Jump to content

Xperia Χ10 mini : Εγκατάσταση 2.2 froyo MiniCM6 1.0.2 (updated 13/6/11)

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι, κατευθειαν χωρις να κανεις factory reset γιατι ηδη φορας minicm.

Εκανα και factory reset.Εκανα λαθος?

Δημήτρης

• Απαντήσεις 820
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανα και factory reset.Εκανα λαθος?

Δεν προκαλεσες καποιο προβλημα.

Δεν ηταν αναγκαιο ομως γιατι εχασες τις ρυθμισεις και τα συναφη.

με την rom RC1 δεν μου εκανε καμια επανεκκινηση το κινητο :), τυχαιο????????

Eγω δν ειχα επανεκκινησεις.Μονο αν επαιζα το drop κολλαγε.Το μονο προβλημα το ειχα στο wifi που κολλαγε συνηθως κ δν εβρισκε δικτυα.Παντως εβαλα και γω την καινουρια πριν λιγο.Αυτο με το αυτοκινητο τι κανει περιπου?Χρεωνει?

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
Δημήτρης

Eγω δν ειχα επανεκκινησεις.Μονο αν επαιζα το drop κολλαγε.Το μονο προβλημα το ειχα στο wifi που κολλαγε συνηθως κ δν εβρισκε δικτυα.Παντως εβαλα και γω την καινουρια πριν λιγο.Αυτο με το αυτοκινητο τι κανει περιπου?Χρεωνει?

με το wifi δεν ειχα ποτε προβλημα.............., αυτο με το αυτοκινητο (αν λες το τιμονι) ειναι προγραμμα συντομευσης, εχει εφαρμογες απο το κινητο και μπορεις να βαλεις και εσυ οτι αλλο θες για να μην ψαχνεσε οταν εισαι καθ οδον

Φίλε NobodyAtAll θα ήθελα λίγο την βοήθειά σου. Είμαι στην RC1 και ξαφνικά δεν ανοίγει το ραδιόφωνο. Βγάζει μήνυμα για μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής (διαδικασία com.sonyericsson.fmradio). Δεν ξέρω τι το προκάλεσε. 'Ισως η εγκατάσταση/απεγκατάσταση κάποιας εφαρμογής. Πως διορθώνεται; Ευχαριστώ

Φίλε NobodyAtAll θα ήθελα λίγο την βοήθειά σου. Είμαι στην RC1 και ξαφνικά δεν ανοίγει το ραδιόφωνο. Βγάζει μήνυμα για μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής (διαδικασία com.sonyericsson.fmradio). Δεν ξέρω τι το προκάλεσε. 'Ισως η εγκατάσταση/απεγκατάσταση κάποιας εφαρμογής. Πως διορθώνεται; Ευχαριστώ

Έχεις βάλει κάποιο theme πέρα απ' τα 3 supported (MiniCM, floyo, stock) ?

Καλησπέρα! Λέω κι εγώ να δοκιμάσω να περάσω τη ROM να δω τι λέει η 2.2 στο κινητάκι μας..Έχω μια απορία όμως κι επειδή τρέχω και μπαίνω σπάνια λόγω τρεξίματος δεν προλαβαίνω να δω αν έχει ρωτήσει κανείς. Έχω τη 2.1 με firmware το .504 τώρα αν κάνω backup με το xrecovery, βάλω τη ROM και μετά θέλω να γυρίσω στο σημείο που είμαι τώρα με γυρίζει σωστά? Ή θα με κρατήσει στη 0.6? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα! Λέω κι εγώ να δοκιμάσω να περάσω τη ROM να δω τι λέει η 2.2 στο κινητάκι μας..Έχω μια απορία όμως κι επειδή τρέχω και μπαίνω σπάνια λόγω τρεξίματος δεν προλαβαίνω να δω αν έχει ρωτήσει κανείς. Έχω τη 2.1 με firmware το .504 τώρα αν κάνω backup με το xrecovery, βάλω τη ROM και μετά θέλω να γυρίσω στο σημείο που είμαι τώρα με γυρίζει σωστά? Ή θα με κρατήσει στη 0.6? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Πρέπει να περάσεις το τελευταίο SE firmware πριν ξεκινήσεις με baseband ...015.

Καλησπερα παιδια....εχω περασει και εγω αυτη την ρομ εδω και μια εβδομαδα...ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα σημερα εχω το εξης προβλημα....δεν μπορει να βρει με τιποτα δικτυα με wi-fi...στο δικο μου στο σπιτι συνδεεται κανονικα αλλα δεν μπορει να βρει αλλα δικτυα με τιποτα...εχω κανει επανεκκινησεις αλλα και παλι τιποτα...εχει κανεις παρομοιο προβλημα? μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω....

.

Έχεις βάλει κάποιο theme πέρα απ' τα 3 supported (MiniCM, floyo, stock) ?

Έχω βάλει το purple them που έχει στο thread στους xda για την mimicm.Παίζει να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα?Αν ναι θα φτιάξει φλασαροντας άλλο theme?

Sent from my X10mini using Tapatalk

.

Έχω βάλει το purple them που έχει στο thread στους xda για την mimicm.Παίζει να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα?Αν ναι θα φτιάξει φλασαροντας άλλο theme?

Sent from my X10mini using Tapatalk

Ναι αν δεν είναι compatible θα έχει πρόβλημα.

Ναι αν δεν είναι compatible θα έχει πρόβλημα.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Όπως πάντα έχεις τις λύσεις για όλα. Ξαναέβαλα το minicm theme και όλα ΟΚ. Στο thread στους xda όμως στην πρώτη σελίδα που έχει και τα themes περιλαμβάνει το purple theme στα compatible themes. Μήπως θα πρέπει να το αφαιρέσετε?

Έχει βρεθεί λύση για την φωτεινότητα της οθόνης που κάποιες φορές πέφτει πολύ η σβήνει και εντελώς?

Επίσης, η μπαταρία άδειαζε γρήγορα, την φόρτισα 100% και έκανα wipe battery. Μετά το reboot έδειχνε 85%. Έπρεπε να φορτίσω πάλι 100% και να ξανακάνω wipe battery ?

Τέλος, υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε το fake dual touch και να δουλεύει το zoom in/out στις φωτο όπως με την 2.1?

Ευχαριστώ :)

Έχει βρεθεί λύση για την φωτεινότητα της οθόνης που κάποιες φορές πέφτει πολύ η σβήνει και εντελώς?

Επίσης, η μπαταρία άδειαζε γρήγορα, την φόρτισα 100% και έκανα wipe battery. Μετά το reboot έδειχνε 85%. Έπρεπε να φορτίσω πάλι 100% και να ξανακάνω wipe battery ?

Τέλος, υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε το fake dual touch και να δουλεύει το zoom in/out στις φωτο όπως με την 2.1?

Ευχαριστώ :)

Μέσω root explorer μπορείς να πας στο /system/lib/modules/ και να κάνεις rename το x8gesture module και μετά reboot. Παρόλα αυτά το zoom in της 2.1 νομίζω ήταν feature της SE για το 'Άλμπουμ' - δλδ. δεν πρέπει να παίζει.

Μέσω root explorer μπορείς να πας στο /system/lib/modules/ και να κάνεις rename το x8gesture module και μετά reboot. Παρόλα αυτά το zoom in της 2.1 νομίζω ήταν feature της SE για το 'Άλμπουμ' - δλδ. δεν πρέπει να παίζει.

Α! Οπότε το κανονικό είναι απλά με τα +/-? Το κακό με το fake dual touch είναι που μπερδεύεται κάποιες στιγμές και κάνει τεράστια η μικροσκοπική την εικόνα με μια κίνηση..

Ευχαριστώ και πάλι..

Α! Οπότε το κανονικό είναι απλά με τα +/-? Το κακό με το fake dual touch είναι που μπερδεύεται κάποιες στιγμές και κάνει τεράστια η μικροσκοπική την εικόνα με μια κίνηση..

Ευχαριστώ και πάλι..

Ναι. Παίζει και το double tap επίσης για zoom.

reboot to xrecovery -> format /cache -> reboot -> Install large app from market.

Δεν υπάρχει στο market.

Κάπου αλλού?

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Δεν υπάρχει στο market.

Κάπου αλλού?

Δε πιστεύω να ψάχνεις στο market να βρεις το "install large apps"!!!

Καλησπερα παιδια....εχω περασει και εγω αυτη την ρομ εδω και μια εβδομαδα...ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα σημερα εχω το εξης προβλημα....δεν μπορει να βρει με τιποτα δικτυα με wi-fi...στο δικο μου στο σπιτι συνδεεται κανονικα αλλα δεν μπορει να βρει αλλα δικτυα με τιποτα...εχω κανει επανεκκινησεις αλλα και παλι τιποτα...εχει κανεις παρομοιο προβλημα? μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω....

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Στην αρχη μ τα βρισκε ολα.Τωρα μονο το δικο μου.Καμμια λυση παιδια?Ειναι πολυ σημαντικο το wifi:(

Δημήτρης

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Στην αρχη μ τα βρισκε ολα.Τωρα μονο το δικο μου.Καμμια λυση παιδια?Ειναι πολυ σημαντικο το wifi:(

Δοκίμασε να διαγράψεις το αρχείο:

/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

Δοκίμασε να διαγράψεις το αρχείο:

/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

To κανα,ελπιζω να μην εχω παλι προβλημα ειτε να δημιουργηθει στο μελλον.Αυτο το αρχειακι υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει παλι?Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση:)

Δημήτρης