Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχα... καλα, εδω ξαδελφος που ακουει heineken και βγαζει σπυρακια, πηγε αμστερνταμ και μονο heineken επινε...:lol:

Δεν είναι η ίδια, δεν έχω δοκιμάσει, μου το χουν πει. Φαντάσου η Heineken είναι 1η σε πωλήσεις με τεράστια διαφορά από τις άλλες.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φαντασου ποσο διαφορετικη ειναι... αθηναικη ζυθοποιεια ftw :shifty:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επειδή η μαγιά μπύρας πειράζει στο ουρικό οξύ θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν μπύρες χωρίς μαγιά και ποιές είναι αυτές.εχετε βρεί καμία ???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ιδια ερώτηση και απαντήσεις υπάρχει και εδώ http://www.asking.gr/?p=5751

Για το ουρικό οξύ και διατροφή http://www.phargas.gr/home/item/14-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CE%BE%CF%8D.html .....και για περισσότερα στον γιατρό σου :)

Ιδια ερώτηση και απαντήσεις υπάρχει και εδώ http://www.asking.gr/?p=5751

Για το ουρικό οξύ και διατροφή http://www.phargas.gr/home/item/14-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CE%BE%CF%8D.html .....και για περισσότερα στον γιατρό σου :)

καταρχας ξερω τι πρεπει να τρωω και τι οχι.

αυτο που ψαχνω ειναι να βρω μια μπιρα χωρις μαγια.επειδη η καθημερινοτητα μου..ειναι καθημερινη χρηση αλκοολ (μπιρας) ειναι καπως δυσκολο να κοψω την συνηθεια.

απλα ρωτησα μηπως ξερει κανεις..και να προτεινει καμια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πόσες αληθειες λεει το συγκεκριμενο αρθρο ...ουτε μπουκοταζ ουτε ανεγκεφαλοι πατριωτισμοι που εξυπηρετουν συμφεροντα λιγων....για αυτο θεωρω οτι ο καθενας ας απολαυσει την μπυρα του και αν μπορεί ας βοηθήσει την ελληνική οικονομία αγοράζοντας AMSTEL ALFA MYΤΗΟΣ κ.α.

Edited by perikins
λαθος

• 2 weeks later...
Δοκίμασα τη ρωσική Baltika.Καλή μπύρα και με πολύ ιδιαίτερη γεύση.Περιέργως τη βρήκα και σε γειτονικό super market.Θα τη ξανατιμήσω σύντομα:happy:

Δοκίμασα τη ρωσική Baltika.Καλή μπύρα και με πολύ ιδιαίτερη γεύση.Περιέργως τη βρήκα και σε γειτονικό super market.Θα τη ξανατιμήσω σύντομα:happy:

πολύ καλή συμφωνώ, αλλά και η duvel τα σπάει!!!

πολύ καλή συμφωνώ, αλλά και η duvel τα σπάει!!!

Μια και είπες βαλτικα , θυμηθηκα ενα απογευματινό τσιμπούσι με μοναστηριακές και κότσια στον φούρνο ψητό, αλήθεια πινει κανείς μοναστηριακές ?( chimay, latrape, MONCHSHOF)

Edited by Nikos_s3

η septem ειναι ωραια με το μελι.... βεργινα κοκκινη θα συμφωνησω απολυτα και εμενα μ αρεσει η βελγικη η gulden draak (μαυρη) ... getsopoulos ψαξε στα μακρο...εκει την εχει την μαυρη την κραφτ...

η septem ειναι ωραια με το μελι.... βεργινα κοκκινη θα συμφωνησω απολυτα και εμενα μ αρεσει η βελγικη η gulden draak (μαυρη) ... getsopoulos ψαξε στα μακρο...εκει την εχει την μαυρη την κραφτ...

patrik τελεια η septem και ελληνικότατη!!!! αλλά και η αμστελ pilsener η καινουργια ειναι καλή και ελληνική !!!!

Τον τελευταιο καιρο εχω κολλησει με τη Λα τραπ...

Γλυκια και φυσικα βαραει...:sick:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

εγώ γενικότερα δεν πίνω μπύρες χωρίς παρελκόμενα ..αλλά λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας θα προτιμούσα ελληνικές μπύρες όπως ΜΥΘΟΣ, ΑΜΣΤΕΛ, ΑΛΦΑ, ΗΕΙΝΕΚΕΝ και άλλες.

εγώ γενικότερα δεν πίνω μπύρες χωρίς παρελκόμενα ..αλλά λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας θα προτιμούσα ελληνικές μπύρες όπως ΜΥΘΟΣ, ΑΜΣΤΕΛ, ΑΛΦΑ, ΗΕΙΝΕΚΕΝ και άλλες.

H Amstel και η Heineken δεν ειναι 100% Ελληνικες.Ναι μεν παραγονται στην Ελλαδα αλλα τα εσοδα απο τις πωλησεις πανε σε πολυεθνικες εταιρειες Ολλανδικων συμφεροντων.Η Μυθος και η Αλφα ειναι 100% Ελληνικες.

Εγώ πάντως προτιμώ τελευταία να πίνω Αλφα, είναι καλύτερη από την Amstel και την Heineken.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

H Amstel και η Heineken δεν ειναι 100% Ελληνικες.Ναι μεν παραγονται στην Ελλαδα αλλα τα εσοδα απο τις πωλησεις πανε σε πολυεθνικες εταιρειες Ολλανδικων συμφεροντων.Η Μυθος και η Αλφα ειναι 100% Ελληνικες.

Συγγνωμη αλλα διαφωνώ Η ‘ΜΥΘΟΣ’ δεν είναι ελληνική πια. Την αγόρασαν οι πολυεθνικές . Ασ πινουμε τισ μπύρες μας ο καθείς οτι του αρέσει. Οσο για την αθηναικη ενα μόνο σχόλιο, όταν μια εταιρεία ακύρωσε την αναμετάδοση των προγραμματισμένων τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων των προϊόντων της προσφέροντας τα κονδύλια της αντίστοιχης διαφημιστικής δαπάνης στους πυροπαθείς των πληγεισών περιοχών το 2007. Έδωσε νερό, δώρισε πυροσβεστικά οχήματα, έδωσε 500.000 ευρώ στον τηλεμαραθωνιο και άλλα πολλά. Κάνει συνεχώς επενδύσεις στην Ελλάδα με εργοστάσια και όχι μακετo όπως έλεγαν κάποιοι ..λοιπόν είναι δυνατόν να μην είναι Ελληνική ?

Εγώ πάντως προτιμώ τελευταία να πίνω Αλφα, είναι καλύτερη από την Amstel και την Heineken.

αρκετα καλή θα έλεγα.

Edited by VeCo
Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ - Το forum δεν είναι chat

Εγώ όλο το καλοκαίρι είχα γεμίσει το ψυγείο με μπύρα άλφα!!!Είναι πολύ ωραία.;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Ελληνική και καλή, αμστελ premium pilsener δοκιμασες ?

και εγω συμφωνω, ειναι πολυ καλη . και την προτιμω. και σε λογικη τιμη.

καλησπέρα σας, παρόλο που δεν είμαστε χώρα παραγωγής μπύρας, οπως γερμανια, βελγιο κ.α., η ποιότητα μας είναι αξιοπρόσεκτη.

Δοκιμασε κανείς την bios 5 ? περιμενω εντυπώσεις !!!!

Ειχα δοκιμασει το καλοκαιρι bios 5.Ειναι αρκετα καλη.Εχει καπως γλυκια γευση δηλ. δεν πικριζει και πολυ.

καλησπέρα σας, παρόλο που δεν είμαστε χώρα παραγωγής μπύρας, οπως γερμανια, βελγιο κ.α., η ποιότητα μας είναι αξιοπρόσεκτη.

Δοκιμασε κανείς την bios 5 ? περιμενω εντυπώσεις !!!!

Παρα πολυ καλη για μενα με πιο γεματη γευση απο τις κλασσικες ελληνικες μπυρες

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Γενικά ΜΟΝΟ Ελληνικές Μπύρες....

Η Βεργίνα είναι η αγαπημένη μου

So this is how liberty dies, with thunderous applause