apateonas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Παραμένω λάτρης της Mythos και όποτε δεν την βρίσκω Amstel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypolitis Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 chimey blue και σαν δεύτερη επιλογή la trappe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Eγω παλι ειμαι λατρης της Heineken :up: Σαν δευτερες επιλογες μου ειναι οι amstel και Κάιζερ.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 chimey blue και σαν δεύτερη επιλογή la trappe. +1 και για μενα και η dominus καλη ειναι Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 να ρωτησω κι εγω κατι ? ψαχνω ενα beertender απο τα επαγγελματικα που εχουν τα bar.. εχετε καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω την "συσκευη" για σερβιρισμα μπυρας? δεν εννοω to beertender αλλα τις πιο απλες συσκευες,σαν αυτες που εχουν σε μπυραριες-ειτε βαρελακι, είτε την αλλη που ειναι σα σωληνας με κανουλα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω την "συσκευη" για σερβιρισμα μπυρας? δεν εννοω to beertender αλλα τις πιο απλες συσκευες,σαν αυτες που εχουν σε μπυραριες-ειτε βαρελακι, είτε την αλλη που ειναι σα σωληνας με κανουλα. σε καταστηματα οπως κωτσοβολος.αν καταλαβα καλα ψαχνεις αυτό ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 σε καταστηματα οπως κωτσοβολος.αν καταλαβα καλα ψαχνεις αυτό ;) Αυτό που λες είναι το beertender που η FREAK_OF_NATURE δεν το θέλει.;) γνωριζει κανεις που μπορω να βρω την "συσκευη" για σερβιρισμα μπυρας? δεν εννοω to beertender αλλα τις πιο απλες συσκευες,σαν αυτες που εχουν σε μπυραριες-ειτε βαρελακι, είτε την αλλη που ειναι σα σωληνας με κανουλα. Λογικά κάτι τέτοιο θα βρεις σε καταστήματα εξοπλησμού επιχειρήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Τελευταία επειδή βλέπω ρίξιμο της ποιότητας σε πολλές Ελληνικής εμφιαλωσης, έχω καταλήξει στις Γερμανικές Becks,Krombacher,Veltins την Δανεζικη Carlsberg (αλλά παραγωγής Σερβιας) που έχουν ρίξει τις τιμές τους αρκετά, και παραμένω και στην Κaiser που αν και Ελληνικής εμφιαλωσης,δεν βλέπω να έχει ρίξει την ποιότητα. Επίσης δοκίμασα πρόσφατα την εκ Πειραικής μικροζυθοποιείας την βιολογική,έχει καλη γεύση,αλλα δεν την βρίσκεις εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Τελευταία επειδή βλέπω ρίξιμο της ποιότητας σε πολλές Ελληνικής εμφιαλωσης, έχω καταλήξει στις Γερμανικές Becks,Krombacher,Veltins την Δανεζικη Carlsberg (αλλά παραγωγής Σερβιας) που έχουν ρίξει τις τιμές τους αρκετά, και παραμένω και στην Κaiser που αν και Ελληνικής εμφιαλωσης,δεν βλέπω να έχει ρίξει την ποιότητα. Επίσης δοκίμασα πρόσφατα την εκ Πειραικής μικροζυθοποιείας την βιολογική,έχει καλη γεύση,αλλα δεν την βρίσκεις εύκολα. Παντως αμα σ'αρεσει η Veltins (εμενα μου αρεσει αρκετα) να την αγοραζεις απο καταστημα lidl που το κουτακι σε 500μλ κοστιζει κοντα στο 1-1.20 ευρο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Τελευταία επειδή βλέπω ρίξιμο της ποιότητας σε πολλές Ελληνικής εμφιαλωσης, έχω καταλήξει στις Γερμανικές Becks,Krombacher,Veltins την Δανεζικη Carlsberg (αλλά παραγωγής Σερβιας) που έχουν ρίξει τις τιμές τους αρκετά, και παραμένω και στην Κaiser που αν και Ελληνικής εμφιαλωσης,δεν βλέπω να έχει ρίξει την ποιότητα. Επίσης δοκίμασα πρόσφατα την εκ Πειραικής μικροζυθοποιείας την βιολογική,έχει καλη γεύση,αλλα δεν την βρίσκεις εύκολα. Εμένα απο Ελληνικής εμφιαλώσης μαρέσει η Stella Artois. Πολύ καλή!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Πολύ καλή μπύρα - λίγο διαφορετική από τις κοινές - είναι η la trappe. Μοναστηριακή! Δοκιμάστε την με τυριά πικάντικα και καπνιστά! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Πολύ καλή μπύρα - λίγο διαφορετική από τις κοινές - είναι η la trappe. Μοναστηριακή! Δοκιμάστε την με τυριά πικάντικα και καπνιστά! Την πινω και αυτην την μπυρα..αλλα δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη,επειδη η τιμη της ειναι "αλμυρη" :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Η la trappe εχει μικρή παραγωγη και η εισαγωγη της στην Ελλάδα είναι περιορισμένη από την εταιρία που τις φέρνει.Οπότε η τιμή τσιμπάει παραπάνω... Η γεύση της πάντως όχι τόσο το κατι ιδιαίτερο για μένα. (....αν δεν είναι Κεντρικής Ευρώπης μπύρα....) Εμένα απο Ελληνικής εμφιαλώσης μαρέσει η Stella Artois. Πολύ καλή!:happy: Απαραδεκτη η Ελληνική Stella Artois.Kατι μεταξυ κρασι και μπύρας είναι η γεύση. Αν βρείς ξένη σε κάβα,θα δεις τη διαφορά . :!: Παντως αμα σ'αρεσει η Veltins (εμενα μου αρεσει αρκετα) να την αγοραζεις απο καταστημα lidl που το κουτακι σε 500μλ κοστιζει κοντα στο 1-1.20 ευρο.;) To τσεκαρα και τις τίμησα δεοντος καθώς το κουτάκι είχει πλεον μόλις 70λεπτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 To τσεκαρα και τις τίμησα δεοντος καθώς το κουτάκι είχει πλεον μόλις 70λεπτα:) 70 λεπτα!!! εγω σημερα την πηρα 1.06.:down: τελικα το καθε καταστημα εχει τις δικες του τιμες :whistle: οπως και να'χει ειναι μπυρα πολυ καλη και στις μπυραριες εξω την πληρωνεις χαλαρα 5 ευρο..και απο σουπερ μαρκετ την αγοραζεις φθηνοτερα και απο αμστελ :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Απαραδεκτη η Ελληνική Stella Artois.Kατι μεταξυ κρασι και μπύρας είναι η γεύση. Αν βρείς ξένη σε κάβα,θα δεις τη διαφορά . :!: υπαρχουν και ξενες stella artois. σοβαρα ?δεν το ηξερα . θα ψαξω να βρψ και να δοκιμασω. μου κανει αντυπωση αυτο που λες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Για την Γκίνες ποια είναι η άποψη σας? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Την έχω δοκιμάσει και την θεωρώ ισάξια ίσως και λίγο καλύτερη από heineken. Aλλά σαν την carlsberg δεν έχει,πραγματική γεύση αληθινής μπύρας :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 χερετε μενω στην αγγλια και αναρωτιεμαι εαν γνωριζει καποιος εαν πωλειτε cider στην ελλαδα κ που μπορω να την προμιθευτω ευχαριστω :D Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 χερετε μενω στην αγγλια και αναρωτιεμαι εαν γνωριζει καποιος εαν πωλειτε cider στην ελλαδα κ που μπορω να την προμιθευτω ευχαριστω :D Το έχω αναφέρει κι εγώ σε προηγούμενο μήνυμά μου .. ως λάτρης του cider .. Το καλοκαίρι που μας πέρασε και ήμουν Ελλάδα, βρήκα στο ΑΒ Woodpecker (καθώς και τη Newcastle τη μπύρα).Εδώ δεν το έχω συναντήσει στα γνωστά supermarket, και σε γεύση είναι ελαφρύ σε σύγκριση με Bulmers, κτλ .. αλλά είναι εξίσου ωραίο κι αυτό.. Τώρα, επειδή είμαι κι επαρχία, μπορεί να έτυχε να είχανε μόνο το συγκεκριμένο.. ίσως αν είσαι στο mainland να βρεις περισσότερη ποικιλία .. ρώτα και σε καμία κάβα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις!! χαχα! ελπίζω να βοήθησα κάπως... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μπυρα να ειναι κι οτι να ναι...δεν κανουμε διακρισεις ολες τις τιμαμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Το έχω αναφέρει κι εγώ σε προηγούμενο μήνυμά μου .. ως λάτρης του cider .. Το καλοκαίρι που μας πέρασε και ήμουν Ελλάδα, βρήκα στο ΑΒ Woodpecker (καθώς και τη Newcastle τη μπύρα).Εδώ δεν το έχω συναντήσει στα γνωστά supermarket, και σε γεύση είναι ελαφρύ σε σύγκριση με Bulmers, κτλ .. αλλά είναι εξίσου ωραίο κι αυτό.. Τώρα, επειδή είμαι κι επαρχία, μπορεί να έτυχε να είχανε μόνο το συγκεκριμένο.. ίσως αν είσαι στο mainland να βρεις περισσότερη ποικιλία .. ρώτα και σε καμία κάβα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις!! χαχα! ελπίζω να βοήθησα κάπως... μπααααα κ εγω σε χωριο ειμαι στην καλαματα κ μιας ερχετε κ πασχα κ προτιμω ider απο την μπυρα ελεγα να προμιθευτω 4-5 καφασια να πιουμε με τα αρνακια κτλ :P :P :P Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πολύ καλή μπύρα - λίγο διαφορετική από τις κοινές - είναι η la trappe. Μοναστηριακή! Δοκιμάστε την με τυριά πικάντικα και καπνιστά! θα συμφωνήσω. πολύ καλή!! :D Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) πανακριβη και δεν την βρισκεις παντου.:whistle: Edited March 15, 2010 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 χμ... εξω, πραγματι δεν την εχω πετυχει πολλες φορες. αλλα τη βρισκω σε supermarket Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts