thanostc Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπέρα!! Παρατήρησα πως στο πίσω μέρος του ipad υπάρχουν δυο μικρά σημαδάκια δεν είναι κάτι σημαντικό απλά επειδή είναι μεταλλικό φαίνονται αν το κοιτάξεις σχετικά κοντά! Ξέρετε κανένα τρόπο να τα βγάλω?? Σκέφτηκα με αυτά τα παχύρευστα υγρά που καθαρίζουν τα ασημικά αλλά φοβάμαι μην του αφήσει καμιά στάμπα... έχετε καμία ιδέα? Να σημειώσω πως δεν έγιναν απο μένα τα έιδα αμέσως μόλις άνοιξα την συσκευασία για πρώτη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παρατήρησα πως στο πίσω μέρος του ipad υπάρχουν δυο μικρά σημαδάκια δεν είναι κάτι σημαντικό απλά επειδή είναι μεταλλικό φαίνονται αν το κοιτάξεις σχετικά κοντά! Δεν είσαι ο μόνος. Και το δικό μου έχει ένα, ενώ έχω δει και σε κάποια που είναι δείγματα σε μαγαζιά. Προφανώς είναι σημάδια του αλουμινίου και μάλλον είναι φυσιολογικά. Επειδή βρίσκονται κάτω από την επίστρωση, μην επιχειρήσεις να το πλακώσεις με χημικά ή άλλες μεθόδους, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταστρέψεις την επιφάνεια που θα τρίψεις. Δε νομίζω ότι σε χαλάει σε κάτι αν βρίσκονται εκεί. Αν σε χαλάει, πάρε μια θήκη τύπου "βιβλίο", βάλε το iPad μέσα και δεν θα βλέπεις καθόλου την οπίσθια επιφάνεια! Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Εννοείται ότι είναι κλέφτες... Αλλά, όποιος δεν έχει υπομονή, καλά να πάθει...:) 'Η όποιος έχει εταιρικό Α.Φ.Μ ,τον ενδιαφέρει μόνο το αγγλικό, και το παίρνει 821 ευρώ από προ-παραγγελία σωστά??;) Edited May 6, 2011 by philip_1 Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Δεν είσαι ο μόνος. Και το δικό μου έχει ένα, ενώ έχω δει και σε κάποια που είναι δείγματα σε μαγαζιά. Προφανώς είναι σημάδια του αλουμινίου και μάλλον είναι φυσιολογικά. Επειδή βρίσκονται κάτω από την επίστρωση, μην επιχειρήσεις να το πλακώσεις με χημικά ή άλλες μεθόδους, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταστρέψεις την επιφάνεια που θα τρίψεις. Δε νομίζω ότι σε χαλάει σε κάτι αν βρίσκονται εκεί. Αν σε χαλάει, πάρε μια θήκη τύπου "βιβλίο", βάλε το iPad μέσα και δεν θα βλέπεις καθόλου την οπίσθια επιφάνεια! Έχεις δίκιο δεν θα το πειράξω καθόλου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντησή σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Δεν είσαι ο μόνος. Και το δικό μου έχει ένα, ενώ έχω δει και σε κάποια που είναι δείγματα σε μαγαζιά. Προφανώς είναι σημάδια του αλουμινίου και μάλλον είναι φυσιολογικά. Επειδή βρίσκονται κάτω από την επίστρωση, μην επιχειρήσεις να το πλακώσεις με χημικά ή άλλες μεθόδους, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταστρέψεις την επιφάνεια που θα τρίψεις. Δε νομίζω ότι σε χαλάει σε κάτι αν βρίσκονται εκεί. Αν σε χαλάει, πάρε μια θήκη τύπου "βιβλίο", βάλε το iPad μέσα και δεν θα βλέπεις καθόλου την οπίσθια επιφάνεια! Tιιιιιιι σημαδάκια λέτε ρε παιδιά??? που είναι και φυσιολογικά μάλιστα?? Καμιά φώτο?:worry::worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Tιιιιιιι σημαδάκια λέτε ρε παιδιά??? που είναι και φυσιολογικά μάλιστα?? Καμιά φώτο?:worry::worry: Είναι πολύ μικρές γρατζουνίτσες απλά επειδή είναι καινούργιο το κοίταγα πολύ σχολαστικά!! Δεν είναι κάτι φοβερό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Tιιιιιιι σημαδάκια λέτε ρε παιδιά??? που είναι και φυσιολογικά μάλιστα?? Καμιά φώτο?:worry::worry: Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να βγει φωτογραφία, γιατί τα σημάδια είναι τόσο αχνά που η μηχανή δεν... εστιάζει. τη δική μου περίπτωση πρόκειται για κάτι σαν "λεκέδες", έναν σκούρο και έναν άλλο ασπριδερό, σαν "θαμπάδα". Είναι κάτω από την επίστρωση (δεν είναι γρατζουνιές) και δεν φαίνονται υπό όλες τις οπτικές γωνίες που βλέπεις την επιφάνεια, αλλά υπό κάποιες μόνο. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wultz Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Απέκτησα πριν από μερικές μέρες τι iPad 3G 64GB και σήμερα έκανα και σύνδεση στην cosmote στο πρόγραμμα των 5Gb. Ξέρει κανείς αν μπορώ να δώσω το Internet του iPad στον υπολογιστή μέσω καλωδιου ή Bluetooth, όπως γίνεται με το iPhone? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Καλημέρα σε όλους! Μετά από δυο μέρες συμβιωση με το iPad 2 παρατήρησα το εξής το οποίο συνέβη χθες για πρώτη φορά.. Ενώ είχα ανοίξει το maps για να βρω την τρέχουσα θέση μου ξαφνικά η εφαρμογή έκλεισε από μονη της χωρίς κάποιο άλλο παρατραγουδο όπως restart.. Το ίδιο έγινε και με ένα app που λεγετε ifixit.. Καμία ιδέα;; Να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Μηπως έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές? Αν οχι, κανε shutdown και άνοιξε ξανα το iPad. Στη χειροτερη περίπτωση, αν συνεχίσει κανε παλι εγκατασταση τις εφαρμογές που αναφέρεις απο το iTunes στον υπολογιστή σου. Γενικα πάντως, να θυμασαι οτι οι εφαρμογές που απαιτούν συνδεση, όπως αυτές που ανεφερες, μπορεί μέσω σύνδεσης δικτύου, έλλειψης WiFi δηλαδή, να κολλήσουν καθώς δεν λαμβάνουν τα δεδομένα σωστά αν τυχει και ειναι αργή η συνδεση στο δικτυο πάροχου. Περισσοτερο θέμα σύνδεσης ειναι ο λόγος, κατα τη γνωμη μου, συμφωνα με την εμπειρία που εχω και στα δυο γενιάς iPad. Και μην ανησυχείς. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Θελω και εγω με την σειρα μου να μιλησω για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο την αγορα του iPad 2. Δεν ειμαι φανατικος της APPLE αλλα με εχει μαγεψει. Εβαλα και τα multitouch gestures και η εμπειρια χρησης εχει ανεβει κατακορυφα. Σορυ για το ασκοπο ποστ αλλα με εχει ενθουσιαζει, με μαγνητιζει και θελω να το μοιραστω. Ειναι απο τις λιγες φορες που δινω λεφτα για συσκευη και περνω τοση ευχαριστηση. Να συμπληρωσω οτι ακομα και τωρα δεν το πιστευω ποσο ανετα πληκτρολογω σε μια touch συσκευη. Edited May 8, 2011 by stamatis3133 It's magical Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Θελω και εγω με την σειρα μου να μιλησω για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο την αγορα του iPad 2. Δεν ειμαι φανατικος της APPLE αλλα με εχει μαγεψει. Εβαλα και τα multitouch gestures και η εμπειρια χρησης εχει ανεβει κατακορυφα. Σορυ για το ασκοπο ποστ αλλα με εχει ενθουσιαζει, με μαγνητιζει και θελω να το μοιραστω. Ειναι απο τις λιγες φορες που δινω λεφτα για συσκευη και περνω τοση ευχαριστηση. Να συμπληρωσω οτι ακομα και τωρα δεν το πιστευω ποσο ανετα πληκτρολογω σε μια touch συσκευη. Όταν μάθεις τι μπορεί να κάνει αυτή η συσκευή για σένα (πέρα απο τη διασκέδαση) θα πάρεις ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Θελω και εγω με την σειρα μου να μιλησω για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο την αγορα του iPad 2. Δεν ειμαι φανατικος της APPLE αλλα με εχει μαγεψει. Εβαλα και τα multitouch gestures και η εμπειρια χρησης εχει ανεβει κατακορυφα. Σορυ για το ασκοπο ποστ αλλα με εχει ενθουσιαζει, με μαγνητιζει και θελω να το μοιραστω. Ειναι απο τις λιγες φορες που δινω λεφτα για συσκευη και περνω τοση ευχαριστηση. Να συμπληρωσω οτι ακομα και τωρα δεν το πιστευω ποσο ανετα πληκτρολογω σε μια touch συσκευη. Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό, με κλειστό bluetooth και χωρίς flash! Άσε που είναι καρακλειδωμένο από παντού, δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις και δεν έχει "πραγματικό" multitasking. Έχεις πέσει κι εσύ θύμα της προπαγάνδας και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα! Μάλλον για μόστρα το πήρες και για να ρίξεις καμιά γκόμενα. Είσαι fanboy, φανατισμένος και φυσικά δεν είσαι power user. Αυτά που κάνεις με iPad μπορείς πολύ καλύτερα να τα κάνεις με ένα netbook ή με κάποια meego συσκευή. Πόσο μάλλον με κάποιο κινέζικο W7 tablet που τρέχει και autocad άμα λάχει. Και με πραγματικό multitasking... Και bluetooth... Και flash ... Και usb ... Καλά τυφλός είσαι;; Τι άλλο; Ά ναι, είσαι εχθρός του open source, αντι να πας να αγοράσεις Android όπου όλα είναι ελέυθερα, δημοκρατικά και τσάμπα. Που έχει παραμετροποίηση και επομένως είναι για power users! Όχι σαν κι εσένα το fanboy που το πήρες μόνο για μόστρα κι επειδή στο είπε ο Στηβ :ninja:. Όλο και κάτι θα μου ξεφεύγει, κάτσε να ρίξω καμιά ματιά στις προηγούμενες σελίδες (αυτά τα πράγματα επαναλαμβάνονται ανά 5-10 posts) Edited May 8, 2011 by JG4 Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 @JG4 αν μπορώ να προσθέσω και ότι το multitouch interface είναι αντιγραφή του άβακα που πρωτοκατασκευασαν επίσης Κινέζοι :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Εβαλα και τα multitouch gestures και η εμπειρια χρησης εχει ανεβει κατακορυφα. . ....δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Οριστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Θελω και εγω με την σειρα μου να μιλησω για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο την αγορα του iPad 2. Δεν ειμαι φανατικος της APPLE αλλα με εχει μαγεψει. Εβαλα και τα multitouch gestures και η εμπειρια χρησης εχει ανεβει κατακορυφα. Σορυ για το ασκοπο ποστ αλλα με εχει ενθουσιαζει, με μαγνητιζει και θελω να το μοιραστω. Ειναι απο τις λιγες φορες που δινω λεφτα για συσκευη και περνω τοση ευχαριστηση. Να συμπληρωσω οτι ακομα και τωρα δεν το πιστευω ποσο ανετα πληκτρολογω σε μια touch συσκευη. +1:up: Να συμπληρώσω ότι όσο το μαθαίνεις θα σου αρέσει περισσότερο . Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό, με κλειστό bluetooth και χωρίς flash! Άσε που είναι καρακλειδωμένο από παντού, δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις και δεν έχει "πραγματικό" multitasking. Έχεις πέσει κι εσύ θύμα της προπαγάνδας και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα! Μάλλον για μόστρα το πήρες και για να ρίξεις καμιά γκόμενα. Είσαι fanboy, φανατισμένος και φυσικά δεν είσαι power user. Αυτά που κάνεις με iPad μπορείς πολύ καλύτερα να τα κάνεις με ένα netbook ή με κάποια meego συσκευή. Πόσο μάλλον με κάποιο κινέζικο W7 tablet που τρέχει και autocad άμα λάχει. Και με πραγματικό multitasking... Και bluetooth... Και flash ... Και usb ... Καλά τυφλός είσαι;; Τι άλλο; Ά ναι, είσαι εχθρός του open source, αντι να πας να αγοράσεις Android όπου όλα είναι ελέυθερα, δημοκρατικά και τσάμπα. Που έχει παραμετροποίηση και επομένως είναι για power users! Όχι σαν κι εσένα το fanboy που το πήρες μόνο για μόστρα κι επειδή στο είπε ο Στηβ :ninja:. Όλο και κάτι θα μου ξεφεύγει, κάτσε να ρίξω καμιά ματιά στις προηγούμενες σελίδες (αυτά τα πράγματα επαναλαμβάνονται ανά 5-10 posts) :lol::lol::lol: Edited May 8, 2011 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Μηπως έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές? Αν οχι, κανε shutdown και άνοιξε ξανα το iPad. Στη χειροτερη περίπτωση, αν συνεχίσει κανε παλι εγκατασταση τις εφαρμογές που αναφέρεις απο το iTunes στον υπολογιστή σου. Γενικα πάντως, να θυμασαι οτι οι εφαρμογές που απαιτούν συνδεση, όπως αυτές που ανεφερες, μπορεί μέσω σύνδεσης δικτύου, έλλειψης WiFi δηλαδή, να κολλήσουν καθώς δεν λαμβάνουν τα δεδομένα σωστά αν τυχει και ειναι αργή η συνδεση στο δικτυο πάροχου. Περισσοτερο θέμα σύνδεσης ειναι ο λόγος, κατα τη γνωμη μου, συμφωνα με την εμπειρία που εχω και στα δυο γενιάς iPad. Και μην ανησυχείς. ;) Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.. Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα διότι αν ήταν κάποιο σοβαρότερο προβλημα πιστεύω θα κολλάνε όλη η συσκευή οπότε και θα έκανε κάποιο restart πράγμα που δεν έκανε οπότε μάλλον ήταν θέμα σύνδεσης διότι τώρα που το σκέφτομαι δούλευα με 3G και μάλιστα όχι με καλή κάλυψη διότι γυρνάνε πολύ εύκολα σε GPRS!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό, με κλειστό bluetooth και χωρίς flash! Άσε που είναι καρακλειδωμένο από παντού, δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις και δεν έχει "πραγματικό" multitasking. Έχεις πέσει κι εσύ θύμα της προπαγάνδας και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα! Μάλλον για μόστρα το πήρες και για να ρίξεις καμιά γκόμενα. Είσαι fanboy, φανατισμένος και φυσικά δεν είσαι power user. Αυτά που κάνεις με iPad μπορείς πολύ καλύτερα να τα κάνεις με ένα netbook ή με κάποια meego συσκευή. Πόσο μάλλον με κάποιο κινέζικο W7 tablet που τρέχει και autocad άμα λάχει. Και με πραγματικό multitasking... Και bluetooth... Και flash ... Και usb ... Καλά τυφλός είσαι;; Τι άλλο; Ά ναι, είσαι εχθρός του open source, αντι να πας να αγοράσεις Android όπου όλα είναι ελέυθερα, δημοκρατικά και τσάμπα. Που έχει παραμετροποίηση και επομένως είναι για power users! Όχι σαν κι εσένα το fanboy που το πήρες μόνο για μόστρα κι επειδή στο είπε ο Στηβ :ninja:. Όλο και κάτι θα μου ξεφεύγει, κάτσε να ρίξω καμιά ματιά στις προηγούμενες σελίδες (αυτά τα πράγματα επαναλαμβάνονται ανά 5-10 posts) Πως Φαίνεται ότι δεν σου αρεσει το iPad :lol::lol: πέρα απο τη πλάκα κάποια πράγματα που κάνει το iPad δεν μπορεί να τα κάνει το netbook!!!στην αρχή κ γω δεν ενθουσιάστηκα αλλα μόλις το δούλεψα λίγο με βόλεψε παρά πολυ και πίστεψε με δεν μου έλειψε καθόλου η θύρα USB ούτε η μη υποστήριξη flash! Α και κάτι αλλο:δεν νομίζω ότι υπάρχουν πια 'γκομενες ' που να πέφτουν στην θέα ενός iPad,όπως βέβαια δεν νομίζω να υπάρχουν άντρες που να χρειάζονται ένα iPad για να ρίξουν μια γυναίκα!:D:D αν ναι τότε αλι κ τρις αλι!!!:lol: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδιά την Πέμπτη πάω Αγγλία για μια εβδομάδα, μήπως ξέρετε ποιο κατάστημα το έχει σε καλή τιμή ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδιά την Πέμπτη πάω Αγγλία για μια εβδομάδα, μήπως ξέρετε ποιο κατάστημα το έχει σε καλή τιμή ? Ευχαριστώ :)Χωρίς να γνωρίζω απόλυτα θα πρέπει η apple να το εχει σε καλη τιμη!!εγω που θα πάω Νεα Υορκη σε ένα μήνα εκει θα κοιτάξω πρώτα!!!:happy::happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Μέσο ενός γνωστού μου έμαθα ότι υπάρχει σε τιμές το 16GB 399£ το 32GB 479£ & το 64GB 559£ μόνο wifi μάλλον θα πάρω το 16GB λόγο τιμής :) Edited May 9, 2011 by lene Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Μέσο ενός γνωστού μου έμαθα ότι υπάρχει σε τιμές το 16GB 399£ το 32GB 479£ & το 64GB 559£ μόνο wifi μάλλον θα πάρω το 16GB λόγο τιμής :) Εγω που έχω το 16 αρι του έχω βάλει αρκετές εφαρμογες παιχνίδια κ τραγούδια(ταινίες δεν έχω βάλει ακομα) και έχω 7 gb ελεύθερο χωρο :p!!εγω το πήρα απο μια φίλη μου γι αυτο κ δεν είχα το δίλημμα του 32αρι!!!παντως για 80£ θα έπαιρνα τα 32 gb!!:D:D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Αντιμετωπίζει κανένας φίλος το προβλημα με το light bleeding? στο δικό μου υπάρχει κάτω αριστερά πάνω και κάτω από την γωνία εντάξει όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά τώρα που έχω την φωτεινοτητα περίπου στο 20-30 και πάλι φαίνεται λίγο αν έχω μαύρο φόντο και σε σχετικά χαμηλό φωτισμό.. Στα δικά σας υπάρχει λίγο η πολύ το προβλημα;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το πηρα και εγω σημερα του κουτιου απο τα Public!!:) Ενα να πω,η αισθηση της οθονης του ειναι αλλου σε σχεση με το galaxy tab που μοιαζει με κινεζικο resistive! Για καθοδηγηστε με ομως πως να το στησω με καποια must have προγραμματα μιας και ειμαι παντελως ασχετος με την μηλομανα! Χρονια χρησης βλεπετε wm,symbian,android και καλο ειναι μια καθοδηγηση που να διαβασω η τι να του βαλω(κανα σημειωματαριο με φακελους,η κανα office π.χ. οπως και εφαρμογη για κλεδωμα αρχειων η καποιων φακελων στις φωτο για αρχη ειναι οτι πρεπει)!! Ευχαριστω οσους ασχοληθουν!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts