chris79 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Εγώ πίνω alcohol free μπύρες αλλά πίνω και κανονικές τώρα το καλοκαίρι. Κάτι που έμαθα φέτος από τόσα χρόνια στο ιντερνετ είναι ότι ο αφρός στην μπύρα είναι σημάδι φρεσκότητας. Όταν μια μπύρα δεν κάνει αφρό είναι φρέσκια. Για ψάξτε το καλύτερα αυτο οι μπυρόφιλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Όταν μια μπύρα δεν κάνει αφρό είναι φρέσκια. Δηλαδή όσο πιο παλιά είναι,τόσο πιο πολύ αφρό κάνει? Μήπως συμβαίνει το αντίθετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Πραγματικά δεν τον γνωρίζω αυτό μιας και δεν έχω φτιάξει ποτέ μου μπύρα για να γνωρίζω. Οποιος γνωρίζει πραγματικά, ο ίδιος ή κάποιον που φτιάχνει μπύρα, να μου πει κι εμένα αν αυτό αληθεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Δοκιμασα σημερα σε μια μπυραρια την Rauchbier(καπνιστη μπυρα και εχει παρει χρυσο βραβειο το ετος 2007,08 και 09) και τη Maisels Weisse...η πρωτη χανει την αξια της χωρις τα συνοδευτικα μπυρας(μεζεδες), η δευτερη ευγευστη και ελαφρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Δοκίμασα τις προάλλες την Rochefort 8. Εχει 9.2% αλκοολ και πολύ φρουτώδη γεύση. Πολύ ωραία, μου θύμιζε κρασί μπορω να πω Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Grolsch, Murphy's Red, Athos, Fischer Tradition... Σε ειδικές περιπτώσεις Ambre des Flandres. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Amstel all time classic,αλλά τελευταία όχι τόσο στις επιλογές μου. Corona για κάθε εναλλακτική στιγμή. Erdinger για αλλαγή,αλλά πολύ καλή επιλογή και όλο και συχνότερα την προτιμώ. Και fischer sometimes. Επίσης και η bud καλή. Γενικά γευσιγνώστης μπύρας αλλά Heineken,Mythos,Alpha ποτέ ξανά μετά από την πρώτη δοκιμή τους :p Επίσης η μαύρη Guiness δε με είχε συγκινήσει. Καλή επιλογή και η Paulaner. Γενικά υπάρχουνε πολλές και για πολλά γούστα οπότε αναλόγως το γούστο μου επιλέγω συνήθως... Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Amstel all time classic,αλλά τελευταία όχι τόσο στις επιλογές μου. Γενικά γευσιγνώστης μπύρας αλλά Heineken,Mythos,Alpha ποτέ ξανά μετά από την πρώτη δοκιμή τους :p ς... Εχεις δίκιο,αφού είναι νεροζούμια και έχουν ρίξει την ποιότητα για μαζική παραγωγή και μεγαλύτερα κέρδη. Ειδικα ότι βγάζει πλέον η αθηναική Ζυθοποιία μακριά:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Εχεις δίκιο,αφού είναι νεροζούμια και έχουν ρίξει την ποιότητα για μαζική παραγωγή και μεγαλύτερα κέρδη. Ειδικα ότι βγάζει πλέον η αθηναική Ζυθοποιία μακριά:X Ναι,όντως παίζει να είναι αυτό,πάντως η ποιότητα σίγουρα δεν είναι η αναμενόμενη...αλλά τα μονοπώλια-ολιγοπώλια αυτά κάνουν...αλλιώς χρειάζεται ψάξιμο ή πολύ απλά εισαγωγής! Είπαμε να στηρίζουμε ελληνικά αλλά όχι μούφες... Δεν έχω "εξετάσει" ακόμα την περίπτωση της fix αλλά το έχω στα υπόψιν... Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Baltika 0 (τελευταία) Μακεδονία: Βεργίνα (έχει πολύ πέραση σε αρκετούς) και Amstel (παραδοσιακά με αυτήν μεγαλώσαμε). Τώρα οπουδήποτε κι αν πας σίγουρα θα δεις να παίζουν κατά κόρον Amstel και Heineken (δεν ξέρω γιατί και δεν με ενδιαφέρει). Γνωστή άλλωστε και η φράση: "Αμστελ ή πράσινη;" (αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως οικολογικό σλόγκαν!). Τί γίνετε ρε παιδιά; Πάντως αν ψαχτεί κάποιος σε κάποια μεγάλα Σ/Μ θα δεί πάρα πολλές μπύρες και θα μείνει με την απορία γιατί δεν τις βλέπουμε! Κι ας φανταζόμαστε την απάντηση. Μην ξεχάσω και την Αλφα. (πρώτη διαφήμιση με τον μπαμπά του Σάκη Ρουβά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat14 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλημέρα η μπύρα είναι γένους θηλυκού, οπότε ο καθένας απολαμβάνει τη «δική» του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλημέρα η μπύρα είναι γένους θηλυκού, οπότε ο καθένας απολαμβάνει τη «δική» του! χαχαχαχαχα,σωστός αλλά ισχύουν και τα εξής: Why a beer is sometimes better: A beer goes down easily A beer always tastes good A beer does not get jealous when you grab another beer Beer looks the same in the morning A beer is always wet Beer and sports go well together Beer never says no Beer always listens but never argues back Beers do not tease you or play hard to get Big,fat beers are nice to have A beer is easy to get in to :rolleyes::lol::p Υ.Γ.:Δοκίμασα χθες και την fix και δεν πολυεντυπωσιάστηκα.Στο ίδιο περίπου επίπεδο με την Amstel. Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Περί ορέξεως βέβαια.....αλλά νομίζω η Αμστελ είναι βαριά ή FIX νεράκι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Δοκιμασα την FIX.... μου αρεσε αρκετα..εως παρα πολυ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Κρουσόβιτσε έχει πιει κανείς; Ωραία, μαύρη μπύρα, λίγο ακριβή βέβαια (6€ το μπουκάλι των 330 ml). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 ολες.....μπυρα νανε και ας ειναι και απο το lidl...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Το lidl έχει φθηνές Veltins που είναι από τις πολύ καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Το lidl έχει φθηνές Veltins που είναι από τις πολύ καλές. ναι αλλα τις εχει σε κουτακι.σε μπουκαλι δεν εχω βρει.παντως η συγκεκριμενη μπυρα αξιζει :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Μπουκάλι Veltins μόνο στα ΑΒ-Βασιλόπουλος έχω δει, αλλά με περιορισμένη ημερομηνία λήξης (φαίνεται ψωνίζει από στοκ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 ολες.....μπυρα νανε και ας ειναι και απο το lidl...:p Το lidl φιλε μου εχει και τις pils οι οποιες καθαρα για εμενα ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν και υπαρχει και σε μπουκαλι , εννοω απο Heineken amstel fix alfa mythos κτλ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios73 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 εμενα μου αρεσουν οι baltika (ρωσικη) , lapin kulta και estrella damm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Γνωρίζεται ποιες μπυρες ειναι Ελληνικης παραγωγης και Ελληνικων συμφρόντων; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Γνωρίζεται ποιες μπυρες ειναι Ελληνικης παραγωγης και Ελληνικων συμφρόντων; Υπαρχουν πολλες ελληνικες ζυθοποιιες.ξερω την Αθηναικη την μπυρα δεν την θυμαμαι.ειναι η μυθος με την σχετικη μπυρα,η κερκυραικη,η κρητικη με την μπυρα χαρμα,η μακεδονιας θρακης με την μπυρα Βεργινα,η craft ζυθοποιια,αλλα υπαρχουν και αλλες που δεν τις θυμαμαι τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 υπάρχει και η Septem μικροζυθοποιία στην Εύβοια Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios73 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 καλα κανουν και υπαρχουν εληνικων συμφεροντων! αλλα που μπορω να τισ πιω αυτες? για να πιω σεπτεμ πρεπει να παω ευβοια? χαρμα στη κρητη? και που ονομαζονται μικροζυθοποιιες σε τι αποσκοπουν? γιατι δεν βγαζουν και καλη παραγωγη και μεγαλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts