Jump to content

iPad 2 (2011)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια να κανω μια ερωτηση που δεν εχω καταλαβει, υπαρχουν αρκετες εφαρμογες που οταν τις ανοιγεις πανω δεξια σου εμφανιζεται ενα βελακι, αποτι εχω καταλαβει ειναι το γπσ και καλα καλα σου αναγνωριζει τη θεση σου. για παραδειγμα το twitter αν 8ες να πεις στους αλλους την τοποθεσια σου μια εφαρμογη που λεγετα star systems κοιτας τον ουρανο και αναλογα τη θεση σου βλεπεις τα αστερια και αλλες πολλες.

Αν καποιος εχει το ipad2 χωρις να ειναι το 3g μοντελο μπορει να χρησιμοποιησει αυτες τις εφαρμογες? δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω

Τα μοντελα χωρις 3g δεν εχουν και gps. Ομως, η θεση μπορει να προσδιοριζεται μεσω και του wifi. Ισως οχι με την ακριβεια του gps, παντως κατι κανει και αυτο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καμια καλη θηκη εχει κανεις να προτεινει?

Καλο χρυσο στυλατο το smart cover αλλα δεν προσφερει καμια προστασια κατα την γνωμη μου

Εγω έχω και μια τέτοια http://www.dealextreme.com/p/9-7-protective-pu-leather-case-for-apple-ipad-2-brown-70119 και είναι η μοναδική που βάζω πια.

Είχα πάρει και μια belkin και εκλαιγα τα λεφτά μου.

Αυτή η no name θήκη έχει σκρατς για να μην φεύγει απο τη θέση του το ipad 2 και έχει και μαγνητακια για να κλειδώνει το iPad όταν την κλεινεις.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πολύ καλή φαίνεται αυτή. Και πάμφθηνη!

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις θήκες, είναι κατά πόσο είναι "συμβατές" αυτές για ipad1 μα αυτές για ipad2. Ρωτάω γιατί το Ipad2 είναι πιο λεπτό και μήπως "πλέουν" μέσα σε θήκη για ipad1.

Η συγκεκριμένη πάντως λέει "Για Ipad2"

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Belkin ειχα παρει και εγω με το που αγορασα το ipad και ειναι εντελως χαλια.

Για αυτες διαβαζω καλα σχολια http://viewitem.eim.ebay.gr/YOOBAO-Genuine-Leather-Case-Skin-Cover-V2--Apple-iPad2/130528843587/item

Αν την εχει δοκιμασει κανενας φιλος ας μας πει τις εντυπωσεις του

:)Γεια σε όλους!!σήμερα είδα σε φυλλάδιο της ηλεκτρονικής να διαφημίζει το iPad 2 πακέτο με το iPhone!!δεν ξέρω εάν το έχουν ετοιμοπαραδοτο και εάν το δίνουν μεμονομενα!!!οποίος ενδιαφέρεται ας το κοιτάξει!!!:D:D
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Παιδια ποιον Messenger χρησιμοποιειτε;

Θελω καποιον που να δουλευει σωστα οταν ειναι στο background.

Εγω εχω τον IM+ αλλα ειναι ψιλοτραγικος, ο messenger της Microsoft ειναι μονο για iPhone αν και αυτος δεν δουλευει πολυ καλα οταν ειναι στο background.

Επισης ξερετε καμια εφαρμογη για Facebook που να κανει preview τα λινκ που ποσταρεις, οπως κανει και το κανονικο Facebook;

Τελος , εχει και ενας φιλος iPad 2 και στην αρχη καναμε Facetime και τωρα τελευταια δεν μπορουμε πια να κανουμε , οταν τον καλω και απαντα δεν κανει συνδεση ποτε, εμενα συνεχιζει να καλει και σε εκεινον λεει "Συνδεση" και μενει εκει.Αν με καλεσει αυτος δεν μου χτυπαει ποτε.Ειναι αραγε θεμα συνδεσης πχ ΟΤΕ, HOL , θεμα router ή να κανουμε κανενα Backup - Restore;Παντως στην αρχη καναμε ανετα Facetime.

Ευχαριστω.

Οσο για το pages, μου απαντας για σχολιο που εκανα σε αλλο θεμα, αν καταλαβα καλα... Ας παρουσιαστει πρωτα το icloud και συζηταμε. Και εγω πιστευω οτι θα ειναι κστι πρωτοποριακο κσι οχι ιδιαιτερα ακριβο.:)

Ναι ddr2 σε αυτό σου απαντάω. Όπως ακριβώς και έγινε. Το iCloud παίδες είναι επανάσταση στο χώρο της προσωπικής τεχνολογίας. Αυτός είναι ο τρόπος διαχείρησης αρχείων σε φορητές συσκευές. Το είχα πει εδώ μέσα 10άδες φορές. Το "save", "sync" κλπ. μόλις καταργήθηκαν...:lol:

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Γεια σας πριν δυο μέρες πήρα από μουλτιραμα το 16 3g σε μαύρο . Ήθελα άσπρο αλλά έπρεπε να περιμένω από Ιούλιο και αν..... Είναι φοφερο άριστες εντυπώσεις αν το πιάσεις δεν το αφήνεις . Δύσκολα ξαναπαω σε υπολογιστή . Έχω μια απόρροια πως σε ένα πόστ βάζεις φωτο . Κάνω αντιγραφή στη φωτο αλλά στο πόστ δεν κάνει επικολληση.

Παιδια καμια καλη θηκη εχει κανεις να προτεινει?

Καλο χρυσο στυλατο το smart cover αλλα δεν προσφερει καμια προστασια κατα την γνωμη μου

Πήρα την Puro απο κωτσοβολο σε μαύρο την έχει και σε άσπρο . Το προστατεύει και κάθετε όπως το σμαρτ κοβερ σε δυο θέσεις . Απο την μέρα που το πήρα δεν το έβγαλα απο εκεί είναι πολύ πρακτικό .τιμή 50 εύρος.

παιδια sorry αλλα δεν φορτιζει απο usb σαν το iphone????

το συνδεω στο pc αλλα δεν...:cry:

Ναι, ετσι φαινεται πως κανει. Προφανως το ρευμα που δινει η usb δεν αρκει. Ειναι και τεραστια η μπαταρια του!!!:D

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Όχι δεν φορτιζει.

Κάποιες motherboard όμως έχουν επίσημο utility που ανεβάζει το ρεύμα στο USB και φορτιζει και το ipad

σε πολλα video στο youtube εχω δει οτι μπορει να παιζει τηλεοραση για παραδειγμα το mega to star, ειναι αληθεια?? γινεται με καποιο προγραμμα? ή μπαινεις στη σελιδα τυ καναλιου και πατας live sreaming

???

Όχι δεν φορτιζει.

Κάποιες motherboard όμως έχουν επίσημο utility που ανεβάζει το ρεύμα στο USB και φορτιζει και το ipad

Μπορεί να λεεί πως δε φορτιζει αλλά φορτίζει κανονικότατα. Ίσως λίγο πιο αργά.

1) Note 8

2) Note III

Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος. Όντως φορτίζει κι ας λέει πως δεν φορτίζει.

Στο δεύτερο, δεν το μέτρησα αλλά έχω την εντύπωση ότι φορτίζει αρκετά πιο αργά (όχι λίγο). Το έχεις μετρήσει;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Τι εννοείς; Πού το βρίσκουμε και πώς το εγκαθιστούμε;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

:D:DΚαλημέρα σε όλους!!έχω 1gb Ίντερνετ στο iPhone κάθε μήνα κ απο αυτα δίνω στο iPad!το 3g μοντέλο δέχεται απο το iPhone ή μόνο το απλό;εάν χρησιμοποιούσα καρτοΊντερνετ στο iPad θα γινόταν ίδια κατανάλωση με όση γίνεται τώρα με το μοίρασμα ή λιγότερη;:confused::confused:
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

:D:DΚαλημέρα σε όλους!!έχω 1gb Ίντερνετ στο iPhone κάθε μήνα κ απο αυτα δίνω στο iPad!το 3g μοντέλο δέχεται απο το iPhone ή μόνο το απλό;εάν χρησιμοποιούσα καρτοΊντερνετ στο iPad θα γινόταν ίδια κατανάλωση με όση γίνεται τώρα με το μοίρασμα ή λιγότερη;:confused::confused:

Δεν έχει διάφορά στην κατανάλωση ενω και το 3g μοντέλο δέχεται tethering απο iPhone.

Θα μπορούσες επίσης να δοκιμασεις στο iPhone την προς το παρόν δωρεάν εφαρμογη onavo που συμπιέζει δεδομένα που διακινούνται μέσω 3G σε μεγάλο βαθμό εφόσον αυτα επιδέχονται συμπιεση (αν πρόκειται για ιστοσελίδες ή συνημμένα αρχεία σε mail). Δεν ξερω αν δουλεύει και με δεδομένα που στέλνονται στο ipad μέσω tethering αλλα ακόμη και αυτο να μην γίνεται το γεγονός ότι συμπιέζει δεδομένα που κατεβάζει το iPhone σημαίνει ότι εξοικονομεις χώρο απο το μηνιαίο περιθώριο σου.

Για την ώρα είναι μια πολυ καλη λύση, αν αρχίσει να χρεώνει για την υπηρεσία κάποια στιγμή βλέπουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Δοκιμασε κανεις ios5 στο ipad 2 του? Εντυπωσεις?

Σκεφτομαι να κανω κινηση... :)

Είναι πολλα τα bugs ακόμη Βαγγέλη, μονο αν δεν χρησιμοποιείς τη συσκευή για κάποια σοβαρή χρήση θα πρότεινα να το δοκιμασεις.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Είναι πολλα τα bugs ακόμη Βαγγέλη, μονο αν δεν χρησιμοποιείς τη συσκευή για κάποια σοβαρή χρήση θα πρότεινα να το δοκιμασεις.

Τοτε Κωστα δεν προχωραω. Για αυτο εχω ipad και macbook, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Θα αφησω κατα μερος τους πειραματισμους και θα περιμενω τοτε. Ευχαριστω :)

Είσαι πρώτος. Το πάτσαρα και δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ! :)

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Παιδια αν βαλω καρτα σιμ απο στικακι mobile broadband στο ipad θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ?θελει τιποτα διαφορετικες ρυθμισεις?

sent from my motorola defy using tapatalk

• The title was changed to iPad 2 (2011)
  • The topic was unpinned