mitsoske20 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ISO ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ DVD ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ DVD ΜΕ ΤΟ NERO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑIΖΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ISO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους [poilcy]Όρους Πρόσβασης και Χρήσης[/policy]. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 πρεπει να δεις τι αρχεια ειναι γιατι αν ειναι mdf - mds ας πουμε χρειαζεται το Alcohol 120% αναλογα με ποιο προγραμμα το μετετρεψε αυτος που το ανεβασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Kανονικά πρέπει το παιχνίδι να το κατεβάσεις σε iso γιατί εκει έχει την ονομασία του δίσκου απο το παιχνίδι και έχει κάποια κρυφά αρχεία που δεν τα ξέρουμε. Όταν κατεβάσεις κάποιο παιχνίδι τότε πας στο Nero Burning Rom και θα πας recorder και κλικ burn image και αν τοιχόν το έχεις στα ελληνικά το nero τότε πάνε συσκευή εγγραφής και κλικ εγγραφή ειδόλου και θα κάνεις κλικ στο αρχείο iso και μετά burn αυτό είναι όλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 μηπως καποιος που παιζει το εν λογο παιχνιδι ξερει να με διαφωτησει σε καποια πραγματα γιατο ειμαι ψιλοασχετος? Ας πουμε πως κανεις τριπλες κ πως βγαζεις αμυνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 υπαρχει καποιος ειδικος ανταπτορας, για να συνδεθει το ps2 με την οθονη του υπολογιστη? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 γεια χαρα παιδες ειμαι αρκετα χρονια στο myphone αλλα στο συγκεκριμενο θεμα γραφω πρωτη φορα και αυτο για να ρωτησω ΑΝ ολα αυτα που διαβαζω σχετικα με το DVD Decrypter και πως γινετε και ποια ειναι τα βηματα,ποια δισκακια χρησιμοποιουμε για τις αντιγραφες κτλ............ ολα αυτα αφορουν τα μηχανηματα στα οποια εχουν μπει τα λεγομενα τσιπακια ? δηλαδη τα παιχνιδια αυτα μετα την αντιγραφη τους μπορει να τα διαβασει ΜΟΝΟ το τσιπαρισμενο ps2 ή υπαρχει περιπτωση να παιξουν και σε ps2 που δεν ειναι τσιπαρισμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 γεια χαρα παιδες ειμαι αρκετα χρονια στο myphone αλλα στο συγκεκριμενο θεμα γραφω πρωτη φορα και αυτο για να ρωτησω ΑΝ ολα αυτα που διαβαζω σχετικα με το DVD Decrypter και πως γινετε και ποια ειναι τα βηματα,ποια δισκακια χρησιμοποιουμε για τις αντιγραφες κτλ............ ολα αυτα αφορουν τα μηχανηματα στα οποια εχουν μπει τα λεγομενα τσιπακια ? δηλαδη τα παιχνιδια αυτα μετα την αντιγραφη τους μπορει να τα διαβασει ΜΟΝΟ το τσιπαρισμενο ps2 ή υπαρχει περιπτωση να παιξουν και σε ps2 που δεν ειναι τσιπαρισμενο ? Μόνο σε "τσιπαρισμένο". Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίξει οποιοδήποτε αντιγραμμένο παιχνίδι, σε οποιαδήποτε κονσόλα, χωρίς να έχει "πειραχτεί" με τον οποιονδήποτε τρόπο η κονσόλα, είτε με κάποιο mod chip είτε με κάποιο flash-άρισμα. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Θελω να αγορασω μια παιχνιδομηχανη playstation 2 για να παιζω κυριως fifa και pro με κανα φιλαρακι, ομως ειμαι παντελως ασχετος και το τι παιζεται με αυτα.Εχω ακουσει για μεταχειρησμενα, για τσιπαρισμενα κλπ Τι πρεπει να κανω ωστε να μην ξοδευτω αλλα κ να μην κανω καποια λαθος κινηση και παρω μουφα. Οσο ποιο αναλυτικα μου τα πειτε τοσο καλυτερα. Προτιμω να παρω κατι αξιοπιστο σε μεταχειρησμενο, αλλα φοβαιμαι επειδη ειμαι κ ασχετος. Επισησ δεκτες προτασεις κ αποψεις που θελετε στο pm μου αν ειναι κατι που δεν μπορει να υποθει δημοσια εδω Ενα Playstation 2 (μαζι με 2 παιχνιδια που το δινουν προσφορα παντου) δεν κανει πλεον πανω απο 120 ευρω. Συν 30 ευρω που κανει το pro evolution 2009. Ti μεταχειρισμενα και αηδιες. Η κονσολα πια ειναι πανφθηνη. Παρε την καινουργια και μην βαλεις τσιπακια (αν ειναι να παιζεις ολα και ολα 2-3 παιχνιδια) Ετσι θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ευχαριστω DeJaVu για την αμεση απαντηση τωρα το θεμα ειναι να διαβασω προσεχτικα τις οδηγιες που βρηκα εδω σχετικα με το τσιπαρισμα και αν δω οτι μπορει να γινει ισως το κανω αλλα μαλλον δεν το βλεπω γιατι μου φαινετε δυσκολο......εκει με την μπαταρια και να προσεξουμε μην γλιστρισει κτλ παντως σε ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ευχαριστω DeJaVu για την αμεση απαντηση τωρα το θεμα ειναι να διαβασω προσεχτικα τις οδηγιες που βρηκα εδω σχετικα με το τσιπαρισμα και αν δω οτι μπορει να γινει ισως το κανω αλλα μαλλον δεν το βλεπω γιατι μου φαινετε δυσκολο......εκει με την μπαταρια και να προσεξουμε μην γλιστρισει κτλ παντως σε ευχαριστω και παλι μηπως τα μπερδεψες λιγο? για το psp η για το ps2 εχεις διαβασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Επειδή δεν κατάλαβα...για να παίζεις κατεβασμένα παιχνίδια πρέπει να το σπάσεις ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Επειδή δεν κατάλαβα...για να παίζεις κατεβασμένα παιχνίδια πρέπει να το σπάσεις ή όχι? Πρέπει να το "σπάσεις" "κοντοχωριανή". Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 ας πω και εγω το παραπονο μου!χεχε!λοιπον εχω ps2 slim τσιπαρισμενο με matrix infinity!πηγα λοιπον να δοκιμασω 2 αντιγραφες!ενα παιχνιδι σε απλο dvd το αντιγραφω με dvd fab platinum και επαιζε κανονικα!παιρνω και το αλλο το metal gear 3 συγκεκριμενα το γραφω με dvd double layer επειδη ετσι ηταν και το προτοτυπο και ξσεκιναει παιζει οκ και εκει που ειναι να αρχισει κολλαει και μου βγαζει πανω στην οθονη αριστερα ενα cd με ενα ερωτηματικο!το γραφω με dvd decrypter τα ιδια το κανω με nero τιποτα βρε το κανω με alocohol τιποτα σου λεωωω!τι στο καλο να κανω?αφηστε που χαλασα 4 dvd τζαμπα και τα 10 dvd τα πηρα 17 ευρωω!!!ααα!για πειτε καμια ιδεα!!??!!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysticjune_78 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Το ξέρω ειναι ηλιθιο αυτό που ρωτάω αλλά μπορεί κάποιος να μου πει...τι ειναι το τσιπαρισμένο playstation (δηλαδη ξέρω τι ειναι το playstation, αλλα το τσιπαρισμένο τι ειναι δεν ξέρω) Η αδερφή μου, μου έφερε εχτές το ps2 και τωρα που κοιτάω από ένα site παιχνίδια, πολλά αναφέρουν πως παίζουν σε τσιπαρισμένα..... και πραγματικά εχω πελαγώσει....ας με βοηθήσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Το ξέρω ειναι ηλιθιο αυτό που ρωτάω αλλά μπορεί κάποιος να μου πει...τι ειναι το τσιπαρισμένο playstation (δηλαδη ξέρω τι ειναι το playstation, αλλα το τσιπαρισμένο τι ειναι δεν ξέρω) Η αδερφή μου, μου έφερε εχτές το ps2 και τωρα που κοιτάω από ένα site παιχνίδια, πολλά αναφέρουν πως παίζουν σε τσιπαρισμένα..... και πραγματικά εχω πελαγώσει....ας με βοηθήσει κάποιος Για να στο πω πολυ απλα τσιπαρισμενο ειναι αυτο που μπορει να παιξει και αντεγραμμενα παιχνιδια εκτος απο τα αυθεντικα.Μπαινει ενα τσιπ πανω στην πλακετα απο καποιον ειδικο γι αυτη τη δουλεια.Οποτε τα παιχνιδια που κοιτας ειναι αντεγραμμενα.Αν στο PS2 σου δεν υπαρχει τσιπακι τοτε παιζει μονο αυθεντικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Exei δοκιμασει καποιος αυτα τα ασυρματα χειριστηρια;;; κανουν και για pc και για ps2. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580171 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803245 Φανταζομαι οτι θα εχουν ειδικο δεκτη για να τα συνδεεις με το ps2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Παιδια αγορασα μια κονσολα επειδη την βρηκα σε πολυ καλη τιμη αλλα ηθελα να ρωτησω τωρα ποια μιας και εχει περασει αρκετος καιρος που εχει βγει το ps2,ποσο περιπου κοστιζει το τσιπαρισμα??:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OLdy Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Γίνεται να παίξουν σπασμένα παιχνίδια σε ατσιπάριστο PS2? Παρακαλώ απαντήστε σύντομα, μην δώσω τσάμπα λεφτά για τσιπάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 πρεπει γινεται με καποιο κολπακι που κανεις στην memory card. δεν ξερω λεπτομερειες. αν googlαρεις θα βρεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 γινεται με boot CD. λεπτομεριες ομως δε ξερω:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OLdy Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Και που μπορώ να βρω το boot cd? Το αγοράζω, ή γίνεται download απ' το ιντερνετ? Όσο για αυτό με την μέμορυ, το ξέρω, αλλά την πρώτη φορά πρέπει να γίνει σε τσιπαρισμένο PS2! :cry: ! Δεν ξέρω αν γίνεται με το boot cd να τρέξει το προγραμματάκι που πειράζει τη μέμορυ! Πάντως και με το boot cd δεν με χαλάει να παίζω σπασμένα παιχνίδια, αρκεί να μην κοστίζει! Αν μπορεί κάποιος ας δώσει τους προβολείς του! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OLdy Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Και που μπορώ να βρω το boot cd? Το αγοράζω, ή γίνεται download απ' το ιντερνετ? Όσο για αυτό με την μέμορυ, το ξέρω, αλλά την πρώτη φορά πρέπει να γίνει σε τσιπαρισμένο PS2! :cry: ! Δεν ξέρω αν γίνεται με το boot cd να τρέξει το προγραμματάκι που πειράζει τη μέμορυ! Πάντως και με το boot cd δεν με χαλάει να παίζω σπασμένα παιχνίδια, αρκεί να μην κοστίζει! Αν μπορεί κάποιος ας δώσει τους προβολείς του! :) Γνωρίζει κάποιος κάτι για το θέμα????? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Χωρίς να κάνω λάθος, αγοράζεις το δισκάκι. Νομίζω πως γίνεται με το Swap Magic αλλά μη σε πάρω και στον λαιμό μου. Γιατί δεν ψάχνεις κάποιο μαγαζάκι που ασχολείται με τέτοια; Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OLdy Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Χωρίς να κάνω λάθος, αγοράζεις το δισκάκι. Νομίζω πως γίνεται με το Swap Magic αλλά μη σε πάρω και στον λαιμό μου. Γιατί δεν ψάχνεις κάποιο μαγαζάκι που ασχολείται με τέτοια; Εγώ μένω στην Άρτα και εδώ που να βραθούν τέτοια? Ένας σε όλη την πόλη βάζει τσιπάκια και σε όσα PS2 έχει βάλει, όλα έχουν χαλάσει!:lol: Ο καθένας μόνος του αν βάλει τσιπάκι! Βρήκα ένα με 10€ αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να το βάλω μόνος μου:cry: . Όσο για το Swap Magic, το κατέβασα από torrent :D , το έγραψα, αλλά δεν παίζει! Το κοίταξα στο ίντερνετ και κάνει 40 €. Δεν αξίζει! Απλώς δεν ξέρω που να βρω κάποιον με τσιπαρισμένο μηχάνημα, για να "πειράξω" τη μέμορυ με το πρόιγραμμα Free Mc Boot! Έχω μία μέμορυ 32 MB που συνδέεται μέσω USB με τον υπολογιστή! Μπορώ να κάνω κάτι μέσω υπολογιστή, για να μην ψάχνω για τσιπαρισμένο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts