Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύγκριση motorola atrix και nokia n8 στην gallery και στο browsing (εδώ χρειαζόμαστε κάποια βελτίωση).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b6hienXEd0Y

Το ειχα δει και γω αυτο και οντως δειχνει πως πεθανε το symbian γιατι δεν εχει πολλα GHz...:ninja::lol:

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, ομως δε θα επρεπε να βγει ενα επισημο update, για να πειστουμε κι εμεις οι δυσπιστοι...?

Σε πολλα φορουμς στο εξωτερικο, προτεινουν να περιμενουμε κατι επισημο, γιατι υπαρχουν διαφορα bugs...

Επίσημο είναι, συμπεριλαμβάνεται στην τελική έκδοση του Qt SDK 1.1. Όπως είπα όμως και πριν δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα, εφόσον η 4.7.3. υποστηρίζει πλέον τον Smart Installer. Aρκεί να βάλεις από το Ovi Store κάποια εφαρμογή που βασίζεται στην Qt 4.7, και η Qt 4.7.3 θα εγκατασταθεί από μόνη της. ;)

Παίδες, ερώτηση.

Εγκατέστησα το νεο swype απο betalabs και μαλλον δεν υποστηρίζει ακόμα ελληνική γλώσσα αυτή η συγκεκριμένη έκδοση...

Ξαναέβαλα την παλιά κ πάλι δεν λειτουργεί....έβαλα κ το ελληνικό λεξικό swype αλλα πάλι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν....

Ξέρει κανείς τι παίζει??? κ πώς μπορώ να το φτιάξω ???

Δεν θα'θελα να περιμένω μέχρι τέλη ιουνίου ή ιουλίου προκειμένου να πάρω και εγώ την "αννούλα" . . . Ήμαρτον, πολύ το αργήσανε....

Γιατί βάζετε πράγματα, ιδίως από το beta labs που ξέρετε ότι είναι δοκιμαστικές εκδόσεις με ιδιαιτερότητες, χωρίς να διαβάσετε πρώτα τις οδηγίες); Το λέει ξεκάθαρα, με τονισμένα γράμματα διαφορετικού χρώματος (και το έχω γράψει κι εγώ εδώ τουλάχιστον 10 φορές), η έκδοση του beta labs δεν είναι συμβατή με τα ελληνικά. Αν θέλεις να έχεις Swype στα ελληνικά πρέπει να βάλεις το Swype από το Ovi Store και τα ελληνικά από το Beta Labs. Ακριβώς το ίδιο που έκανες εσύ το έκανε και ένας άλλος και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πολύ φοβάμαι ότι η λύση είναι το hard reset, εκτός αν περιμένεις μέχρι να βγει η τελική έκδοση που ίσως να εγκαθίσταται ακόμη και πάνω από το μπέρδεμα που έχεις κάνει. Ίσως και όχι.

καλησπέρα παιδιά το πήρα και εγώ το ν8 και ακόμα το επεξεργάζομαι προ στιγμή η πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες

καλησπερα.....δοκιμασα να τραβηξω μια φωτο χωρις φλας σε ηλιοβασιλεμα και με την εκθεση στο τερμα και παραδοξως ενω στην οθονη ειχε ανοιξει ο φωτισμος οταν τραβηξα βγηκε μια μαυριλα....γιατι γινεται αυτο?

γιατι εβαλες στο τερμα την εκθεση ? βαλτο στο αυτοματο ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επίσημο είναι, συμπεριλαμβάνεται στην τελική έκδοση του Qt SDK 1.1. Όπως είπα όμως και πριν δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα, εφόσον η 4.7.3. υποστηρίζει πλέον τον Smart Installer. Aρκεί να βάλεις από το Ovi Store κάποια εφαρμογή που βασίζεται στην Qt 4.7, και η Qt 4.7.3 θα εγκατασταθεί από μόνη της. ;)

Γιατί βάζετε πράγματα, ιδίως από το beta labs που ξέρετε ότι είναι δοκιμαστικές εκδόσεις με ιδιαιτερότητες, χωρίς να διαβάσετε πρώτα τις οδηγίες); Το λέει ξεκάθαρα, με τονισμένα γράμματα διαφορετικού χρώματος (και το έχω γράψει κι εγώ εδώ τουλάχιστον 10 φορές), η έκδοση του beta labs δεν είναι συμβατή με τα ελληνικά. Αν θέλεις να έχεις Swype στα ελληνικά πρέπει να βάλεις το Swype από το Ovi Store και τα ελληνικά από το Beta Labs. Ακριβώς το ίδιο που έκανες εσύ το έκανε και ένας άλλος και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πολύ φοβάμαι ότι η λύση είναι το hard reset, εκτός αν περιμένεις μέχρι να βγει η τελική έκδοση που ίσως να εγκαθίσταται ακόμη και πάνω από το μπέρδεμα που έχεις κάνει. Ίσως και όχι.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τι να κάνουμε είμαι περίεργος... Θεώρησα βέβαια πως μπορεί να έχει portrait πληκτρολόγιο γι αυτό κ τσακίστηκα να το περάσω χωρις να διαβάσω τι παιζει...

τελος παντων ! Thank you κ πάλι...:rolleyes:

Παίδες θα ήθελα να ξάνακάνω κάποιες ερωτήσεις...Τράβηξα σήμερα βίντει 4,25 λεπτά(330mb) και ενω στο κινητό το δείχνει κανονικά, στο pc το δείχνει με μίκρο διακοπές και προηγείται η φωνή της εικόνας..Ίδιο πρόβλημα είχα με μικρότερα βίντεο αλλά μου έπαιξαν καύτερα μόλις αναβάθμησα το media player με τα τελευταία codecs. Τώρα που το αρχείο είναι πολύ μεγαλύτερο τι πρεπει να κάνω;

Έκανα backup με ovi suite και μου άφησε ένα αρχείο που είναι άγνωστο στον υπολογιστή μου. Άυτο το αρχείο πως μπορω να το ανοίξων να δω αριμούς τηλεφώνου, videos και άλλα;

Τέλικα το gps του κινητού είναι δωρεάν; Έχω βγάλει από τις μεθόδους εντοπισμού θέσης τι υποβοηθούμενο gps και το βάσει δικτύου για να μην χρεώνομαι αλλά το gps ποτέ δεν με βρίσκει....Μόνο δείχνει να ψάχνει...Εγκατέστησα και την 3,06 και οι αποστάσεις μεταξύ τον πόλεων είναι πάντα μικρότερες από οτι πρεπει να είναι(πχ ενά Πάτρα - Ιωάννινα είναι 238 χλμ. το Ν8 μου βγάζει ότι είναι 177χλμ σε αναζήτηση εκτός πλοήγησης).Έχει κάποιος κάποια απάντηση σε όλα αυτά;

Ευχαριστώ..

Φιλε απο που το "τσιμπησες"¨αν επιτρεπετε και σε τι τιμη;

Καλοριζικο btw!:D

καλημέρα απο εδω

http://www.mobilehellas.com/ 370 τιμι

Παίδες θα ήθελα να ξάνακάνω κάποιες ερωτήσεις...Τράβηξα σήμερα βίντει 4,25 λεπτά(330mb) και ενω στο κινητό το δείχνει κανονικά, στο pc το δείχνει με μίκρο διακοπές και προηγείται η φωνή της εικόνας..Ίδιο πρόβλημα είχα με μικρότερα βίντεο αλλά μου έπαιξαν καύτερα μόλις αναβάθμησα το media player με τα τελευταία codecs. Τώρα που το αρχείο είναι πολύ μεγαλύτερο τι πρεπει να κάνω;

Έκανα backup με ovi suite και μου άφησε ένα αρχείο που είναι άγνωστο στον υπολογιστή μου. Άυτο το αρχείο πως μπορω να το ανοίξων να δω αριμούς τηλεφώνου, videos και άλλα;

Τέλικα το gps του κινητού είναι δωρεάν; Έχω βγάλει από τις μεθόδους εντοπισμού θέσης τι υποβοηθούμενο gps και το βάσει δικτύου για να μην χρεώνομαι αλλά το gps ποτέ δεν με βρίσκει....Μόνο δείχνει να ψάχνει...Εγκατέστησα και την 3,06 και οι αποστάσεις μεταξύ τον πόλεων είναι πάντα μικρότερες από οτι πρεπει να είναι(πχ ενά Πάτρα - Ιωάννινα είναι 238 χλμ. το Ν8 μου βγάζει ότι είναι 177χλμ σε αναζήτηση εκτός πλοήγησης).Έχει κάποιος κάποια απάντηση σε όλα αυτά;

Ευχαριστώ..

το βιντεο μου το εχει κανει κι εμενα και νομιζω φταιει η πολυ υψηλη αναλυση που εχει και η καρτα του υπολογιστη μας που δεν την υποστηριζει τοσο υψηλη.

το Gps ειναι δωρεαν . δεν σε βρισκει μεσα σε σπιτι αν δεν εχεις υποβοηθουμενο. . οι αποστασεις μεταξυ των πολεων ειναι οι πραγματικες σε δρομο μονο οταν βαλεις πλοηγηση γιατι στην αναζητηση στην βγαζει σε ευθεια γραμμη

Καλημέρα στο forum.....

Πάω για αγορά Ν8 οσονούπω από easybuyworld....Στο τηλ είπαν ότι είναι ελληνικό και μάλιστα όχι branded...

Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί και πότε ???(για να δούμε αν έχει την κοκκινίλα)

Ευχαριστώ

Καλημέρα στο forum.....

Πάω για αγορά Ν8 οσονούπω από easybuyworld....Στο τηλ είπαν ότι είναι ελληνικό και μάλιστα όχι branded...

Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί και πότε ???(για να δούμε αν έχει την κοκκινίλα)

Ευχαριστώ

Στα 340 το βρηκες ετσι?

Απιθανη τιμη

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Στα 340 το βρηκες ετσι?

Απιθανη τιμη

Να σου πω την αλήθεια τιμή δεν ρώτησα αλλά 340 γράφουν....

Ελληνικό λένε και "μάλλον" χωρίς κοκκινίλα...

Αν και θα προτιμούσα γερμανικό ή γαλλικό γιατί στην Ελλάδα την Αννούλα την βλέπω καλό σεπτέμβρη....

Αν και θα προτιμούσα γερμανικό ή γαλλικό γιατί στην Ελλάδα την Αννούλα την βλέπω καλό σεπτέμβρη....

Το παιρνεις , και του αλλαζεις product code μεσω phoenix και το κανεις γερμανικο, γαλλικο, σιβηριανο...ο,τι θελεις

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

το χωρις κοκκινιλα που το καταλαβες? στο ειπαν? δηλαδη εχουν ανοιξει τα κουτια?

Το παιρνεις , και του αλλαζεις product code μεσω phoenix και το κανεις γερμανικο, γαλλικο, σιβηριανο...ο,τι θελεις

Για τα S^3 δεν παίζει αλλαγή product code.

Για τα S^3 δεν παίζει αλλαγή product code.

oχι ρε παιδια, ειστε σιγουροι?

ειχα βαλει ενα Ν8 στο Phoenix (ειχε κινεζικο product code) και βαλαμε το ελληνικο p.c. και απεκτησε ελληνικα.

αληθεια!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

oχι ρε παιδια, ειστε σιγουροι?

ειχα βαλει ενα Ν8 στο Phoenix (ειχε κινεζικο product code) και βαλαμε το ελληνικο p.c. και απεκτησε ελληνικα.

αληθεια!

απο οτι ξερω κι εγω pr code δεν αλλαζει. φλασαρισμα firmware κανατε

το χωρις κοκκινιλα που το καταλαβες? στο ειπαν? δηλαδη εχουν ανοιξει τα κουτια?

Όχι απλά δεν τους έχει γυρίσει κάποιος για παράπονα ή επιστροφή (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο υποκατάστημα)

Θα μου πείς μπορεί να τα πήγαν κατευθείαν σε nokia care αλλά όπως και να χει το θέμα κοκκινίλα είναι και λίγο τζοκερ...:lol:

Όχι απλά δεν τους έχει γυρίσει κάποιος για παράπονα ή επιστροφή (τουλάχιστον στο συγκεκριμένο υποκατάστημα)

Θα μου πείς μπορεί να τα πήγαν κατευθείαν σε nokia care αλλά όπως και να χει το θέμα κοκκινίλα είναι και λίγο τζοκερ...:lol:

οι περισσοτεροι δεν την εχουν καν καταλαβει. δεν μπαινουν ολοι οι κατοχοι ν8 στο myphone. επισης οπως σωστα ειπες μαλλον πανε noκια care και οχι πισωστο μαγαζι που το αγορασανε γιατι απλα αυτο δεν κανει service. μακαρι να μην εχεις προβλημα αλλα αυτο που εδωσες δεν ειναι κριτηριο.

το βιντεο μου το εχει κανει κι εμενα και νομιζω φταιει η πολυ υψηλη αναλυση που εχει και η καρτα του υπολογιστη μας που δεν την υποστηριζει τοσο υψηλη.

το Gps ειναι δωρεαν . δεν σε βρισκει μεσα σε σπιτι αν δεν εχεις υποβοηθουμενο. . οι αποστασεις μεταξυ των πολεων ειναι οι πραγματικες σε δρομο μονο οταν βαλεις πλοηγηση γιατι στην αναζητηση στην βγαζει σε ευθεια γραμμη

Ναι λογικά οι υπολογιστές μας (απ'οτι μου είπε κι ενας φίλος στη δουλειά σήμερα) δεν έχουν κάρτα γραφικών HD και γι' αυτό δεν παίζει καλά..Η βασική μου προϋπόθεση για να επιλέξω το Ν8 ηταν η φωτογραφία και το βίντεο... Τώρα με χαλάει που δεν το πολυπαίζει καλά γιατι τραβάω αρκετά βίντεο. Άσε που λέω να πάρω και extra κάρτα και mods για ασυμπιεστες φωτογραφίες και καλύτερο βίντεο (τότε δεν θα το τρέχει με τίποτα πιστεύω)..

Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα pc να τα παίζει normal ; Ξέρει κανείς; Άλλος τρόπος να βλέπω τα videos εκτός pc;

Ναι λογικά οι υπολογιστές μας (απ'οτι μου είπε κι ενας φίλος στη δουλειά σήμερα) δεν έχουν κάρτα γραφικών HD και γι' αυτό δεν παίζει καλά..Η βασική μου προϋπόθεση για να επιλέξω το Ν8 ηταν η φωτογραφία και το βίντεο... Τώρα με χαλάει που δεν το πολυπαίζει καλά γιατι τραβάω αρκετά βίντεο. Άσε που λέω να πάρω και extra κάρτα και mods για ασυμπιεστες φωτογραφίες και καλύτερο βίντεο (τότε δεν θα το τρέχει με τίποτα πιστεύω)..

Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα pc να τα παίζει normal ; Ξέρει κανείς; Άλλος τρόπος να βλέπω τα videos εκτός pc;

δοκιμασε το vlc τα παιζει λιγο καλυτερα. με το Μod δεν αλλαζουν πολλα στο πως παιζεται το video στον υπολογιστη.

Αν έχεις έστω HD ready τηλεόραση με hdmi υποδοχή πάρε ένα hdmi καλωδιάκι να βλέπεις στην τηλεόραση τα βίντεο και τις φωτογραφίες!!! Έτσι κάνω όταν πάω σε φίλους και τους έχω αφήσει με το στόμα ανοιχτό...

A man's dreams are an index to his greatness...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...