Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το δεύτερο (αν και πολύ πιθανό να φτιάξει και το πρώτο) η λύση είναι να συνδεθείς μέσω mass storage mode και να πας στον

φάκελο

E:\Private\10281e17\

εκεί σβήνεις και τα τρία αρχεία db. Μετά πας στο

E:\private\101ffca9

και σβήνεις το αρχείο harvesterdb.dat. Αποσυνδέεις το τηλέφωνο, ανοίγεις πάλι την μουσική, φτιάχνει πάλι την library και έτοιμος.

ΔΕΝ αρκεί να σκανάρεις πάλι την library, πρέπει να σβήσει την παλιά.

Επίσης, αν έχεις mp3 και στην κάρτα μνήμης, σβήνεις και από εκεί τα ίδια αρχεία.

η λυση του φιλου τελικα ελυσε το προβλημα με τα κατεστραμενα αρχεια που δεν έσβηναν απο την μουσικη βιβλιοθηκη!

πολυ σημαντικο post καλο θα ηταν να υπαρχει καπου για οποιον αλλον στο μελλον θα εχει παρομοια προβληματα..

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαίρομαι που βοήθησα. Πάντως απαράδεκτο για το symbian να χρειάζονται όλα αυτά για να δει αλλαγές στα αρχεία...

φιλε δεν βοήθησες απλα με εσωσες απο την κρεμάλα:p

αρχισε ο αλλος να με κραζει που του περασα την αννα....:X

συμφωνω σε αυτο που λες! δεν μπορει ο καθενας να ξερει ολα αυτα τα "κολπα"!

το εζησα και στο ν900 αυτο!:rolleyes:

ειχα καμια 2 γιγα mp3 μεσα ολα τέλεια και μετα απο update εγινε του κουτρούλη ο γαμος!!!!!!

σε αυτα οντως εχουν μεινει πισω......εκει στην νοκια..

Σε εμένα το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε μετά από διαγραφή αρχείων. Απλά πήγα σε μεγαλύτερη sd. πέρασα όλα τα αρχεία από την μία κάρτα στην άλλη (μέσω image) και μετά ενώ έβλεπε τα αρχεία, δεν τα έπαιζε. Έκανα ανανέωση βιβλιοθήκης και τα έβλεπα διπλά. Τα μισά έπαιζαν (αυτά που προστέθηκαν στη βιβλιοθήκη με τοπ scan) τα μισά (τα παλιά) δεν τα έβλεπε. Ότι να ναι...

Με δύο λόγια δηλαδή, η ανανέωση βιβλιοθήκης δεν κοιτάει για αλλαγές στα τραγούδια, απλά προσθέτει καινούργια!

Εγώ γιατί νομίζω πως σε οποια μνήμη και σε όποιον φάκελο κι αν βρίσκονται, στην έκθεση πρέπει να εμφανίζονται. Παρόμοιο πρόβλημα με τον φιλο το εχω δει σε άλλον και έφταιγε ότι οι φωτογραφίες ήταν αποθηκευμένες στην f και διορθώθηκε μόλις έκανε μορφοποίηση.

Ισως, δοκιμασε το και πες μας.

Καλησπέρα , αγόρασα μια microsd 32gb σε αντικατάσταση της 16gb που είχα. Τι πρέπει να κάνω κατά τη μεταφορά των αρχείων ώστε να μην έχω προβλήματα? Να σημειώσω ότι όλες οι φωτογραφίες - video - μουσική βρίσκονται στην microsd.

Ευχαριστώ:rolleyes:

Καλησπέρα , αγόρασα μια microsd 32gb σε αντικατάσταση της 16gb που είχα. Τι πρέπει να κάνω κατά τη μεταφορά των αρχείων ώστε να μην έχω προβλήματα? Να σημειώσω ότι όλες οι φωτογραφίες - video - μουσική βρίσκονται στην microsd.

Ευχαριστώ:rolleyes:

Βάζεις στον υπολογιστή την ρύθμιση να βλέπει κρυφα αρχεία και φακέλους,αντιγράφεις όλα τα αρχεία από τη παλιά κάρτα στην καινούργια και είσαι έτοιμος.

Σαν τί προβλήματα εννοείς;

Εννοώ τα προβλήματα με την έκθεση και τα τραγούδια...

Εννοώ τα προβλήματα με την έκθεση και τα τραγούδια...

μια απλη αντιγραφη/επικολληση κανεις..

λοιπόν, μήνες τώρα έχω την εξής απορία. Σε Symbian^3, anna και belle συναντώ το εξής : έχω κάποιες επαφές στις οθόνες μου σαν προτιμώμενες ή (στην belle) σαν contact widget(τα μεγάλα εικονίδια) . Επιλέγω μία επαφή , την Ρένα πχ. Εγώ στην Ρένα έχω περασμένα κινητό , κινητό εργασίας,τηλ οικίας, email. Επιλέγοντας την επαφή, είτε απο το widget προτιμώμενες, είτε απο το contact widget μου βγαίνει η λίστα με τα στοιχεία της Ρένας ως εξής :

Κλήση ομιλίας

3 αριθμοί

Μήνυμα

4αριθμοί/διευθύνσεις

blabla@hotmail.com

κλήση βίντεο

2 αριθμοί.

Εφόσον πατήσω Κλήση ομιλίας με ένα απλό tap αντί να μου βγάλει την λίστα με τους 3 αριθμούς(κινητό/κινητό εργασίας/σπίτι) μου κάνει απευθείας κλήση στον πρώτο αριθμό! χωρίς να μου δώσει το δικαίωμα επιλογής! Αν πάλι κάνω παρατεταμένο tap πάνω στο κλήση ομιλίας, τότε θα μου βγάλει την λίστα με τους 3 αριθμούς της για να επιλέξω!

Το θέμα είναι πως αυτό ΔΕΝ το κάνει σε όλες τις επαφές! έχω και άλλες επαφές με ίδιο αριθμό στοιχείων και σε αυτούς με ένα απλό tap μου δίνει το δικαίωμα επιλογής, ενώ σε άλλους(όπως πχ της Ρένας) δεν μου το δίνει. Τι συμβαίνει?? υπάρχει κάποιο κόλπο, ή, είναι κάποιο bug?

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Στις ρυθμησεις της επαφης πηγενε στις "προεπιλογες" εκει επιλεγεις ποιον αριθμο θελεις να κανει τι.

λοιπόν, μήνες τώρα έχω την εξής απορία. Σε Symbian^3, anna και belle συναντώ το εξής : έχω κάποιες επαφές στις οθόνες μου σαν προτιμώμενες ή (στην belle) σαν contact widget(τα μεγάλα εικονίδια) . Επιλέγω μία επαφή , την Ρένα πχ. Εγώ στην Ρένα έχω περασμένα κινητό , κινητό εργασίας,τηλ οικίας, email. Επιλέγοντας την επαφή, είτε απο το widget προτιμώμενες, είτε απο το contact widget μου βγαίνει η λίστα με τα στοιχεία της Ρένας ως εξής :

Κλήση ομιλίας

3 αριθμοί

Μήνυμα

4αριθμοί/διευθύνσεις

blabla@hotmail.com

κλήση βίντεο

2 αριθμοί.

Εφόσον πατήσω Κλήση ομιλίας με ένα απλό tap αντί να μου βγάλει την λίστα με τους 3 αριθμούς(κινητό/κινητό εργασίας/σπίτι) μου κάνει απευθείας κλήση στον πρώτο αριθμό! χωρίς να μου δώσει το δικαίωμα επιλογής! Αν πάλι κάνω παρατεταμένο tap πάνω στο κλήση ομιλίας, τότε θα μου βγάλει την λίστα με τους 3 αριθμούς της για να επιλέξω!

Το θέμα είναι πως αυτό ΔΕΝ το κάνει σε όλες τις επαφές! έχω και άλλες επαφές με ίδιο αριθμό στοιχείων και σε αυτούς με ένα απλό tap μου δίνει το δικαίωμα επιλογής, ενώ σε άλλους(όπως πχ της Ρένας) δεν μου το δίνει. Τι συμβαίνει?? υπάρχει κάποιο κόλπο, ή, είναι κάποιο bug?

Μάλλον έχεις κάνει προεπιλογή αριθμού.

Για να την απενεργοποιήσεις, σε οποιαδήποτε επαφή έχεις πρόβλημα,

στον τηλεφωνικό κατάλογο --> Επαφή, π.χ. Ρένα --> Επιλογές --> Προεπιλογές --> Χωρίς προεπιλογή.

Νομίζω ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.

καλησπερα σας, μπορει καποιος να μου πει πιο ειναι το συμβατο Bluetooth για το νοκια Ν8??

Ορίστε φίλε μου

http://www.nokia.gr/products/accessories/headsets

Edited by impreza_sti
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Racing because all other sports require one ball only!

Στις ρυθμησεις της επαφης πηγενε στις "προεπιλογες" εκει επιλεγεις ποιον αριθμο θελεις να κανει τι.

Μάλλον έχεις κάνει προεπιλογή αριθμού.

Για να την απενεργοποιήσεις, σε οποιαδήποτε επαφή έχεις πρόβλημα,

στον τηλεφωνικό κατάλογο --> Επαφή, π.χ. Ρένα --> Επιλογές --> Προεπιλογές --> Χωρίς προεπιλογή.

Νομίζω ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.

ευχαριστώ παιδιά. Αυτό ήταν , αν και ποτέ δεν έκανα αυτή την επιλογή εγώ όταν αποθήκευα αριθμούς στο Ν8. Απο την άλλη, αυτοί οι αριθμοί είναι απο εποχή Ν73 ακόμα, μπορεί τότε να έκανα αυτή την επιλογή και να χει μείνει..

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Απο προχτες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..Οτι εφαρμογη κ να εγκαταστησω στην μαζικη μνημη την εγκαθιστα κανονικα κ οταν παω να την τρεξω το τηλεφωνο κανει επαννεκινηση..Την σβηνω την συγκεκριμενη εφαρμογη,παω να περασω αλλη(παλι στην μαζικη μνημη) κ μου κανει τα ιδια!!:cry:
Poco X3 nfc 6/128

Απο προχτες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..Οτι εφαρμογη κ να εγκαταστησω στην μαζικη μνημη την εγκαθιστα κανονικα κ οταν παω να την τρεξω το τηλεφωνο κανει επαννεκινηση..Την σβηνω την συγκεκριμενη εφαρμογη,παω να περασω αλλη(παλι στην μαζικη μνημη) κ μου κανει τα ιδια!!:cry:

Χμ. Μήπως έχεις πειράξει κάτι που να περιλαμβάνει την Qt; Αν δεν ισχύει αυτό, ίσως να φταίει η custom rom ( αν έχεις εγκαταστήσει κάποια ).

Huawei Nova 5T

Δεν εχω πειραξει τα αρχεια QT κ ουτε εχω εγκαταστησει ποτε καποια ρομ...:wacko:Αν κανω soft reset λες να στρωσει ή παω για hard reset κατευθειαν??Η να περιμενω την Μπελλε κ μετα hard reset?? Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Δεν εχω πειραξει τα αρχεια QT κ ουτε εχω εγκαταστησει ποτε καποια ρομ...:wacko:Αν κανω soft reset λες να στρωσει ή παω για hard reset κατευθειαν??Η να περιμενω την Μπελλε κ μετα hard reset??

Κανένα reset δε σου προτείνω. Νομίζω το hard reset δεν είναι καλό για την Μαζική Μνήμη Ε:. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή, εκτός από Nokia Store; Μπορεί να κάνει conflict με την εφαρμογή του καταστήματος..

Huawei Nova 5T

παιδια καλησπερα ειδα προχθες οτι στο μητρωο μου δειχνει μονο κλησεις κ μηνυματα τι να επαθε?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπερα.Βρε παιδια που στο καλο εχουν παει καποια θεματα που εχω στην F καρτα μου;Το λεω αυτο γιατι ενω τα εχω σβησει ,στις εγκατεστημενες εφαρμογες δεν υπαρχουν,αυτα βρισκονται στα θεματα(φακελος) κ λειτουργουν εαν καποιο επιλεξω!Τα ειχα απο την αρχη εγκατασταση στην μεμορυ F.

Θελω να τα σβησω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Έχεις περάσει την αννα ε; Αν ναι μην ανησυχείς, είναι μέρος της αναβάθμισης!

Μα αυτο ειναι υποβαθμιση! πως διορθωνεται?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μα αυτο ειναι υποβαθμιση! πως διορθωνεται?

τι να διορθώσεις? Πέρασες την αννα και θέλεις να την βγάλεις? :blink:

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ παιδιά, εχω άλλο πρόβλημα..περνάω ταινίες στο κινητό, αλλά μερικές δεν τις παίζει; παρόλο που όλες έχουν την ίδια κατάληξη (.avì).. Επίσης, ενώ τους υπότιτλους, στον υπολογιστή τους δείχνει μια χαρά, στο κινητό τους βγάζει εντελώς άκυρα..ξέρει κανένας Τι να κάνω?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...