geovass Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 το jb όμως πως μπορείς να το αφαιρέσεις? Απο που να το αφαιρέσεις? Σε γενικές γραμμές το JB αφαιρείτε μονό εάν ξαναπεράσεις το firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να στείλω e-mail από τι iPad2. Συγκεκριμένα ενώ έχω περάσει κανονικά τα απαιτούμενα στοιχεία (όνομα χρήση, διακομιστές κα) όταν πάω να στείλω ένα email μου λέει ότι το μήνυμα δεν μπορεί να σταλεί γιατί ο διακομιστής δεν επιτρέπει την αναμετάδοση..... Καμία ιδέα;; Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να στείλω e-mail από τι iPad2. Συγκεκριμένα ενώ έχω περάσει κανονικά τα απαιτούμενα στοιχεία (όνομα χρήση, διακομιστές κα) όταν πάω να στείλω ένα email μου λέει ότι το μήνυμα δεν μπορεί να σταλεί γιατί ο διακομιστής δεν επιτρέπει την αναμετάδοση..... Καμία ιδέα;; Εάν η σύνδεση με το internet που έχεις δεν είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο με το διακομιστη σου (πχ μπαίνεις απο 3G δίκτυο και το mail το στέλνεις μέσω εταιρικου server) υπάρχει περίπτωση οι ρυθμίσεις ασφαλείας του διακομιστη να μην επιτρέπουν αποστολή απo εξωτερική διευθυνση για λόγους ασφαλείας. Σε αυτη την περίπτωση ή ζητάς απο το διαχειριστή του server να σου το επιτρεπει, ή χρησιμοποιείς κάποιο δημόσιο διακομιστη όπως είναι της google εφόσον έχεις λογαριασμό google. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν από το wi-fi του σπιτιού μου χωρίς να είναι κάποιο εταιρικό δίκτυο. Ναι, χρησιμοποιώ το google για να στείλω αλλά δεν μου αρέσει. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Φωτογραφίσα με το iPhone τα υφάσματα που μου άρεσαν και μετεφερα τις φωτο μέσω της εφαρμογής Transferm και blue tooth. Κωστα που υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές στο appstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν από το wi-fi του σπιτιού μου χωρίς να είναι κάποιο εταιρικό δίκτυο. Ναι, χρησιμοποιώ το google για να στείλω αλλά δεν μου αρέσει. Μήπως πρέπει να ρυθμίσεις κάποιο port τοτε; γενικά είναι πολυ περίεργο να έχεις τέτοιο περιορισμό. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Θα δοκιμάσω και κάποιο άλλο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Με restore first use phone χωρίς να χρησιμοποιήσεις backup δεν μένει ούτε ίχνος jb και αυτο μόνο σε περίπτωση πού χρειαστείς την εγγύηση αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το αφαιρέσεις. Πάντως εδώ και μερικές μέρες η πρώτη επαφή μου με το app store μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι το market είναι πολλές κλάσεις ανώτερο για tablets. Οι εφαρμογές για το ipad είναι πολύ λίγες και άπειροελάχιστες δωρεάν. Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Με restore first use phone χωρίς να χρησιμοποιήσεις backup δεν μένει ούτε ίχνος jb και αυτο μόνο σε περίπτωση πού χρειαστείς την εγγύηση αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το αφαιρέσεις. Πάντως εδώ και μερικές μέρες η πρώτη επαφή μου με το app store μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι το market είναι πολλές κλάσεις ανώτερο για tablets. Οι εφαρμογές για το ipad είναι πολύ λίγες και άπειροελάχιστες δωρεάν. Sent from my LG-P500 Καποιο λαθος κανεις φιλε μου Για το ipad υπαρχουν πανω απο 90000 εφαρμογες! Εσενα σου φαινονται λιγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Με restore first use phone χωρίς να χρησιμοποιήσεις backup δεν μένει ούτε ίχνος jb και αυτο μόνο σε περίπτωση πού χρειαστείς την εγγύηση αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το αφαιρέσεις. Πάντως εδώ και μερικές μέρες η πρώτη επαφή μου με το app store μου έχει αφήσει την εντύπωση ότι το market είναι πολλές κλάσεις ανώτερο για tablets. Οι εφαρμογές για το ipad είναι πολύ λίγες και άπειροελάχιστες δωρεάν. Sent from my LG-P500 όπως είπε και ο "συνάδελφος" πιο κάτω, μάλλον κάποιο σοβαρό λάθος κάνεις σχετικά με το πλήθος εφαρμογών: http://pogue.blogs.nytimes.com/2011/07/01/mystery-how-many-android-tablet-apps/ Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 καλησπερα το jaibroken ipad2 μου, δεν μου διαβαζει το camera connection kit. ξερει κανεις κατι? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Για το iphone υπάρχουν άπειρες εφαρμογές οι οποίες είναι βλακεία σου δεν παίζουν καλά συν ipad λόγω ανάλυσης κάτι σου δε συμβαίνει στο market όπου παίζουν οι ίδιες εφαρμογές στο tablet. Ξέρει κανείς πως αλλάζω όνομα στο ipad μιας και το ενεργοποίησά από το pc της αδερφής μου και πήρε το όνομα του pc? Δεν το έκανα ακόμα Jalebreak και δεν έκανα αναβάθμιση στη 4.3.5 για το jb αν και ακόμα δεν κατάφερα να καταλάβω πως μεταφέρεις αρχεία από το pc και πως κανείς backup με itunes για να καλώ jb Sent from my ipad 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Για το iphone υπάρχουν άπειρες εφαρμογές οι οποίες είναι βλακεία σου δεν παίζουν καλά συν ipad λόγω ανάλυσης κάτι σου δε συμβαίνει στο market όπου παίζουν οι ίδιες εφαρμογές στο tablet. Ξέρει κανείς πως αλλάζω όνομα στο ipad μιας και το ενεργοποίησά από το pc της αδερφής μου και πήρε το όνομα του pc? Δεν το έκανα ακόμα Jalebreak και δεν έκανα αναβάθμιση στη 4.3.5 για το jb αν και ακόμα δεν κατάφερα να καταλάβω πως μεταφέρεις αρχεία από το pc και πως κανείς backup με itunes για να καλώ jb Sent from my ipad 2 Πολύ εύκολα. Πήγαινε πάνω στο όνομα και κάνε δεξί κλικ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Πολύ εύκολα. Πήγαινε πάνω στο όνομα και κάνε δεξί κλικ... Αυτό ήταν εύκολο. Τώρα πως κάνω backup με iTunes καθώς και πως περνάμε αρχεία απο το pc στο iPad? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Για το iphone υπάρχουν άπειρες εφαρμογές οι οποίες είναι βλακεία σου δεν παίζουν καλά συν ipad λόγω ανάλυσης κάτι σου δε συμβαίνει στο market όπου παίζουν οι ίδιες εφαρμογές στο tablet. Ξέρει κανείς πως αλλάζω όνομα στο ipad μιας και το ενεργοποίησά από το pc της αδερφής μου και πήρε το όνομα του pc? Δεν το έκανα ακόμα Jalebreak και δεν έκανα αναβάθμιση στη 4.3.5 για το jb αν και ακόμα δεν κατάφερα να καταλάβω πως μεταφέρεις αρχεία από το pc και πως κανείς backup με itunes για να καλώ jb Sent from my ipad 2 Σου ξαναλεω οτι καποιο λαθος κανεις... Υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες και μαλιστα πολυ ποιοτικες ειδικα φτιαγμενες για το ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Για το iphone υπάρχουν άπειρες εφαρμογές οι οποίες είναι βλακεία σου δεν παίζουν καλά συν ipad λόγω ανάλυσης κάτι σου δε συμβαίνει στο market όπου παίζουν οι ίδιες εφαρμογές στο tablet. Ξέρει κανείς πως αλλάζω όνομα στο ipad μιας και το ενεργοποίησά από το pc της αδερφής μου και πήρε το όνομα του pc? Δεν το έκανα ακόμα Jalebreak και δεν έκανα αναβάθμιση στη 4.3.5 για το jb αν και ακόμα δεν κατάφερα να καταλάβω πως μεταφέρεις αρχεία από το pc και πως κανείς backup με itunes για να καλώ jb Sent from my ipad 2 Σου το έγραψε 2 φορές και άλλος σου το γράφω και εγώ άλλη μια φορά. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το άρθρο που αναφέρεται στο προηγούμενο post, ψάξε και μετά τοποθετήσου! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3726489#post3726489 Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Κωστα που υπάρχουν αυτές οι εφαρμογές στο appstore? Βεβαίως υπάρχουν στο AppStore. Κανε αναζητηση στο photo transfer app Μεταφέρει εύκολα και γρήγορα φωτογραφίες μέσω wifi η blue tooth απο iPhone σε iPad η σε desktop pc και αντίστροφα. http://tapatalk.com/mu/2982607a-1531-e906.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 καλησπερα το jaibroken ipad2 μου, δεν μου διαβαζει το camera connection kit. ξερει κανεις κατι? thanks Αμεσως μετα το jb την πρωτη μερα δεν λειτουργουσε και για μενα αλλα την επομενη μερα εβγαλε ο saurik ενα update του cydia που ελυνε το προβλημα. Αν ειναι αυτο, απλα ανοιξε το cydia περιμενε να σου βγαλει τα νεα updates και αναβαθμισε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Βεβαίως υπάρχουν στο AppStore. Κανε αναζητηση στο photo transfer app Μεταφέρει εύκολα και γρήγορα φωτογραφίες μέσω wifi η blue tooth απο iPhone σε iPad η σε desktop pc και αντίστροφα. http://tapatalk.com/mu/2982607a-1531-e906.jpg Εσύ συστήνεις την ομώνυμη εφαρμογή με 2,39 ευρώ? Πάντως από τα reviewies δείχνει εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Αμεσως μετα το jb την πρωτη μερα δεν λειτουργουσε και για μενα αλλα την επομενη μερα εβγαλε ο saurik ενα update του cydia που ελυνε το προβλημα. Αν ειναι αυτο, απλα ανοιξε το cydia περιμενε να σου βγαλει τα νεα updates και αναβαθμισε το. φιλε μου εχω κανει και την αναβαθμιση και παλι τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 φιλε μου εχω κανει και την αναβαθμιση και παλι τπτ... τι προσπαθεις να συνδεσεις; σου δουλευε προ jb σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 τι προσπαθεις να συνδεσεις; σου δουλευε προ jb σωστα; Το camera connection kit με ipad2 4.3.3 jailbroken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Το camera connection kit με ipad2 4.3.3 jailbroken Το καταλαβα αυτο, απλα δεν ηταν σωστα διατυπωμενη η ερωτηση μου, και σε μπερδεψα. Τι συσκευη προσπαθεις να "δει" το ipad μεσω του kit? Το iphone σου, καποια φωτογραφικη μηχανη, φλασακι, σκληρο δισκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο είναι super off topic!!!έχω αποφασίσει να παρω MacBook pro 13.3 κ έχω κάποιες ερωτήσεις!!δυστυχώς όσοι γνωρίζω δεν έχουν Mac!! υπάρχει κάποιο τέτοιο topic στο forum? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο είναι super off topic!!!έχω αποφασίσει να παρω MacBook pro 13.3 κ έχω κάποιες ερωτήσεις!!δυστυχώς όσοι γνωρίζω δεν έχουν Mac!! υπάρχει κάποιο τέτοιο topic στο forum? έχεις pm :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts