Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου!

έχει αγοράσει κάποιος από ebay silicon case για να προτείνει κάποια συγκεκριμένη θήκη?

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω την JJ9 τωρα στο κινητο και επειδη εχει ενα bug (οταν βαζω το handsfree δεν ακουγεται ηχος κλησης απο το ηχειο-μονο απο τα ακουστικα) θελω να την αλλαξω...Εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερη να βαλω...??

Θελω να ειναι σταθερη, να δουλευουν ολα κανονικα και να μην ειναι ενεργοβορα....δεν με νοιαζει να ειναι φαντασμαγορικη και ομορφη και τετοια..

Αν το πρόβλημα σου είναι μόνο αυτό το bug πέρνα αυτό με Clockworkmod και θα διορθωθεί.

Χωρις Clockworkmod δε γινεται..??

γιατι δεν ξερω τι ειναι και πως το χρησιμοποιουν...υπαρχει βεβαια στην sd ενας φακελος CWM απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη αλλα σαν app δεν το βλεπω πουθενα...

Χωρις Clockworkmod δε γινεται..??

γιατι δεν ξερω τι ειναι και πως το χρησιμοποιουν...υπαρχει βεβαια στην sd ενας φακελος CWM απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη αλλα σαν app δεν το βλεπω πουθενα...

Και πως θα βάλεις άλλη Rom χωρίς να κάνεις χρήση clockworkmod. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά και μέσα από το Rom Manager αν σε βολεύει καλήτερα.

Δεν την εβαλα εγω την JJ9 και δεν ξερω απο flashαρισμα...

Ρωτοντας θα το εκανα...

Αυτα τα δυο ειναι apps..?

Να κατεβασω το cmw...?

(μεσα στην sd υπαρχουν φακελοι του cmw που εχουν την rom και backup, αλλα μαλλον αφου μου εβαλε την ρομ το απεγκατεστησε το προγραμμα)

Δεν την εβαλα εγω την JJ9 και δεν ξερω απο flashαρισμα...

Ρωτοντας θα το εκανα...

Αυτα τα δυο ειναι apps..?

Να κατεβασω το cmw...?

(μεσα στην sd υπαρχουν φακελοι του cmw που εχουν την rom και backup, αλλα μαλλον αφου μου εβαλε την ρομ το απεγκατεστησε το προγραμμα)

Βάλε από το market το Rom Manager

Όταν το εγκαταστήσεις στο κινητό σου , με το wifi ανοικτό και συνδεδεμένο στο δίκτυο, άνοιξε το Rom manager και απο της επιλογές που θα βγάλει πάτα Flash ClockworkMod recovery και μετά από τη λίστα μοντέλων που θα βγάλει επιλέγεις ΖΤΕ Blade. Έτσι θα εγκατασταθεί το τελευταίο clockworkmod στη συσκευή σου. Αφού κατεβάσεις και αποθηκεύσεις στην κάρτα sd το fix που σου δίνω ξανανοίγεις το Rom Manager και πατάς Install ROM from SD Card και πάς και επιλέγεις το αρχείο αυτό. Από το παράθυρο που θα εμφανιστεί τσεκάρεις μόνο το BackUp Existing ROM (πρόσεξε να υπάρχει διαθέσιμος ελεύθερος χώρος στην SD κάρτα σου, περίπου 1GB πιστεύω ότι είσαι ασφαλής) και πατάς ΟΚ. Το κινητό σου θα κάνει boot σε recovery mode, θα πάρει Backup την κατάσταση που βρίσκεται τώρα το κινητό σου, θα περάσει το fix που σου δίνω και θα κάνει reboot. Όταν ξανανοίξει το κινητό δοκίμασε να δείς αν ακούγεται ο ήχος κλήσης από το ηχείο όταν έχεις κουμπωμένο το Handsfree.

Εχω 2γιγα καρτα περιπου 900ΜΒ ελευθερα...

Ολα τα αλλα δεδομενα ρυθμισεις και εφαρμογες που εχω θα χαθουν...???

Γιατι τρωει κολληματα το rom manager..?Οταν πηγε να τελειωσει την εγκατασταση για το κινητο κολλησε και τωρα δεν ανοιγει

Edited by makinen20

Αλλη μια απορια. Εχθες, περασα με επιτυχια την ουγγρικη ρομ, ξεκλειδωσα τα 512ΜΒ και επεστρεψα με restore απο το cwm στην στοκ της WIND. Σημερα κατεβασα την modaco r12, εκανα install zip from SD card απο cmw επισης, η εγκατασταση απ'οτι μου ειπε εγινε με επιτυχια και εδω και κανα 20λεπτο βγαινει στην οθονη το λογκο με τον τυπα, και αναβοσβηνει που και που. Μυριζομαι οτι κατι δε παει καλα, γιατι καπου στο φορουμ ελεγε κατι σαν 6 λεπτα αναμονη για να μπουταρει. Καμια ιδεα;

Εχω 2γιγα καρτα περιπου 900ΜΒ ελευθερα...

Ολα τα αλλα δεδομενα ρυθμισεις και εφαρμογες που εχω θα χαθουν...???

Γιατι τρωει κολληματα το rom manager..?Οταν πηγε να τελειωσει την εγκατασταση

Αν δεν έχεις φορτώσει της παναγιάς τα μάτια μέσα σε φτάνουν τα 900mb.

Αν δεν τσεκάρεις το Wipe data cache στο παράθυρο που θα εμφανίσει μετά την επιλογή του fix από την SD δεν θα χάσεις δεδομένα, ρυθμίσεις, εφαρμογές.

Για τα κολλήματα, τα κάνει κάποιες φορές.Κάνε διακοπή της λειτουργίας του από την διαχείρηση εφαρμογών, και μετά ξανάνοιξέ το.

Edited by kandilak

Αλλη μια απορια. Εχθες, περασα με επιτυχια την ουγγρικη ρομ, ξεκλειδωσα τα 512ΜΒ και επεστρεψα με restore απο το cwm στην στοκ της WIND. Σημερα κατεβασα την modaco r12, εκανα install zip from SD card απο cmw επισης, η εγκατασταση απ'οτι μου ειπε εγινε με επιτυχια και εδω και κανα 20λεπτο βγαινει στην οθονη το λογκο με τον τυπα, και αναβοσβηνει που και που. Μυριζομαι οτι κατι δε παει καλα, γιατι καπου στο φορουμ ελεγε κατι σαν 6 λεπτα αναμονη για να μπουταρει. Καμια ιδεα;

Wipe data cache και factory reset έκανες πριν περάσεις την r12?

Το εκανα και τωρα περιμενω...Βλεπω το πρασσινο ανθρωπακι...

Ποση ωρα θα κανει περιπου..??

Το πράσινο ανθρωπάκι φεύγει γρήγορα. Μετά μπαίνει σε recovery mode και ξεκινά το backup που παίρνει περίπου 5 με 10 λεπτά. Το πέρασμα το fix παίρνει λίγα δευτερόλεπτα.

Οχι...ακομα το πρασσινο ανθρωπακι βλεπω..

Προφανώς το flashαρισμα του clockworkmod δεν έγινε σωστά με το rom manager. Βγάλε μπαταρία για να ξεκολήσει το κινητό από την κατάσταση που είναι τώρα, ξαναβάλε την μπαταρία, άνοιξε το κινητό, πήγαινε πάλι στο rom manager και πες μου εκεί που λέει "Current Recovery:....................." τι γράφει?

Wipe data cache και factory reset έκανες πριν περάσεις την r12?

Εχμ, ναι οκ, καποιος πρεπει να διαβαζει λιγο καλυτερα τους οδηγους. Ευχαριστω οπως και να χει.

Επισης αριστερα υπαρχει ενα αναποδο μισο ανθρωπακι και γραφει με μαυρα κομμενα γραμματα

Weh nage not available (θελει ζορι για να το διαβασεις) μαλλον

Να υποθεσω οτι δεν επαθε τπτ το κινητο εεεε...??

Κανονικα το βλεπω να δουλευει

Edited by makinen20

clockworkmod 3.0.1.4

Ας το κάνουμε λοιπόν λιγότερο αυτόματα..

Μέσα από το rom manager πάτα Reboot into Recovery.

Το κινητό (λογικά) θα κλείσει και θα μπει σε recovery mode.

Μετά με τα πλήκτρα + και - του ήχου πήγαινε backup and restore και πάτα το κουμπί Home του κινητού σου .Μετά επίλέγεις Backup και πατάς το Home.

Το κινητό σου θα ξεκινήσει να παίρνει το backup.

Όταν τελειώσει με τα + και - επέλεξε "Install zip from sd card" πάτα το κουμπί Home, μετά επέλεξε Choose zip from sd card και πάτα το κουμπί Home. Επέλεξε το αρχείο fix που σου έδωσα και πάτα το Home και μετά με τα + και - επέλεξε "Yes-Install HandsFree.SpeakerAudio.fix.zip" και πάτα το Home. Όταν τελείωσει επέλεξε reboot system now (αν δεν σου εμφανίζει αυτή την επιλογή πάτα το κουμπί back 2-3 φορές και θα στην εμφανίσει).

Τώρα αν δεν μπει σε recovery mode απο το rom manager δοκίμασε να κλείσεις το κινητό και να το ξανανοίξεις πατόντας το κουμπί - του ήχου και το power κρατόντας τα περίπου 5 με 10 δευτερόλεπτα.

Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα τα λέμε.

δες το και καντο μονος σου.

Και έτσι γίνεται αλλά χωρίς να κάνει τα βήματα για root (έχει ήδη JJ9) όυτε wipe και factory reset γιατί δεν θα βάλει άλλη custom rom.

Edited by kandilak

Λοιπον τα εκανα ολα εκτος απο το τελος...

Απετυχε...

"Amend scripting is no longer supported.

It was neccessary to remove it when upgrading to CWM 3.0 gingerbread based recovery. Please switch to Edify scripting to create working update zip packages.

Installation aborted"

Τι να κανω..??

Θα δουλευει το κινητο κανονικα ακομα?

Edited by makinen20

Λοιπον τα εκανα ολα εκτος απο το τελος...

Απετυχε...

"Amend scripting is no longer supported.

It was neccessary to remove it when upgrading to CWM 3.0 gingerbread based recovery. Please switch to Edify scripting to create working update zip packages.

Installation aborted"

Τι να κανω..??

Θα δουλευει το κινητο κανονικα ακομα?

Ήλπιζα να μην το έκανε αυτό. Χρειάζεται να περαστεί η παλαιότερη έκδοση 2.5.1.8 του ClockworkMod Recovery. Άσε μου λίγο χρόνο γιατί δεν τα έχω τώρα πρόχειρα να σου πω τι πρέπει να γίνει.

Ναι το κινητο θα δουλεύει κανονικά απλά κάνε reboot system now

αν πατησεις install firmware απο το recovery manager θα σε γβαλει τα αρχεια zip που εχεις περασμενα.απο εκει βαλε το fix.βαλε καλυτερα swedish spring rls2,ειναι η jj9 πιο γρηγορη κ καλυετρη
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Απλα δλδ αναβαλεται η δουλεια δεν εγινε ζημια...???

ΟΚ...οταν μπορεσεις πες μου...

Και το ειχε παρει το ματι μου αυτο το προβλημα με τον manager αλλα δεν το σκεφτηκα πιο νωρις..

καλησπερα

πηρα το blade πριν λιγες μερεσ και σημερα αποφασισα να ξεκλειδωσω τη μνημη

εκανα εγκατασταση το apps installer αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει

υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη τησ εφαρμογησ apps installer (διαδικασια com.mmg.appin).προσπαθηστε ξανα

οσε φορεσ και να παω να την τρεξω μου βγαζει αυτο το μηνυμα

καμια βοηθεια??

λαθοσ μου παιδια δεν ειχα ξεσυνδεση το κινητο απο το pc τωρα οκ συνεχιζω

Edited by THANOS8
βρηκα το λαθος

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)