nikos_kallithea Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ξέρετε σε ποιο σουπερμάρκετ μπορούνε να βρούνε Βεργίνα Weiss? Παλιά είχα βρει στα μεγάλα carrefur αλά τώρα δεν... Σκιππη και Ελ. Βενιζέλου Καλλιθέα "Καβα Φαίδωνας" οτι μπύρα θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αν εννοείς τον βασιλοπουλο στους Αμπελόκηπους, ναι κοίταξα και είχε μόνο την Βεργίνα lager. Γενικά ο Βασιλόπουλος είχε 5 μπύρες το πολύ και όλες ήταν mainstream... O μεγαλος Βασιλοπουλος του Περισσου παντως εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια σε μπυρες και εχει και βεργινα Weiss και βεργινα Red. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αδέρφια μπερδέψατε τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα με τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης :D Εγώ και ο mol είμαστε κοντά στους δεύτερους! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 στου ευοσμου κοιταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eorptol Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 H Βεργίνα μου αρέσει και μένα!Πολύ καλή δουλειά όντως. Συμφωνω πολυ καλη ελληνικη και φτηνή ,βγάζουμε και στην βορεια ελλαδα καλη Μπύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 στου ευοσμου κοιταξες; Μου πέφτει λίγο μακρυά και γι' αυτό δεν έχω κοιτάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σε αυτές τις bud που είχε προσφορά ο Μασούτης τι έκαναν και έχουν τέτοια ξινίλα;;; :D Ημερομηνία παραγωγής πάντως έχει 1-10-13 και με την ένδειξη ότι έχει πιο φρέσκια γεύση εντός 110 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 να προσεχετε με τις προσφορες.πηρα και εγω μια φορα απο ενα σουπερ μαρκετ,βασιλοπουλο η' μασουτη δεν θυμαμαι και δεν ειδα οτι εληγαν σε ενα μηνα.το καταλαβα μετα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ληγμένες δεν ήταν..Λήγουν 1-10-2014..Και δεν νομίζω ότι όσες bud έχω πιει είναι εντός 110 ημερών απο την ημερομηνία παραγωγής.. Ίσως είναι θέμα μεταφοράς,αποθήκευσης,συντήρησης,κλπ.. Απλά μου φάνηκε περίεργο μία τυποποιημένη μπύρα να έχει τόση διαφορά στη γέυση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Ήπια χθες Corona η οποία αν και έχει αλκοόλ μόνο 4,5% έχει πολύ μεστή γεύση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofter Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Κυρίως εεληνικές: zeos μαύρη , ionian κόκκινη βεργίνα κόκκινη, καμπος χίου μαύρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) και η ζ ειναι πολυ καλη μπυρα Edited April 6, 2014 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά. Σταμάτησαν όλοι να πίνουν μπύρες. Μόνος έμεινα.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκόρπιοι . Kaiser for ever. mcfarlant οταν βρω. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πάντα έχω stock από Leffe και Duvel στο ψυγείο. Για τις εύκολες ώρες. Για τις δύσκολες, έχω νερό που καίει. :D Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Εγώ λόγω θεραπείας σταμάτησα προσωρινά, αν και με περιμένουν μπουκάλια από leffe, McFarland, septem και δικής μου παραγωγής :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά. Σταμάτησαν όλοι να πίνουν μπύρες. Μόνος έμεινα.:confused: Oχι απλα έχουμε κανει τις προμήθειες μας :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Νίκο ευτυχώς γράφεις μόνο Καλλιθέα, αλλιώς θα σου κουβαλιόμασταν.:lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 La trappe quadruppel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Amstel Free για μένα.. Πρέπει να σταματήσω το αλκοόλ οπότε δοκίμασα την συγκεκριμένη μπύρα.. Κριθαρόνερο θα έλεγα περισσότερο! Έχετε πετύχει την νέα Φιξ; Μια διαφήμιση είδα μόνο, αλλά θέλω να την δοκιμάσω! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Σήμερα είναι η μέρα της Heineken. Εγώ θα την προδώσω με Amstel σε παγωμένο ποτήρι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Amstel Radler, δροσερή, ευχάριστη, αλλά ο χυμός λεμονιού κυριαρχεί και ξεχνάς ότι έβαλες στο ποτήρι σου μπίρα, βρίσκω υπερβολική την δοσολογία καθώς το αποτέλεσμα ήταν όχι να υπάρξει μια δροσερή μπίρα με διαφορετική γεύση, αλλά να κάνουν μια νέα λεμονάδα με την επωνυμία της Amstel. Το μόνο καλό; Πίνεις όσες θες και δεν φουσκώνεις :p καλή για να αλλάξεις γεύση, αλλά αν θες πραγματική μπίρα, κοιτάς αλλού...! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 La trappe trippel Macfarland Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Amstel Radler, δροσερή, ευχάριστη, αλλά ο χυμός λεμονιού κυριαρχεί και ξεχνάς ότι έβαλες στο ποτήρι σου μπίρα, βρίσκω υπερβολική την δοσολογία καθώς το αποτέλεσμα ήταν όχι να υπάρξει μια δροσερή μπίρα με διαφορετική γεύση, αλλά να κάνουν μια νέα λεμονάδα με την επωνυμία της Amstel. Το μόνο καλό; Πίνεις όσες θες και δεν φουσκώνεις :p καλή για να αλλάξεις γεύση, αλλά αν θες πραγματική μπίρα, κοιτάς αλλού...! γενικα οι μπυρες που ειναι με λιγοτερο αλκοολ ποτε δεν μου αρεσαν στη γευση....αλλαζουν παρα πολυ απο τη γνωστη γευση της μπυρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPhone5S Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Carlsberg η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts