Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα,

εχει βαλει κανεις προστατευτικο οθονης στο nokia n8;

οταν την αφαιρεσουμε αφηνει σημαδια στο γυαλι;

επηρεαζει την αποκριση της οθονης;

μειωνει την φωτεινοτητα;

οποιος χρησιμοποιει ας μας πει να αξιζει τον κοπο να την βαλουμε...

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα,

μειωνει την φωτεινοτητα;

Δεν χρειαζεται προστατευτικο η οθονη του Ν8.

ειναι απο μονη της πολυ ανθεκτικη. (εκτος πια και αν εισαι πολυ "βιαιος" με το τηλεφωνο σου)

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν χρειαζεται προστατευτικο η οθονη του Ν8.

ειναι απο μονη της πολυ ανθεκτικη. (εκτος πια και αν εισαι πολυ "βιαιος" με το τηλεφωνο σου)

λογω εργασιας η καθημερινη χρηση επιβαλλει κατι τετοιο....οποτε οποιος εχει χρησιμοποιησει ας πει τη γνωμη του

H "αννουλα" ειναι το Symbian.

Ειναι το πιο προσφατο update του λειτουργικου: Symbian ^3 Anna (PR 2.

Exουν διαφορες κυριως στο λειτουργικο (το ενα εχει Symbian ^ 3 , το αλλο θα εχει μαλλον Meego ή Μaemo) αλλα και στα χαρακτηριστικα (cpu, ram , καμερα, αναλυση οθονης κλπ)

Σαφως πιο εξελιγμενο το Ν9.

*σε form factor ειναι ιδια παντως (4'' οθονη με qwerty πληκτρολογιο) και εχουν και τα δυο πολυ καλα υλικα κατασκευης.

οκ ευχαριστω

και κάτι άλλο πώς 8α καταλάβω από που είναι ? είναι παραισαγωγις με code 059d5c3

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

και κάτι άλλο πώς 8α καταλάβω από που είναι ? είναι παραισαγωγις με code 059d5c3

Δεν ειναι ελληνικο. Ειναι απο Γερμανια.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καλημερα,

μειωνει την φωτεινοτητα;

Αν τοποθετήσεις τη ζελατίνα με λίγο προσοχή, όχι δεν αφήνει κανένα σημάδι. Καθάρισμα με ένα μαλακό πανάκι (χρησιμοποιώ αυτά για καθαρισμό κρυστάλων από φωτογραφικές μηχανές) και είσαι μια χαρά.

Δε θα καταλάβεις καμιά υστέρηση στην απόκριση σε καθημερινή χρήση. Δε λέω ότι δεν υπάρχει, αλλά μάλλον περνάει αμελητέα...Εξαρτάται βέβαια και από την ποιότητα της ζελατίνας που θα πάρεις.

Όπως και το προηγούμενο, κυρίαρχο ρόλο παίζουν και η ποιότητα της ζελατίνας καθώς και ο τύπος της. Αν είναι δηλαδή mirror, no-glare ή απλά προστασίας. Εγώ έχω επιλέξει απλά προστασίας και αν και η κατάσταση δεν είναι η ιδανική όπως μόνο με το γυαλί είναι σε σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα.

Θα την βάλεις μόνο αν κάνεις σκληρή καθημερινή χρήση του κινητού και νομίζεις ότι θα δεχτεί αρκετά χτυπήματα. Με λίγη προσοχή δεν πιστεύω ότι χρειάζεται. Το γυαλί του είναι πολύ ανθεκτικό. Εγώ συγκεκριμένα βάζω ζελατίνα πάνω τις εβδομάδες που προβλέπονται δύσκολες, είτε λόγω εξωτερικής εργασίας είτε λόγω ταξιδιών.

A man's dreams are an index to his greatness...

καλημερα,

μειωνει την φωτεινοτητα;

Αρχικά ήμουν με την εργοστασιακή ζελατίνα, ενώ τους 3-4 τελευταίους μήνες φοράω το προστατευτικό της norton μου φαίνεται. Παρόλο που είναι αρκετά παχύ, συγκριτικά με τη ζελατίνα πάντα, δεν είδα καμιά διαφορά στην απόκριση της οθόνης. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά με σκέτη την οθόνη, μιας και δεν το 'χω δοκιμάσει.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αν τελικά το χρησιμοποιήσεις, είναι να έχεις καθαρίσει καλά την οθόνη με το ειδικό πανάκι που δεν αφήνει χνούδι (συνοδεύεται στη συσκευασία) και να κεντράρεις καλά τις πλευρές, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να το ξεκολλήσεις, γιατί αναπόφευκτα θα αφήσεις αποτυπώματα και πιθανόν σκόνη. Αν και όταν χρειαστεί να το βγάλεις, απλά το βγάζεις, δεν τρέχει τίποτα. Πιστεύω ότι πιο πολύ βεντουζάρει παρά που κολλάει.

Όσο για το αν αξίζει, το σίγουρο είναι ότι προστατεύει. Από 'κει και πέρα, εσύ καθορίζεις τις ανάγκες σου και κάτω από ποιες συνθήκες χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου.

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

djfog και Georgecreta σας ευχαριστω παρα πολυ...

ησασταν κατατοπιστικοτατοι...

αυτο το διαστημα ειμαι σε δυσκολο/βρωμικο εργασιακο χωρο και οι συνθηκες ειναι δυσκολες.

'mirror, no-glare ή απλά προστασίας' ποια απο τις 3 να προτιμησω;

djfog και Georgecreta σας ευχαριστω παρα πολυ...

ησασταν κατατοπιστικοτατοι...

αυτο το διαστημα ειμαι σε δυσκολο/βρωμικο εργασιακο χωρο και οι συνθηκες ειναι δυσκολες.

'mirror, no-glare ή απλά προστασίας' ποια απο τις 3 να προτιμησω;

Από το ebay έχω επιλέξει ζελατίνες που δε γράφουν ούτε mirror (προσωπικά μου τι δίνουν γιατί περιορίζουν και τη γωνία θέασης), ούτε no-glare. Επιλέγω αυτές που λένε scratch protection ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και πάντα reatail συσκευασίες γιατί έχω προσέξει ότι έρχονται πάντα προσεγμένες και όχι γδαρμένες, όπως καμιά φορά οι bulk.

A man's dreams are an index to his greatness...

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τί παίζει με την διάρκεια της μπαταρίας του Ν8?

Κάπου έχω ακούσει πώς σε κάποιους θέλει κάθε μέρα φόρτισμα. Έχω συνηθίσει απ΄ολα τα κινητά που έιχα μέχρι τώρα να κρατάνε 3-4 μέρες αναμονής.

Πόσο σας κρατάει η μπαταρία σε μια μέτρια χρήση?

καλησπερα. πιο παλια ειχα αναφερει οτι οταν ημουν στο internet με wifi μετα απο 1-2 λεπτα εβγαινε απο μονο του. αυτο το προβλημα το έλυσα πηγαίνοντας ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-wlan-επιλογές-φίλτρο δικτύων wlan κ απλα τικαρα ολα τα διχτυα που βρισκει εκτος απο του σπιτιου μου κ καπως εφτιαξαν τα πραγματα.οποιος εχει το ιδιο προβλημα ας το κανει κ ας πει. να ρωτισω κ κατι. πως μπορω να δω αν εχει περαστει η qt 4.7.3 στο κινητό? ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τί παίζει με την διάρκεια της μπαταρίας του Ν8?

Κάπου έχω ακούσει πώς σε κάποιους θέλει κάθε μέρα φόρτισμα. Έχω συνηθίσει απ΄ολα τα κινητά που έιχα μέχρι τώρα να κρατάνε 3-4 μέρες αναμονής.

εμενα 2 μερες με αρκετο internet κ παιχνιδι

Κάτι λιγότερο από 1μιση μέρα με αρκετές ώρες 3g ιντερνετ ανοιχτό για χρήση msn, χρήση pdf reader αρκετά, gaming και καμιά ώρα wifi και συνέχεια ανοιχτό (δεν το κλείνω το βράδυ). Το περασμένο σαββατοκύριακο που το είχα χωρίς σιμ μέσα 3 μέρες ήταν γεμάτη η μπαταρία και το χρησιμοποιούσα κιόλας το κινητό για gaming και λίγο wifi. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία του.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα συνδέομαι στο wifi του σπιτιού μου και μετά πάω και ανοίγω την ενημέρωση συσκευής για να δω αν υπάρχει καμια αναβάθμιση ανοίγει αλλα δεν βγάζει την μπάρα να κάνει ανανέωση λέει κατευθείαν δεν υπάρχει ενημέρωση ενω άλλες φορες έβγαζε την μπάρα έτρεχε και μετά έλεγε δεν υπάρχει και αυτό έγινε ξαφνικά μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει???? Edited by andreas443

spacer.png

για να ξαναψάξει για καινούργια αναβάθμιση νομίζω πρέπει να περάσουν 24 ώρες από την τελευταία αναζήτηση

Καλημέρα δεν πρέπει να ισχύει αυτό φιλε μου γιατί 2 μέρες έχουν περάσει και ανανέωση όταν ανοίγω την ενημέρωση συσκευής δεν κάνει

spacer.png

άλλαξε ημερομηνία στο κινητό κ βαλε δύο μέρες μπροστά κ θα δεις ότι θα ψάξει για ανανέωση.

Ποπό φιλε μου είσαι καταπληκτικός όντως δούλεψε με έσωσες από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η και format ήμουν ικανός να κάνω για να το φτιάξω σε ευχαριστώ παρα πολύ

spacer.png

κανένα κινητο δεν κρατάει πανω απο μία μέρα.... μονο λίγα μετρημένα στο χέρι.... εννοείται μετα απο πολύ χρήση.... σήμερα το πρώι φώρτωσα την μπάταρία του Ν8 έπεζα 6 ώρες ένα παιχνίδι- λίγο ιντερνετ κ τώρα πρίν λίγο το έβαλα για φώρτωση. 2-3 μέρες κρατάει αν κάνεις μονο τηλ...

Ένα βίντεο με έξυπνο tip για να αλλάζετε άμεσα την ανάλυση στην κάμερα του N8 απο 12 Mpixels σε 9 απλά με μια κίνηση

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Ένα βίντεο με έξυπνο tip για να αλλάζετε άμεσα την ανάλυση στην κάμερα του N8 απο 12 Mpixels σε 9 απλά με μια κίνηση

παλιο το κολπο το εχουν ολοι οι οδηγοι οτι την λειτουργια καμερας το pinchtozoom αλλαζει την αναλυση. καλα εκανες παντως και ποσταρες το βιντεο:)

Οπα βγηκε η 14.002 για cosmote (059D427) δηλαδη η pr1.2 πως εγινε αυτο; Και δεν βγαλανε ακομα για το Ελληνικο (059F047) απο οτι ειδα.
mpanos

απο οτι εδειχνε ενας πινακας που εβαλε καποιος φιλος παλιοτερα, την 1.2 θα την παρουν μονο 2 product keys που περιμεναν τοσο καιρο εγκριση απο παροχο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Και γω το πρωι έκανα ενημερωση και τωρα εχω την pr1.2 (014.002)..Καμια ουσιαστική αλλαγη δεν παρατηρησα!
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Καλημερα σας.Μια απορια ρε παιδια εχω, με το που βρισκονται οι εφαρμογες που κατεβαζω μεσω ovi; το εχω ρυθμισει να πηγαινουν στην E καρτα μνημης της συσκευης.Ψαχνω ομως μετα κ δεν τις βρισκω.Μονο στην εγκατασταση εφαρμογων ειναι,και για απεγκατασταση εαν χρειαστει.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...