Nos 55 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ta ksero! Einai kala gialia me poli sport ifos Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Τα REVO δεν τα ξερει κανεις τελικα ; Απο οτι ειδα παντως ανηκουν στο Luxottica group οπου ειναι οι πιο γνωστες μαρκες. Ελπιζω καποιος να γνωριζει κατι παραπανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Παιδια επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για γυαλια ηλιου, εχω βρει κατι REVO σαν κι αυτα της φωτογραφιας στα 190 euro. Ποια ειναι η γνωμη σας για την συγκεκριμενη μαρκα ; Ευχαριστω! http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/sunglassesgiant_1896_22518916 mipos me ta 190 europoula na xtipages kamia pio gnosti marka??? (ray-ban, oackley.....)h teliki apofasi einai dikia sou! (san gialia fenontai polu kala!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 καλα..αν ειναι να κρινουμε απο το πως φαινονται καηκαμε..φιλικα παντα.. φιλε μου θα σου πω ενα πραγμα..με 125 ευρουδακια παιρνεις ray-ban(αρκετα σχεδια,ολο κ καποιο θα σου αρεσει ,ειμαι σιγουρος.) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ta arnette ta xerete?? axizoun?? http://www.arnette.com H arnette einai gia mena h kaluterh etairia se sxesh apodoshs timhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Τα bolle σαν φακοι λενε τπτ; Δοκιμασα σημερα ενα ζευγαρι και μου αρεσε αρκετα. Μονο που δεν εχω ξανακουσει τη φιρμα και δισταζω να τα αγορασω. Απ'οτι μου ειπε η πωλητρια ειναι ιταλικα, με καλους φακους..."αθλητικο" στυλ. Αλλα προσωπικα δεν γνωριζω τπτ απο αυτα. http://images.amazon.com/images/P/B000FAUPYQ.01-A26UWV39WLFL4J._SCLZZZZZZZ_V54928068_.jpg sto optikadiko pou rotisa ta bolle ta leei polu kala kai se kales times! isos tsimpiso kai ego kati tetio! (tha pao tha ta katebaso olla kato kai tha do :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 καλα..αν ειναι να κρινουμε απο το πως φαινονται καηκαμε..φιλικα παντα.. φιλε μου θα σου πω ενα πραγμα..με 125 ευρουδακια παιρνεις ray-ban(αρκετα σχεδια,ολο κ καποιο θα σου αρεσει ,ειμαι σιγουρος.) ;) Kala dn einai oloi trentoules h pozeria gia na forane ray-ban :lol: :lol: :p (plaka ekana)* Re paidia kana magazi me diesel (alla na exei poikilia oxi 2-3 gualia) exetai na proteinete sthn a8hna? kthx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Παιδιά λέω φέτος να βάλω φακούς επαφής και να πάρω ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου επιτέλους... Τα κλασσικά Rayban δεν μου πολυαρέσουν και πιστεύω ότι δεν μου πάνε. Αντίθετα μου άρεσαν κάτι Roberto Cavalli που είδα. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε από ποιότητα πως πάνε διότι άλλο ρούχα και άλλο γυαλιά ηλίου... http://www.otticanet.it/img/occhiali/img_mod_TALIA_RC_196S.jpg http://www.otticanet.it/img/occhiali/img_mod_CAOS_RC_222.jpg Πώς σας φαίνονται; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 το δευτερο μαμει...αλλα που ξερεις πως θα ειναι πανω σου??? γυαλλια απο το ιντερνετ...?ενταξει ειπαμε..πεταξου σε ενα μαγαζι της γειτονια σου με οπτικα η κατεβα στο κεντρο..εχει παρα πολλα..δοκιμασε να δεις πως <καθονται> πανω σου..και αναλογα πραξε..κι εγω εχω δει γυαλλια για γυαλλια αλλα δεν μου πηγαιναν ολα..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 το δευτερο μαμει...αλλα που ξερεις πως θα ειναι πανω σου??? γυαλλια απο το ιντερνετ...?ενταξει ειπαμε..πεταξου σε ενα μαγαζι της γειτονια σου με οπτικα η κατεβα στο κεντρο..εχει παρα πολλα..δοκιμασε να δεις πως <καθονται> πανω σου..και αναλογα πραξε..κι εγω εχω δει γυαλλια για γυαλλια αλλα δεν μου πηγαιναν ολα..:O Δεν θα τα πάρω από το ίντερνετ... Απλά επειδή το otticanet έχει μεγάλη ποικιλία θα δω εκεί, θα ξεχωρίσω 2-3, θα τα δω πάνω μου σε κάποιο μαγαζί και όποιο μ'αρέσει πιο πολύ θα το πάρω. :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 poli space giali emena mou aresei ;) alla yaxe kai dokimaseto kiolas na eisai sigouros sto an sou paei kiolas...;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 @htrul18 και πως εισαι σιγουρος οτι θα τα βρεις?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 sto optikadiko pou rotisa ta bolle ta leei polu kala kai se kales times! isos tsimpiso kai ego kati tetio! (tha pao tha ta katebaso olla kato kai tha do :O ) Τελικα αγορασα αυτα που εβαλα στη photo. 95 τα βρηκα, και μου τα αφησαν 75. Οντως ειναι πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspapgr Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Ρε παιδες.... μια ερωτηση. Εχει αγορασει κανενας απο εσας απο το site του otticanet??? Ειναι Οκ? Εξοδα μεταφορας, αξιοπιστια..... κ.τ.λ. Καντε μια ενημερωση αν γνωριζετε. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μου αρεσουν αυτα που φοραει συνηθως ο puff daddy αλλα δεν εχω βρει πουθενα κατι παρομοιο.Μπορει να με βοηθησει κανεις? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Ρε παιδες.... μια ερωτηση. Εχει αγορασει κανενας απο εσας απο το site του otticanet??? Ειναι Οκ? Εξοδα μεταφορας, αξιοπιστια..... κ.τ.λ. Καντε μια ενημερωση αν γνωριζετε. Ευχαριστω!!! έχω πάρει απο otticanet 2 φορές.μια χαρά είναι,και τα στέλνουν πολύ γρήγορα κιόλας.δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.με 10 ευρώ νομίζω επιπλέον (αν θυμάμαι καλά) στα ασφαλίζουν κιόλας σε περίπτωση που πάθουν κάποια ζημιά.τα έξοδα αποστολής δε θυμάμαι πόσα είναι δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ ποιά γυαλιά είναι στην μόδα? 200€ το πολύ η τιμή Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ ποιά γυαλιά είναι στην μόδα? 200€ το πολύ η τιμή Ray-ban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Tom Ford παρε ή τα κλασσικά Ray Ban τα DIOR ηταν περσυ το καλοκαιρι μοδα, δεν ξερω για φετος. Μεγαλο σκελετο παντως να παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Eγω τσιμπησα αυτα.Δεν ξερω γιατι αλλα συνεχεια σε prada καταληγω.Μου αρεσουν περισσοτερο απο τα αλλα.Εχει κανεις καμια εξηγηση? :p http://www.otticanet.com/img/occhiali/img_mod_SPS04FS.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 πλακα πλακα..πολυ πραντα παιζει φετος ρε παιδια... prada, ray ban, d&g , diesel παιζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Ta police pou foraei o Beckham kai genikotera ta police poso pane? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 του beckham στις φωτος 200αρα σιγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Eγω τσιμπησα αυτα.Δεν ξερω γιατι αλλα συνεχεια σε prada καταληγω.Μου αρεσουν περισσοτερο απο τα αλλα.Εχει κανεις καμια εξηγηση? :p http://www.otticanet.com/img/occhiali/img_mod_SPS04FS.jpg POsa eskases re file ?? An kai ta 8ewrw ligo em... wraia einai omws ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Tι? gay? Μιλα ελευθερα αρχηγε.. 175 εγραφαν πανω 130 εσκασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts