Kriss Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 περασα custom rom επιτελους. μπορει καποιος να μου πει ενα πληκτρολογιο που να περιεχει κ ελληνικα? ειχα το touchpal που με βολευε πολυ αλλα δεν μοπρω να το ξαναβρω Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 περασα custom rom επιτελους. μπορει καποιος να μου πει ενα πληκτρολογιο που να περιεχει κ ελληνικα? ειχα το touchpal που με βολευε πολυ αλλα δεν μοπρω να το ξαναβρω smart keyboard pro κορυφαιο Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 μια ερωτηση...καθε φορα που θα βαζω και αλλη ρομ ....π.χ. την 54 η την 55 η ουτο καθεξης πρεπει να βαζω και το converter για gen 1 σε gen 2??γιατι εβαλα την 42 με το converter ολα οκ.....και μετα που εβαλα την 54 χωρις converter μου εμενε τι κινητο στο ανθρωπακι και αναβοσβηνε και δεν εκανε τιποτα,,, Ναι, επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία. Ενημερωτικά βγήκε η 2η stable version CM7 για το blade. Δεν αναφέρει πουθενά αν είναι μόνο για gen2. Αν κάποιος με gen1 θέλει να τη δοκιμάσει χωρίς τον converter, ας ενημερώσει αν του δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Βιάστηκες!! http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/ και τωρα τι μπορω να κανω δεν θα μπορεσω να περναω custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Ναι, επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία. Ενημερωτικά βγήκε η 2η stable version CM7 για το blade. Δεν αναφέρει πουθενά αν είναι μόνο για gen2. Αν κάποιος με gen1 θέλει να τη δοκιμάσει χωρίς τον converter, ας ενημερώσει αν του δούλεψε. Περίμενα τόσο καιρό να βγει κόλπο ώστε να περάσω CM7 Nightly χωρίς να χρειαστεί να κάνω gen2 το κινητό, και μόλις το έστρωσα βγήκε Stable! Μια ζωή γκαντέμης..... :p Μιας που ξαναμπήκα στο τρυπάκι, θα πάρω ένα nandroid backup την nightly και θα δοκιμάσω αν παίζει η Stable σε gen1, και θα ενημερώσω! :cool: -----edit---- Η nightly 54 που φοράω τώρα πάντως είναι πολύ γρήγορη και έχει και ένα σκασμό ρυθμίσεις και tweaks στο cyanogenmod settings! :cool: Η μπαταρία πέφτει λίγο γρήγορα σε σχέση με την SS Rls4b, αλλά μπορεί να θέλει κάνα wipe battery stats επειδή εχω καιρό να κάνω. Edited April 25, 2011 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 την δοκιμασα με converter και παιζει..η καινουργια stable....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Πρέπει να ξαναγυρίσω σε stock partition την εσωτερικη μνημη για να περασω την nightly 55 , γιατι τωρα το εχω στα 128 mb; Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 H συγκεκριμένη stable http://forum.cyanogenmod.com/topic/20137-cyanogenmod-7-for-the-zte-blade-v702-25-april-2011/ τελικά θέλει convert για να παίξει σε gen1 συσκευή; Επίσης το clockworkmod που έχω είναι έκδοση 2.5.0.9, να του κάνω update στην πιο πρόσφατη 3.0.2.4; Έχω χάσει τη μπάλα τελευταία :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Ερώτηση, έχει και κανείς άλλος πρόβλημα με το διακόπτη άνοιξε/κλείσε ??? Να το συνδιάσω με το ότι δεν "άκουγε" ο διακόπτης α' την στιγμή που του πέρασα την RLS5 ? ? Κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 εμενα ο διακοπτης δουλευει κανονικα με ολες τις ρομ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 βγήκε κιόλας η nightly 55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) εμενα ο διακοπτης δουλευει κανονικα με ολες τις ρομ..... Τώρα έφτασε σε φάση να μην ανοίγει καθόλου η συσκευή.... όταν το βάζω στην φόρτιση αποκρίνεται το κόκκινο βελάκι αλλά μέχρι εκεί, απόκριση καμία απ' το On/Off ...ήρθε η ώρα της εγγύησης? αλλά ποιά εγγύηση απ' την ώρα που δεν ανοίγει καν να του βάλω την custom για τα μάτια του κόσμου...:X:X Κάθε βοήθεια δεκτή... Edited April 25, 2011 by qwerty_zkz Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 johnko1 εχεις π,μ.. δεν χρειαζεται σε καθε εναν που στελενεις pm φιλε μου να το γραφεις! ματια εχουν ολοι,μολις τους το στειλεις τους ειδοποιει και με μειλ αλλα και μεσα εδς το site κατευθειαν οτι εχουν pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 δεν υπαρχει καποιος που να εχει κανει μετατροπη το κινητο του απο gen1 Σε gen2 στα windows να μου πει αν μπορει να περναι τισ custom rom cyanogenmod 7.0 nigthly 41 και πανω? και αν γνωριζει καποιος αν το ρομ manager θα υποστιριζει τις gen2 zte blade συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 εγω τις περασα ολες απο τα windows.....για την αλλη ερωτηση δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 εγω τις περασα ολες απο τα windows.....για την αλλη ερωτηση δεν ξερω..τις περασες και μπορεις να κανεις instal τις cm7 nigthly roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ναι κανονικα παντα με converter ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 τις περασες και μπορεις να κανεις instal τις cm7 nigthly roms? olympiakos οχι εσυ δεν τις περασες απο τα windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ολες απο windows τις περασα και τωρα θα βαλω την 55. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ολες απο windows τις περασα και τωρα θα βαλω την 55. δεν εννοω τις custom roms αλλα την μετατροπη του κινητου απο gen1 σε gen2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 και την μετατροπη μεσω windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 και την μετατροπη μεσω windows ετσι ακριβως αν υπαρχει τροπος να επιστρεψω σε gen 1 ας μου το πει καποιος γιατι την εχω βαψει ασχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Παιδια για gen2 χρησιμοποιήστε το TPT του wbaw.Εγω το εχω βάλει και δουλεύουν ολα μια χαρα. Μόλις σήμερα περασα και 7.0.2 stable. Επισης ο rommanager υποστηριζει gen2 κανονικα (τουλαχιστον το δικο μου με την αλλαγη με ΤΡΤ). http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337798/gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ Edited April 25, 2011 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το ραδιόφωνο της CM7? Είμαι κολλημένος στην SS5 και δεν αλλάζω μέχρι να το φτιάξουν. Έτσι μου έρχεται να πάω να πάρω hands free με radio να τελειώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Παιδια για gen2 χρησιμοποιήστε το TPT του wbaw.Εγω το εχω βάλει και δουλεύουν ολα μια χαρα. Μόλις σήμερα περασα και 7.0.2 stable. Επισης ο rommanager υποστηριζει gen2 κανονικα (τουλαχιστον το δικο μου με την αλλαγη με ΤΡΤ). http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337798/gen1-to-gen2-tpt-upgrade/ Τι λέει η 7.2 ? Ποιον dialer έχει; Αυτόν που αν πατάς τα πρώτα ψηφία ενός τηλεφωνικού αριθμού ΔΕΝ σου εμφανίζει τις αντίστοιχες επαφές ο αριθμός των οποίων αρχίζουν από τα ψηφία που πάτησες; Ραδιόφωνο; Κάτι άξιο αναφοράς σχετικά με το build αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts