karib Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Μονιμως βρισκω το κινητο, να παιζει μουσικη διχως να το ξερω, μεσα στα ακουστικα του handsfree, επειδη καταλαθος καπου μπορει να πατηθει το κουμπι του καλωδιου. Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μπορει καποιος να μου πει, αν υπαρχει δυνατοτητα pause κατα την καταγραφη βιντεο? Ενα screenshot ισως? Εκτος κι αν δεν υπαρχει δυνατοτητα παυσης. Εγω δεν το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μπορει καποιος να μου πει, αν υπαρχει δυνατοτητα pause κατα την καταγραφη βιντεο? Ενα screenshot ισως? Εκτος κι αν δεν υπαρχει δυνατοτητα παυσης. Εγω δεν το βρισκω. Οχι φιλε δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Πως αναβαθμίζεται η συσκευή; Πως ενημερωνόμαστε για ενημερώσεις του συστήματος; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Πως αναβαθμίζεται η συσκευή; Πως ενημερωνόμαστε για ενημερώσεις του συστήματος; Σας ευχαριστώ. Δεν υπαρχει κατι επισημο να αναβαθμησης φιλε.Και δεν βλεπω φως στο τουνελ........... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Οχι φιλε δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Τι στην ευχη, ακομη και το παλιο 5ετιας nokia μου, ειχε δυνατοτητα παυσης στο βιντεο! Αντε να προοδευουμε, παμε πισω μου φαινεται. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis_zeakis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Έχω το SKATE και μου έχει πρόβλημα η motherboard με αποτέλεσμα να κολλάει στο bootάρισμα . Η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς γρατσουνιές, τα πλαστικά το ίδιο, μπαταρία σε καλή κατάσταση, με φορτιστή και γενικά είναι όλο το τηλέφωνο σε καλή κατάσταση . Όποιος επιθυμεί να το πάρει για ανταλλακτικά ας επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονίσουμε τα περαιτέρω. Παράθεση HTC TOUCH HD + HTC SENSATION XL + ZTE SKATE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Έχω το SKATE και μου έχει πρόβλημα η motherboard με αποτέλεσμα να κολλάει στο bootάρισμα . Η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς γρατσουνιές, τα πλαστικά το ίδιο, μπαταρία σε καλή κατάσταση, με φορτιστή και γενικά είναι όλο το τηλέφωνο σε καλή κατάσταση . Όποιος επιθυμεί να το πάρει για ανταλλακτικά ας επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονίσουμε τα περαιτέρω. Φιλε,εαν δεν εχεις κανει κατι με καποια rom(και για αυτο κολλησε....:))το πας στο service και στο φτιχνουν δωρεαν βεβαια,εαν εχεις την αποδειξη αγορας.Κριμα ειναι να το σκοτωσεις..........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis_zeakis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Του έχω αλλάξει την ROM αλλά δεν την πάτησε από εκεί. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά δεν επισκευάζεται από ότι μου είπε τεχνικός που είναι δικό μου άτομο. Παράθεση HTC TOUCH HD + HTC SENSATION XL + ZTE SKATE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 @fanis_zeakis Φιλε μου σε καλυπτη η εγγυηση λοιπον!!!Το πας στο καταστημα,και μεσα σε λιγες μερες εχεις το κντ ολοκαινουργια!! Μην νομιζεις οτι δεν σε καλυπτουν............κανονικα εχεις εγγυηση!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis_zeakis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 @fanis_zeakis Φιλε μου σε καλυπτη η εγγυηση λοιπον!!!Το πας στο καταστημα,και μεσα σε λιγες μερες εχεις το κντ ολοκαινουργια!! Μην νομιζεις οτι δεν σε καλυπτουν............κανονικα εχεις εγγυηση!! Αφού του έχω αλλάξει Rom, πως με καλύπτει η εγγύηση; Παράθεση HTC TOUCH HD + HTC SENSATION XL + ZTE SKATE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Kαι ποιος θα το δει............:rolleyes: Τεσπα εαν θες στειλε ενα μνμ με το ποσο ζητας ετσι οπως ειναι τωρα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την αναβάθμιση ;;;;; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komporos Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 πηρα προσφατα το ZTE SKATE και προσπαθω μεσο απο το διαδυκτιο να δω ηλεοραση αλλα κατι δεν το αφηνει να κανει συνδεση. μηπως καποιος ξερει τι προσθετο χρειαζεται? δεν δεχεται το flash player, ξερει καποιος πως μπορει να παιξει tv με καποιο αλλο player? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoumis Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Kαλησπέρα παιδιά, Έχω διαβάσει πολλά forums σε σχέση με την αναβάθμιση του zte-skate σε android 3.5 και 4 ICS και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έβγαλα άκρη σε κανένα forum, αν γίνετε να αναβαθμιστεί και αν ναι, να ποστάρετε την διαδικασία λίγο αναλυτικά... :cry: :( Eυχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis_zeakis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Έχω το SKATE και μου έχει πρόβλημα η motherboard με αποτέλεσμα να κολλάει στο bootάρισμα . Η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς γρατσουνιές, τα πλαστικά το ίδιο, μπαταρία σε καλή κατάσταση, με φορτιστή και γενικά είναι όλο το τηλέφωνο σε καλή κατάσταση . Όποιος επιθυμεί να το πάρει για ανταλλακτικά ας επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονίσουμε τα περαιτέρω. Τιμή : 60 Ευρώ Παράθεση HTC TOUCH HD + HTC SENSATION XL + ZTE SKATE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanny Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Εχω το zte blade και σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο κινητο λεει να παρω το skate?θα δωσω γυρω στα 200-250ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychedelou Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 για την ακριβεια παιδια έχει μόλις 199 ευρω απο την wind! ;D θεωρω πως είναι ενα απίστευτο κινητό από τι έχω δει σε βίντεο και μάλλον θα το προτιμήσω ! ;D :cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπερα παιδες , γινεται στο skate να ειναι περασμενο το CW χωρις να ειναι ρουταρισμενο ???? ετσι απλα για να περνας αλλες ρομ ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Νομιζω γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπερα παιδες , γινεται στο skate να ειναι περασμενο το CW χωρις να ειναι ρουταρισμενο ???? ετσι απλα για να περνας αλλες ρομ ? ευχαριστω. http://www.modaco.com/topic/344820-09-aug-clockworkmod-recovery-4014-unofficial-modaco-edition-for-the-zte-skate/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 αρα γινεται......:ninja: η cold fusion rom ειναι καλη? την εχει περασει κανεις ? κολληματα κλπ, εχει? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 αρα γινεται......:ninja: η cold fusion rom ειναι καλη? την εχει περασει κανεις ? κολληματα κλπ, εχει? thanks. Φίλε μου, καλησπέρα. Κατ'αρχάς, θα ήθελα να σου πω έναν πολύ ευκολότερο τρόπο εγκατάστασης του ClockworkMod Recovery στο ZTE Skate, ο οποίος είναι και πιο ασφαλής από εκείνον του φίλου athanaso77. Ο τρόπος αυτός είναι στη σελίδα: http://montecarlophone.co.uk/orange-monte-carlo/debrand-install-custom-rom/install-clockworkmod-recovery/ (Method 1-TPT). Τώρα, όσον αφορά τις ROM, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις αυτήν: http://goo.im/devs/C3C0/CM9. Πρόκειται για ένα πολύ σταθερό built της δημοφιλούς cyanogenmod στην έκδοση 9 (Android ICS), με μοναδικό bug τη μη λειτουργία του flash στην φωτογραφική μηχανή. Θα διαπιστώσεις ότι σε καλύπτει απόλυτα, είναι γρήγορη και αξιόπιστη για καθημερινή χρήση, ενώ έχει και τον stock ICS Launcher. Μη ξεχάσεις μόνο να κατεβάσεις και τα Google Apps, μιας και δεν περιλαμβάνονται στη ROM: http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip. Οδηγίες εγκατάστασης: Αφού εγκαταστήσεις το CWM με τον τρόπο που λέει το link, κάνε boot σε αυτό, πραγματοποίησε ένα πλήρες wipe (wipe data/factory reset, cache partition, dalvik cache στο advanced). Έπειτα, πάτα "install zip package", επίλεξε τη ROM, και αφότου τελειώσει η εγκατάστασή της πήγαινε ΔΙΧΩΣ REBOOT και εγκατέστησε με τον ίδιο τρόπο και τα Google Apps. Τότε, κάνε ένα reboot, θα αρχίσει να φορτώνει η ROM, θα σου ανοίξει τον οδηγό ρυθμίσεων, κλπ. Είσαι πλέον έτοιμος να απολαύσεις τη CyanogenMod 9 Android ICS 4.0.4 στο ZTE Skate σου! Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolodimitris Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Φίλε μου, καλησπέρα. Κατ'αρχάς, θα ήθελα να σου πω έναν πολύ ευκολότερο τρόπο εγκατάστασης του ClockworkMod Recovery στο ZTE Skate, ο οποίος είναι και πιο ασφαλής από εκείνον του φίλου athanaso77. Ο τρόπος αυτός είναι στη σελίδα: http://montecarlophone.co.uk/orange-monte-carlo/debrand-install-custom-rom/install-clockworkmod-recovery/ (Method 1-TPT). Τώρα, όσον αφορά τις ROM, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις αυτήν: http://goo.im/devs/C3C0/CM9. Πρόκειται για ένα πολύ σταθερό built της δημοφιλούς cyanogenmod στην έκδοση 9 (Android ICS), με μοναδικό bug τη μη λειτουργία του flash στην φωτογραφική μηχανή. Θα διαπιστώσεις ότι σε καλύπτει απόλυτα, είναι γρήγορη και αξιόπιστη για καθημερινή χρήση, ενώ έχει και τον stock ICS Launcher. Μη ξεχάσεις μόνο να κατεβάσεις και τα Google Apps, μιας και δεν περιλαμβάνονται στη ROM: http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip. Οδηγίες εγκατάστασης: Αφού εγκαταστήσεις το CWM με τον τρόπο που λέει το link, κάνε boot σε αυτό, πραγματοποίησε ένα πλήρες wipe (wipe data/factory reset, cache partition, dalvik cache στο advanced). Έπειτα, πάτα "install zip package", επίλεξε τη ROM, και αφότου τελειώσει η εγκατάστασή της πήγαινε ΔΙΧΩΣ REBOOT και εγκατέστησε με τον ίδιο τρόπο και τα Google Apps. Τότε, κάνε ένα reboot, θα αρχίσει να φορτώνει η ROM, θα σου ανοίξει τον οδηγό ρυθμίσεων, κλπ. Είσαι πλέον έτοιμος να απολαύσεις τη CyanogenMod 9 Android ICS 4.0.4 στο ZTE Skate σου! Αδελφε ευγε.Μολις σημερα την εγκατεστησα και παει σφαιρα το κινητο.Λες και αγορασα καινουργια συσκευη.Δεν το αναγνωριζω.Μπραβο.Σας τη συνιστω ανεπιφυλακτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Αδελφε ευγε.Μολις σημερα την εγκατεστησα και παει σφαιρα το κινητο.Λες και αγορασα καινουργια συσκευη.Δεν το αναγνωριζω.Μπραβο.Σας τη συνιστω ανεπιφυλακτα.... Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω! Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts