taliban Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 qt info φίλε μου. και που πάμε για να βρούμε το qt info μέσα στο μενού ? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Τέσπα.Θα το αντεξω και αυτο.Ετσι και αλλιως στον εναμιση χρονο με το 5530 ειδα ολο και ολο 4 ταίνιες. Αμα αλλαξω player περα απο αυτο που εχει ενσωματωμενο λετε να αλλαξει κάτι;Γιατι υπαρχει και ο Real Player. Το μονο που αλλαζει το πραγμα ειναι η φωτεινοτητα στο φουλ με το Light Ctrl,το δοκιμασα προχτες στην βυθιση του Τιτανικου,καταλαβαινεις,πισσα σκοταδι :p Με την καλη φωτεινοτητα χανοταν και η κοκκινιλα και το οποιοδηποτε πιξελιασμα,αν και το τελευταιο οχι 100% γιατι ειπαμε οφειλεται και στο ιδιο το αρχειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 και που πάμε για να βρούμε το qt info μέσα στο μενού ? εφαρμογη ειναι :) δες στο θεμα με τις εφαρμογες Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Οταν λες light cntr ειναι καποιο προγραμμα ή την κλασικη ρυθμιση φουλ φωτεινοτητα ατο το μενου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Οταν λες light cntr ειναι καποιο προγραμμα ή την κλασικη ρυθμιση φουλ φωτεινοτητα ατο το μενου? εφαρμογη... ψαξε light ctrl symbian^3 και θα το βρεις Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) καλημερα σας , να ρωτησω κατι μηπως ξερετε? 1)κατεβασα το ndrive και πηγαν ολα τα χαζοεικονιδια στην εκθεση και την γεμισαν ,υπαρχει καποια λυση να τα βαλω αλλου να μην φαινονται??? 2) οταν κανουμε download και με ρωταει να επιλεξω μεταξυ 5 επιλογων εκ των οποιων web vodafone ,vodafone gprs ,prepaid κτλ ,τι στο καλό επιλεγω??? καλα το prepaid καταλαβαινω τι διαφορα εχει ,τα αλλα ομως? πως θα επιλεξω?εχω 300 mb το μηνα εγω. ευχαριστω πολυ! Edited June 17, 2011 by luke Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 επιλεγεις web vodafone αλλα για download πολλων mb καλυτερα να επιλεγεις wlan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 επιλεγεις web vodafone αλλα για download πολλων mb καλυτερα να επιλεγεις wlan ναι λογικό αυτο που μου λες απλα επειδη ειδα οτι εχω 270 mb μεχρι τελος ιουνη λεω τι ειναι 35 mb ,ουτως η αλλως δε θα τα φαω ολα αυτα τα mb μεχρι τελος του μηνα. pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μια ερώτηση παιδια...θα πάρω το n8 μεταχειρισμενο και έχω μια προταση για ενα που ειναι προεισαγωγης(ναι καλα το γραφω οχι παρα αλλα προ)...αυτα λετε να έχουν καποιο προβλημα;αναβαθμισεις περνουν κανονικα η θα εχουμε κανα προβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μια ερώτηση παιδια...θα πάρω το n8 μεταχειρισμενο και έχω μια προταση για ενα που ειναι προεισαγωγης(ναι καλα το γραφω οχι παρα αλλα προ)...αυτα λετε να έχουν καποιο προβλημα;αναβαθμισεις περνουν κανονικα η θα εχουμε κανα προβλημα; ποια η διαφορά παραεισαγωγής με προεισαγωγής; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Νομιζω πως παραεισαγωγης ειναι κινητα που απλα ηρθαν απο αλλη χωρα και δεν εχουν ελληνικα ενω προεισαγωγης ειναι κινητα που ειχαν δοθει πριν κυκλοφορησει το κινητο κανονικα, σε beta testers ktl...ετσι φανταζομαι δηλαδη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Προσωπικά δεν θα προχωρούσα σε αγορά τέτοιας συσκευής.Λογικά θα πρόκειται για ταλαιπωρημένη συσκευή και ίσως να έχει και κάποιες διαφορές στο hardware με την τελική έκδοση. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ααα παιζει και κατι τετοιο;αυτο φοβομουν βασικα αλλαγές στο hardware... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixer Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Kαλησπερα και καλως ηρθες..με την αναβαθμιση δε νομιζω να διορθωνετε η κοκκινιλα γιατι ειναι θεμα οθονης και οχι λογισμικου,για οτι θες εδω ειμαστε:) Σημερα πηρα το τηλ.στα χερια μου απο το σερβις και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει τωρα με την αναβαθμιση λογισμικου που εκαναν.Ελα που οταν το ανοιξα μετα απο 10 λεπτα μου ξανα τα ιδια,δηλαδη ανοιγε και εσβηνε μονο του.τι λετε να κανω?Εχω πολλα νευρα και θα παω εκει και θα γινει της ιεροδουλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 φανταζεσαι ομως να ειναι καλυτερο?! Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδιά εγώ έχω ένα θέμα με τις νυχτερινές φωτογραφίες. Οταν εχω night mode χωρις φλας οι φωτογραφίες είναι πολύ σκοτεινές. Το 5800 που είχα στη νυχτερινη λειτουργία ρύθμιζε την ταχύτητα κλείστρου ετσι ωστε να παίρνει περισσότερη ώρα φως και ετσι οι φωτοφραφίες έβγαιναν φωτεινές. Θυμάμαι οτι με το πατούσα το κουμπί εκανέ δυο - τρια δευτερόλεπτα μεχρι να βγεί η φωτογραφία. Το Ν8 μου δεν κάνει κάτι τέτοιο. Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς η έχω πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδιά εγώ έχω ένα θέμα με τις νυχτερινές φωτογραφίες. Οταν εχω night mode χωρις φλας οι φωτογραφίες είναι πολύ σκοτεινές. Το 5800 που είχα στη νυχτερινη λειτουργία ρύθμιζε την ταχύτητα κλείστρου ετσι ωστε να παίρνει περισσότερη ώρα φως και ετσι οι φωτοφραφίες έβγαιναν φωτεινές. Θυμάμαι οτι με το πατούσα το κουμπί εκανέ δυο - τρια δευτερόλεπτα μεχρι να βγεί η φωτογραφία. Το Ν8 μου δεν κάνει κάτι τέτοιο. Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς η έχω πρόβλημα?ορμωμενος απ οτο σχολιο του παιδιου θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιειτε τις ντιφολτ ρυθμισεις για φωτογραφιες ή εχετε κανει καποια πειραγματα για να βγαινουν καλυτερες. αν ναι, ποια ειναι αυατ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Προσωπικά έχω τις "ντιφόλτ" (μ' άρεσε αυτό:p) και βγαίνουν μια χαρά. Στις βραδυνές χωρίς φλας μπορείς να βάλεις το υψηλότερο iso, θα βγουν πιο φωτεινές αλλά θα έχουν αρκετό θόρυβο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Εγώ το πήρα πίσω σήμερα. Το είχα πάει στη Nokia γιατί δε μου άνοιγε πλέον, ούτε με hard reset, ούτε με phoenix. Είδα ζελατίνα πάνω στην κάμερα και μου είπαν ότι έγινε αντικατάσταση συσκευής. Είναι ίδιο το product code (άλλο ΙΜΕΙ βέβαια) και αυτό που μου φάνηκε περίεργο ήταν ότι έχει screen protector το οποίο έχει τις ίδιες ατέλειες, στα ίδια σημεία που είχε όταν το είχα βάλει εγώ. Από τη στιγμή που έχει άλλο ΙΜΕΙ είναι όντως άλλη συσκευή? Ρωτάω γιατί μου φάνηκε περίεργο που βάλαν screen protector και είναι όπως το'χα βάλει εγώ. Βέβαια φαίνεται καινούργιο εξωτερικά και κάτι σημάδια στη sim slot και στη θύρα usb που είχε το δικό μου, δε φαίνονται πλέον. Τελος πάντων. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι επιτέλους έχω πίσω το Ν8 μου! Ελπίζω να μην ξαναπάθει τίποτα. Μια ερώτηση. Έχει μέσα το Virgin Media Player, BBC iPlayer και OVI Wat's Hot. Θέλω να τα κάνω uninstall, αλλά δε με αφήνει. Βγάζει Removing Cancelled. Το ίδιο κάνει είτε μπώ από το widget catalog, είτε από το installed applications, είτε μέσω applications και πατήσω organize για να επίλεξω τις εφαρμογές και να της σβήσω. Ξέρεις κανείς πώς μπορώ να τις βγάλω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixer Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Σημερα πηρα το τηλ.στα χερια μου απο το σερβις και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει τωρα με την αναβαθμιση λογισμικου που εκαναν.Ελα που οταν το ανοιξα μετα απο 10 λεπτα μου ξανα τα ιδια,δηλαδη ανοιγε και εσβηνε μονο του.τι λετε να κανω?Εχω πολλα νευρα και θα παω εκει και θα γινει της ιεροδουλης. Καλημερα παιδια.Μονο οταν εχω την καρτα sim μεσα μου κλεινει και ανοιγει μονο του ρε ****το,οταν δεν εχω καρτα μεσα δουλευει μια χαρα,μπορω να κανω κατι μονος μου για να το φτιαξω? καμια ρυθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καλημερα παιδια.Μονο οταν εχω την καρτα sim μεσα μου κλεινει και ανοιγει μονο του ρε ****το,οταν δεν εχω καρτα μεσα δουλευει μια χαρα,μπορω να κανω κατι μονος μου για να το φτιαξω? καμια ρυθμιση? Πριν κανεις οτιδηποτε βαλε μια αλλη καρτα και δοκιμασε το, αν δουλευει σωστα φταιει η καρτα, εχουν αναφερθει τετοια προβληματα και η αιτια ηταν η καρτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixer Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Πριν κανεις οτιδηποτε βαλε μια αλλη καρτα και δοκιμασε το, αν δουλευει σωστα φταιει η καρτα, εχουν αναφερθει τετοια προβληματα και η αιτια ηταν η καρτα. και καρτα αλλαξα αλλα τιποτα παλι τα ιδια κανει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Παιδιά, την έπαθα σαν πρωτάρης. Ξέχασα τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής. Τι παίζει τώρα; Αν το πάω σε κατάστημα Nokia, θα μου ζητήσουν απόδειξη αγοράς; Η συσκευή είναι αγορασμένη από κατάστημα Nokia. Επίσης πόσο θα μου κοστίσει η διαδικασία; Εναλλακτικά υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω μόνος μου; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Εμένα τελικά πρέπει να μου άλλαξαν τα μέσα και τα έξω, εκτός από την οθόνη. Η οθόνη είναι 1000% δικιά μου. Βέβαια κάτι παίζει με την κάμερα. Το πρόσεξα χθες που τράβηξα κάτι φωτογραφίες, αλλά το είδα καλύτερα σήμερα που πέρασα κάποιες στο PC. Σε όλες τις φωτογραφίες, ένα μεγάλο κομμάτι προς τη δεξιά μεριά είναι θολό. Θα ανεβάσω καμια φωτογραφία το βράδυ να μου πείτε και εσείς, αλλά λογικά θα πρέπει να το πάω στη Nokia...πάλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Παιδιά, την έπαθα σαν πρωτάρης. Ξέχασα τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής. Τι παίζει τώρα; Αν το πάω σε κατάστημα Nokia, θα μου ζητήσουν απόδειξη αγοράς; Η συσκευή είναι αγορασμένη από κατάστημα Nokia. Επίσης πόσο θα μου κοστίσει η διαδικασία; Εναλλακτικά υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω μόνος μου; καλησπερα. δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις εσυ στα symbian^3 ειναι το hard format με συνδιασμο των πληκτρων :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts