shodanjr_gr Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 ΟΚ, φίλτατε, να σαι καλά :) Θα τα περάσω απόψε μάλλον. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Αν βαλω τα vista και δεν τα σηκωνει το συστημα μου, θα χω προβλημα υστερα να τα βγαλω; Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Αν βαλω τα vista και δεν τα σηκωνει το συστημα μου, θα χω προβλημα υστερα να τα βγαλω; Όχι, βγαίνουν το ίδιο εύκολα όπως μπαίνουν. Μόνο μην κάνεις καμιά πατάτα στην εγκατάσταση και σβήσεις το partition που έχεις τώρα τα Windows. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Πρώτο μου post από Vista :) Μου έβγαλαν το λάδι μέχρι να μπουν (αρχικά δεν μπορούσα να κάνω format το σκληρό και κατόπιν μου κόλλησε και μία φορά η εγκατάσταση) αλλά τώρα φαίνονται όλα ΟΚ. Το Aero μου φαίνεται πολύ όμορφο!!! edit: Από περιέργια. Πόσο memory usage σας βγάζει στο task manager όταν μόλις έχετε ξεκινήσει το PC; (χωρίς να πειράξετε performance settings κλπ). edit 2: Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο στα vista. Με τα πολλά κατάφερα να περάσω τα drivers της κάρτας μου (SB Audigy, αρχικά μου έβγαζε μήνυμα "Parameter not valid" στο τέλος της εγκατάτασης, αλλά εν τέλει το έφτιαξα). Όμως ο ήχος περιστασιακά κάνει μία περίεργη παραμόρφωση. Ακούγεται πολύ "ηλεκτρονικός" (δεν μπορώ να τον περιγράψω κάπως καλύτερα). Έχει κανείς καμία ιδέα; http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Να ρωτησω εχει βγει καποιο σπασιμο ή ακομα παιζουν για 15 μερες μονο? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Πρώτο μου post από Vista :) Μου έβγαλαν το λάδι μέχρι να μπουν (αρχικά δεν μπορούσα να κάνω format το σκληρό και κατόπιν μου κόλλησε και μία φορά η εγκατάσταση) αλλά τώρα φαίνονται όλα ΟΚ. Το Aero μου φαίνεται πολύ όμορφο!!! edit: Από περιέργια. Πόσο memory usage σας βγάζει στο task manager όταν μόλις έχετε ξεκινήσει το PC; (χωρίς να πειράξετε performance settings κλπ). edit 2: Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο στα vista. Με τα πολλά κατάφερα να περάσω τα drivers της κάρτας μου (SB Audigy, αρχικά μου έβγαζε μήνυμα "Parameter not valid" στο τέλος της εγκατάτασης, αλλά εν τέλει το έφτιαξα). Όμως ο ήχος περιστασιακά κάνει μία περίεργη παραμόρφωση. Ακούγεται πολύ "ηλεκτρονικός" (δεν μπορώ να τον περιγράψω κάπως καλύτερα). Έχει κανείς καμία ιδέα; Για τον ηχο αντιμετωπιζα και εγω προβλημα..Θα πρεπει να κατεβασεις driver..:) Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Να ρωτησω εχει βγει καποιο σπασιμο ή ακομα παιζουν για 15 μερες μονο? Δεν θέλει ούτε σπάσιμο ούτε τπτ. :O Δες εδώ. Αρκεί να απενεργοποιήσεις 2 services και activation γιοκ! :rotfl: :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Ohi oti tha ta kratiso kai para poli apla einai spastiko. Anyway thank you! Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Για τον ηχο αντιμετωπιζα και εγω προβλημα..Θα πρεπει να κατεβασεις driver..:) Έχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις; Οι beta vista drivers της Creative μου κάνουν το παραπάνω πρόβλημα... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 edit: Από περιέργια. Πόσο memory usage σας βγάζει στο task manager όταν μόλις έχετε ξεκινήσει το PC; (χωρίς να πειράξετε performance settings κλπ). edit 2: Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο στα vista. Με τα πολλά κατάφερα να περάσω τα drivers της κάρτας μου (SB Audigy, αρχικά μου έβγαζε μήνυμα "Parameter not valid" στο τέλος της εγκατάτασης, αλλά εν τέλει το έφτιαξα). Όμως ο ήχος περιστασιακά κάνει μία περίεργη παραμόρφωση. Ακούγεται πολύ "ηλεκτρονικός" (δεν μπορώ να τον περιγράψω κάπως καλύτερα). Έχει κανείς καμία ιδέα; Σε ότι αφορά το edit 1: Σε μηχάνημα με 1 gb μνήμη, με το που άνοιγε έπιανε 460 ΜΒ. Μετά από λίγη ώρα χρήσης ανέβηκε στα 570. Σε ότι αφορά το edit 2: Το μηχάνημά μου είχε SB Live! 24bit και παρόλο που κατέβασα τους μαμίσιους drivers μου έβγαζε αυτό το Parameter not valid και δεν κατόρθωσα εν τέλει να τους εγκαταστήσω. Εσύ πώς τα κατάφερες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Αφού εγκατέστησα τα drivers της Creative, και πήρα το εν λόγω μήνυμα, πήγα στο control panel, και επέλεξα update drivers. Ως path έδωσα το c:\windows\system32, και από εκεί τα υπόλοιπα τα έκανε μόνο του... Αλλά τότε προέκυψε το θέμα με το distortion. Πάω τώρα να δοκιμάσω κάτι άλλα drivers (kx driver package λέγεται) που υποτίθεται ότι έχουν βοηθήσει πολλούς. http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Σε ότι αφορά το edit 1: Σε μηχάνημα με 1 gb μνήμη, με το που άνοιγε έπιανε 460 ΜΒ. Μετά από λίγη ώρα χρήσης ανέβηκε στα 570. Σε ότι αφορά το edit 2: Το μηχάνημά μου είχε SB Live! 24bit και παρόλο που κατέβασα τους μαμίσιους drivers μου έβγαζε αυτό το Parameter not valid και δεν κατόρθωσα εν τέλει να τους εγκαταστήσω. Εσύ πώς τα κατάφερες; Στην 5038 παντως το usage σε μενα εφευγε στα 800-900MB χωρις να εχω κατι αλλο ανοιχτο.... :X Ευτυχως τα 2GB με σωσανε.... :O Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Ρε παιδιά...O 7άρης Messanger παίζει στα Vista; Να τον κατεβάσω ή θα μου το καταστρέψει το σύστημα; :Ρ http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Στην 5038 παντως το usage σε μενα εφευγε στα 800-900MB χωρις να εχω κατι αλλο ανοιχτο.... :X Ευτυχως τα 2GB με σωσανε.... :O Πολλά δεν είναι; :( Τα laptop δηλ με πόση μνήμη θα βγαίνουν όταν σήμερα το 512MB είναι ο μέσος όρος...;:rolleyes: :blink: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Πολλά δεν είναι; :( Τα laptop δηλ με πόση μνήμη θα βγαίνουν όταν σήμερα το 512MB είναι ο μέσος όρος...;:rolleyes: :blink: αυτο σκεφτομαι και γω.. δηλ. με ποση μηνμη να τα παρουμε;.. :( εκτος και αν εχουν καποια ελαφρια εκδοση.. :) Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Αυτό το memory usage είναι το Aero Glass UI (το "βαρύ"). Έχει δοκιμάσει κανείς να τα δουλέψει με το Aero Lite; (έτσι νομίζω λέγεται το ελαφρύ GUI των Vista...). http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Πολλά δεν είναι; :( Τα laptop δηλ με πόση μνήμη θα βγαίνουν όταν σήμερα το 512MB είναι ο μέσος όρος...;:rolleyes: :blink: Δεν νομιζω οτι τα 2 gb ειναι μακρια. Ρε παιδιά...O 7άρης Messanger παίζει στα Vista; Να τον κατεβάσω ή θα μου το καταστρέψει το σύστημα; :Ρ Eχεις που εχεις beta λειτουργικο,βαλε και το beta messenger...:D Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Release Information Release Date.....: February 22nd, 2006 Directory Name...: Microsoft.Windows.Vista.64Bit.Build.5308.DVD.iNTERNAL-WinBeta Supplier.........: Microsoft Type.............: OS Format.......... : DVD - ISO (as supplied by MS) Number of Discs..: 1 Archives.........: 79 x 50 MB (2% rar recovery record) Files............: wb-wv64Bit5308dvd.rxx Protection.......: key + Activation Requirements.....: CPU: 1.5GHz+ / RAM: 512MB+ / HDD: 6gb+ αυτή ειναι η τελευταία έκδοση vista? για να μην κατεβάζω άδικα την παλιά thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 To 3ero oti to exete 3anapei alla an einai eukolo na mou dosete ena site gia na kanw download ta vista. thnx :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 http://www.torrentspy.com :p :p Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Release Information Release Date.....: February 22nd, 2006 Directory Name...: Microsoft.Windows.Vista.64Bit.Build.5308.DVD.iNTERNAL-WinBeta Supplier.........: Microsoft Type.............: OS Format.......... : DVD - ISO (as supplied by MS) Number of Discs..: 1 Archives.........: 79 x 50 MB (2% rar recovery record) Files............: wb-wv64Bit5308dvd.rxx Protection.......: key + Activation Requirements.....: CPU: 1.5GHz+ / RAM: 512MB+ / HDD: 6gb+ αυτή ειναι η τελευταία έκδοση vista? για να μην κατεβάζω άδικα την παλιά thanks Ναι, ειναι η τελευταια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 αφού τελειώσουν οι μέρες που λειτουργεί το λειτουργικό φορμάτ πως κάνατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 τελικά ουσιαστικές διαφορές με xp pro sp2 υπάρχουν ή όχι? κι αν ναί,ποιές είναι?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Τεράστιες διαφορές! Για παράδειγμα το gui! Δεν έχεις δει screenshots; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Τεράστιες διαφορές! Για παράδειγμα το gui! Δεν έχεις δει screenshots; για πές περισσότερα.για δώσε link να δώ τι παίζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts