lambros_rud Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Το καταλαβα αυτο, απλα δεν ηταν σωστα διατυπωμενη η ερωτηση μου, και σε μπερδεψα. Τι συσκευη προσπαθεις να "δει" το ipad μεσω του kit? Το iphone σου, καποια φωτογραφικη μηχανη, φλασακι, σκληρο δισκο? φιλε μου την καρτα μνημης της φωτογραφικης θελω να δει, και γενικοτερα καρτες μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπερα. Μηπως εχει να προτεινει κανεις καποια καλη εφαρμογη για mac για μετατροπη βιντεο σε ipad μορφη και ενσωματωση υποτιτλων; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 φιλε μου την καρτα μνημης της φωτογραφικης θελω να δει, και γενικοτερα καρτες μνημης... Να σου πω την αληθεια το δευτερο εξαρτηματακι, για τις καρτες μνημης, πλην του usb δεν το εχω δοκιμασει ποτε. Αλλα με το usb οτι εχω βαλει λειτουργει αψογα, μετα την αναβαθμιση που σου προανεφερα, διαβαζει και το iphone και φλασακια και δισκους(με λιγο παιδεμα). Σορρυ που δεν βοηθησα σε κατι :( edit: δοκιμασα την φωτογραφικη μου μεσω usb (sony) και ενω μου εβγαλε στην αρχη οτι δεν υποστηριζεται την δευτερη φορα, την διαβασε κανονικα και μετεφερε χωρις προβλημα τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros_rud Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Να σου πω την αληθεια το δευτερο εξαρτηματακι, για τις καρτες μνημης, πλην του usb δεν το εχω δοκιμασει ποτε. Αλλα με το usb οτι εχω βαλει λειτουργει αψογα, μετα την αναβαθμιση που σου προανεφερα, διαβαζει και το iphone και φλασακια και δισκους(με λιγο παιδεμα). Σορρυ που δεν βοηθησα σε κατι :( edit: δοκιμασα την φωτογραφικη μου μεσω usb (sony) και ενω μου εβγαλε στην αρχη οτι δεν υποστηριζεται την δευτερη φορα, την διαβασε κανονικα και μετεφερε χωρις προβλημα τα παντα! φιλε μου μολις δοκιμασα την φωτογραφικη μηχανη μεσω usb και ολα καλα!!! καναμε προοδο!! κριμα γιατι με τις καρτουλες θα με βολευε πολυ! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπερα. Μηπως εχει να προτεινει κανεις καποια καλη εφαρμογη για mac για μετατροπη βιντεο σε ipad μορφη και ενσωματωση υποτιτλων; Ευχαριστω Air Video app και server για live streaming ή/και μετατροπή (δουλεύει άψογα με ελληνικούς υπότιτλους) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wultz Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλησπερα. Μηπως εχει να προτεινει κανεις καποια καλη εφαρμογη για mac για μετατροπη βιντεο σε ipad μορφη και ενσωματωση υποτιτλων; Ευχαριστω Δοκίμασε το HandBrake, είναι κορυφή και δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Καλησπερα. Μηπως εχει να προτεινει κανεις καποια καλη εφαρμογη για mac για μετατροπη βιντεο σε ipad μορφη και ενσωματωση υποτιτλων; Ευχαριστω Αν δεν σε νοιάζει ο χωρος που πιάνουν μπορείς να δεις τις ταινίες στο φόρματ που είναι και με ξεχωριστούς υποτιτλους με το AVplayerHD. Edited August 1, 2011 by stamatis3133 auto correct fail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Air Video app και server για live streaming ή/και μετατροπή (δουλεύει άψογα με ελληνικούς υπότιτλους) Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα ψαχνω εφαρμογη για offline μετατροπη και μεταφορα μετα στο iPad. Το AirVideo το χρησιμοποιω μηνες τωρα και οντως ειναι πολυ καλο. Θελω ομως κατι για conversion των video μαζι με τους υποτιτλους σε αρχειο για αναπαραγωγη κατευθειαν στο ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα ψαχνω εφαρμογη για offline μετατροπη και μεταφορα μετα στο iPad. Το AirVideo το χρησιμοποιω μηνες τωρα και οντως ειναι πολυ καλο. Θελω ομως κατι για conversion των video μαζι με τους υποτιτλους σε αρχειο για αναπαραγωγη κατευθειαν στο ipad Κάνει και offline μετατροπή. Το αρχείο που δημιουργείται το ρίχνεις στο iTunes και απο εκει με συγχρονοσμο στο ipad :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δοκίμασε το HandBrake, είναι κορυφή και δωρεάν Σε ευχαριστω πολυ! Θα το κοιταξω και αυτο! Αν δεν σε νοιάζει ο χωρος που πιάνουν μπορείς να δεις τις ταινίες στο φόρματ που είναι και με ξεχωριστούς υποτιτλους με το AVplayerHD. Ναι ε? Δεν το ειχα ακουσει καθολου. Θα το δοκιμασω. Παιζει και .mkv 720p με ξεχωριστους υποτιτλους? Κάνει και offline μετατροπή. Το αρχείο που δημιουργείται το ρίχνεις στο iTunes και απο εκει με συγχρονοσμο στο ipad :) Sent from my iPhone using Tapatalk Εχω δει την offline μετατροπη αλλα δεν ηξερα οτι μπορει να γινει ετσι. Θα το δοκιμασω σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ναι ε? Δεν το ειχα ακουσει καθολου. Θα το δοκιμασω. Παιζει και .mkv 720p με ξεχωριστους υποτιτλους? Τα παιζει. Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο ο AVplayer. Χωρις να μετατρεψω τιποτα τα πεταω μεσα στο ipad μεσω wifi και τα βλεπω. Ο καλυτερος τροπος να περνας την ωρα σου σε μακρινα ταξιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή το AvPLayerHD αλλά ήθελα να'ξερα, προσπάθησαν πολύ για να την κάνουν ΤΟΣΟ άσχημη; :X:X:X Δεν μου αρέσει καθόλου, σε βαθμό να με απωθεί από τη χρήση της... Και ο Buzz μια απ´τα ίδια, πολύ windows-like... Ανυπομονώ να βγει κάποια στιγμή ένας καλός αλλά ταυτόχρονα όμορφος player, μάλλον όμως θα περιμένω πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Σε ολα τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η μετατροπή υλικού High Definition σε ένα format φιλικό προς την οθόνη του iPad σημαίνει περισσότερες ταινίες ανά μονάδα αποθήκευσης με μία τάξη μεγέθους Χ8-Χ10 (τόσες ταινίες σε format κατάλληλο για iPad χωράνε στα 4-5 GB που καταλαμβάνει μια 2ωρη ταινία HD 720p). Οταν μάλιστα αυτή η μετατροπή γίνεται στο host μηχάνημα σχετικά γρήγορα και στο background τότε αξίζει κατά τη γνώμη μου τον κόπο να εξετάσει κανείς λύσεις που δεν παίζουν απλώς υλικό στο iPad αλλά υποστηρίζουν τη δυνατότητα μετατροπής με ταυτόχρονη ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων στο αρχείο της ταινίας για όποιους τους χρειάζονται. Αφού μετατραπούν οι ταινίες και μεταφερθούν στο iPad τότε παίζονται με την εγγενή εφαρμογή videos που έρχεται μαζί με το λειτουργικό χωρίς να χρειάζεται τίποτα άλλο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Μπορει κανεις να εξηγησει παρακαλω πως μπαινουν οι υποτιτλοι στο προγραμμα; Οι ταινιες μπαινουν με upload, αν εχω εναν υποτιτλο .srt μορφης πως τον φορτωνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Μπορει κανεις να εξηγησει παρακαλω πως μπαινουν οι υποτιτλοι στο προγραμμα; Οι ταινιες μπαινουν με upload, αν εχω εναν υποτιτλο .srt μορφης πως τον φορτωνω; Απλα το αρχειο υποτιτλων πρεπει να βρισκεται στον ιδιο φακελο με την ταινια και φυσικα να εχουν την ιδια ονομασια, πλην της καταληξης. Το προγραμμα τους παιρνει αυτοματα δεν πρεπει να φορτωσεις κατι εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Τελικά κατάφερα και βρήκα άκρη με τον avplayer hd. Φορτωνεις τα αρχεία μέσω usb απο το iTunes στο apps ->avplayer. Τους υποτιτλους όντως τους φορτώνει μόνο του απλά θα τους ήθελα πιο bold αλλά δε γίνεται. Παρεπιπτωντως είδα αναβάθμιση για safari 5? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ το καταφερα, απλα δεν το ειχα πολυψαξει οτι μπορεις να δημιουργησεις φακελο. Ενα μικρο προβληματακι εχω βεβαια ακομα, προσπαθω να μεταφερω ενα video 2,4 gb μεσω wifi και δε γινεται. Υπαρχει οριο στο μεγεθος του αρχειου; Edited August 2, 2011 by miltosT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 ευχαριστω πολυ το καταφερα, απλα δεν το ειχα πολυψαξει οτι μπορεις να δημιουργησεις φακελο. Ενα μικρο προβληματακι εχω βεβαια ακομα, προσπαθω να μεταφερω ενα video 2,4 gb μεσω wifi και δε γινεται. Υπαρχει οριο στο μεγεθος του αρχειου; Όχι, έχω βάλει το Transformers 720p 6,4 GB και μπήκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Επιτέλους skype for iPad στο app store. Aντε να δούμε κ το official facabook Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Επιτέλους skype for iPad στο app store. Aντε να δούμε κ το official facabook Sent from my iPad using Tapatalk Ψιλό buggy το βλέπω, μήπως βιάστηκαν; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daffygor Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι . Μπορείς να κάνεις FaceTime μεταξύ δυο iPad2 wifi ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Φυσικά και γίνεται , εγώ έτσι συνομίλω με φίλους μου που έχουν όχι μόνο το ipad2 αλλά και το iPad . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Φυσικά και γίνεται , εγώ έτσι συνομίλω με φίλους μου που έχουν όχι μόνο το ipad2 αλλά και το iPad . Eιπα να κρατηθω αλλα δεν αντεξα...... και θα το ρωτησω, facetime στο ipad (1) γιατι να κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Eιπα να κρατηθω αλλα δεν αντεξα...... και θα το ρωτησω, facetime στο ipad (1) γιατι να κανεις? Δεν ξέρω αν γίνετε από iPad 2 σε iPad 1, αλλά αν γίνετε το κάνει για να μιλάει τσάμπα τι άλλο;;; Τελευταία και εγώ στο FaceTime δεν κοιτάζω οθόνη, κάθομαι αραχτος και μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εγώ παντός μέσω skype και FaceTime είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ενώ με το viber είμαι απογοητευμένος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts