perikins Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 καλησπερα σας, τι θα κανονισετε για το βραδυ της Παρασκευης βλεποντας εθνικη ελλαδος ? μπριζολακια με μπόλικες παγωμενες ΑΛΦΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 καλησπερα σας, τι θα κανονισετε για το βραδυ της Παρασκευης βλεποντας εθνικη ελλαδος ? μπριζολακια με μπόλικες παγωμενες ΑΛΦΑ Σωστό. Θέλοντας να στηρίξω τα ελληνικά προιόντα, αγόρασα δύο εξάδες ΑΛΦΑ απορρίπτοντας τις heineken που έπινα ως τώρα. Ελπίζω να είναι γούρικες και εύγευστες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παίζει και η Εθνική ε? Μάλιστα! Το κλίμα τότε σηκώνει μπύρα! Έχω μερικές FIX Dark (Side) Θα περάσω αύριο από το SuperMarket και θα πάρω όποια φθηνή Ελληνική βρω μπροστά μου! Anyway.. Δοκίμασα εχτές ΜΥΘΟΣ (βαρελίσια).. Αίσχος για μένα. Κατέβαινε σαν νεράκι! Έχω καιρό να πιω Μύθος. Έτσι είναι γενικά ή έπεσα στο τέλος του βαρελιού ? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 καλησπερα σας, τι θα κανονισετε για το βραδυ της Παρασκευης βλεποντας εθνικη ελλαδος ? μπριζολακια με μπόλικες παγωμενες ΑΛΦΑ Πιτσούλες σίγουρα :PPPP ΦΙΞ for the win! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 καλησπερα σας, τι θα κανονισετε για το βραδυ της Παρασκευης βλεποντας εθνικη ελλαδος ? μπριζολακια με μπόλικες παγωμενες ΑΛΦΑ Πιτσα και μπυρα FIX.Αφου παιζουμε με Γερμανια θα πρεπει να επιλεξουμε 100% Ελληνικες μπυρες και οχι Γερμανικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 εγω εχω βαρεθει να πινω μπυρες :p εχω δοκιμασει σχεδον ολες απο την εναρξη του EURO :lol: Με κατι φιλαρακια θα κανουμε 2 φωτιστικα και μια πολυθρονα απο κουτακια μπυρας και θα βαλουμε ενα κουτακι απο καθε μπυρα οποτε καταλαβαινεται :D Btw, Amsterdam Navigator για τους λατρεις της γλυκιας μπυρας, μου αρεσε παρα πολυ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Σαντορινια με μέλι ή bios 5 με δημητριακα ? Για τελικο γερμανικες (erdinger) ? ιταλικές (peroni) ? ή κλασικές ελληνικές ΑΛΦΑ ? Edited June 29, 2012 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Την FIX DARK πάντως, όσο και να προσπάθησα να την βρω σε κάποιο SUPERMARKET της περιοχής μου για να την δοκιμάσω να δω περί τίνος πρόκειται,δεν το κατάφερα! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Σαντορινια με μέλι ή bios 5 με δημητριακα ? Για τελικο γερμανικες (erdinger) ? ιταλικές (peroni) ? ή κλασικές ελληνικές ΑΛΦΑ ? εγω παντως θα πινα μια craft lager :D Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Amsterdam Navigator εγω :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Την FIX DARK πάντως, όσο και να προσπάθησα να την βρω σε κάποιο SUPERMARKET της περιοχής μου για να την δοκιμάσω να δω περί τίνος πρόκειται,δεν το κατάφερα! :wacko: Τις εχει ο Βασιλοπουλος παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπερα στην μπυροπαρέα, έχει δοκιμάσει κανεις τις μπύρες που ειναι συσκευασια μεσα σε χαρτι ? τις ειδα σε σουπερ...αλλα ηταν λιγο τσιμπημενες και προτιμησα αλφα και κραφτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπερα στην μπυροπαρέα, έχει δοκιμάσει κανεις τις μπύρες που ειναι συσκευασια μεσα σε χαρτι ? τις ειδα σε σουπερ...αλλα ηταν λιγο τσιμπημενες και προτιμησα αλφα και κραφτ. Τι ενοεις σε χαρτι?Σε κουτι tetra-pak σαν τους χυμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Χθες δοκίμασα την Αμερικανική μπύρα Miller, με απαλή γεύση (αισθάνεσαι για τα καλά την γεύση της βύνης) που στο τέλος σου αφήνει στον ουρανίσκο μια πικράδα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Χθες δοκίμασα την Αμερικανική μπύρα Miller, με απαλή γεύση (αισθάνεσαι για τα καλά την γεύση της βύνης) που στο τέλος σου αφήνει στον ουρανίσκο μια πικράδα. Η συγκεκριμένη είναι από τις πιο διαδεδομένες στην Αμερική. Κάνει τεράστιες πωλήσεις. Βεβαία κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πιο "ενδιαφέρουσες" σε αυτή τη κατηγορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Τι ενοεις σε χαρτι?Σε κουτι tetra-pak σαν τους χυμους? καλησπερα ειναι τυλιγμενες με χαρτι σαν λαδοκολλα ..προφανως μοιαζει σαν chimay και λατραπ ..αλλα ειναι πολυ ακριβες, εχει πιει κανεις ? θυμηθηκα οτι μοιαζουν σε συσκευασια και μονο με το undelberg ..αν θυμαστε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 ? θυμηθηκα οτι μοιαζουν σε συσκευασια και μονο με το undelberg ..αν θυμαστε !! Α καταλαβα.Ειναι το μπουκαλι τυλιγμενο σε χαρτι.Τι μαρκα μπυρες ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί: Από πέρυσι το καλοκαίρι η fix έχει αλλάξει συνταγή? Φέτος πίνεται ευχάριστα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Η μαυρη λενε οτι ειναι καλη, όσοι την δοκίμασαν τουλάχιστον...εγω προσωπικα μαυρες ευχαριστιεμαι με guinness kozel krucovisse και κραφτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ρε παιδια τι γινεται με τη βεργινα, στο μασουτη απο οπου ψωνιζω εδω και 2 βδομαδες δεν εχει, ουτε κ στο ψηλικατζιδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ρε παιδια τι γινεται με τη βεργινα, στο μασουτη απο οπου ψωνιζω εδω και 2 βδομαδες δεν εχει, ουτε κ στο ψηλικατζιδικο. Και στο mymarket και στο carrefour της γειτονιάς μου τελειώσαν και δεν ξαναέφεραν. Σήμερα, πήρα τα τρία τελευταία κουτάκια Βεργίνα... Αγόρασα και μια FIX Dark να δοκιμάσω. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα γυάλινα μπουκαλάκια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Fix και γενικότερα προσπαθώ να πίνω Ελληνικές! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Με σειρά προτεραιότητας: 1. Fischer 2. Mythos 3. Fix Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Όλες οι μπύρες καλές είναι. Μου αρέσει πιο πολύ όμως η kaiser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 La trappe double , κόκκινη είναι. Μαναστιριακη, την εχει και ο θανοπουλος!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts