sak11000 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Σε σας εχει τα καινουρια widget?Εγω χθες περασα την belle και δεν υπαρχουν πουθενα Edited February 9, 2012 by sak11000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 130κάτι , απλά αφού τα εγκατέστησα όλα έπεσα στα 100.. Τώρα είμαι διπλά σίγουρος! ;) Μια άλλη απορία και πάει σε όλους.. Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε το F - Secure, που πρίν δεν υπήρχε... :confused: Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τώρα είμαι διπλά σίγουρος! ;) Μια άλλη απορία και πάει σε όλους.. Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε το F - Secure, που πρίν δεν υπήρχε... :confused: Εμένα είναι στα 87,5 !!!!! Το F-SECURE δεν είναι συμβατό με την BELLE ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 σβηστε τα αυτα f-secure και αηδιες δεν εχουν λογο υπαρξης στο Symbian αυτες οι σαβουρες. τσαμπα MB απο τη rom σας τρωνε. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Σε σας εχει τα καινουρια widget.Εγω χθες περασα την belle και δεν υπαρχουν πουθενα Στην επίσημη δεν υπάρχουν ακόμα, υποθέτουμε θα βγούν με updates. Στου lagoskon υπάρχουν κανονικά! :D Εμένα είναι στα 87,5 !!!!! Το F-SECURE δεν είναι συμβατό με την BELLE Είναι συμβατό αυτό που έχει ενσωματομένο. Edited April 2, 2012 by impreza_sti monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Εμένα είναι στα 87,5 !!!!! Το F-SECURE δεν είναι συμβατό με την BELLE εμενα ειναι στα 118 mb αλλα δεν υπαρχουν τα widget για το 3g και το data Edited April 2, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Εμένα είναι στα 87,5 !!!!! Το F-SECURE δεν είναι συμβατό με την BELLE Κοίταξε αν στην εγκατάσταση της Belle, σου πέρασε κάποια αρχεία από τις άλλες μνήμες στην C:. ;) Σ' εμένα αυτό έκανε. σβηστε τα αυτα f-secure και αηδιες δεν εχουν λογο υπαρξης στο Symbian αυτες οι σαβουρες. τσαμπα MB απο τη rom σας τρωνε. Μα κι εγώ δεν το είχα πρίν. Με την Belle ήρθε... εμενα ειναι στα 118 mb αλλα δεν υπαρχουν τα widget για το 3g και το data Εσύ είσαι καλός... ;) Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Παιδια και εγω δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την official γιατι αλλες φορες κολλαει το καταστημα,αλλες το wifi,αλλες το opera και αλλες ολο το κινητο :/ και σκεφτομαι να περασω αυτην που λετε ,του lagoskon δηλαδη!! αξιζει τον κοπο ή οχι?? Edited February 9, 2012 by alexpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Βαρέθηκα να περιμένω και έβαλα την 609 του lagoskon. Πραγματικά άλλο τηλέφωνο... Πρώτη φορά το φλάσαρα χωρίς πολύ κόπο χαρη στο πολυ καλο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ FLASHING (ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ) CUSTOM BELLE ΣΤΟ Ν8 του moralas. Οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας τολμησει.... Φοβερη δουλεια και απο lagoskon και απο τον moralas για εμας που δεν "νιωθούμε" και πολυ.... Edited February 9, 2012 by soc07 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Κοίταξε αν στην εγκατάσταση της Belle, σου πέρασε κάποια αρχεία από τις άλλες μνήμες στην C:. ;) Σ' εμένα αυτό έκανε. και πως θα διαπιστώσω τι χρειάζεται και τι όχι ? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) και πως θα διαπιστώσω τι χρειάζεται και τι όχι ? Από το φάκελο στον οποίο βρίσκονται. Π.χ. στο δικό μου είχε δημιουργηθεί η διαδρομή: C: --> prebuiltmedia --> images --> backgrounds, όπου μέσα στον τελικό φάκελο υπήρχαν 12. αν θυμάμαι καλά, wallpapers που έπιαναν 10mb.... :X Τα επέλεξα όλα και τα μετακίνησα στην E. ;) Edit: Επίσης και τα mail και τα sms σου πηγαίνουν στη C. Οπότε, αν έχεις mail με μεγάλα attachments, καλό θα ήταν να τα διαγράψεις, αν δεν τα χρειάζεσαι. :) Edited February 9, 2012 by mr_47 Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Από το φάκελο στον οποίο βρίσκονται. Π.χ. στο δικό μου είχε δημιουργηθεί η διαδρομή: C: --> prebuiltmedia --> images --> backgrounds, όπου μέσα στον τελικό φάκελο υπήρχαν 12. αν θυμάμαι καλά, wallpapers που έπιαναν 10mb.... :X Τα επέλεξα όλα και τα μετακίνησα στην E. ;) Edit: Επίσης και τα mail και τα sms σου πηγαίνουν στη C. Οπότε, αν έχεις mail με μεγάλα attachments, καλό θα ήταν να τα διαγράψεις, αν δεν τα χρειάζεσαι. :) χύμα τα έριξες στην Ε ή κάπου συγκεκριμένα ? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Να ρωτησω κατι ρε παιδια... Άλλαξε κανείς ήχο κλήσης στην Belle? Εβαλα την lagoskon. Ολα οκ. Περασα μέσα μουσικη, παω απο το προφίλ να αλλαξω ήχο και δεν τα "βλεπει" τα τραγουδια... Ακυρο παιδες το βρηκα... πρεπει να ειναι στον φακελο Sounds. Οχι στον Music... Μηπως έχει δοκιμάσει κανείς swype? Ελληνικα? Edited February 9, 2012 by soc07 Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 χύμα τα έριξες στην Ε ή κάπου συγκεκριμένα ? Τα έριξα εκεί που έχω και τα υπόλοιπα αρχεία από και τραγούδια, στο φάκελο Received Files ( εκεί έχουν πάει όλα, μετά από μεταφορά από bluetooth και βαριέμαι να τα αλλάξω... :p ). :) Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 παιδια εξοικονόμηση ενεργειας υπαρχει στην μπελε και αν ναι πως την ενεργοποιούμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Μηπως έχει δοκιμάσει κανείς swype? Ελληνικα? Δοκιμασα εγώ και δουλεύει κανονικότατα. παιδια εξοικονόμηση ενεργειας υπαρχει στην μπελε και αν ναι πως την ενεργοποιούμε? Υπάρχει.Πατάς το κουμπί onn/off και την επιλέγεις. Edited February 10, 2012 by billys_541 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 το πρωι ειχα μια δυσσαρεστη τουμπα,με αποτελεσμα να δαιλυθει το μαυρο πλαστικο γυρω απο την υποδοχη των ακουστικων...ξερει κανενας ποσο κοστιζει η επισκευη; Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) το πρωι ειχα μια δυσσαρεστη τουμπα,με αποτελεσμα να δαιλυθει το μαυρο πλαστικο γυρω απο την υποδοχη των ακουστικων...ξερει κανενας ποσο κοστιζει η επισκευη; Είχε φάει και το δικό μου μια τούμπα και είχε ραγίσει στο ίδιο σημείο. Πήρα από ένα e-shop το πάνω καπάκι και το άλλαξα μόνος μου, δεν είναι δύσκολο. Ανοίγεις το καπάκι του hdmi και ξεβιδώνεις μια βίδα και μετά συρταρωτά βγάζεις το καπάκι και βάζεις το άλλο το βιδώνεις και είσαι έτοιμος, 9.90 κάνει. Edited February 10, 2012 by fotisk13 Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπέρα και από μένα! :) 2 μέρες με την Belle και σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος!! Σχεδόν, γιατί έχει κάποια θέματα..... 1. Δεν μου αρέσει καθόλου η καινούρια γραμματοσειρά... Μου άρεσαν τα έντονα γράμματα της Anna. 2. Και κυριότερο, η μπαταρία.. Δεν βγάζει τις 2-3 μέρες που μου έβγαζε με την Anna και αυτό φαίνεται και από το Battery Monitor. Μετά από πλήρη φόρτιση μου έδειχνε 3.2 μέρες Stand By και τώρα, πάλι μετά από πλήρη φόρτιση, μου εμφανίζει 48 ώρες και λιγότερες... Μιλάω για 2 φορτίσεις μέχρι στιγμής... Πάντως, το θέμα με τη μπαταρία το έχουν πολλοί και το έχουν αναφέρει και στο Nokia Discussions... Κάποιος εκεί έγραψε ότι επειδή η Belle είναι Major Update, είναι σαν καινούρια η συσκευή, δηλαδή θέλει ξανά μερικές "καλές" φορτίσεις/αποφορτίσεις ( όπως κάναμε μόλις την αγοράσαμε ), έτσι ώστε να έρθει και πάλι στα κανονικά της επίπεδα η μπαταρία... :worry: P.S.: Επειδή τα παραπάνω αναφέρονται στο N8, το postάρω κι εδώ. Αν κάποιος Moderator βλέπει ότι αντιβαίνει με τους κανόνες του forum, ας το τροποποιήσει καταλληλα. :) Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπέρα και από μένα! :) 2 μέρες με την Belle και σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος!! Σχεδόν, γιατί έχει κάποια θέματα..... 1. Δεν μου αρέσει καθόλου η καινούρια γραμματοσειρά... Μου άρεσαν τα έντονα γράμματα της Anna. 2. Και κυριότερο, η μπαταρία.. Δεν βγάζει τις 2-3 μέρες που μου έβγαζε με την Anna και αυτό φαίνεται και από το Battery Monitor. Μετά από πλήρη φόρτιση μου έδειχνε 3.2 μέρες Stand By και τώρα, πάλι μετά από πλήρη φόρτιση, μου εμφανίζει 48 ώρες και λιγότερες... Μιλάω για 2 φορτίσεις μέχρι στιγμής... Πάντως, το θέμα με τη μπαταρία το έχουν πολλοί και το έχουν αναφέρει και στο Nokia Discussions... Κάποιος εκεί έγραψε ότι επειδή η Belle είναι Major Update, είναι σαν καινούρια η συσκευή, δηλαδή θέλει ξανά μερικές "καλές" φορτίσεις/αποφορτίσεις ( όπως κάναμε μόλις την αγοράσαμε ), έτσι ώστε να έρθει και πάλι στα κανονικά της επίπεδα η μπαταρία... :worry: P.S.: Επειδή τα παραπάνω αναφέρονται στο N8, το postάρω κι εδώ. Αν κάποιος Moderator βλέπει ότι αντιβαίνει με τους κανόνες του forum, ας το τροποποιήσει καταλληλα. :) Να χαίρεσαι το καινούργιο σου κινητό φίλε μου...χεχεχε! Έρχεται και για τα ελληνικά μας η Belle Country Variant Greece N8-00 059F047 Waiting for approval και σύντομα θα μπορέσω να πω κι εγώ εντυπώσεις! :happy: Σχετικά με αυτό που λες για την μπαταρία, προσωπικά δεν μου στέκει... γιατί οι φορτίσεις έχουν γίνει ούτως η άλλως, δεν πήραμε καινούργια μπαταρία! Αλλά θα το δούμε και στην πράξη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Να χαίρεσαι το καινούργιο σου κινητό φίλε μου...χεχεχε! Έρχεται και για τα ελληνικά μας η Belle Country Variant Greece N8-00 059F047 Waiting for approval και σύντομα θα μπορέσω να πω κι εγώ εντυπώσεις! :happy: Σχετικά με αυτό που λες για την μπαταρία, προσωπικά δεν μου στέκει... γιατί οι φορτίσεις έχουν γίνει ούτως η άλλως, δεν πήραμε καινούργια μπαταρία! Αλλά θα το δούμε και στην πράξη... Να σου πω μία πρόταση μόνο: Το Symbian όπως έπρεπε να είναι... ;) Δηλαδή, αν είσαι με την Pr1.2, η μέρα με τη νύχτα ( καλά, ίσως 2 :lol: ) .. Για τη μπαταρία κι εμένα δε μου στέκει, γι' αυτό το έγραψα.. :p Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εγώ πάντος ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κλείνουν οι ανοιχτές εφαρμογές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσεί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εγώ πάντος ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κλείνουν οι ανοιχτές εφαρμογές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσεί; Πατωντας παρατεταμενο το κουμπι για το μενου! ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εγώ πάντος ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κλείνουν οι ανοιχτές εφαρμογές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσεί; Κράτα πατημένο το κουμπί του μενού για 2 δευτερόλεπτα... Όχι το εικονικό, το κανονικό κουμπί κάτω κάτω αριστερά. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Δοκιμασα εγώ και δουλεύει κανονικότατα. Ποιο swype ελληνικο εχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts