Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον εχεις περασει νεα εκδοση clockwork. συνδεσου με wifi τρεξε το rom manager και πατα το all clockwork recoveries και διαλεξε 3.0.1.4 . σιγουρα εβαλες την 3207 κ εχεις gen1

Sent from my ZTE-BLADE

Οντος αυτη ειχα περαση :O το εκανα και με το που πατησα να κανει reboot σε recovery εκλεισε και τωρα εμεινε κολημενο στο ρομποτακη :worry:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπηρεσίες καταλόγου myphone Forum:

η απάντησή σας βρίσκεται στο "Βήμα 1" στη σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444

:)

αντε να ετοιμαζουμε την Ice Cream για το κινητάκι... :) εγινα fan boy τώρα στα... γεράματα... :p κι ολο ψαχνομαι

αααα ωραι ευχαριστω πολυ εβαλα την 2.2 απο την wind με 512mb ram !!!!

Οντος αυτη ειχα περαση :O το εκανα και με το που πατησα να κανει reboot σε recovery εκλεισε και τωρα εμεινε κολημενο στο ρομποτακη :worry:

ΟΚ! ΟΚ! :D ενταξη με το clock.......ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ......αν ξανα κανω την διαδικασια τωρα απο την αρχη λογικα θα ειναι οκ?

και πως κανουμε downgrade?

edit:

ωχ sorry δεν διαβασα καλα πιο πανω οκ το εκανα;)

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

εχω 2,2 της wind και 512 ολα καλα ,αλλα σε μερικες εφαρμογες οπως το radar detector στο μαρκετ του κινιτου δεν το εμφανιζει καθολου ,στο pc το εμφανιζει αλλα δεν εχει επιλεγμενη την συσκευη μου και δεν εχω τροπο να το στειλω ,σε αλλες εφαρμογες την ιδια ωρα μπορω και τις κατεβαζω

κανονικα ευχαριστω

Το πρόβλημα με το market είναι κοινό για όλους?

Διάβασα ότι αν freezaro μέσβ TB τις αναβαθμίσεις του market θα είναι ΟΚ ... τί κάνει όμως κάποιος που δεν έχει την Donate έκδοση και έχει την απλά που δεν υποστηρίζει το freeze?

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Τις paid εφαρμογες σε rls5 δεν μου τις βγαζεις...Δεν ειμαι ο μονος ετσι;

Και κατι αλλο επειδη το κινητο μας δεν εχει ledακι για ειδοποιηση κλησεων sms κλπ μπορω να κανω κατι να αναβοσβηνει το back button;Tο noled notification δεν μαρεσει σαν προγραμμα...

Edit:Και οι paid εμφανιζονται πλεον και βρηκα λυση με το light flow LED!

Edited by marnick

Σε εμένα ακόμα δεν εμφανίζοται τα Paid Apps, γιατί?:wacko:

Τις paid εφαρμογες σε rls5 δεν μου τις βγαζεις...Δεν ειμαι ο μονος ετσι;

Και κατι αλλο επειδη το κινητο μας δεν εχει ledακι για ειδοποιηση κλησεων sms κλπ μπορω να κανω κατι να αναβοσβηνει το back button;Tο noled notification δεν μαρεσει σαν προγραμμα...

Edit:Και οι paid εμφανιζονται πλεον και βρηκα λυση με το light flow LED!

και πως τα εκανες αυτα?

Xiaomi 12 Pro

Πρέπει να κάνετε εκκαθάριση δεδομένων του market από την διαχείριση εφαρμογων για να σας εμφανίσει τις paid εφαρμογές.

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Απλά σας ενημερώνω ότι στο zteblade.info ανανεώθηκαν οι οδηγοί και προστέθηκε το ξεκλείδωμα μνήμης για gen2 κινητά, όπως επίσης η διαδικασία repartition, εγκατάστασης custom rom, και της stock rom της WIND για όσους έχουν εγκατεστημένο το clockwork

Κυριοι χρειαζομαι την αμεση βοηθεια σας. Σημερα το πρωι με το που ανοιξα το κινητο ειδα με εκπληξη στις εφαρμογες το superuser που ειχα απεγκαταστησει οταν εκανα unroot. Μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι εχει υπαρχει λιγος διαθεσημος αποθηκευτικος χωρος κλπ. Προσπαθησει απο την διαχειρηση εφαρμογων να το διαγραψω αλλα δεν μου εμφανιζει τετοια επιλογη. Φυσικα το τηλεφωνο μια κλεινει μια ανοιγει και τρωει διαφορα κολληματα. Αφου απελπιστηκα ειπα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα και αυτο τζιφος κολλαει στο πρασινο ρομποτακι. Τι μπορω να κανω γιατι σημερα σκεφτομουνα να το πουλησω.

Καλησπερα σε ολους .......εχω ενα προβλημα(ολο προβληματα ειμαι :lol::p ) εκανα την διαδικασια που περιγραφη ο φιλος lousou76 εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3619375&highlight=link2sd#post3619375 μετα απο ολα αυτα και ενω ανοιγω το Link2SD μου βγαζει τα μηνυματα που φαινοντα στης εικονες που ανεβασα κανω επιλογη το ext 3 και μετα μου βγαζει το μηνημα που φαινεται στην εικονα....κανω restart το κινητο και μετα οταν ανοιγω το Link2SD παλι τα ιδια :mad: .....τι μπορει να συμβαινει? αν κανω την διαδικασια απο την αρχη,το partision(ext 3 512mb) θα σβηστει και θα μπορεσω να κανω αλλο partision απο την αρχη,η θα μεινει να κραταει χωρο και το καινουριο που θα κανω,θα ειναι ακομη ενα partision?......δεν ξερω ισως αυτα που λεω να ειναι καπως ασχετα μιας και σε καμια περιπτωση δεν εχω γινει ''ειδικος'' αλλα δεν ξερω πως αλλιος να τα γραψω για να γινουν κατανοητα και να μπορεσει καποιος να με βοηθησει :worry: .......αν μπορει καποιος λοιπον να ριξει λιγο φως στο δικο μου τουνελ :wacko::lol: .......Ευχαριστω! οποιον ασχοληθει για να μου δωσει μια απαντηση..... Edited by ANONNAME

Καλησπερα σε ολους .......εχω ενα προβλημα(ολο προβληματα ειμαι :lol::p ) εκανα την διαδικασια που περιγραφη ο φιλος lousou76 εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3619375&highlight=link2sd#post3619375 μετα απο ολα αυτα και ενω ανοιγω το Link2SD μου βγαζει τα μηνυματα που φαινοντα στης εικονες που ανεβασα κανω επιλογη το ext 3 και μετα μου βγαζει το μηνημα που φαινεται στην εικονα....κανω restart το κινητο και μετα οταν ανοιγω το Link2SD παλι τα ιδια :mad: .....τι μπορει να συμβαινει? αν κανω την διαδικασια απο την αρχη,το partision(ext 3 512mb) θα σβηστει και θα μπορεσω να κανω αλλο partision απο την αρχη,η θα μεινει να κραταει χωρο και το καινουριο που θα κανω,θα ειναι ακομη ενα partision?......δεν ξερω ισως αυτα που λεω να ειναι καπως ασχετα μιας και σε καμια περιπτωση δεν εχω γινει ''ειδικος'' αλλα δεν ξερω πως αλλιος να τα γραψω για να γινουν κατανοητα και να μπορεσει καποιος να με βοηθησει :worry: .......αν μπορει καποιος λοιπον να ριξει λιγο φως στο δικο μου τουνελ :wacko::lol: .......Ευχαριστω! οποιον ασχοληθει για να μου δωσει μια απαντηση.....

Φίλε με πιό πρόγραμμα έκανες partition την SD σου? Σου προτείνω να το κάνεις μέσα από το ROM Manager που θα σου φτιάξει σίγουρα ένα ext3 partition. Μετά το reboot τρέξε το link2sd και διάλεξε ext3 partition. Θα πρέπει να σου γράψει ότι έφτιαξε startup script.

Έπειτα άνοιξε το MyRootExplorer, πήγαινε και κάνε copy paste το userinit.sh που έχω στο Link μέσα στο /system/bin αφού πρώτα πατήσεις mount R/W από πάνω. Για να βεβαιωθείς ότι το πήρε σβήσε πρώτα το υπάρχον /system/bin/userinit.sh και μετά κάνε copy paste αυτό που έχεις στην sd σου και το κατέβασες paste. Επί τόπου διάλεξε από τον My root Explorer τo userinit.sh και πάτα execute. Έλεγχε πηγαίνοντας στο /data/sdext2 φάκελο αν βλέπεις ένα φάκελο lost+found. Αν τώρα τρέξεις το link2sd δεν πρέπει να παραπονεθεί.

Επίσης σε ρωτάω αν απενεργοποίηησες όπως έχω στις οδηγίες το a2sd.

Να ενημερώσω ότι επικαιροποίηησα το πρώτο πόστ στον οδηγό εδώ για όσους θέλουν να κάνουν repartitioning και σε GEN2 κινητά μειώνοντας το /cache κλπ.

[quote=lousou76;3633305.

Επίσης σε ρωτάω αν απενεργοποίηησες όπως έχω στις οδηγίες το a2sd.

Να ενημερώσω ότι επικαιροποίηησα το πρώτο πόστ στον οδηγό εδώ για όσους θέλουν να κάνουν repartitioning και σε GEN2 κινητά μειώνοντας το /cache κλπ.

Τα εκανα ολα εκτος απο αυτο......για να μην σε κουραζω.....και κουραζω και τους υπολοιπους....να δοκιμασο να τα ξανακανω απο την αρχη?......με τον ιδιο τροπο γινεται,η χρειαζεται να κανω κατι αλλο σε περιπτωση που εχει γινει ιδη ενα ext3 partision

δεν κανω κατι σωστα?

Τα εκανα ολα εκτος απο αυτο......για να μην σε κουραζω.....και κουραζω και τους υπολοιπους....να δοκιμασο να τα ξανακανω απο την αρχη?......με τον ιδιο τροπο γινεται,η χρειαζεται να κανω κατι αλλο σε περιπτωση που εχει γινει ιδη ενα ext3 partision

δεν κανω κατι σωστα?

Το GEN2 δεν έχει σχέση με τον οδηγό για το link2sd. Ξανακάντα απ την αρχή νομίζω το πιο σημαντικό είναι το partitioning της SD.

Θα σβηστεί το ext3 και θα φτιαχτεί άλλο αυτόματα οπότε μη σ ανησυχεί. Μην το κάνεις GEN2 αν δε θέλεις δεν έχει σχέση με όλα αυτά.

εχει καταφερει κανενας να εγκαταστησει και να δουλεψει στην 2.2 το htc ime?δεν μπορω να το κανω να δουλεψει.εχω κατεβασει την 2.7 εκδοση

σήμερα έβαλα την cm nightly 70 (version 2.3.4) και πετάει το κινητό και επιτέλους έχουμε paid apps στην Ελλάδα.Τέρμα το market enabler

εχει καταφερει κανενας να εγκαταστησει και να δουλεψει στην 2.2 το htc ime?δεν μπορω να το κανω να δουλεψει.εχω κατεβασει την 2.7 εκδοση

ενταξει λυθηκε το προβλημα.βρηκα μια εκδοση που δουλευει με το blade

Βρε παιδιά από χθες παρατηρώ οτι το σήμα του κινητού μου, δεν ξεπερνάει τις 2 γραμμές, ενώ τόσο καιρό δεν έπεφτε σχεδόν πότε κάτω από 5. Φοράω ss rls5 και το εχω κάνει gen2 το κινητό.

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Απλά θα ήθελα να πώ σε όσους έκαναν repartitioning το blade τους και ενδεχομένως μείωσαν το /cache κάτω από 20ΜΒ ότι στην SWE RLS5 αρχείο /system/bin/userinit.sh υπάρχουν μερικές γραμμές που όταν βρούν το /cache μικρότερο από 20MB τότε το φτιάχνουν στη μνήμη.

Επειδή πολλοί δεν το θέλουν αυτό η λύση είναι να σβήσετε αυτές τις γραμμές ή να τις κάνετε comment out (βάζοντας μια # μπροστά).

# Relocate cache to tmpfs if smaller than 20000kb
# CACHESIZE=$(df -k /cache | tail -n1 | tr -s ' ' | cut -d ' ' -f2)
#if [ $CACHESIZE -lt 20000 ]
#then
#umount /cache
#mount -t tmpfs -o size=42M,nr_inodes=42k,mode=0770 tmpfs /cache
#chown system.cache /cache
#fi

Δίνω συννημένο το δικό μου που έχει commented out τις παραπάνω και επιπλέον την μικρή προσθήκη για υποστήριξη Link2sd.

Copy Paste στο /system/bin/ με το Root Explorer.

(Για οδηγίες link2sd στην SWE RLS5 δείτε εδώ

Edited by lousou76

Το GEN2 δεν έχει σχέση με τον οδηγό για το link2sd. Ξανακάντα απ την αρχή νομίζω το πιο σημαντικό είναι το partitioning της SD.

Θα σβηστεί το ext3 και θα φτιαχτεί άλλο αυτόματα οπότε μη σ ανησυχεί. Μην το κάνεις GEN2 αν δε θέλεις δεν έχει σχέση με όλα αυτά.

:worry: Εκανα με το rom manager partision εγινε η διαδικασια και τωρα το κινητο κολησε με αναμενο το ρομποτακι :( ......τι γινεται τωρα?:worry:

:worry: Εκανα με το rom manager partision εγινε η διαδικασια και τωρα το κινητο κολησε με αναμενο το ρομποτακι :( ......τι γινεται τωρα?:worry:

Κατσε ρε παλουκάρ μήπως πάλι έκανες update το ROM Manager και το clockworkmod?

Μπαίνεις στο clockwork με πατημένο το - ?

Άμα δε μπαίνεις πείραξες το clockworkmod. Άμα μπαίνεις κάτι παίχτηκε με την sd.

Βγάλτην, ξεκίνα το κινητό μόνο του και βάλτηνα με αναμμένο κινητό για να την ξαναφορμάρεις.

Κατσε ρε παλουκάρ μήπως πάλι έκανες update το ROM Manager και το clockworkmod?

Μπαίνεις στο clockwork με πατημένο το - ?

Άμα δε μπαίνεις πείραξες το clockworkmod. Άμα μπαίνεις κάτι παίχτηκε με την sd.

Βγάλτην, ξεκίνα το κινητό μόνο του και βάλτηνα με αναμμένο κινητό για να την ξαναφορμάρεις.

Το clockwork υπαρχη εβγαλα την sd αλλα ουτε ετσι ξεκιναει το κινητο :worry: update το ROM Manager και το clockworkmod δεν τα εκανα(μια φορα την παταμε ;) ) πατησα για να κανει partision μονο.

την sd τωρα που την εβαλα σε card reader ειναι αδεια....

.....θα κανω restore απο ενα back up που ειχα και τι να γινει ολα οκ!....τγιατι ομως να γινει αυτο δεν μπορω να καταλαβω:worry:

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)