μάλλον ηθελημένα είναι τα 256MB

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Στην ελλαδα εχουν φτασει μεχρι στιγμης μονο γενιας 1 κινητα? Γιατι εχω ενα απο τα πρωτα δεκεβριου και ενα 3 εβδομαδων και καταφερα να βαλω και cw και 512 και custom και στα 2. Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι τα προσφατα εχουν WIFI MAC A0:.... ενω οσα "παλια" εχω δει εχουν 00:..... :rolleyes:

Μπαταρία δε νομίζω να βρεις, ούτε στο ebay έχω δει κάτι.

Δηλαδη για να καταλαβω, στην wind φερνουν ενα κινητό, το zte, διχως καμια υποστηριξη σε βασικα αξεσουαρ/αναλωσιμα οπως ειναι η μπαταρια;

Ειναι πολυ βασικο αυτο ρε παιδια.

Δεν θυμαμαι να εχει κυκλοφορησει κινητο ποτε στην αγορα που να μην μπορεις να παραγγειλεις, στο γερμανο, σε wind-cosmote-vodafone, σε πλαισιο, σε multirama, οπουδηποτε, μια μπαταρια.

Μια μπαταρια. Το αυτονοητο.

Δηλαδη σε καταστημα wind δεν μπορω να παραγγειλω, δεν φερνουν, σωστα?

Προσπατισα να ξεκλιδοσω καινουργιο μου ZTE Blade, ομος δεν το καταφερω. Το Recovery Manager κανει crash οταν προσπαξω να το τρεξο, ενο ROM Manager λει οτι δεν μπορει να σινδεθει με σερωερ να κατεβαζει Clockwork. :cry::cry:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327684/09-jan-guide-update-to-unlock-256mb-devices-to-512mb/

Ιπαρχει αυτος ο τροπος να βαλο το Ουνγαρικο ROM και χορις τετια εργαλια, ομος δεν εχο ιδεα μετα πως να βαλλο ROM που ειχε.

Τι λετε να κανο? Να περιμενω να ερθει official Froyo στην Ελλαδα και να ελπειζω οτι θα το ξεκλιδοσει? Να το χρισιμοπιω με το Ουνγαρικο ROM (εχει να διαλεξεισ αγγλικι γλοσα μεσα?) ? Ιδεα δεν εχο τι να κανω.

Συγγνωμη για τα ορξογραφικα λαθη μου, ομος moderator λει δεν μπορεις να χρισιμοπειις Greeklish. :wacko::wacko:

Παιδιά καλησπέρα.Μια μικρή βοήθεια.

Έχω ένα blade με custom rom αλλά 512mb και κάρτα μνήμης 8gb με official 2.1.Αγόρασα λοιπόν άλλο ένα blade έτοιμο ξεκλείδωτο με rom 512mb και froyo 2.2 και κάρτα μνήμης 2gb.

Προσπαθώ λοιπόν να αντιγράψω απλά την κάρτα μνήμης ώστε να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο το ''πειραγμένο'' με 8gb κάρτα μνήμης,αλλά δεν ανοίγει ,προφανώς πρέπει να κάνω partition ή κάτι τέτοιο στην παλιά κάρτα;

Τι rom έχεις? Έχεις δοκιμάσει με άλλο handsfree?

το κινητο ειναι με της μανας του ρομ ουτε 512 το εχω κανη

εχω δοκιμαση και αλλα ακουστικα απο htc που ειχα ,και κανη το ιδιο πραγμα

Καλησπέρα και από μένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μετά από πολύ καιρό (αφού προσπαθώ για ότι απορίες έχω να βρίσκω μόνος μου τις απαντήσεις ψάχνοντας το thread, με αρκετή επιτυχία μέχρι τώρα )

Πριν κάνουμε restore (clockworkmod) σε μια άλλη ROM απο αυτήν που τρέχουμε τη συγκεκριμένη στιγμή, πρέπει να κάνουμε wipe ή δεν χρειάζεται?

Και αν πρέπει κάνουμε και system και cache και dalvik?

Π.χ. τρέχω FLB και θέλω να κάνω restore σε Jellyfish, κάνω ή όχι wipe ?

Thanx

Αυτός ο seller πουλούσε και παλιότερα κάποια κομμάτια. Όταν του τελειώσουν δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεις... Παραγγέλνουν από Κίνα αρκετά κομμάτια διάφοροι χρήστες και τα πουλάνε, δεν υπάρχει κάτι πιο "επίσημο".

Δεν μπορείς να βάλεις την ουγκρική rom σε σουηδικό 2.2, λόγω αλλαγής φάσματος. Επομένως, δεν θα μπορείς να βάλεις την ουγκρική rom σε ελληνικό blade, αν και εφόσον αλλάξει το φάσμα και γίνει gen2 (0x02600000). Το δοκίμασαν, και το πήραν τούβλο το κινητό δυστυχώς. Έχω την εντύπωση πως για το λόγο αυτό έχει αλλάξει και ο οδηγός στο modaco και προειδοποιούν για να μην το πάρουν στο χέρι. Τώρα, αν ήταν bug ή όχι τα 256RAM, τίποτα επίσημο δεν έχει πει η wind, αλλά ελπίζω να έχεις δίκιο. Πάντως δεν έκανε και τίποτα για να το διορθώσει, αν το θεωρούσε bug. Αυτό που ακούστηκε όμως από τους ούγκρους ήταν πως σε αυτούς μόνο ήταν bug γιατί η παρτίδα των κινητών που πήγε εκεί προοριζόταν για Ελλάδα, οπότε μάλλον ηθελημένα είναι τα 256MB

Χμ θα γίνει μεγάλο μπέρδεμα τότε, ειδικά στην Ελλάδα αν έρθει νέα φουρνιά με 2.2 και 256mb RAM. Δεν φαίνεται πάντως λογικό να πωλείται παντού με 512 κι εδώ να έρθει με 256...

Δηλαδη για να καταλαβω, στην wind φερνουν ενα κινητό, το zte, διχως καμια υποστηριξη σε βασικα αξεσουαρ/αναλωσιμα οπως ειναι η μπαταρια;

Ειναι πολυ βασικο αυτο ρε παιδια.

Δεν θυμαμαι να εχει κυκλοφορησει κινητο ποτε στην αγορα που να μην μπορεις να παραγγειλεις, στο γερμανο, σε wind-cosmote-vodafone, σε πλαισιο, σε multirama, οπουδηποτε, μια μπαταρια.

Μια μπαταρια. Το αυτονοητο.

Δηλαδη σε καταστημα wind δεν μπορω να παραγγειλω, δεν φερνουν, σωστα?

Μπορείς να ρωτήσεις στη wind. Προσωπικά μου φτάνει που το κινητό έχει τεράστια υποστήριξη από το παγκόσμιο community, η Wind δε με πολυενδιαφέρει (κι ελπίζω να μην μου χρειαστεί ποτέ :P). Αν σου είναι απαραίτητη η μπαταρία αγόρασε ένα κομμάτι από το παραπάνω ebay λινκ όσο υπάρχει απόθεμα.

Μπορείς να ρωτήσεις στη wind. Προσωπικά μου φτάνει που το κινητό έχει τεράστια υποστήριξη από το παγκόσμιο community, η Wind δε με πολυενδιαφέρει (κι ελπίζω να μην μου χρειαστεί ποτέ :P). Αν σου είναι απαραίτητη η μπαταρία αγόρασε ένα κομμάτι από το παραπάνω ebay λινκ όσο υπάρχει απόθεμα.

Κοιτα, δεν το εχω ακομη το blade. Και δεν αποκλειεται μεχρι να το παρω, πχ σε 2 μηνες, να παρω τελικα το skate.

Ή τουλαχιστον ,ετσι σκοπευα και ετσι θα ηθελα.

Αλλα, με ενδιαφερει το after sales.

Θελω να αποφασιζω ΕΓΩ ποτε θα αλλαξω κινητο, και οχι καποιος αλλος.

Αν λοιπον σχεδον παντου αναφερεται οτι η μπαταρια γενικως 'πασχει', δηλαδη απο τις 5 μερες που μου δινει τωρα το παλιο μου νοκια με 1,5 χρονο παλια μπαταρια, πεσω στην 1-2 μερες μπαταριας με το zte, θελω τουλαχιστον να εχω μια καβατζωμενη μπαταρια δια παν ενδεχομενον.

Ειναι παραλογο αυτο που ζηταω?

Σαν να πουλαει καποιος αυτοκινητα, και να μην πουλαει ανταλλακτικα!

Ακομη και το χειροτερο κινητο, ανεκαθεν, απο τοτε που κυκλοφορησαν κινητα στην ελλαδα, παντα μπορουσες να παρεις-παραγγειλεις μια μπαταρια.

Εν ετει 2011, το 'προσπερνάμε' ετσι απλα;

Εγω δεν θελω να παρω ενα κινητο που θα το κρατησω μονο 1 χρονο, ωστε να πω 'δε βαριεσαι, του χρονου παιρνω αλλο κινητο'.

Οποτε θελω κι αλλη μπαταρια!

Εδω βρισκω πχ. μπαταρια για κινητο που εχει σταματησει να το βγαζει πχ, η νοκια εδω και 5 χρονια(!), και να μην πωλουν, να μην διαθετουν στην ελληνικη αγορα, μπαταρια για κινητο που πωλειται τώρα;;;;

Δηλαδη που να φανταστω τι θα γινει αμα σταματησει και η πωληση του μοντελου!

Αν εσεις αγοραζεται το κινητο ως 'αναλωσιμο μιας χρησης', παω πασο!

Αλλα στους χαλεπους καιρους νομιζω οτι ελαχιστοι μπορουν να το κανουν αυτο.

Λυπαμαι που μαλλον ειναι αδυνατο να παρει καποιος μια εφεδρικη μπαταρια για κινητα ZTE στην ελλαδα.

Πραγματικα κριμα.

Παιδια γνωριζει κανεις κανενα a2dp bluetooth που να δουλευει στο κινητο...

Sony Ericsson MW600 που εχω δε συνδεεται και ειναι πολυ κριμα...

Κοιτα, δεν το εχω ακομη το blade. Και δεν αποκλειεται μεχρι να το παρω, πχ σε 2 μηνες, να παρω τελικα το skate.

Ή τουλαχιστον ,ετσι σκοπευα και ετσι θα ηθελα.

Αλλα, με ενδιαφερει το after sales.

Θελω να αποφασιζω ΕΓΩ ποτε θα αλλαξω κινητο, και οχι καποιος αλλος.

Αν λοιπον σχεδον παντου αναφερεται οτι η μπαταρια γενικως 'πασχει', δηλαδη απο τις 5 μερες που μου δινει τωρα το παλιο μου νοκια με 1,5 χρονο παλια μπαταρια, πεσω στην 1-2 μερες μπαταριας με το zte, θελω τουλαχιστον να εχω μια καβατζωμενη μπαταρια δια παν ενδεχομενον.

Ειναι παραλογο αυτο που ζηταω?

Σαν να πουλαει καποιος αυτοκινητα, και να μην πουλαει ανταλλακτικα!

Ακομη και το χειροτερο κινητο, ανεκαθεν, απο τοτε που κυκλοφορησαν κινητα στην ελλαδα, παντα μπορουσες να παρεις-παραγγειλεις μια μπαταρια.

Εν ετει 2011, το 'προσπερνάμε' ετσι απλα;

Εγω δεν θελω να παρω ενα κινητο που θα το κρατησω μονο 1 χρονο, ωστε να πω 'δε βαριεσαι, του χρονου παιρνω αλλο κινητο'.

Οποτε θελω κι αλλη μπαταρια!

Εδω βρισκω πχ. μπαταρια για κινητο που εχει σταματησει να το βγαζει πχ, η νοκια εδω και 5 χρονια(!), και να μην πωλουν, να μην διαθετουν στην ελληνικη αγορα, μπαταρια για κινητο που πωλειται τώρα;;;;

Δηλαδη που να φανταστω τι θα γινει αμα σταματησει και η πωληση του μοντελου!

Αν εσεις αγοραζεται το κινητο ως 'αναλωσιμο μιας χρησης', παω πασο!

Αλλα στους χαλεπους καιρους νομιζω οτι ελαχιστοι μπορουν να το κανουν αυτο.

Λυπαμαι που μαλλον ειναι αδυνατο να παρει καποιος μια εφεδρικη μπαταρια για κινητα ZTE στην ελλαδα.

Πραγματικα κριμα.

Εντάξει φίλε,δεν κάναμε και την αγορά του αιώνα,ούτε ανακαλύψαμε την Αμερική!

Δεν λέω ότι η wind είναι κορυφαία εταιρία,αλλά αυτά που λες δεν είναι ακριβώς έτσι.Αν ψάξεις παλιότερα μνμτα μου ,θα δεις ότι έκανα παράπονα στην εταιρία για ένα πίσω καπάκι.Συγκεκριμένα τους έστειλα mail,και απάντησαν ότι τελικά θα το αποστείλουν σε όποιο κατ/μα εγώ θέλω.Οπότε,πάρε και εσύ με το καλό το κινητό και αν θελήσεις μπαταρία,θα στην δώσουν.

Πληροφοριακά ,το κινητό με χρήση ''κινητού'',και όχι παιχνιδομηχανής, ή η/υ κρατάει 3+ μέρες...

Καλα, ετσι κι αλλιως ετσι θα εκανα.

Δηλαδη, θα αγορασω το zte μονο αν μπορουν να μου προμηθευσουν και εφεδρικη μπαταρια. Μονο με αυτη την προϋποθεση.

Το θεμα ειναι οτι μπορει να πεσω σε 'ασχετους' πωλητες εντος καταστηματος wind, γι αυτο ρωτω εδω.

Ουτε μπορω να γυριζω απο καταστημα σε καταστημα για να βρω αξιοπιστη απαντηση.

Αν ξερω οτι η wind φερνει μπαταρια, αν πχ. το μαθω εδω στο φορουμ στα σιγουρα, τοτε θα μπω με τον αναλογο 'αερα' στο καταστημα, και ακομη κι αν μου πουνε 'μα, δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρος, ελατε οταν χρειαστειτε κλπ', θα εχω τη γνωση να τους πω οτι 'ξερω οτι η wind προμηθευει ανταλλακτικες μπαταριες', κοινώς θα τους πω 'την δουλεια τους', ωστε να μπορεσω κι εγω να εξυπηρετηθω.

Γιατι αμα περιμενω απο την καθε κοπελιτσα στο καταστημα που δεν ξερει καν τι ειναι το android αστο καλυτερα.

Γι αυτο θα ηθελα να ξερω αν φερνει μπαταριες η wind.

(που να ρωτουσα και για service δηλαδη...)

Αν καποιος ξερει αν φερνει με παραγγελια, ας το πει.

Καλα, ετσι κι αλλιως ετσι θα εκανα.

Δηλαδη, θα αγορασω το zte μονο αν μπορουν να μου προμηθευσουν και εφεδρικη μπαταρια. Μονο με αυτη την προϋποθεση.

Το θεμα ειναι οτι μπορει να πεσω σε 'ασχετους' πωλητες εντος καταστηματος wind, γι αυτο ρωτω εδω.

Ουτε μπορω να γυριζω απο καταστημα σε καταστημα για να βρω αξιοπιστη απαντηση.

Αν ξερω οτι η wind φερνει μπαταρια, αν πχ. το μαθω εδω στο φορουμ στα σιγουρα, τοτε θα μπω με τον αναλογο 'αερα' στο καταστημα, και ακομη κι αν μου πουνε 'μα, δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρος, ελατε οταν χρειαστειτε κλπ', θα εχω τη γνωση να τους πω οτι 'ξερω οτι η wind προμηθευει ανταλλακτικες μπαταριες', κοινώς θα τους πω 'την δουλεια τους', ωστε να μπορεσω κι εγω να εξυπηρετηθω.

Γιατι αμα περιμενω απο την καθε κοπελιτσα στο καταστημα που δεν ξερει καν τι ειναι το android αστο καλυτερα.

Γι αυτο θα ηθελα να ξερω αν φερνει μπαταριες η wind.

(που να ρωτουσα και για service δηλαδη...)

Αν καποιος ξερει αν φερνει με παραγγελια, ας το πει.

Θα σε κατατοπίσω πλήρως.Όταν ζήτησα καπάκι μου είπαν να αφήσω το κινητό να το στείλουν για service,γιατί έτσι δεν το δίνουν.Το θεωρούν ανταλλακτικό.Λέω και εγώ λοιπόν στον υπάλληλο,''ωραία ,θα μείνω χωρίς κινητό;'' ''όχι βέβαια απαντάει,θα σας δώσουμε άτι ανάλογο.Ωραία,καλά μέχρι εδώ.

Και πως θα βγάλεις την sim ρωτάω;Είσαι εξιδεικευμένος υπάλληλος για να βγάλεις το καπάκι;:lol::lol::lol:

Κατάλαβε την μ....κία λοιπόν,και μου λέει καλέστε στα κεντρικά.

Δεν βρήκα άκρη και έστειλα mail.Δεν απαντούσαν στο mail και όταν με το καλό απάντησαν η απάντηση ήταν άλλα ντ'άλλα...της Παρασκευής το γάλα...

Να μην στα πολυλογώ,ζήτησα να μιλήσω με τον υπεύθυνο service,και του εξήγησα ενώ επέμενε και τελικά...κατάλαβε:confused:

Αν θυμάσαι : Ααααααα....από πορτοκάλι;;;;;;;;

Κάπως έτσι.Τεσπά

1)Εξηγείς

2)Στέλνεις mail

3) Δεν παίρνεις απάντηση,

4)Εξοργίζεσαι,

5)Αναφέρεις τυχαία τον Κ.Κ.ο Συνήγορο Του Καταναλωτή...

6)Η δουλειά γίνεται ...απογευματάκι;)

Capice?

1-2 μέρες είναι νορμάλ πλαίσια για κάθε smartphone. Είδες εσύ ο καθένας που παίρνει ένα smartphone να αγοράζει και μια μπαταρία καβάτζα;

Το τηλέφωνο τα αξίζει τα λεφτά του, είτε φέρνει μπαταρίες η Wind είτε όχι. Από εκεί και πέρα οι λύσεις ειπώθηκαν, πάρε ένα τηλεφωνάκι στη Wind και ρώτα τους τι γίνεται με τις μπαταρίες, αν σου πουν ότι δεν μπορούν να σου φέρουν πάρε μια από ebay, problem solved και πιο φθηνά θα σου έρθει σίγουρα.

Δηλαδή, εδώ δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα βρεις πλέον Blade στην Ελλάδα, με τη μπαταρία κόλλησες; :p

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)