Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.....θα κανω restore απο ενα back up που ειχα και τι να γινει ολα οκ!....τγιατι ομως να γινει αυτο δεν μπορω να καταλαβω:worry:

αν είναι άδεια σημαίνει την έκανε σωστά τη χωρίζει στα 2 και τα φορμάρει.

κάνε restore το backup σου κ βλέπεις δε μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω φίλε μου.

Επειδή κάποιοι GEN1 χρήστες όπως εγώ έχουν καιρό την RLS5 και δεν θέλουν να χάσουν ρυθμίσεις να κάνουν wipe κλπ για να πάνε σε GEN2 (ο οδηγός λέει ότι το GEN1 backup δε δουλεέυι σε GEN2 τηλ.) να ενημερώσω ότι στην RLS5 που δουλεύει και σε GEN1 και σε GEN2 κινητά, αν κάποιος κάνει convert σε GEN2 μπορεί να περάσει την RLS5 και όλα τα εξτρά τυχόν που θέλει (ahb_overclock) κλπ μετά τη μετατροπή και ύστερα να κάνει restore από το GEN1 backup ΜΟΝΟ το /data από στην GEN2 (αυτό γίνεται από το clockworkmod στο μενού backup & restore->Advanced). Έτσι έχει μετατρέψει ένα κινητό GEN1 με RLS5 σε GEN2 με την ίδια RLS5 χωρίς να χάσει ούτε ρύθμιση :)

Σε μένα δούλεψε ρολόι αν θέλει κ κανείς άλλος να το επιβαιβεώσει.

Edited by lousou76

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορει καποιος που εχει περασει την 2.2 της wind να μου πει αν μπορει να απενεργοποιησει την δονηση για τις εισερχομενες κλησεις γιατι εγω δεν μπορω και κοντευω να το σπασω.οτι και αν εχω κανει εξακολουθει να δονειται στις εισερχομενες

Βρε παιδιά από χθες παρατηρώ οτι το σήμα του κινητού μου, δεν ξεπερνάει τις 2 γραμμές, ενώ τόσο καιρό δεν έπεφτε σχεδόν πότε κάτω από 5. Φοράω ss rls5 και το εχω κάνει gen2 το κινητό.

Sent from my ZTE-BLADE

Γι'αυτό έχει ευθύνη ο παροχός σου. Άλλα κινητά με την ίδια εταιρία έχουν?

Εκτός αν το έχει ρυθμίσει μονο για σήμα 3G.

Πως γίνεται αυτή η ρύθμιση

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

menu>settings>wireless & networks>mobile networks>network mode

Καλο είναι να το έχεις σε GSM (2G) και όταν χρησιμοποιείς internet στο αυτόματο GSM/WCDMA auto.

Το προτέρημα στο 2G είναι η οικονομία στην μπαταρία και το δυνατό σήμα και το μειονέκτημα του ότι σερφάρεις με ταχύτητες του 1999. :)

Edited by billerr

αν είναι άδεια σημαίνει την έκανε σωστά τη χωρίζει στα 2 και τα φορμάρει.

κάνε restore το backup σου κ βλέπεις δε μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω φίλε μου.

Επειδή κάποιοι GEN1 χρήστες όπως εγώ έχουν καιρό την RLS5 και δεν θέλουν να χάσουν ρυθμίσεις να κάνουν wipe κλπ για να πάνε σε GEN2 (ο οδηγός λέει ότι το GEN1 backup δε δουλεέυι σε GEN2 τηλ.) να ενημερώσω ότι στην RLS5 που δουλεύει και σε GEN1 και σε GEN2 κινητά, αν κάποιος κάνει convert σε GEN2 μπορεί να περάσει την RLS5 και όλα τα εξτρά τυχόν που θέλει (ahb_overclock) κλπ μετά τη μετατροπή και ύστερα να κάνει restore από το GEN1 backup ΜΟΝΟ το /data από στην GEN2 (αυτό γίνεται από το clockworkmod στο μενού backup & restore->Advanced). Έτσι έχει μετατρέψει ένα κινητό GEN1 με RLS5 σε GEN2 με την ίδια RLS5 χωρίς να χάσει ούτε ρύθμιση :)

Σε μένα δούλεψε ρολόι αν θέλει κ κανείς άλλος να το επιβαιβεώσει.

hello

λες να εχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο θα κάνεις τη μετατροπή σε GEN2?

πχ, σε σχεση με το αρχικο partitioning -το "μαμίσιο" της 2.1-, το μαμίσιο πάλι της 2.2 εχει τον αναλογο χώρο;

στις custom roms και στα υπολοιπα partitioning να υποθέσω πως ολα δίνουν περισσότερο χώρο στο data partition;

μια συγκεντρωση πληροφοριών πλιζ απο οποιον του ειναι ευκολο! :) τα μυαλα μου γρατζουνάνε..! :P

Edited by chillo

Οκ το βρήκα, επέλεξα μόνο δίκτυο gsm και το σήμα επανήλθε.

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Θέλω να ρωτήσω εδώ τυχόν developers,

Έχω κατεβάσει to SDK το eclipse κλπ και θα ήθελα να κατεβάσω μια από τις εφαρμογές που έχει η RLS5 σε source, να την βελτιώσω κ να την ξανακάνω compile ώστε να περαστεί σαν εφαρμογή.

Επειδή το να κατεβάσω απλα τα sources από το git δεν αρκεί γιατί έχουν πολλά dependencies ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάπου τα sources για ολόκληρη την RLS5.

Ξέρει κανείς κανένα άλλο τρόπο ώστε να καταφέρω να κάνω compile μία εφαρμογή που ήδη υπάρχει στη rom που θέλω απλά βελτιώνοντάς την?

Θέλω να ρωτήσω εδώ τυχόν developers,

Έχω κατεβάσει to SDK το eclipse κλπ και θα ήθελα να κατεβάσω μια από τις εφαρμογές που έχει η RLS5 σε source, να την βελτιώσω κ να την ξανακάνω compile ώστε να περαστεί σαν εφαρμογή.

Επειδή το να κατεβάσω απλα τα sources από το git δεν αρκεί γιατί έχουν πολλά dependencies ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάπου τα sources για ολόκληρη την RLS5.

Ξέρει κανείς κανένα άλλο τρόπο ώστε να καταφέρω να κάνω compile μία εφαρμογή που ήδη υπάρχει στη rom που θέλω απλά βελτιώνοντάς την?

απ'ότι ξέρω, η ss5 χρησιμοποιεί πολλά apps από την official swedish, που είναι σχεδόν ίδια με την ελληνική rom, και μετά έχει τα spare parts, VM heap size, κλπ, που δεν είναι του developer της ss5. Οπότε, δεν μπορεί να σου δώσει τίποτα. Άσε που για κάποια από αυτά υπάρχει και paid ή pro έκδοση, οπότε αν τους ζητήσεις source για βελτίωση, δεν θα σου δώσουν γιατί βγάζουν λεφτά από τις βελτιωμένες εκδόσεις (βλέπε blade buddy, spare parts pro plus κλπ). Μόνο το extra settings είναι δικό του, αλλά δεν νομίζω να βρεις και πολλές πληροφορίες γιατί διατηρεί σιγή ιχθύος... Τώρα, αν θες να βελτιώσεις εφαρμογές της google, τότε ψάξε για source codes αυτών,.. αλλά και πάλι δεν θα βρεις πολλά πράγματα...

Γενικά, καλύτερα να ξεκινήσεις από την αρχή, παρά να πάρεις δουλειά άλλου για βελτίωση. Με το σκεπτικό πως αν μπορούσε να το βελτιώσει, θα το είχε κάνει. Και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τους devs, αν βγάλεις άκρη. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να κάνω μόνο strip τα apps της ss5 και να αλλάξω ή να αφαιρέσω κάποια xml/so, για να μικρύνω τον χώρο ή να κάνω αλλαγές στην απόκριση των apps, και μετά reflash από πάνω μόνο το app με το ανάλογο cwm script

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

καλησπερα σε ολους...μιας και ελησα ολα τα δικα μου προβληματα με το δικο μου κινητο:lol::p ειπα να ρωτησω και κατι για το κινητο ενος φιλου...απλα πραγματα εχει περασει την αναβαθμιση της wind και ενω του κανω κανονικα install το ΗΤC IMI MOD πληκτρολογιο οταν παω να το κανω επιλογη απο την ''μεθοδο εισοδου'' μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο.....γιατι συμβαινει αυτο? :worry: .....αν δεν το υποστηριζει μπορει καποιος να μου πει για καποιο αλλο παρομοιο?....Ευχαριστω!:)

μπορει καποιος που εχει περασει την 2.2 της wind να μου πει αν μπορει να απενεργοποιησει την δονηση για τις εισερχομενες κλησεις γιατι εγω δεν μπορω και κοντευω να το σπασω.οτι και αν εχω κανει εξακολουθει να δονειται στις εισερχομενες

Μια δοκιμή που έκανα δεν μπόρεσα να απενεργοποιήσω την δόνηση, αυτό όμως για μένα δεν είναι πρόβλημα γιατί την θέλω.

κανεις δεν την εχει βαλει να το δουμε?

απ'ότι ξέρω, η ss5 χρησιμοποιεί πολλά apps από την official swedish, που είναι σχεδόν ίδια με την ελληνική rom, και μετά έχει τα spare parts, VM heap size, κλπ, που δεν είναι του developer της ss5. Οπότε, δεν μπορεί να σου δώσει τίποτα. Άσε που για κάποια από αυτά υπάρχει και paid ή pro έκδοση, οπότε αν τους ζητήσεις source για βελτίωση, δεν θα σου δώσουν γιατί βγάζουν λεφτά από τις βελτιωμένες εκδόσεις (βλέπε blade buddy, spare parts pro plus κλπ). Μόνο το extra settings είναι δικό του, αλλά δεν νομίζω να βρεις και πολλές πληροφορίες γιατί διατηρεί σιγή ιχθύος... Τώρα, αν θες να βελτιώσεις εφαρμογές της google, τότε ψάξε για source codes αυτών,.. αλλά και πάλι δεν θα βρεις πολλά πράγματα...

Γενικά, καλύτερα να ξεκινήσεις από την αρχή, παρά να πάρεις δουλειά άλλου για βελτίωση. Με το σκεπτικό πως αν μπορούσε να το βελτιώσει, θα το είχε κάνει. Και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τους devs, αν βγάλεις άκρη. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να κάνω μόνο strip τα apps της ss5 και να αλλάξω ή να αφαιρέσω κάποια xml/so, για να μικρύνω τον χώρο ή να κάνω αλλαγές στην απόκριση των apps, και μετά reflash από πάνω μόνο το app με το ανάλογο cwm script

Μα τα apps της google προσπαθώ να κάνω compile και δε ξέρω πως να τα κάνω και αν θα δουλέψουν μετά.

Ας πούμε το πακέτο mms.apk που θέλω να φτιάξω βγάζει πχ ότι δε βρίσκει τα πακέτα google.com.android.mms.

Το μόνο που βρήκα για το SDK ήταν το google.com.android.maps που είναι για χάρτες οπότε αναρωτιέμαι που θα βρώ αυτά τα πακέτα της google και γιατί δε γίνεται compile. Με τη ROM δε θέλω να ασχοληθώ μια χαρά δουλεύει προς το παρόν, αλλά οι εφαρμογές είναι λειψές και δε θέλω να γράφω άλλες απ την αρχή.

στο ελβετικό site της orange παρατήρησα πως το blade κάνει 124chf δηλαδή λίγο κάτω από 100 ευρό. επειδή μένω νότια γερμανία σκέφτομαι να πεταχτώ να το πάρω. γνωρίζει κανείς αν είναι ξεκλείδωτο ή αν μπορώ να το ξεκλειδώσω. αν κάποιος δέ ξέρει άμεσα, μήπως έχετε εμπειρίες απο orange αγγλίας;

Ακόμα και κλειδωμένο να είναι, που δεν το νομίζω, ξεκλειδώνει πανευκολα

Sent from my galaxy using Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Γραφει "Simlock:Yes" αλλα κάπου στα 10 χιλιάδες μηνύματα που έχουν γραφτεί εδώ νομίζω ότι κάτι διάβασα για ξεκλείδωμα.

Μια δοκιμή που έκανα δεν μπόρεσα να απενεργοποιήσω την δόνηση, αυτό όμως για μένα δεν είναι πρόβλημα γιατί την θέλω.

την εχω δοκιμάσει την επίσημη και δεν είχε μόνιμη δόνηση σε εμένα παντος

δεν μπορω να καταλαβω τι παιζεται.εκτος αν η rom με την ξεκλειδωτη μνημη εχει αυτο το θεμα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

καλησπερα σε ολους...μιας και ελησα ολα τα δικα μου προβληματα με το δικο μου κινητο:lol::p ειπα να ρωτησω και κατι για το κινητο ενος φιλου...απλα πραγματα εχει περασει την αναβαθμιση της wind και ενω του κανω κανονικα install το ΗΤC IMI MOD πληκτρολογιο οταν παω να το κανω επιλογη απο την ''μεθοδο εισοδου'' μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο.....γιατι συμβαινει αυτο? :worry: .....αν δεν το υποστηριζει μπορει καποιος να μου πει για καποιο αλλο παρομοιο?....Ευχαριστω!:)

κατεβασε το απο το παρακατω link και εγκατεστησε το.παιζει μια χαρα στο blade.

HTC_IME

ενταξει λυθηκε το προβλημα.βρηκα μια εκδοση που δουλευει με το blade

πια εκδοση ειναι φιλε?γιατι εχει και ενας φιλος μου το ιδιο προβλημα....εχει περασει 2.2 stock wind

Εχω αγορασει το san fransisco απο orange Αγγλιας.Αρχικα (Νοεμβρη) επρεπε να πληρωσεις για το ξεκλειδωμα κατι λιγα -νομιζω 3 euro.Τωρα πια σε διαφορα sites δινοντας τα στοιχεια του τηλεφωνου σου στελνουν ηλεκτρονικα τον αριθμο για να το ξεκλειδωσεις δωρεαν.Παρτο λοιπον αφοβα.Το μονο που χρειαζεται ειναι λιγη αναζητηση στο Google

Για να παραγγειλεις αυτην την θηκη σιλικονης θα πρεπει να πληρωσεις 10 δολλαρια στον πωλητη μεσω του λογαριασμου σου στο Paypal αφου μονο μεσω αυτης της διαδικασιας δεχεται πληρωμες και τα μεταφορικα στην χωρα μας ειναι δωρεαν,Αν δεν εχεις λογαριασμο στο PayPal θα πρεπει ειτε να ανοιξεις εναν (γινεται αρκετα ευκολα και ειναι δωρεαν και ασφαλως) ειτε να χρησιμοποιησεις καποιον λογαριασμο φιλου σου.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)