Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ΦΙΧ οντως ειναι σαν νερο.

Εγω εχω προτιμηση στις Βελγικες κοκκινες. Δεν θα πω οχι ομως και σε μια Kwak ή μια Τσεχικη.

Θεωρω χαλια σχεδον ολες τις Γερμανικες. Οι βαρελισιες τους μου αφηνουν μια γευση λες και μασας τσιχλοφουσκα...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Η ΦΙΧ οντως ειναι σαν νερο.

Εγω εχω προτιμηση στις Βελγικες κοκκινες. ...

Πες καμια μαρκα βρε μαστορα. :p:O Μ'αρεσουν οι κοκκινες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραληψη μου. Με σειρα προτιμησης

Hertog Jan

La trappe tripel/Quadrupel

Chimay red

Gouden Carolus (δεν την λες κοκκινη, ειναι αρκετα πιο σκουρα αλλα δεν ειναι πικρη σαν τις μαυρες)

Rochefort 10 (μια φορα εχω δοκιμασει και δεν ξαναβρηκα, αλλα θα ηθελα να πιω παλι. Σκουρα καφε ειναι.)

Kwak (νομιζω ειναι Νορβηγικη . Ωραιο ποτιρι. Οχι κατι ιδιατερο,σιγουρα καλυτερη απο μια mcfarland)

Leffe rouge

Και γενικα δοκιμαζω οσες ειναι τυπου Trappist

Η πρωτη μου κοκκινη ηταν η Dorelei ,που επαψε να εισαγεται εδω και 6 χρονια, ισως καποιοι την φερνουν κρυφα ...Ακομη εχω το μπουκαλι της με το ωραιο πωμα. Ισως απο τις καλυτερες. Κρασομπυρα. Ειναι και 500ml.

Edited by songless_bird

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Όταν μια μπύρα δεν κάνει αφρό είναι φρέσκια.

Πάντως κάτι ληγμένες που έχει τύχει να πιω, δεν κάνουν και πολύ αφρό...

Απολαμβάνω ευχαρίστως μια παγωμένη μπύρα αλλά δεν θα έλεγα ότι έχω και ιδιαίτερη γευσιγνωστική άποψη. Μάλλον μου αρέσουν οι νερολίτες περισσότερο :lol:.

Γενικά θέλω να παραγγέλνω κάτι πέρα από τις 2 μεγάλες για να σπάω το μονοπώλειο και συνήθως πίνω Mythos ή ΑΛΦΑ ή Fischer ή Βεργίνα.

Και από πιο ασυνήθιστες την Κούλερ της Baltika.

Αν δεν έχω εναλλακτική και πρέπει να απαντήσω στο ερώτημα "αμστελ ή πράσινη" λέω πράσινη.

Όλα αυτά για τις 2 πρώτες μπύρες της περίστασης. Μετά ό,τι λάγκερ και να μου βγάλεις δεν θα καταλάβω διαφορά :O.

Έχω κάνει και διακοπές 2 βδομάδες σε μικρό χωριό που η ταβέρνα είχε μόνο άμστελ και δεν με χάλασε καθόλου στην τελική! Ο καλός ο μύλος... :p

Να μην ξεχάσω να δοκιμάσω την Φιξ, σε πρώτη ευκαιρία!

[αλλά πολύ κατούρημα, ρε παιδιά....... :lol:]

Που τις βρίσκεις αυτές ;

Σε καλες μπυραριες. leffe εχω πιει και σε ασχετα μαγαζια. la trappe και chimay παντως βρισκεις και σε μεγαλες αλυσιδες super market σε μιση τιμη συνηθως. Αν και η la trappe εξω κανει 10€ το μπουκαλι (500 ml) κατω απο 7.5€ δεν την βρηκα σε super market.

Σε καλες μπυραριες. leffe εχω πιει και σε ασχετα μαγαζια. la trappe και chimay παντως βρισκεις και σε μεγαλες αλυσιδες super market σε μιση τιμη συνηθως. Αν και η la trappe εξω κανει 10€ το μπουκαλι (500 ml) κατω απο 7.5€ δεν την βρηκα σε super market.

Σε supermarket,βρίσκω εγώ μόνο την la trappe.

Τα υπόλοιπα σίγουρα σε επιλεγμένες μπυραρίες,αν και τελευταία λόγω κρίσης δεν διακρίνω ποικιλία:X

δοκιμασα fix. πιο αθλια μπυρα δεν εχω πιει! μπλιαξ....

Nαι , ειναι χαλια. Ακομα και η Heineken ειναι καλυτερη απο αυτην... φαντασου!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγω θα έλεγα με την FIΧ να περιμένουμε λίγο,γιατί φημολογείται ότι οι πρώτες παρτίδες έχουν κάποιο πρόβλημα παραγωγής λόγω τροφοδοσίας νερού στην περιοχή.

Εγω θα έλεγα με την FIΧ να περιμένουμε λίγο,γιατί φημολογείται ότι οι πρώτες παρτίδες έχουν κάποιο πρόβλημα παραγωγής λόγω τροφοδοσίας νερού στην περιοχή.

Μια που πήγα να πιω εχθες δεν πινοτανε και την πέταξα. (κουτακι)

να προτιματε βαρελι οπου μπορειτε ..οσο για γευσεις θεωρω την heineken μπυρα και fix δυστυχως πολυ ποιο χαμηλα απο οτι περιμενα ....

αυτο πιστευω και εγω ..αν και οπως γραφω παρακατω την περιμενα καλυτερη ...χθες για παραδειγμα ..ξεκινησα με fix ....αλλα μετα απο δυο ποτηρια συνεχισα με amstel που ηταν βαρελισια ..και επαθα πλακα ...τελεια ουτε ζαλιστηκα ουτε τιποτα ..με φαι εννοειται....

Edited by Nikos_s3

Πήρα πρόσφατα Veltins από το Lidl σε 500ml κουτί ....λήξη 2/2011

Παρατήρησα ότι έχουν πιο έντονη γεύση σαν πιό πολύ αλκοολ....δεν μου άρεσαν και έκανα πατέντα....Της έβαλα πώμα και την άφησα 1 μέρα και ξεθύμανε:lol:

• 3 weeks later...
Εχει παρατηρήσει κανείς ότι κυκλοφορούν Τούρκικες μπύρες στα πιό δεύτερα (και φθηνα) τουριστικά ή παραλιακά μέρη της Ελλάδος ;

Εχει παρατηρήσει κανείς ότι κυκλοφορούν Τούρκικες μπύρες στα πιό δεύτερα (και φθηνα) τουριστικά ή παραλιακά μέρη της Ελλάδος ;

αντε?? θα ηθελα πολυ να δοκιμασω!! εχεις πιει καμια...???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παραπάνω μου τα έχουν αναφέρει γνωστοί μου που κάνουν αποδράσεις Σ/Κ σε μη γνωστά μέρη (λόγω των περιορισμένων οικονομικών τους),για περιοχές της Πελοπονήσου ,Κυκλάδες,Ευβοια... σε πολύ τοπικό επίπεδο εννοείται (ταβερνα του κάθε κυρ. Μητσου που παλιά είχε μόνο Αμστελ και τίποτε άλλο....) Edited by Starenios

Τα παραπάνω μου τα έχουν αναφέρει γνωστοί μου που κάνουν αποδράσεις Σ/Κ σε μη γνωστά μέρη (λόγω των περιορισμένων οικονομικών τους),για περιοχές της Πελοπονήσου ,Κυκλάδες,Ευβοια... σε πολύ τοπικό επίπεδο εννοείται (ταβερνα του κάθε κυρ. Μητσου που παλιά είχε μόνο Αμστελ και τίποτε άλλο....)

Παιδιά εγώ Ναύπλιο, είδα (συγκεκριμένα την ήπιε άτομο από την παρέα), ελληνικές μπύρες όχι από τις γνωστές-εμπορικές που τις διαφήμιζε γνωστή αοιδός που άκμαζε την δεκαετία του 80-90 ..

μάλιστα τις προάλλες είχε άρθρο και η εφημερίδα "Τα νέα" για νέες ελληνικές μπύρες ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ενδιαφέρον το άρθρο,αλλά μιλαμε για Τουρκικές μπύρες που προφανώς έχουν κάνει την εμφανιση τους στην Ελλάδα λόγω οικον.κρίσης για πιο φθηνά .

Εννοείτε τουρκικές μάρκες μπύρα ή κάποια διεθνή μάρκα απλώς παρτίδα παρασκευασμένη στην Τουρκία;

Από όσο θυμάμαι, από μερικές φορές που την είχα πιει στην Ιστανμπουλ, η Efes pilsen πχ είναι πολύ καλή μπύρα (αν και όχι του γούστου μου)...

Τώρα, τι φέρνουν στα μαγαζιά που λέτε, δεν ξέρω.