jmallen3 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Reboot in Recovery mode μέσα από ROM Manager, Κάνε wipe Cache, Wipe Data/Factory Defaults, μετά πήγαινε Mounts->Format System κ έπειτα install zip from sd κ πέρνα πρώτα το rls5 της ROM και μετά το ahb_overcclocking patch που έχει στα εξτρά. reboot και όλα θα δουλέψουν ρολόι! ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις!:Dεφτιαξε τωρα και κατα εναν περιεργο ρολο εχει κρατησει στη μνημη τις ρυθμισεις απο δικτυα που ειχα μπει πριν περασω την προηγουμενη ρομ:O αλλα μερικες εφαρμογες που ανοιγουν κανονικα απο μονες τους οταν ανοιγω το τηλ (οπως το button savior) δεν ξεκιναει μονο του οπως πριν.τι πρεπει να κανω για να ξεκιναει? Πως απενεργοποιω μια επιλογη απο αυτες που εχει στον συγχρονισμο?? ξερει κανεις? Edited April 22, 2011 by jmallen3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 ναι η με αυτο http://www.intowindows.com/partition-wizard-home-best-free-partition-manager-for-windows-7/ η με αυτο http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/ μεσα απο win, (δεν πειραζονται τα δεδομενα τις καρτας) θα μπορουσες να μου πεις πως γινετε,γιατι δε καταλαβαινω τπτ? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Παιδιά από χτες είμαι και εγώ κάτοχος της περιβόητης "λεπίδας". :D Ωστόσο έχω μερικές ερωτήσεις: 1: Πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό (Nokia 3120 classic) στο blade? Τις έχω κάνει backup στο pc με το ovi suite, αλλά δεν έχω κάποιο cd για το zte με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα. 2: Είναι ασφαλές το ξεκλείδωμα της ραμ στα 512, ή έχουν αναφερθεί περιστατικά που κάτι δεν πήγε καλά; EDIT: μόλις διάβασα ότι υπάρχει διαφορετικός τρόπος ξεκλειδώματος ανάλογα με το αν πρόκειται για παλιά ή καινούρια παρτίδα. Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποια κατηγορία είμαι; 3: Με την αναβάθμιση σε froyo τι παίζει τελικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Edited April 22, 2011 by panos_25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παιδιά από χτες είμαι και εγώ κάτοχος της περιβόητης "λεπίδας". :D Ωστόσο έχω μερικές ερωτήσεις: 1: Πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό (Nokia 3120 classic) στο blade? Τις έχω κάνει backup στο pc με το ovi suite, αλλά δεν έχω κάποιο cd για το zte με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα. 2: Είναι ασφαλές το ξεκλείδωμα της ραμ στα 512, ή έχουν αναφερθεί περιστατικά που κάτι δεν πήγε καλά; 3: Με την αναβάθμιση σε froyo τι παίζει τελικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 1.ενας γρηγορος τροπος ειναι και το blue tooth.εγω ετσι το εκανα :D 2.δεν ειχες κανεις καποιο σοβαρο προβλημα αφου ξεκλιδωσε τη μνημη,αλλα χανεις την εγγυηση.ask my pigfish ειναι η εφορμογη που θα σου πει τι gen eisai 3.το κινητο πεταει αλλα παλι χανεις την εγγυηση Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) 1.ενας γρηγορος τροπος ειναι και το blue tooth.εγω ετσι το εκανα :D 2.δεν ειχες κανεις καποιο σοβαρο προβλημα αφου ξεκλιδωσε τη μνημη,αλλα χανεις την εγγυηση 3.το κινητο πεταει αλλα παλι χανεις την εγγυηση Συγνώμη, δικό μου λάθος. Εννοούσα την επίσημη αναβάθμιση. Μόλις διάβασα ότι υπάρχει διαφορετικός τρόπος ξεκλειδώματος της ραμ ανάλογα με το αν πρόκειται για παλιά ή καινούρια παρτίδα. Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποια κατηγορία είμαι; Επίσης, με το bluetooth δε γίνεται, το δοκίμασα ήδη, γιατί μόλις επιλέξω όλες τις επαφές πατώντας "επιλογή όλων", δε βγάζει επιλογή "αποστόλη". Να τις κάνω 1-1 δύσκολο, είναι πολλές. Edited April 22, 2011 by panos_25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παιδιά από χτες είμαι και εγώ κάτοχος της περιβόητης "λεπίδας". :D Ωστόσο έχω μερικές ερωτήσεις: 1: Πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό (Nokia 3120 classic) στο blade? Τις έχω κάνει backup στο pc με το ovi suite, αλλά δεν έχω κάποιο cd για το zte με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα. 2: Είναι ασφαλές το ξεκλείδωμα της ραμ στα 512, ή έχουν αναφερθεί περιστατικά που κάτι δεν πήγε καλά; EDIT: μόλις διάβασα ότι υπάρχει διαφορετικός τρόπος ξεκλειδώματος ανάλογα με το αν πρόκειται για παλιά ή καινούρια παρτίδα. Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποια κατηγορία είμαι; 3: Με την αναβάθμιση σε froyo τι παίζει τελικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 1.Λογικά έχεις gmail account.Από το επαφές στο gmail /περισσότερες ενέργειες κάνεις import τις επαφές σου(Επιλέξτε ένα αρχείο CSV ή vCard για μεταφόρτωση-αν το αρχείο που έχεις τις επαφές δεν είναι αυτής της μορφής λογικά θα βρεις converter να το κάνει-δεν έχω χρόνο τώρα να ψάξω ,δυστυχως). Κάνε sync στο τηλ με το gmail account και θα περαστούν οι επαφές.Άλλος εύκολος τρόπος είναι να περάσεις το αρχείο που έκανεσ μετατροπή σε vCard στην sd και από τις επαφές πατάς menu και επιλέγεις εισαγωγή/εξαγωγή. 2.Πρέπει να πέσει απίστευτη γκαντεμιά να πάει κάτι στραβα.Μέχρι τώρα δεν είδα κάτι που να μην διορθώθηκε. Κάντο πάντως ,αν και ρισκάρεις την εγγύηση ,αξίζει. Για gen1 ή gen2 κάνε ότι λέει ο Chryssostomos(κάποιος πόσταρε για νέο blade με 2.2 μαμίσια αλλά δεν είναι σίγουρο). Mπορεί να έχεις 1η ή 2η παρτίδα που ε'ιναι άλλο πράγμα από gen1 k gen2. Αν έχεις gen1 τότε βγάλε βάλε μπαταρία. Και μετά άνοιξε το τηλέφωνο κρατώντας πατημένο παράλληλα το κουμπί “volume up” . Η συσκευή δεν θα μπουτάρει κανονικά αλλά θα παραμείνει στην οθόνη με το πράσινο ανθρωπάκι του android. Αν παραμείνει έχεις 1η γενιά , αν όχι 2η. Αν έχεις gen2(επαναλαμβάνω ,όχι 2η παρτίδα αλλά gen2 μέσω του pigfish) ξαναρώτα γιατι θέλει άλλο clockwork αν θυμάμαι καλά. 3. Λογικά θα έρθει σύντομα. Αν θες περιμένεις , αν θες πας σε custom με ρίσκο την εγγύηση αλλα πλεον υπάρχεουν σταθερές custom. Eσύ αποφασίζεις. Πριν κάνεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να αφήσεις να περάσουν οι 14 μέρες DOA μπας και κάτσει καμιά στραβή. Πάλι δικιά σου απόφαση. Καλή Ανάσταση φιλε! Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. στη φώτο κάμερα μου εμφανίζει γραμμές (σαν τρίλιζα), πως μπορώ να το διωρθώσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) παιδιά θέλω βοήθεια επειγόντως έβαλα ss rls5 και όταν πάω να τρέξω titanium backup για να πάρω τα αρχεία μου πετάει fc.Τι έγινε ? έκανα ξανά install kai wipe αλλά τίποτα edit : θα δοκιμάσω να βάλω nightly 42 απο cm7 Edited April 23, 2011 by johnko1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 παιδια καλησπερα...εχω βαλει την 2,3 στo zte αλλα κατεβαζω εφαρμογες απο το adroid applications ενω μου λεει οτο εχουν εγκατασταθει δεν τις βρισκω πουθενα....ξερετε καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 οταν μπαινω στο μαρκετ και παταω να δω τησ νεεσ εφαρμογεσ η παιχνιδια κλεινει το μαρκετ...μου βγαζει ενα μηνυμα οτι αντιμετοπισε προβλημε και κλεινει...το εχει κ αλλοσ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 οι εφαρμογες που μεταφερω στην καρτα μνημης για να μην πιανουν χωρο στη μνημη του κινητου σε ποιο φακελο ειναι στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 παιδιά θέλω βοήθεια επειγόντως έβαλα ss rls5 και όταν πάω να τρέξω titanium backup για να πάρω τα αρχεία μου πετάει fc.Τι έγινε ? έκανα ξανά install kai wipe αλλά τίποτα edit : θα δοκιμάσω να βάλω nightly 42 απο cm7 Με RLS5 και εγώ και τo TB τρέχει και κάνει τα πάντα κανονικά.... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 οι εφαρμογες που μεταφερω στην καρτα μνημης για να μην πιανουν χωρο στη μνημη του κινητου σε ποιο φακελο ειναι στην καρτα μνημης? android_secure Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 android_secure thanks! θελω να εγκαταστησω το igo,αλλα ποια απο τις 3 αναλυσεις αυτες πρεπει να βαλω στο blade: 800x480 480x320 320x240 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 thanks! θελω να εγκαταστησω το igo,αλλα ποια απο τις 3 αναλυσεις αυτες πρεπει να βαλω στο blade: 800x480 480x320 320x240 ??? 800x480 εχει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Ρε παιδια για να μπει και TPT mode το κινητο δεν παταμε vol.up+menu+power on; Δεν μπορω με τιποτα να το βαλω σε TPT.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Απο προχθες που εχω βαλει την CM7 οταν φορτιζω το τηλεφωνο μολις φτασει στο 100% το τηλεφωνο κολλαει και μολις το ξεσυνδεσω κανει επανεκιννηση. Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα; Στα της ROM τωρα σε σχεση με την RLS5 εχω περισσοτερο χωρο στην εσωτερικη μνημη με τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και στην rls5 , τρωει ομως περισσοτερη RAM ,και καποια κολληματα ωρες ωρες στο μενου. Sent from my Blade using Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 χθες πηρε ενας φιλος μου το blade απο wind και ειναι με εκδοση 2.2. Οποτε μαλλον συντομα θα βγει η επισημη 2.2 και για μας τους κατοχους των παλαιοτερων blade. Επισης τσεκαρα τη μνημη του και ειναι μονο 256 οποτε δεν ξεκλειδωσαν επισημα τη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μολις πήρα κι εγω το blade από wind και καθότι είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ από android μαλλον θα χρειαστω την βοήθειά σας Η εκδοση λογισμικου μου γραφει ότι είναι 2.1-update1 Υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση την οποία μπορώ να βρώ και να την βάλω εύκολα? :) Μην μου πειτε σας παρακαλώ ψάξε στο thread γιατι μια ματιά που έριξα χάθηκα και μου φαινονται οι ορολογίες κινέζικες σαν το κινητό:lol: Ευχαριστώ πολύ όποιον εχει την καλοσύνη να ασχοληθεί με τον άσχετο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. στη φώτο κάμερα μου εμφανίζει γραμμές (σαν τρίλιζα), πως μπορώ να το διωρθώσω??? Ναι μου λεχει συμβεί και εμένα, απλά έκανα wipe cache και factory defaults και ξαναφλασάρισα τη ROM και διορθώθηκε. Επίσης το ίδιο είδα και σε κάποια HD video με hardware acceleration enabled. Πάλι με flash ξανά δε το κανε. Πάντως σίγουρα έχει να κάνει με το hardware UI. Να ρωτησω υπάρχει τρόπος να μένει το wifi ανοιχτό όταν είναι η συσκευή standby? Είχα παρατηρήσει ότι το msn κρατούσε τη συσκευή Online και δεν έκλεινε αλλά το fb δε το κάνει. Αν κλειδώσει η οθόνη μετά από λίγο βγαίνει offline. Ξανασυνδέεται βεβαια όταν ξεκλειδωθεί αλλά δε μένει online κλειδωμένο. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μολις πήρα κι εγω το blade από wind και καθότι είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ από android μαλλον θα χρειαστω την βοήθειά σας Η εκδοση λογισμικου μου γραφει ότι είναι 2.1-update1 Υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση την οποία μπορώ να βρώ και να την βάλω εύκολα? :) Μην μου πειτε σας παρακαλώ ψάξε στο thread γιατι μια ματιά που έριξα χάθηκα και μου φαινονται οι ορολογίες κινέζικες σαν το κινητό:lol: Ευχαριστώ πολύ όποιον εχει την καλοσύνη να ασχοληθεί με τον άσχετο :cry: Επισημη αναβαθμιση δεν υπαρχει. Υπαρχουν μονο custom αναβαθμισεις οποτε αν θελεις να βαλεις μια απο αυτες ξεκινα το διαβασμα για το πως θα το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μολις πήρα κι εγω το blade από wind και καθότι είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ από android μαλλον θα χρειαστω την βοήθειά σας Η εκδοση λογισμικου μου γραφει ότι είναι 2.1-update1 Υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση την οποία μπορώ να βρώ και να την βάλω εύκολα? :) Μην μου πειτε σας παρακαλώ ψάξε στο thread γιατι μια ματιά που έριξα χάθηκα και μου φαινονται οι ορολογίες κινέζικες σαν το κινητό:lol: Ευχαριστώ πολύ όποιον εχει την καλοσύνη να ασχοληθεί με τον άσχετο :cry: χωρις διαβασμα δεν κανεις τιποτα, για σιγουρα Swedish Spring Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Απο προχθες που εχω βαλει την CM7 οταν φορτιζω το τηλεφωνο μολις φτασει στο 100% το τηλεφωνο κολλαει και μολις το ξεσυνδεσω κανει επανεκιννηση. Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα; Στα της ROM τωρα σε σχεση με την RLS5 εχω περισσοτερο χωρο στην εσωτερικη μνημη με τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και στην rls5 , τρωει ομως περισσοτερη RAM ,και καποια κολληματα ωρες ωρες στο μενου. Sent from my Blade using Tapatalk Είναι γνωστό bug αυτό που δεν έχει λυθεί ακόμα. Πάντως, τελικά δεν είναι τόσο ενοχλητικό γιατί μου έχει συμβεί μόνο 2 φορές στις 10 περίπου φορτίσεις. Κάποιοι λένε ότι δεν το παθαίνει αν έχεις βάλει ξυπνητήρι, ενώ η σίγουρη λύση για προσωρινό fix είναι να ρυθμίσεις την οθόνη να μην σβήνει στο φόρτισμα. Για τα κολλήματα αν έχεις τον default launcher aka ADW άλλαξε τον είτε αγοράζοντας τον ADW EX είτε με το LauncherPro. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Μετά από μια καλή τούμπα το κινητό δεν κουμπώνει πλέων στην κάτω δεξιά γωνια του. Το έχει λύσει κανεις αυτό το πρόβλημα? Φταίει το καπάκι ή το πλαισιο του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snaker Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπέρα,χθές πήρα και εγώ με την σειρά μου το zte απο την wind.Διάβασα τον οδηγό για τα νέα κινητά zte και όντως έχω g2.(χρησιμοποίησα το pigfish καθώς επίσης μου ήρθε και με android 2.2).Θέλω να ξεκλειδώσω τα 512 mb μνήμη και διάβασα διεξωδικά τον καινούργιο οδηγό.Το πρόβλημά μου είναι το εξής: To κινητό δεν μπαίνει σε root για κανένα λόγο! Δοκίμασα τα εξής: UniversalAndroot,z4root,superoneclick. Με κανένα πρόγραμμα δεν μπορώ να μπώ σε root. Όταν τρέχω το UniversalAndroot μου λέει οτι είμαι ήδη root και όταν το τρέχω βγάζει failed, το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να κάνω unroot,πάλι βγάζει failed. Το superoneclick μένει στο waiting for device και ας είμαι σε usb debugging mode ενώ με το z4root εγγαθηστά κάνει επανεκίνηση το κινητό αλλά όχι root και πάλι. Ώς συνέπεια ο recovery manager κρασάρει επειδή δεν είμαι root. Έχει κανείς ρε παιδιά καμία ιδέα.Έχω παραδώσει τα όπλα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts