delniotis Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Ellada=Mythos Germania=Erdinger Ypoloipos kosmos=Heineken Παράθεση www.grtones.com - makes your mobile greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Mc Farland... Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καλησπερα.καποτε ειχε αναφερθει ενα ελληνικο site φιλων μπυρας.πολυ καλο μαλιστα και ειχε πληροφοριες για πολλες μπυρες.ξερει κανεις πιο ειναι.? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καλησπερα.καποτε ειχε αναφερθει ενα ελληνικο site φιλων μπυρας.πολυ καλο μαλιστα και ειχε πληροφοριες για πολλες μπυρες.ξερει κανεις πιο ειναι.? :) Πω ρε,που το ξέθαψες...;;;:shock: Εμένα μου αρέσουν οι μαύρες και οι γλυκές...:drool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Μήπως λες το http://www.amstel.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Παρεπιπτόντως,τα Octoberfest,είναι φοβερά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Πω ρε,που το ξέθαψες...;;;:shock: Εμένα μου αρέσουν οι μαύρες και οι γλυκές...:drool: το ξεθαψα γιατι ψαχνω ολο το φορουμ για να το βρω! ειχε αναφερθει παλιοτερα εδω μεσα και ειναι site και εχει με απλα λογια τις κατηγοριες της μπυρας και πολλες μαρκες.αλλα ακομη ειμαι στο ψαξιμο..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Μήπως λες το http://www.amstel.gr? οχι δεν λεω αυτο,ειναι site και εχει με απλα λογια τις κατηγοριες της μπυρας ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 amstel και παλι amstel :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ξέρω,είμαι ρηχός τύπος...Heineken και πάλι Heineken :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Μονο amstel.Δεν τις μπορω τις αλλες με τιποτα.Ισως γιατι η πρωτη που δωκιμασα ηταν amstel.Amstel rulezzzzz:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 εγώ όταν είναι να πιο πίνω πάντα μα πάντα χάινεκεν για μένα είναι η καλύτερη...δεν τις μπορώ τις άλλες...ειδικά με την amstel μου έρχεται αναγούλα...:( Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Corona/Sol Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Τις ελαχιστες φορες που πινω, Corona, Βud, McFarland ή καποια αλλη 'ελαφρια'. Amstel, Heineken, Mythos κ.λπ. με δυσκολια κι αν ειναι παγωμενες. :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Πινω σπανια και πολυ λιγο αλλα προτιμν amstel, heineken η καπια draft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Δεν μου πολυ αρεσει η μπυρα αλλα αν πινω, πινω μονο μπυρα με λεμονι(Carib κτλ) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 ego ama poio kamia fora h amstel,h heineken,h corona pou einai h agapimeni mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikef1 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 corona kai pali corona i kaliteri!file eliminator pou maste geitones exoume ta idia gousta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Απο τις γνωστες προτιμω την βαρελισια heineken, εχει πολυ καλη γευση! Τις πινω και τις αλλες αλλα δεν συγκρινονται στη γευση.. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Όσες μέρες είμαι εδώ πάνω πάντως, έχω τιμήσει (και θα συνεχίσω να τιμάω) τη Guinness! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Όσες μέρες είμαι εδώ πάνω πάντως, έχω τιμήσει (και θα συνεχίσω να τιμάω) τη Guinness! :) Σωστος ο παιχτης!!!Βασικα πινω οποιαδηποτε,αλλα η Guiness σε UK πιστευω οτι ειναι καλυτερη απο τις αλλες. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Bud :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Carlsberg ftw! :) Στην Ελλάδα δεν έχετε Carlsberg ή δεν τις προτιμάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Πινω σπανια μπυρα αλλα αμα ειναι να πιω προτιμω heineken! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 McFarland,Bud,Keizer οι αγαπημενες μου...οχι βεβαια οτι δεν πινω κι απ'τις αλλες...Γενικα παντως οποτε παω σε μπυραριες μ'αρεσει να δοκιμαζω νεες γευσεις... Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts