Thou_Bou Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα παιδια, σκέφτομαι να αγοράσω γυαλία rayban caravan, αλλά δεν τα εχω δοκιμασει ποτέ επάνω μου, αλλά φανταζομαι ότι θα μου πηγαίνουν (κρίνοντας από αλλα "ψεύτικα" γυαλία παρόμοιου σχεδίου). ομως με ενα προχειρο ψαξιμο, είναι οτι στην σελίδα της rayban.com τα εχει 125 δολλάρια (98 ευρω), ενώ σε ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα τα εχει 179 ευρω προσφορα !!! (από 234 !!!ευρω ). προκειται για τεραστια διαφορα , έτσι δεν είναι ? επειδη δεν ξερω ποσο μπορω να εμπιστευτω αγορές Online για γυαλιά ηλίου και τα ποσά αυτά για εμένα είναι σεβαστά, θα απευθυνθώ σε ένα μαγαζί οπτικών που εμπιστεύομαι και ψωνίζω για μια δεύτερη γνώμη και θα πραξω αναλόγως. γνώμη σας ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ενδιαφέρομαι για γυαλιά ηλίου για οδήγηση με λίγη μυωπία και λίγο αστιγματισμό. έχω ακούσει - διαβάσει ότι το καλύτερο είναι να είναι κίτρινου χρώματος οι φακοί για να βλέπεις σωστά και καλύτερα τα χρώματα πχ φανάρια πινακίδες στοπ αυτοκινήτων. μάλιστα κάπου διαβάζω ότι βοηθάν ακόμα και στην νυχτερινή οδήγηση. τι γνωρίζετε ; Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Δε γνωρίζω για τους κίτρινους φακούς, αλλά για οδήγηση οπωσδήποτε polarized, ότι χρώμα και να ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Παιδια καλησπερα, ελεγα να παρω γυαλια ηλιου και σκεφτομουν τα rayban caravan (καπως τετραγωνισμενα) φανταζομενος πως θα μου πηγαινουν αν και ποτε δεν τα εχω δοκιμασει. Περνωντας ομως από ενα καταστημα οπτικων στη γειτονια μου, βρηκα ενα ζευγαρι harrison μαρκα, από 100 ευρω, στα 50. ιδιο περιπου σχεδιο, τετραγωνισμενο με μεταλλικο σκελετο σα της rayban που σκεφτομουν. εχουν φακους πλαστικους πρασινωτους (σα το κλασσικο χρωμα των φακων της rayban) και η υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι ενας ικανοποιητικος φακός. εν ολιγοις, τα τσίμπησα και εως τωρα μου αρεσουν παρα πολυ , ποιά η γνωμη σας για την συγκεκριμενη μαρκα ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 τελευταια βρηκα μια μαρκα γυαλιων ηλιου με το ονομα sunwise.ειναι λεει χρονια σπονσορας στην εθνικη στιβου αγγλιας και φετος επισημος χορηγος των ολυμπιακων αγωνων του λονδινου.ενδιαφερθηκα γιαυτην γιατι εχει πολυ χαμηλες τιμες σε σχεση με τις γνωστες εταιρειες.80 ευρω τα κανονικα και 90-95 πολαριζε.εχει αρκετα μοντελα σπορ και λιγα καζουαλ.αν τα αγορασεις μεσω ιντερνετ απο αγγλια ερχονται στην μιση τιμη.τα βρηκα,τα δοκιμασα και ειλικρινα δεν βρισκω καμμια διαφορα με τα πιο ακριβα μπραντ.μηπωςτα εχει κανενας αγορασει-χρησιμοποιει να μας πει την γνωμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Παιδιά, ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος την διαφορά των φακών polarized από τους απλούς. και εγω rayban polarized , ειναι αυτο: Πολωτικοί φακοί (Polarized) Το θάμβος που προκαλείται από την έντονη ηλιοφάνεια είναι μια παράμετρος που πρέπει να λαμβανεται υπόψη κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου. Το προβλημα γίνεται εντονότερο όταν οι ακτίνες του ηλίου ανακλώνται από οριζόντιες επιφάνειες (άσφαλτος, υαλοπίνακες, επιφάνεια θάλασσας κλπ) κάθετα προς τα μάτια μας. Οι πολωτικοί φακοί αποκόπτουν τις κάθετες ακτίνες εξαλείφοντας το προκαλούμενο θάμβος και βελτιώνοτας τη διακριτότητα του χώρου. Το φαινόμενο της πόλωσης βοηθάει ταυτόχρονα στην βελτίωση της ευαισθησίας αντίθεσης αλλά και στην χρωματική αντίληψη δίνοντας μια πιο ρεαλιστική εικόνα. Οι πολωτικοί φακοί μειώνουν το εκθαμβωτικό φως, τονίζουν τις λεπτομέρειες, αυξάνουν την ανίληψη του βάθους και ενισχύουν τη χρωματική αντίθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 http://www.sunglasses-shop.co.uk/ray-ban/4147/light-havana-71051/15326.aspx έχω αγοράσει αυτά που δίνω στο λινκ απλά μου έχει φύγει το ένα χρυσό από τα 2 διακοσμητικά στις γωνίες και δεν μπορώ να βρω πουθενά γνωρίζει κανείς που θα βρω? καλύτερα μέσω ;internet Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkord Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 παιδιά έχει κανένας αγοράσει ή δει απο κοντά τα σπαστά γυαλιά sunpocket? είναι πολύ γνωστά στο εξωτερικό αλλά είναι πολύ φθηνά & σκέφτομαι μήπως είναι λίγο ψέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1981 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Παρακαλώ κι εγώ μια γνώμη να μου πει κάποιος για τα γυαλιά ηλίου Benetton BE57401 http://www.dutyfreeshops.gr/default.asp?pid=23&la=1&ct=59&sorttype=2 . Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή συν του ότι πετάω σε 10 μέρες από το Ελ. Βενιζέλος και θα μπορέσω να τα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 ψάχνω κάτι γυαλιά ηλίου rayban wayfarer που έχω δει και δε βρίσκω! ο σκελετός τους είναι σαν την ιταλική σημαία, δηλαδή κόκκινο, μετά άσπρο και μετά πράσινο! τα έχει δει κάποιος πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 παιδιά έχει κανένας αγοράσει ή δει απο κοντά τα σπαστά γυαλιά sunpocket? είναι πολύ γνωστά στο εξωτερικό αλλά είναι πολύ φθηνά & σκέφτομαι μήπως είναι λίγο ψέμα.. κοιτα η τιμη τους καλη ειναι.υπαρχουν ακριβες μαρκες αυτην την στιγμη σε βιτρινες σαν προσφορα που ειναι στην ιδια τιμη.αυτο που δεν ξερω ειναι η ποιοτητα τους,δεν εχω δει απο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παρακαλώ κι εγώ μια γνώμη να μου πει κάποιος για τα γυαλιά ηλίου Benetton BE57401 http://www.dutyfreeshops.gr/default.asp?pid=23&la=1&ct=59&sorttype=2 . Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή συν του ότι πετάω σε 10 μέρες από το Ελ. Βενιζέλος και θα μπορέσω να τα πάρω. σε ενα καταστημα που ειδα αυτην την μαρκα καπου εκει κυμαινονται οι τιμες πανω κατω 20 ευρω αναλογα το μοντελο και την εκπτωση.οποτε καλη ειναι η τιμη για αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 ειμαι για λιγες μερες θεσσαλονικη και εχθες σε μια βολτα στην αγορα πηγαμε σε μια αποθηκη οπτικων σε ενα υπογειο ,που λεγεται παπακωστας.μιλαμε εχει γυαλια με νεα και παλια μοντελα,αλλα ολα καινουρια ,οπως λεει σε τιμες κατω των εκπτωσεων.μπορεις να βρεις γνωστες μαρκες με 70 ευρω και αν παζαρεψεις να τα παρεις και 50 ευρω.δινει λεει και χονδρικη γιαυτο πουλαει κατω των τιμων των καταστηματων.γνωριζει κανεις εαν ειναι οκ το καταστημα η' πουλαει μαιμου?παντω περνουσε πολυς κοσμος και κυριως νεοι να ψωνισουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 φοραω Carrera Endurance μαυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Έχω πάρει τα Oakley Nanowire 2.0 από EBay και θέλω να αλλάξω τους φακούς. Ξέρει κανείς κανένα site για να παραγγείλω από εξωτερικό ή αν υπάρχει μαγαζί στην Αθήνα που αναλαμβάνει τέτοια δουλειά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 σε συμφερει?νομιζω βγαινουν ακριβα.παντως με εξυπηρετηση Oakley μην μπλεξεις.ειναι πολυ χαλια.σε επικοινωνια που ειχα πριν λιγες εβδομαδες με ενα καταστημα μου ειπαν το εξης κουφο.οτι σκεφτονται να μην αλλαζουν φακους για να αγοραζει ο κοσμος καινουρια γυαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παίζει να το προτείνουν αυτό για να προωθήσουν νέα μοντέλα. Αλλά θα το ψάξω και με μαγαζιά από εδώ και με Αγγλία. Αλλά έχουν απίστευτο σκελετό τα συγκεκριμένα και δεν θέλω να τα σουταρω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 ψαχνοντας γυαλια για μενα επεσα πανω σαυτο το σαιτ που λεει οτι στελνει και φακους.δεν ξερω για το δικο σου αλλα δοκιμασε να τους ρωτησεις. http://www.selectspecs.com/view/designer/391/tab/3/page/4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ευχαριστώ. Μίλησα με Oakley Αγγλίας και δεν έχουν ούτε εκεί φακούς. Αλλά πρότειναν έκπτωση 40% σε νέα μοντέλα τους, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Είναι και τα μεταφορικά στην μέση, που δεν είπαν πόσο θα βγούνε. Σε 2 καταστήματα οπτικών που έχουν Oakley, μου πρότειναν τα εξής: ο ένας να βγάλει polarised φακούς από άσχετη εταιρεία στα 45€ και ο άλλος να πάρει original φακούς Oakley ακοπους και να τους κόψει ο ίδιος, στα 80€. Δεν ξέρω τι να διαλέξω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 μαλλον τελικα ειναι αληθεια η φημη που ειπαμε,δυστυχως.ειχα μπει και στο επισημο αμερικανικο σαιτ της οκλει αλλα και σε αλλα και δυστυχως ακουγες τις ιδιες κακες κριτικες για την εξυπηρετηση τους και την πολιτικη τους.σε αντιθεση με τις πολυ καλες κριτικες για τα προιοντα τους. το μοντελο σου ειναι απο καλα και πολυ ωραια προσωπικα.ειναι κριμα να μην συνοδευεται απο τους φακους της εταιρειας.ομως εδω ανοιγεις μια μεγαλη συζητηση που εκανα αυτο το καλοκαιρι με φιλους και ειδικους απο πολλα καταστηματα .εμαθα πολλα .δεν ξερω ποσα ειναι αληθεια αλλα τα μεταφερω και κρινε,ισως σε βοηθησουν. θα σου μεταφερω τις αποψεις που ακουσα. η οκλει απο τοτε που αγοραστηκε απο την λουξοτικα εχει ριξει την ποιοτητα των φακων της.μερικοι λενε οτι φτιαχνονται στην κινα και μετα συμπληρωνουν κατι στην ιταλια και ετσι ...γραφουν οτι φτιαχτηκε στην ιταλια.μαυτον τον τροπο ειναι και νομιμοι για το μειντ ιν ιταλι.κιαυτο ισχυει για ολες τις μαρκες που ανηκουν στον ομιλο.το ιδιο συμβαινει και στους αλλους ομιλους.σαφιλο,ντεριγο,μαρτσον κ.λπ. μου ειπαν οτι μονο τα οκλει για αμερικη φτιαχνονται στην αμερικη.εξαλου αυτο το καταλαβαινεις και απο τις τιμες.καποτε τα οκλει ειχαν διπλασια τιμη απο τωρα.γιαυτο μου ειπαν οτι η πραγματικη αξια ενος επωνυμου γυαλιου ειναι καπου στα 60-80 ευρω.τα υπολοιπα ειναι φιρμα και μαρκετινγκ που πληρωνεις. γιαυτο ισως και να βρισκεις ακοπους φακους οκλει.δεν νομιζω οτι ειναι ιδιοι με τους οριτζιναλ.το να πουλανε ακοπους σε μαγαζια και οχι φακους ετοιμους μου κανει λιγο λαικη για την οκλει.δεν αντικατοπτριζει το κυρος της.και στους δινουν τοσο ακριβα οσο κοστιζουν οι ετοιμοι. επισης οι ειδικοι λενε οτι λογω ακριβως αυτης της αλλαγης της εταιρειας ναι μεν σε αντοχη ειναι ακομα καλοι οι φακοι αλλα σαν ποιοτητα οπτικης δεν διαφερουν απο αλλες μαρκες. εγω θα διαλεγα να βαλω φακους απο αλλη εταιρεια.καποια ομως επωνυμη.ροντεστοκ,εσιλορ,μαρτσον.συνηθως τις εχουν ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) ενδιαφέρον όλα αυτά που λες και σίγουρα δεν τα γνώριζα. Βασικά δεν θυμάμαι και πια είναι η εταιρεία με τους φθηνότερους φακούς, αλλά μου είπαν ότι είναι από Γαλλία. Αυτές που λες βγάζουν φακούς για γυαλιά Oakley? Πάντως έστειλα email και στο site που είδα πιο πάνω. Edit: μίλησα πριν λίγο με το πρώτο μαγαζί. Η εταιρεία είναι η Εσελορ που φτιάχνει τους φακούς και έκανα λάθος για τις τιμές. Είναι 45€ για Polarized φακούς ή 65€ για καθρέπτες.και τα 2 μαζί δεν γίνεται. Οπότε αν ισχύουν τα 80€ που είπε ο άλλος για φακούς Oakley που έχει και τα 2 αξίζει. Edited September 5, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 οπως ειπες και με προλαβες ειναι η εσελορ.εγω εσιλορ την ειπα,δεν τοχω το γαλλικο....:lol: αυτες οι εταιρειες δινουν μεγαλα στρογγυλα κομματια απο πολυκαρβονικο υλικο (σαν μικρα πιατα) στους οπτικους και αυτοι κοβουν εκει οσο χρειαζονται.πες να σου δειξουν.μπαινουν σε ολες τις μαρκες.απλα τους ειναι δυσκολο να του δωσουν μορφη καμπυλης νουμερο 8 που ειναι για γυαλια που καλυπτουν τα ματια και στα πλαγια οπως ειναι και τα δικα σου.τωρα εαν καποιος ειναι πολυ μαστορας ισως τα καταφερει.συνηθως ζητανε περισοτερα χρηματα γιαυτα γιατι ειναι δυσκολα να τα φερουν σαυτη την μορφη και ισως καταστρεψουν ολο τον μεγαλο φακο κοματι που εχουν. εαν εσενα σου επιβεβαιωσαν οτι μπορουν και μαλιστα τοσο φτηνα προχωρα το.εμενα παντως που μου αρεσει αυτο το σχημα κανενας δεν μου το εφτιαχνε.ισως ηθελαν να πουλησουν τα ετοιμα:p...γιαυτο και μου ελεγαν 60-80 ευρω γιαυτο το σχημα να κοψουν.. τωρα εαν εσυ βρηκες εισαι τυχερος .εκτος εαν επειδη ειχες ηδη σκελετο σε εξυπηρετησαν γιατι εγω δεν ειχα. αν εσυ θελεις να βαλεις οκλει σιγουρα αξιζει. ομως προσεξε-επιβεβαιωσε οτι ειναι οκλει.πανε και σε αλλα καταστηματα που φερνουν οκλει η' παρε την αντιπροσωπεια να σου πουν αν δινουν χυμα φακους σε οπτικους.αλλιως βαλε εσελορ.οι φακοι χαραζουν ευκολα και μετα ειναι αχρηστοι,δεν ειναι να δινεις πολλα χρηματα. αληθεια γιατι τους αλλαζεις,αυτους που εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Γιατί μετά από 4 χρόνια σχεδόν που τα έχω, πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι βγήκαν σημαδια σαν μπιμπικια από τα άλατα της θάλασσας. Και βγήκαν απότομα σε λίγες μέρες όλα μαζί. Από ότι μου είπαν, έσπασαν τα ΦΙΛΤΡΑ. Σήμερα περιμένω την γνωμάτευση ότι οι ακοποι φακοί OAKLEY είναι 100% συμβατοί και τελική τιμή. Πήγε το ζευγάρι για έλεγχο ο οπτικός. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Άσχετο. Εβγαλε η rayban τα aviator κατασκευασμένα από ρητίνη, η σειρά λέγεται liteforce. Αρκετά όμορφη μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Γιατί μετά από 4 χρόνια σχεδόν που τα έχω, πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι βγήκαν σημαδια σαν μπιμπικια από τα άλατα της θάλασσας. Και βγήκαν απότομα σε λίγες μέρες όλα μαζί. Από ότι μου είπαν, έσπασαν τα ΦΙΛΤΡΑ. Σήμερα περιμένω την γνωμάτευση ότι οι ακοποι φακοί OAKLEY είναι 100% συμβατοί και τελική τιμή. Πήγε το ζευγάρι για έλεγχο ο οπτικός. ενδιαφερον η περιπτωση σου.παντα ηθελα να μαθω τι μπορουν να παθουν στην θαλασσα οι οργανικοι φακοι.ωστε αυτο παθαινουν οταν χαλανε τα φιλτρα...εγω ειχα ρειμπαν κρισταλλο 7 χρονια και δεν παθαινανε τιποτα ,μεσα εξω απο την θαλασσα.πεφτανε και κατω ,ουτε γρατζουνιες,ουτε σπασιματα.μονο που ηταν πιο βαρια και το ενιωθες στην μυτη.αλλα σαν το κρυσταλο δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts