Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο έψαξα δεν είδα να το αναφέρει κάποιος.

Πλέον το amazon πουλάει απ'ευθείας (και όχι μέσω τρίτων πωλητών) το San Francisco στις 100 λίρες (και συμπεριλαμβάνει και την κάρτα των 10 λιρών σε αυτήν την τιμή). Και με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα.

http://www.amazon.co.uk/San-Francisco-Orange-Pre-Pay-including/dp/B004R9PQRM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1300142097&sr=8-3

Γράφει ότι είναι το grey αλλά στην photo έχουν το λευκό (το οποίο ξέρω ότι ξεβάφει με την πάροδο το χρόνου). Όποιος ενδιαφέρεται ας τους κάνει μια ερώτηση πρώτα.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω βαλει την nighlty 19 και το προβλημα διορθωνεται αν πας ρυθμισεις κλησεων και τικαρεις το proximity..
:thanks:

σωστός φίλε The Ace με ξέφυγε τελείως αυτό γιατί και στο link2sd δεν βγάζει 416 ή μεγαλύτερο του 200 και την πάτησα για το άλλο μου με το wi fi καμία λύση κανένας ?? έβαλα και το blade wi fi fix μπας και αλλά δεν ... και πρόσεξα και άλλο πρόβλημα με το bluetooth δεν συνδέεται με τίποτα

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

σωστός φίλε The Ace με ξέφυγε τελείως αυτό γιατί και στο link2sd δεν βγάζει 416 ή μεγαλύτερο του 200 και την πάτησα για το άλλο μου με το wi fi καμία λύση κανένας ?? έβαλα και το blade wi fi fix μπας και αλλά δεν ... και πρόσεξα και άλλο πρόβλημα με το bluetooth δεν συνδέεται με τίποτα

Για WiFi και ΒΤ τι να σου πω, ξέρω ότι πολλοί έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με ταυτόχρονη χρήση και των δύο (δλδ μόνο το ένα από τα δύο ενεργοποιημένο αν θες να δουλεύει κάποιο, το άλλο ανενεργό). Εμένα πάντως δουλεύουν και τα δύο ταυτόχρονα μια χαρά....

Κοίτα να σβήσεις ότι settings έχεις αποθηκευμένα για WiFi και τις συσκευές ΒΤ και ξανακάνε συνδέσεις από την αρχή μετά το Blade WF Fix...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

γεια σε ολυς .και εγω απεκτησα σημερα το κινητακι και φυσαει.εχω καποιες ερωτησεις

2)απο το watch up κερδισα 60 mb δωρεαν ιντερνετ .πως τα εναργοποιω (αν τελειωσουν ενημερωνομαι η μου τρωει καρτα??)

αυτα προς το παρον . ευχαριστω!!

δεν εχω δει κανεναν να αναφερει τις εφαρμογες που κυκλοφορουνε στο market για whatsup και ενημέρωση υπολοιπου: Mywhatsup :happy:

τελικά με το wi fi άλλαξα router (έβαλα το speedtouch ) και δουλεύει κανονικά το bluetooth δεν έβγαλα καμία άκρη , και έναν ένα να τα δουλεύω τίποτα

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν απεγκαθίσταται το Documents To Go που έχει το τηλέφωνο, για να περάσω νεότερη έκδοση του προγράμματος που έχω. Προσπάθησα, να την περάσω από πάνω, αλλά μου γράφει πως "αυτή είναι εφαρμογή συστήματος" και τελικά η εγκατάσταση αποτυγχάνει...

εχω και εγω ενα προβλημα απο χθες ενω εβαζα καποιες εφαρμογες μου πεταξε μηνυμα οτι λιγος ελευθερος αποθηκευτηκος χωρος στο τηλεφωνο και με προτρεπει να ανοιξω την διαχειρηση συσκευων για να σβησω

εσβησα πολλα αλλα συνεχιζει ξαναεσβησα, εβγαλα την μπαταρια αλλα το μηνυμα το πεταει συνεχεια και το εχει συνεχεια στην πανω μπαρα που τραβας προς τα κατω

το τηλεφωνο το εχω κανει μονο ροοτ τα αλλα ολα (μαμα )

Αν εκανες εναν μικρο κοπο και διαβαζες για το κινητο σου θα εβλεπες οτι η cpu του δεν υποστηριζει flash player......

Εγώ προσπάθησα να περάσω τον 10.1 ο οποίος έχει εξαφανιστεί από παντού αλλά βγάζει application not installed!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν απεγκαθίσταται το Documents To Go που έχει το τηλέφωνο, για να περάσω νεότερη έκδοση του προγράμματος που έχω. Προσπάθησα, να την περάσω από πάνω, αλλά μου γράφει πως "αυτή είναι εφαρμογή συστήματος" και τελικά η εγκατάσταση αποτυγχάνει...

Με τo titanium backup μπορείς να την ξηλώσεις εύκολα και γρήγορα. ;)

εχω και εγω ενα προβλημα απο χθες ενω εβαζα καποιες εφαρμογες μου πεταξε μηνυμα οτι λιγος ελευθερος αποθηκευτηκος χωρος στο τηλεφωνο και με προτρεπει να ανοιξω την διαχειρηση συσκευων για να σβησω

εσβησα πολλα αλλα συνεχιζει ξαναεσβησα, εβγαλα την μπαταρια αλλα το μηνυμα το πεταει συνεχεια και το εχει συνεχεια στην πανω μπαρα που τραβας προς τα κατω

το τηλεφωνο το εχω κανει μονο ροοτ τα αλλα ολα (μαμα )

Δυστυχώς ο αποθηκευτικός χώρος της εσωτερικής μνήμης του κινητού είναι πολύ λίγος και η μόνη λύση για αρκετές εφαρμογές είναι να περάσεις μια Custom 2.2 + move2sd enabler για να μεταφέρεις τις περισσότερες εφαρμογές στην SD.

Αλλιώς κάθε τρεις και λίγο θα σου ζητάει να αδειάσεις χώρο..... :/

====================================

On other news έκανα την μετάβαση από JJ Rls9 σε FLB 10b και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Φαίνεται πολύ αξιοπρεπής rom και θέλω να δω πως θα συμπεριφέρεται η μπαταρία πλέον.

Άλλοι είχαν πει ότι είναι χειρότερα και άλλοι λένε ότι με data ανοιχτά όλη μέρα έχουν 60 ώρες αυτονομία!!! :X

Για να δούμε.... :cool:

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

αν κανω τα παντα backup κ βαλω αλλη καρτα μετα με το tb θα μπορεσω να τα βαλω πισω ολα οπως ηταν η πρεπει να κανω κατι αλλο?
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;

Απλά θέλεις να αλλάξεις κάρτα SD?

Έχεις εφαρμογές στην SD που έχεις τώρα;;

Δυστυχώς ο αποθηκευτικός χώρος της εσωτερικής μνήμης του κινητού είναι πολύ λίγος και η μόνη λύση για αρκετές εφαρμογές είναι να περάσεις μια Custom 2.2 + move2sd enabler για να μεταφέρεις τις περισσότερες εφαρμογές στην SD.

Αλλιώς κάθε τρεις και λίγο θα σου ζητάει να αδειάσεις χώρο..... :/

θα περιμενω λιγο μεχρι τελος του μηνα για την wind μηπως κανη κατι

σε ευχαριστω φιλε

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;

Απλά θέλεις να αλλάξεις κάρτα SD?

Έχεις εφαρμογές στην SD που έχεις τώρα;;

ν αι οτι μπορω να το μεταφερω το βαζω εκει.εχω τη μαμα 2αρα κ θελω να του βαλω 4αρα

ν αι οτι μπορω να το μεταφερω το βαζω εκει.εχω τη μαμα 2αρα κ θελω να του βαλω 4αρα

Απλά κάνε τα πάντα copy paste, και δεν θα έχεις πρόβλημα.Και γω από την 2αρα στην 8αρα έτσι το έκανα χωρίς πρόβλημα. ;)

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω εγκαταστήσει ένα προγραμματάκι (το TALKTOME) για να μου αναγγέλει στο ακουστικό bluetooth το όνομα του καλούντος.

Το πρόβλημα είναι πως όταν πατήσω το κουμπί του bluetooth ακουστικού για να απαντήσω, κόβεται η σύνδεση και περνάει ο ήχος στο ακουστικό του τηλεφώνου.

Καμιά λύση ή πρόταση για εναλλακτικό αντίστοιχο πρόγραμμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by tasos1917

Φιλε μου ειχε τυχει κι εμενα μια φορα αυτο παλιοτερα με μια custom 2.2 rom(νομιζω την Modaco r12 ειχα) και δεν μπορουσα οπως κι εσυ να βρω λυση με τιποτα.Ουτε με επανεκκινηση,ουτε με τηλεφωνο στον παροχο μου.Μετα εβαλα αλλη ρομ και δεν μου το ξανακανε.Δεν σου λεω να βαλεις αλλη ρομ,απλα δεν καταφερα να βρω λυση,και ποτε δεν καταλαβα τι εφταιγε αφου ολα ηταν ρυθμισμενα σωστα.

Chrissy σου απάντησα μερικές σελίδες πριν. Τσέκαρε πρώτα αν οι ρυθμίσεις data (APN κλπ) είναι σωστές ή δεν έχουν αλλαχτεί κατά λάθος. Μετά, αν δε συνδέεσαι μέσω 3G κοίταξε να δεις αν μπορείς να συνδεθείς έστω μέσω 2G. Τέλος, και αφού μάλλον δε θέλεις να βάλεις άλλη ROM, κάνε επαναφορά τη stock ROM στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ευριστώ πολύ και τους δύο!

@nikosr78:

Το είδα ότι μου απαντησες και σου απάντησα κι εγώ αλλά μάλλον δεν το είδες γι' αυτό ξαναπόσταρα...

Το ΑΡΝ το κοίταξα, είναι ενεργοποιημένο της WIND και να έχει αλλάξει τίποτα δε νομίζω αφού δεν είναι επεξεργάσιμο.. Για το 2G φαντάζομαι εννοείς να ενεργοποιήσω το Use 2G only, αλλά ούτε αυτό έπιασε...

Αν είναι να κάνω reset factory settings για backup κάνω αυτό που λέει σ' αυτό τον οδηγό;

Και μ'αυτό σώζονται apps και όλα τα settings;

Απλά κάνε τα πάντα copy paste, και δεν θα έχεις πρόβλημα.Και γω από την 2αρα στην 8αρα έτσι το έκανα χωρίς πρόβλημα. ;)

σιγουρα μονο αυτο θελει?δεν κανω τπτ αλλο?ουτε power button up Κ volume up?μονο αυτο?:rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι περί root,firmware κλπ γιατί να δω αν έχω καταλάβει σωστά.Έχω stock rom από την νέα παρτίδα.

1.Βάζω στην sd το UniversalAndroot-1.6.2-beta5.apk.Αυτό μου κάνει root την συσκευή και μου εγκαθιστά το superuser.

2.Βάζω στην sd RecoveryManager_v0.29b.apk και recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img

http://lh3.ggpht.com/_fU3vm4TO-1A/TUn8RHMdAfI/AAAAAAAAAFA/o5SjsK0PV8Q/s512/device01.pnghttp://lh4.ggpht.com/_fU3vm4TO-1A/TUn8RRi9b2I/AAAAAAAAAFE/8cv4d_B3FQA/s512/device02.pnghttp://lh3.ggpht.com/_fU3vm4TO-1A/TUn8SpiTXKI/AAAAAAAAAFI/CVlAgOoFXO0/s512/device03.png

ΕΡΩΤΗΣΗ :

Αν εδώ κάνω backup current firmware δεν θα κρατήσει την stock rom?Και μετά αφού βάλω την ουγγρική rom μπορώ μέσω του restore previous firmware από recovery manager να επαναφέρω την stock rom?

Αυτό που με μπερδεύει είναι η μίξη των διαφόρων μεθόδων.

Από http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/329864/26-feb-guide-how-to-install-a-custom-rom-on-the-zte-blade/

1. How to Install Clockwork using Recovery Manager

Once you have installed Clockwork - you do not need to do it again to change to another ROM.

The easiest way to get Clockwork onto your Recovery system is to use ZTE-Blade Recovery Manager.

However you cannot run the ZTE-Blade Recovery Manager unless you have root (Superuser).

First we install UniversalAndroot v1.6.1.

This is an application - you copy the APK to your phone over USB (or just download in on your phone) then open the file from an APP that lets you browse your SDcard.

There is a Filer app already on your phone, or you can download other ones from the Market (Astro / Es File Explorer)

Files downloaded on the phone go to /SDCard/Downloads

So here are the Steps

Download to your Phones SD Card

* UniversalAndroot v1.6.1

* ZTE-Blade Recovery Manager 0.29b (check you get the right one - 0.29b)

* Clockwork 2.5.1.8 (recovery-clockwork-blade-2.5.1.8.img) - not the ZIP file

Check files are Good

* Install ASTRO File Manager from the Market

* Open Astro File Manager from the App Drawer - browse to the recovery-clockwork-blade-2.5.1.8.img file

* Hold your finger on the file and choose Details - check the the MD5 Sum is cae9935b88359dc96859d39f20d8a821 - if not re-download the file.

Actions

* Install Universalandroot from the APK you downloaded

* Launch Universalandroot from the App Drawer

* Choose Go Root

* Install ZTE-Blade Recovery Manager from the APK you downloaded

* Launch ZTE-Blade Recovery Manager from the App Drawer

* Allow the ZTE-Blade Recovery Manager App to have Superuser Rights

* Hit the Recovery tab.

* Now either click Update from the list - or on newer versions hit the MENU button on your device and choose update

* Choose Install Recovery

* If you have more than one IMG file on the sdcard you will be presented with a list - choose recovery-clockwork-blade-2.5.1.8.img

2. How to Install a ROM using Clockwork via Recovery Manager

We are going to use ZTE-Blade Recovery Manage to tell Clockwork what to do.

However in the future you can now enter Clockwork by:

* In the ZTE-Blade Recovery Manager App choose Reboot into Clockwork

* Hold down the VOLUME DOWN button when booting up the phone

First go and download a ROM that support Clockwork - it will be a ZIP file at least 90MB (την ουγγρική)

If you can't pick then get the MoDaCo Custom Froyo ROM (r7) (r12-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned.zip)

Actions

* Open Astro File Manager from the App Drawer - browse to the Rom Zip file you choose (r12-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned.zip)

* Hold your finger on the file and choose Details - check the the MD5 Sum is the same as the one shown on the thread you go the ROM from - if not re-download the file. (cb1718841318a63775b020e6c544edfa)

* Hit the Firmware tab

* Now either click Update from the list - or on newer versions hit the MENU button on your device and choose update

* If you want to make a complete backup of your entire phone : use the option Backup Current Firmware - this will put a FULL backup of your device onto the SDCard (in a directory called clockwork)

* Choose Install Firmware - Not the firmware update

* If you have more than one ZIP file on the sdcard you will see a list, pick the ROM file you downloaded (Large zip file) - Choose OK (r12-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned.zip)

The phone will reboot into Clockwork and automatically perform the following tasks:

* install the ROM

* wipe data and cache partitions

* reboot into the new ROM

Done! - This boot will take a while (up to 6 minutes) as the ROM first loads.

Edited by dankan1980

@vrwmiaris

Όχι μόνο c/p κάνε και δεν θα έχεις πρόβλημα....

Power + volume up πατάς για να μπεις στον bootloader.Δεν έχει καμία σχέση με την δουλεία μας! ;)

@dankan1980

Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ναι, αλλά και να μην κάνεις backup, υπάρχει η stock rom ώστε να την περάσεις μετά.

Φυσικά άμα θέλεις να κρατήσεις το κινητό όπως το έχεις τώρα (εφαρμογές, ρυθμίσεις , κλπ) κάνε backup πριν να περάσεις την ούγγρικη. ;)

Επίσης θα μπορούσες να παραλείψεις να quotάρεις ολόκληρο τον οδηγό!!! :p

-------edit-----------

Το να κάνεις ο ένας quote όλο τον οδηγό το δέχομαι....το να του κάνουν του ίδιου quote λίγο παρακάτω, δεν το έχω ξαναδεί!!!! :p :lol: :lol:

Edited by MaFiOzOS_88

Να ρωτήσω κάτι περί root,firmware κλπ γιατί να δω αν έχω καταλάβει σωστά.Έχω stock rom από την νέα παρτίδα.

1.Βάζω στην sd το UniversalAndroot-1.6.2-beta5.apk.Αυτό μου κάνει root την συσκευή και μου εγκαθιστά το superuser.

2.Βάζω στην sd RecoveryManager_v0.29b.apk και recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img

http://lh3.ggpht.com/_fU3vm4TO-1A/TUn8RHMdAfI/AAAAAAAAAFA/o5SjsK0PV8Q/s512/device01.pnghttp://lh4.ggpht.com/_fU3vm4TO-1A/TUn8RRi9b2I/AAAAAAAAAFE/8cv4d_B3FQA/s512/device02.pnghttp://lh3.ggpht.com/_fU3vm4TO-1A/TUn8SpiTXKI/AAAAAAAAAFI/CVlAgOoFXO0/s512/device03.png

ΕΡΩΤΗΣΗ :

Αν εδώ κάνω backup current firmware δεν θα κρατήσει την stock rom?Και μετά αφού βάλω την ουγγρική rom μπορώ μέσω του restore previous firmware από recovery manager να επαναφέρω την stock rom?

Αυτό που με μπερδεύει είναι η μίξη των διαφόρων μεθόδων.

Από http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/329864/26-feb-guide-how-to-install-a-custom-rom-on-the-zte-blade/

1. How to Install Clockwork using Recovery Manager

Once you have installed Clockwork - you do not need to do it again to change to another ROM.

The easiest way to get Clockwork onto your Recovery system is to use ZTE-Blade Recovery Manager.

However you cannot run the ZTE-Blade Recovery Manager unless you have root (Superuser).

First we install UniversalAndroot v1.6.1.

This is an application - you copy the APK to your phone over USB (or just download in on your phone) then open the file from an APP that lets you browse your SDcard.

There is a Filer app already on your phone, or you can download other ones from the Market (Astro / Es File Explorer)

Files downloaded on the phone go to /SDCard/Downloads

So here are the Steps

Download to your Phones SD Card

* UniversalAndroot v1.6.1

* ZTE-Blade Recovery Manager 0.29b (check you get the right one - 0.29b)

* Clockwork 2.5.1.8 (recovery-clockwork-blade-2.5.1.8.img) - not the ZIP file

Check files are Good

* Install ASTRO File Manager from the Market

* Open Astro File Manager from the App Drawer - browse to the recovery-clockwork-blade-2.5.1.8.img file

* Hold your finger on the file and choose Details - check the the MD5 Sum is cae9935b88359dc96859d39f20d8a821 - if not re-download the file.

Actions

* Install Universalandroot from the APK you downloaded

* Launch Universalandroot from the App Drawer

* Choose Go Root

* Install ZTE-Blade Recovery Manager from the APK you downloaded

* Allow the ZTE-Blade Recovery Manager App to have Superuser Rights

* Hit the Recovery tab.

* Choose Install Recovery

* If you have more than one IMG file on the sdcard you will be presented with a list - choose recovery-clockwork-blade-2.5.1.8.img

2. How to Install a ROM using Clockwork via Recovery Manager

We are going to use ZTE-Blade Recovery Manage to tell Clockwork what to do.

However in the future you can now enter Clockwork by:

* In the ZTE-Blade Recovery Manager App choose Reboot into Clockwork

* Hold down the VOLUME DOWN button when booting up the phone

First go and download a ROM that support Clockwork - it will be a ZIP file at least 90MB (την ουγγρική)

If you can't pick then get the MoDaCo Custom Froyo ROM (r7) (r12-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned.zip)

Actions

* Open Astro File Manager from the App Drawer - browse to the Rom Zip file you choose (r12-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned.zip)

* Hold your finger on the file and choose Details - check the the MD5 Sum is the same as the one shown on the thread you go the ROM from - if not re-download the file. (cb1718841318a63775b020e6c544edfa)

* Hit the Firmware tab

* If you want to make a complete backup of your entire phone : use the option Backup Current Firmware - this will put a FULL backup of your device onto the SDCard (in a directory called clockwork)

* Choose Install Firmware - Not the firmware update

* If you have more than one ZIP file on the sdcard you will see a list, pick the ROM file you downloaded (Large zip file) - Choose OK (r12-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned.zip)

The phone will reboot into Clockwork and automatically perform the following tasks:

* install the ROM

* wipe data and cache partitions

* reboot into the new ROM

Done! - This boot will take a while (up to 6 minutes) as the ROM first loads.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3521263#post3521263

κανε οτι λεει εδω ασε τα backup.βαζεις τη stock απο πανω αμα δε σε κανει:p

οκ παιδιά.Να είστε καλά

edit

@MaFiOzOS_88

Αυτά που έλεγαν διάφορα παιδιά για Vol down κλπ είναι για την μέθοδο fastboot μόνο?Η μέθοδος με το recovery από ότι κατάλαβα είναι πολύ πιο σύντομη και πιο απλή.Το μόνο που θέλει είναι σε ένα φάκελο

UniversalAndroot_1.6.1,

RecoveryManager_v0.34b.zip : MD5: 6d5987ddd4640920e54af2b3cf0be17a ,

recovery-clockwork-2.5.1.8-blade MD5: cae9935b88359dc96859d39f20d8a821,

ουγγρική ρομ image MD5: abea0d620cbf63d362069a0f76069860.

Στο recovery manager κάνεις πρώτα install recovery (recovery-clockwork-2.5.1.8) και στο καπάκι αν θέλεις να κάνεις backup την rom κάνεις backup current firmware και τέλος install firmware (ουγγρική ρομ) .Μετά από το reboot που θα κάνει μπαίνεις και πάλι στο recovery manager και κάνεις restore previous firmware και ξανά reboot.Έτσι θα έχεις και 512 mb ram και stock rom?

Sorry αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα

Edited by dankan1980

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον dialer. Έχω βάλει dialer one και οταν παταω μια κλήση απ τον κατάλογο κάνει 10-12 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει να πάρει. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τον dialer one αλλα τπτ κ πάλι!

Έχει κανένας καμιά λύση?

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Εκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής του facebook την οποία είχε μέσα το κινητό απο την αρχή και μετά εγκατέστησα την εφαρμογη του facebook απο το market (εκδοσή 1.5.2) αλλά τώρα δεν μου εμφανίζει εικόνες και τις συνομηλίες. Ξέρεται που θα βρώ προηγούμενη έκδοση της εφαρμογης facebook?έχω το αρχικό firmware του android 2.1 δεν έχω κάνει update ακομα.Ευχαριστώ

Τελικά ειναι bug τις εφαρμογής:wacko:

Edited by mobile_32
νεα στοιχεία

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)