Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη δεν βλεπω να σου απαντανε συντομα,κανε μια αναζητηση σε αυτο το θεμα,και κυριως στο θεμα με τις καταγραφες προβληματων.λογικα θα εχει απαντηθει.ολο και σε καποιον αλλο θα εχει τυχει.

αν δεν βγαλεις ακρη εδω,κοιταξε στο Modaco και στο xda.

προσπαθησε παντως μηπως μπορεις να κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη,(αν και προσπαθησες απο οτι βλεπω) προσπαθησε να βαλεις αλλη ρομ.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη δεν βλεπω να σου απαντανε συντομα,κανε μια αναζητηση σε αυτο το θεμα,και κυριως στο θεμα με τις καταγραφες προβληματων.λογικα θα εχει απαντηθει.ολο και σε καποιον αλλο θα εχει τυχει.

αν δεν βγαλεις ακρη εδω,κοιταξε στο Modaco και στο xda.

προσπαθησε παντως μηπως μπορεις να κανεις ολη την διαδικασια απο την αρχη,(αν και προσπαθησες απο οτι βλεπω) προσπαθησε να βαλεις αλλη ρομ.

Μετα απο εναν γολγοθα βαλε-βγαλε μπαταριας, περνα-ξεπερνα zip, ολα εγιναν κομπλε. περασα και το Cyanogenmod 7.2 και τρεχει καλυτερα απο ποτε το κινητο. Σε ευχαριστω που απαντησες! :)

Status 7 σημαίνει ότι το cwm ήταν σχετικά παλιό και ασυμβατο με την ρομ που πήγες να βάλεις. Αναβάθμισε το cwm στην τελευταία έκδοση για blade και θα μπορείς πλέον να βάλεις οτι rom θες. Μέχρι και jb περνάς, να μη σου πω και 4.3. Χαίρομαι που βρήκες λύση πάντως.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

καλησπερα...καινουριος στην παρεα των blade και εχω ενα θεμα ενω μπουταρει οταν βγαζει το ανδροιδ μενει εκει και δεν προχωραει καμια ιδεα πως περναω την στοκ ρομ?το τηλ ειναι gen 2 με 2.2 επισης να προσθεσω οτι δεν εχει το τηλ cwm ουτε ftm Edited by chris25

δεν ξερω kogos ηταν στην sd ?δεν πειραξα κατι παντως μετα απο μια προσπαθεια για ροοτ με το superoneclick δημιουργηθηκε το προβλημα.

• 4 weeks later...
καλημερα εχει πεσει στα χερια μου ενα blade ποιο ειναι το καλυτερο rom να περαστει? αα και μην ξεχασω εχει χαλασμενο τα πληκτρα (+) (-) ομως, αλλα βρηκα αλλο τροπο εχω περασει το rom toolbox pro και το πειραζω ετσι ,το ξερω οτι δεν ειναι ασφαλες αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος...λοιπον ακουω της γνωμες σας?!!?!!?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

• 4 months later...

Έχοντας μείνει άφωνος από την παλαιότητα του θέματος, ας μου συγχωρεθεί το ξεθάψιμο του......

Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με το Blade της αδερφής μου, κι επειδή δεν ξέρω τι να κάνω το γράφω εδώ.....

Αρχικά, το τηλέφωνο δεν ανοίγει. Δηλαδή ξεκινάει αλλά κολλάει στο σημείο που βγάζει την λέξη "Android". Από κει και μετά δεν κάνει τίποτε άλλο και μένει εκεί.

Δοκίμασα να κάνω CWM με On/Off και Volume Down αλλά ότι και να δοκίμασα στο μενού που μου βγάζει το κινητό κολλάει......

Κυρίως πάω στο Advanced - Rebooot Recovery και μετά μου βγάζει πάλι το ρομποτάκι του Android και με ξαναβγάζει στο ίδιο μενού.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Καμμιά Βοήθεια?

Στο στόμα του σκύλου....

Σε recovery κάνε clear cache και στο advance, wipe dalvik cache και δοκίμασε να ξεκινήσεις το κινητό κανονικά. Αν δεν πιάσει, από recovery βάλε μια rom... Μέχρι και kitkat έχει βγει για το blade... αθάνατο

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Σε recovery κάνε clear cache και στο advance, wipe dalvik cache και δοκίμασε να ξεκινήσεις το κινητό κανονικά. Αν δεν πιάσει, από recovery βάλε μια rom... Μέχρι και kitkat έχει βγει για το blade... αθάνατο

Ευχαριστώ για την βοήθεια αν και τα wipe δεν έπιασαν. Θα δοκιμάσω να βάλω την official wind 2..2 rom εκτός αν έχεις να προτείνεις άλλη καλύτερη......

Θα ήθελα όμως να μου πεις τι είναι το kitkat...... :confused:

Στο στόμα του σκύλου....

Τι λέει η kitkat στη τηλεφωνάρα;;; εντυπώσεις;;;

αναστήθηκε για αλλη μια φορά. :lol:

αλλα θέλει λίγη δουλειά για να μπει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια αν και τα wipe δεν έπιασαν. Θα δοκιμάσω να βάλω την official wind 2..2 rom εκτός αν έχεις να προτείνεις άλλη καλύτερη......

Θα ήθελα όμως να μου πεις τι είναι το kitkat...... :confused:

Το πουλάνε στα περιπτερά

http://paseotabladopanama.com/wp-content/uploads/2013/01/NestleKITKAT.jpg

Αλλη μια ερώτηση, για όποιον ξέρει και έχει την διάθεση να βοηθήσει......

Μετά από την βοήθεια του kogos, ανέστησα επιτέλους το κινητό :) .

Στην προσπάθεια μου όμως να το κάνω root, χρησιμοποιώντας το z4root όπως είχε αναφερθεί παλιότερα, δεν κατάφερα να το κάνω.

Είτε ψάχνωντας στο Google Play (δεν το βρήκα καθόλου), είτε από την κάρτα SD όπου το είχα αποθηκεύσει από παλιότερα (και σε zip και σε apk). Σε αυτή την περίπτωση όταν έκανα install from SD card μου έβγαλε installation aborted.

Tι κάνω λάθος?

Πως θα τα καταφέρω?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πουλάνε στα περιπτερά

http://paseotabladopanama.com/wp-content/uploads/2013/01/NestleKITKAT.jpg

Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.

Το ήξερα ότι μπορώ να βασιστώ σε ανθρώπους που γνωρίζουν.......

Στο στόμα του σκύλου....

Αλλη μια ερώτηση, για όποιον ξέρει και έχει την διάθεση να βοηθήσει......

Μετά από την βοήθεια του kogos, ανέστησα επιτέλους το κινητό :) .

Στην προσπάθεια μου όμως να το κάνω root, χρησιμοποιώντας το z4root όπως είχε αναφερθεί παλιότερα, δεν κατάφερα να το κάνω.

Είτε ψάχνωντας στο Google Play (δεν το βρήκα καθόλου), είτε από την κάρτα SD όπου το είχα αποθηκεύσει από παλιότερα (και σε zip και σε apk). Σε αυτή την περίπτωση όταν έκανα install from SD card μου έβγαλε installation aborted.

Tι κάνω λάθος?

Πως θα τα καταφέρω?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.

Το ήξερα ότι μπορώ να βασιστώ σε ανθρώπους που γνωρίζουν.......

Αν πειραχτηκες, ζητω συγνώμη για τη συμπεριφορα μου.

Τώρα για το z4root αν θυμάσαι παλιότερα την είχες βρει τη λύση....... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4095799#post4095799

Edited by kandilak

Αν πειραχτηκες, ζητω συγνώμη για τη συμπεριφορα μου.

Τώρα για το z4root αν θυμάσαι παλιότερα την είχες βρει τη λύση....... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4095799#post4095799

Ευχαριστώ και πάλι.....

Δεν το θυμόμουνα αυτό, αν και από ένα χθεσινό ψάξιμο βρήκα το ίδιο site και ακολούθησα τις οδηγίες που δινει αλλά δεν έκανα τίποτα.....

Το filer που γράφουν οι οδηγίες δεν βλέπει το .apk, και όταν προσπαθώ να κανω flash το .zip από το CWM μου δίνει installation aborted.

Θα συνεχίσω το διάβασμα. Αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτος.....

Στο στόμα του σκύλου....

Ευχαριστώ και πάλι.....

Δεν το θυμόμουνα αυτό, αν και από ένα χθεσινό ψάξιμο βρήκα το ίδιο site και ακολούθησα τις οδηγίες που δινει αλλά δεν έκανα τίποτα.....

Το filer που γράφουν οι οδηγίες δεν βλέπει το .apk, και όταν προσπαθώ να κανω flash το .zip από το CWM μου δίνει installation aborted.

Θα συνεχίσω το διάβασμα. Αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτος.....

Το zip αυτό δεν είναι flashable από το recovery. Είναι απλά το apk του z4root ζιπαρισμένο. Το κάνεις extract στην sdcard και κάνεις εγκατάσταση το apk που προκύπτει από το ξεζιπάρισμα. Μετά "τρέχεις" τη z4root εφαρμογή (αφού έχεις πρώτα τσεκάρει το usb debugging από της ρυθμίσεις συστήματος) και πατάς permanent root.

Το zip αυτό δεν είναι flashable από το recovery. Είναι απλά το apk του z4root ζιπαρισμένο. Το κάνεις extract στην sdcard και κάνεις εγκατάσταση το apk που προκύπτει από το ξεζιπάρισμα. Μετά "τρέχεις" τη z4root εφαρμογή (αφού έχεις πρώτα τσεκάρει το usb debugging από της ρυθμίσεις συστήματος) και πατάς permanent root.

Αυτό θέλω να κάνω αλλά το filer (αλλά και το ES File Explorer) δεν "βλέπουν" το z4root.apk και δεν μπορώ να το τρέξω......

Το Usb debugging το έχω τσεκάρει......

Πως να το τρέξω?

Στο στόμα του σκύλου....

Αυτό θέλω να κάνω αλλά το filer (αλλά και το ES File Explorer) δεν "βλέπουν" το z4root.apk και δεν μπορώ να το τρέξω......

Το Usb debugging το έχω τσεκάρει......

Πως να το τρέξω?

Το z4root υπάρχει στην SDcard? Κατέβασε το από εδώ.

Το z4root υπάρχει στην SDcard? Κατέβασε το από εδώ.

Ναι, φυσικά υπάρχει. Να το δω από την συσκευή δεν μπορώ.......

Στο στόμα του σκύλου....

• 3 weeks later...

Για οποιον ενδιαφερεται το πως πηγαινει η 4.4.2 στο blade.

https://www.youtube.com/watch?v=miQoD6dcihw

To video ειναι πολυ συντομο γιατι δεν εχω και πολλα να δειξω. Απλα για να δειτε ταχυτητα και αποκριση.

Φρεσκια-φρεσκια εγκατασταση (λιγων λεπτων) αυτης της rom και gapps

http://www.modaco.com/topic/368013-devrom-313-cyanogenmod-110-android-442/

To TPT του κινητου ειναι αυτο

Gen 1 to Gen 2 v10 stock

Made by wbaw. Gives the stock Gen 2 partition layouts of 210MB system, 37MB cache, 204MB data and 4MB OEM. Will convert from Gen 1 to Gen 2 and installs ClockworkMod recovery v5.0.2.0. No rom is included. Great for ICS.

Χωρις να εχω εγκαταστησει οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη εχω

179/215 MB στο /system

82.75/204MB στο /data

Γενικα πηγαινει σβελτα, αλλα το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου (οσο ειχα Jelly Bean) ειναι το lag και οχι η ταχυτητα. Το να πηγαινει σβελτα αναμεσα στις homescreens και στα μενου αλλα να κανει 5sec να ανοιξει μια εφαρμογη να το βρασω.

Δεν χρησιμοποιω πλεον το blade οποτε μην περιμενετε εντυπωσεις με καθημερινη χρηση και πολλα apps κτλ κτλ.

edit

Αν σε καποια σημεια φαινεται οτι δεν αποκρινεται στα πατηματα δεν φταιει το κινητο αλλα τα δαχτυλα μου που για καποιον λογο οι touch συσκευες αγνοουν μερικες φορες.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 7 months later...
Για οποιον ενδιαφερεται το πως πηγαινει η 4.4.2 στο blade.

https://www.youtube.com/watch?v=miQoD6dcihw

To video ειναι πολυ συντομο γιατι δεν εχω και πολλα να δειξω. Απλα για να δειτε ταχυτητα και αποκριση.

Φρεσκια-φρεσκια εγκατασταση (λιγων λεπτων) αυτης της rom και gapps

http://www.modaco.com/topic/368013-devrom-313-cyanogenmod-110-android-442/

To TPT του κινητου ειναι αυτο

Χωρις να εχω εγκαταστησει οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη εχω

179/215 MB στο /system

82.75/204MB στο /data

Γενικα πηγαινει σβελτα, αλλα το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου (οσο ειχα Jelly Bean) ειναι το lag και οχι η ταχυτητα. Το να πηγαινει σβελτα αναμεσα στις homescreens και στα μενου αλλα να κανει 5sec να ανοιξει μια εφαρμογη να το βρασω.

Δεν χρησιμοποιω πλεον το blade οποτε μην περιμενετε εντυπωσεις με καθημερινη χρηση και πολλα apps κτλ κτλ.

edit

Αν σε καποια σημεια φαινεται οτι δεν αποκρινεται στα πατηματα δεν φταιει το κινητο αλλα τα δαχτυλα μου που για καποιον λογο οι touch συσκευες αγνοουν μερικες φορες.

Έκανα όλα τα βήματα ,εκτός από το ΤΡΠ , χωρίς επιτυχία .

Installation aborted.

Κάποια βοήθεια;Κάποια άλλη ρομ;Είχα swedish snow αλλά από χθες σε κάθε επανεκκίνηση κάνει νέα εγκατάσταση .

Δεν μπορω να σε βοηθησω, σορρυ.

Προσωπικα εκανα downgrade σε ECO CM9 (4.0.4). Δεν παλευοταν, και δεν θα σε συμβουλευα να περασεις κιτκατ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)