terrestial Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις που μπορω να βρω προγραμματα για το νοκια ν8 μου?Στο οβι εχει ωραια αλλα δεν μπαινουν στο κινητο τα καλα και λεει σφαλμα ληψεις στα πιο πολλα ξερετε γιατι? Δοκίμασε να βάλεις την τελευταία έκδοση του Νokia Store. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 καλησπερα σας θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις που μπορω να βρω προγραμματα για το νοκια ν8 μου?Στο οβι εχει ωραια αλλα δεν μπαινουν στο κινητο τα καλα και λεει σφαλμα ληψεις στα πιο πολλα ξερετε γιατι? Είναι πολύ βασικό να έχεις καλή σύνδεση. Τότε κατεβαίνουν τα πάντα κανονικά. My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Όταν ανοίγω το τηλέφωνο ή όταν κάνω επανεκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζει το σύμβολο του wifi που προφανώς σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή συνδέεται στο ιντερνετ. Όσες ύποπτες κι αν απεγκατέστησα συνεχίζει να βγάζει στην εκκίνηση αυτό το σύμβολο και είπα πριν το ρίξω στα σκληρά να δω μπας και το κάνει και σε άλλον από δω μέσα αυτό...! :knife: Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 κοίτα τις ρυθμίσεις του μέιλ σου μπορεί να προσπαθεί να συνδεθεί http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 κοίτα τις ρυθμίσεις του μέιλ σου μπορεί να προσπαθεί να συνδεθεί Είσαι αρχηγός φιλαράκι! Υπέθετα πως κάποια εφαρμογή ευθύνονταν και μία μία τις είχα ξηλώσει όλες...! Τελικά το email την έκανε την πουστι@ ;) Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 τι άλλαξες στις ρυθμίσεις γιατι μαλλον εχω το ιδιο θεματακι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 καλησπερα,απο χθες ειμαι και εγω κατοχος ενος μπλε ν8.... εχω καποιες αποριες... πως μπορω να βαλω ελληνικα στο κινητο,η εστω ελληνικο πληκτρολογιο;;; υπαρχει η λειτουργια check in στο facebook? Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 θα πας 1η σελίδα 2ο ποστ για τα ελληνικά. Check υπάρχει κανονικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Swype απο betalabs και εχεισ ελληνικά και στα μηνύματα και στις επαφες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE1988 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 παιδια εκανα οσα μου ειπατε μπηκα στο καταστημα οβι και παλι δεν κατεβαινουν οι εφαρμογες στο κινητο μου λεει σφαλμα ληψης ενω εχω αψογο ιντερνετ και γενικα ολα ειναι καλα απο συνδεσεις και τετοια αρα τι παιζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Καλησπέρα! Έπεσε στα χέρια μου ένα N8, το οποίο υποθέτω πως είναι brickαρισμένο. Μου είπαν ότι κάτι πήγε στραβά με update και έμεινε έτσι. Το κινητό δεν ανάβει. Το έβαλα να φορτίσει ώρες και έμεινε σβηστό. Πατάω το power, κάνει μια σύντομη δόνηση και τίποτα πάλι. Πατάω το power για 8'' που διάβασα κάπου, κάνει 3 σύντομε δονήσεις και πάααααλι τίποτα. Έχω φλασάει διάφορα κινητά και έχω παίξει με roms αλλά είναι η πρώτη φορά που παίζω με ΝΟΚΙΑ και δεν έχω ιδέα πως να το φτιάξω. Έχει κανείς ιδέα τι να κάνω; Κάτι να δοκιμάσω; Κάποιο οδηγό για όταν το κινητό είναι σε τέτοια φάση; :rolleyes: Παιδιά πέρασα την scandinavian όπως μου είπατε και το κινητό άνοιξε. Όλα καλά κι έτσι συνέχισα προσπαθώντας να βάλω την τελευταία που θα μου έβαζε το phoenix. Το θέμα είναι πως έπαθε το κινητό ότι έπαθε και όταν μου έδωσαν! Κόλλησε το phoenix κατά τη διάρκεια του update και μπρικαρίστικε πάλι. Τώρα τι; Ξαναπερνάω scandinavian; To κινητό τώρα δεν ανάβει αλλά δεν είναι κι εντελώς νεκρό όπως πριν.. πχ τώρα ανάβει και δείχνει πως φορτίζει! :blink: http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 update ξανα scadinavian (φυσικα σαν dead phone) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) update ξανα scadinavian (φυσικα σαν dead phone) Phone is not detectable after flash operation. To recover , follow these instructions: 1. Disconnect usb 2. Connect again 3. Press OK και ξέχασα να αναφέρω πως δεν κάνει τπτ.. κάνει το κινητό σαν να συνδέεται και μετά σαν να αποσυνδέεται πάλι. ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection ERROR: Product recovery failed Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash. Edited November 22, 2011 by Delijohn http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Phone is not detectable after flash operation. To recover , follow these instructions: 1. Disconnect usb 2. Connect again 3. Press OK και ξέχασα να αναφέρω πως δεν κάνει τπτ.. κάνει το κινητό σαν να συνδέεται και μετά σαν να αποσυνδέεται πάλι. Δοκίμασε να αλλάξεις την ώρα του μηνύματος USB θύρα. ( οχι στο ίδιο usb hub σε άλλο ) Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Τίποτα! Το δοκίμασα σε όλες! Μένει η οθόνη λευκή με το logo της nokia και: Initializing Scanning image files... ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection ERROR: Product recovery failed Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash. http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 τι άλλαξες στις ρυθμίσεις γιατι μαλλον εχω το ιδιο θεματακι Φίλε μου εκείνο που έκανα ήταν να σβήσω τα accounts από το mail πράγμα που μάλλον δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις. Από τις ρυθμίσεις δεν άλλαξα κάτι. Μάλλον είναι αναπόφευκτο εφόσον έχεις εγκατεστημένους λογαριασμούς. Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Τίποτα! Το δοκίμασα σε όλες! Μένει η οθόνη λευκή με το logo της nokia και: Όταν έβαλες την scandinavia, μετά ποιό firmware πήγες να βάλεις? Και με ποιό τρόπο? Προτείνω το εξής: Βάζεις τη scandinavia με dead phone flashing και refubish στο phoenix και καπάκι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο βάλε την delight belle 3.2 του lagoskon, ή την 3.4. Το phoenix όταν αρχίσει και προσπαθεί να συνδεθεί με τη συεκσυή και σου βγάζει μια αντίστροφη μέτρηση από το 25, 24 23... κτλ. τότε αποσυνδέεις το τηλέφωνο και πατάς το κουμπί να ανοίξει για 2-3 sec. Και είσαι κομπλέ. Μη περιμένεις να ξανασυνδεθεί γιατί δε θα το κάνει, θα σου βγάλει σφάλμα. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Φίλε μου εκείνο που έκανα ήταν να σβήσω τα accounts από το mail πράγμα που μάλλον δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις. Από τις ρυθμίσεις δεν άλλαξα κάτι. Μάλλον είναι αναπόφευκτο εφόσον έχεις εγκατεστημένους λογαριασμούς. Δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα. Απλά αλλάζεις την περίοδο ανανέωσης σε χειροκίνητη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Όταν έβαλες την scandinavia, μετά ποιό firmware πήγες να βάλεις? Και με ποιό τρόπο? Προτείνω το εξής: Βάζεις τη scandinavia με dead phone flashing και refubish στο phoenix και καπάκι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο βάλε την delight belle 3.2 του lagoskon, ή την 3.4. Το phoenix όταν αρχίσει και προσπαθεί να συνδεθεί με τη συεκσυή και σου βγάζει μια αντίστροφη μέτρηση από το 25, 24 23... κτλ. τότε αποσυνδέεις το τηλέφωνο και πατάς το κουμπί να ανοίξει για 2-3 sec. Και είσαι κομπλέ. Μη περιμένεις να ξανασυνδεθεί γιατί δε θα το κάνει, θα σου βγάλει σφάλμα. Την scandinavia την έβαλα σύμφωνα με **************. Μετά χρησιμοποίησα τον οδηγό του Spyr0s για το εργοστασιακό φλασάρισμα, ώστε να το φέρω στην τελευταία έκδοση (κατέβασε το phoenix 1+ Gb). Κατά τη διάρκεια του 2ου refurbish κόλλησε το phoenix και μου έμεινε το κινητό στο χέρι. Δεν είναι εντελώς dead όμως, με αποτέλεσμα όταν ψάχνει να βρει το κινητό και βγάζει μια αντίστροφη μέτρηση από το 25, 24 23... το κινητό να είναι αναμμένο και απλά να μη το βλέπει. Θα δοκιμάσω το απόγευμα αυτό που μου λες, γιατί είμαι γραφείο και δεν το έχω μαζί μου. Edited November 23, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η αναφορά σε σελίδες που διακινούν αρχεία firmware. http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Την scandinavia την έβαλα σύμφωνα με ******************. Μετά χρησιμοποίησα τον οδηγό του Spyr0s για το εργοστασιακό φλασάρισμα, ώστε να το φέρω στην τελευταία έκδοση (κατέβασε το phoenix 1+ Gb). Κατά τη διάρκεια του 2ου refurbish κόλλησε το phoenix και μου έμεινε το κινητό στο χέρι. Δεν είναι εντελώς dead όμως, με αποτέλεσμα όταν ψάχνει να βρει το κινητό και βγάζει μια αντίστροφη μέτρηση από το 25, 24 23... το κινητό να είναι αναμμένο και απλά να μη το βλέπει. Θα δοκιμάσω το απόγευμα αυτό που μου λες, γιατί είμαι γραφείο και δεν το έχω μαζί μου. οταν ξεκινησει την αντιστροφη μετρηση θα το αφησεις να την τελειωσει και να σου πεταξει το παραθυρακι. μετα θα το βγαλεις και θα πατησεις το power για 8 δευτερα να κανει force reboot και θα δουλεψει. οταν τελειωσεις με την scandinavia δοκιμασε να το βαλεις στο ovisuite και να του φορτωσεις την τελευταια αννα. λογικα θα παιξει. αν οχι scandinavia ξανα και μετα καποια delight του (3.4 με κλειστα ματια θα σου ελεγα αλλα αυτο ειναι επιλογη σου) Edited November 23, 2011 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 To έκανα αυτό με τα 8 δευτερόλεπτα και δεν άλλαξε τίποτα. Δεν το έβλεπε και μετά! Και σε άλλες usb που δοκίμασα. Έμενε λευκή η οθόνη με το logo της Nokia. http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) To έκανα αυτό με τα 8 δευτερόλεπτα και δεν άλλαξε τίποτα. Δεν το έβλεπε και μετά! Και σε άλλες usb που δοκίμασα. Έμενε λευκή η οθόνη με το logo της Nokia. δεν σε ενδιαφερει να το δει ο υπολογιστης. μη το ξανασυνδεεις στο φοινικα το φλασαρισμα εχει τελειωσει.refubrish & dead phone flashing κανεις ετσι? Edited November 23, 2011 by tirion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Το θέμα μου είναι πως το κινητό δεν ανοίγει μετά. Δεν bootάρει όπως την πρώτη φορά να δω το κινητό να λειτουργεί.. θα ξανατσεκάρω το απόγευμα, μη σας λέω και κουλά! http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Το θέμα μου είναι πως το κινητό δεν ανοίγει μετά. Δεν bootάρει όπως την πρώτη φορά να δω το κινητό να λειτουργεί.. θα ξανατσεκάρω το απόγευμα, μη σας λέω και κουλά! κανε το φλασαρισμα με refubrish & dead phone flashing οταν κανει την αντιστροφη μετρηση αστην να τελειωσει και οταν πεταξει το παραθυρακι βγλατο κινητο απο το καλωδιο και κανε τα 8 δευτερα που σου λεω και μετα τα λεμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Το θέμα μου είναι πως το κινητό δεν ανοίγει μετά. Δεν bootάρει όπως την πρώτη φορά να δω το κινητό να λειτουργεί.. θα ξανατσεκάρω το απόγευμα, μη σας λέω και κουλά! Επίσης Κάρτα μνήμης αν έχεις την βγάζεις. Και αν δεν έχεις κάνει format στην E: κάνε το κόλπο με τα 3 πλήκτρα (βέβαια θα χάσεις ότι έχει μέσα...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts