Jump to content

apostolodimitris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apostolodimitris

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

apostolodimitris's Achievements

  1. Καλημέρα και από εμένα . Να αναφέρω κι εγώ με την σειρά μου ένα bug της συσκευής. Σε πραγματοποίηση κλήσης με bluetooth hands free και εισερχόμενης κλήσης σε αναμονή, ο συνομιλητής δεν με ακούει. Αν την απορρίψω όλα καλά αλλά κατά την διάρκεια της αναμονής σαν να μπαίνει σιγαση χωρίς όμως να έχει πατηθεί κάτι . Δεν μπόρεσα να το τσεκαρω χωρίς την σύνδεση με το bluetooth ακόμα. Έχει κανείς καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  2. Που ακριβώς βρίσκεται αυτή η ρύθμιση?
  3. Καλημέρα και από εμένα. Κάτοχος από τον Δεκ και η συσκευή πραγματικά με έχει εκπλήξει. Πρώην κάτοχος mi Max 3 6/128, είχα τις αμφιβολίες μου ως προς το μέγεθος και την αυτονομία της μπαταρίας. Κάτι που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη είναι οι σύντομες ειδοποιήσεις που βγάζει η συσκευή όταν αντιγράφω ένα κείμενο η οποία κρατάει σε εμένα τουλάχιστον , πάνω από 15'' με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω το πληκτρολόγιο οταν παω να κάνω επικόλληση. Μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν είναι σύνηθες η μόνο σε εμένα συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να καθορίσω το χρονικό διάστημα αυτών των pop-up ειδοποιήσεων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλό και ευλογημένο σαββατοκύριακο σε όλους.
  4. Και για του λόγου το αληθές,http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161204/f03c2638538055e12fab35d74ad2353e.jpg Τι να πω δεν ξερω,ιδια έκδοση με διαφορετικό μενου; Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Ευχαριστώ πολύ... Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη marsmallow δεν εχει αυτες τις ρυθμισεις φίλος.Μηπως μπερδευεσαι με την lollipop?ευχαριστω παντως Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. [/color] Μηπως γνωρίζεις πως θα εμφανισουμε στην μπαρα τον ρυθμο μεταδοσης του internet? επίσης η lolli ειχε τη δυνατοτητα να κλειδωνουν με κωδικο οι εφαρμογες.Στη mm δεν παιζει κατι τετοιο?
  7. Asngr σε ευχαριστω αλλα δεν το φορτωνει κανενα προγραμμα. Λοιπόν τελικά έβγαλα άκρη με τις σημειώσεις μου.Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Επέστρεψε το κινητλο απο arvato με αλλαγμένη οθόνη,μπαταρία και reflex και όλα εντός εγγύησης παρακαλώ. ΑΑΑΑΑ και με επίσησμη marsmallow.
  8. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.Επειδή το mate 7 δυστυχως εκανε bootloop το εστειλα στην arvato για φτιάξιμο μιας και ειναι μέσα στην εγγύηση.Το πρόβλημά μου ειναι οτι ειχα γράψει καποιες σημειώσεις στην εφαρμογή του mate7 και ενω μεσω του HiSuite βρήκα το backup του memo,δεν μπορω να το ανοίξω με καμμία εφαρμογή .Θα μπορούσε κάποιο μέλος να το τρέξει στο δικό του κινητό και να μου τις στείλει με pm ή να μου προτείνει κάποιο τρόπο να ανοιξω το αρχείο που έχει κατάληξη .db? Υ.Γ.: Εχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα ανάγνωσης βάσης δεδομένων αλλα δεν το τρέχει. Ρε παιδιά κανείς?
  9. Τελικά είχε δίκιο ο aetos100, απλά εγω δεν πρόσεξα τι ελεγε.Κανουμε εγκατάσταση με τον πατροπαράδοτο τρόπο (οποιος δεν θελει να χασει δεδομένα και ρυθμίσεις) ξεζιπάροντας το αρχειο σε εναν φάκελο dload στην sd ή στον εσωτρικό χώρο αποθήκευσης και πάμε στην χειροκίνητη διαδικασία και το κάνει.Τρομερή αίσθηση η Β522,μενει τώρα να δούμε και την μπαταρία της.
  10. Το αρχείο που κατεβηκε ειναι zip.Δεν κανει μονο του εγκατάσταση.Πως έκανε σε εσένα?
  11. Καθαρό format; δεν βοηθάς λίγο περισσότερο;δεν Θέλω να βάλω άλλη rom
  12. Καλημέρα και από εμένα.λοιπόν μετά από 2 μήνες χρήση Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συσκευή εκτός από αρκετές φορές που Κατά την επανεκκίνηση δεν φορτώνει το mui και σε άλλες φάσεις εξαφανίζεται τα εικονίδια της μπάρας.έχετε να προτείνετε λύσεις;
  13. apostolodimitris

    ZTE Skate

    Μήπως υπάρχει καποιος που ενδιαφερεται να αγοράσει το δικό μου το οποίο ειναι root με την ics,αγρατζούνιστο με screen protector(εχω αλλες 2 για καβατζα) και θήκη?Θέλω να παω προς samsung μεριά με 4πύρηνο. Τιμή 120Ε.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  14. apostolodimitris

    ZTE Skate

    δημοσιευση 30 Οκτ. 2012, 00:29
  15. apostolodimitris

    ZTE Skate

    Δες λιγο πιο πίσω στις δημοσιευσεις και θα βρεις τι και πως γινεται. Ξερει καποιος γιατι δεν πιανει γρηγορα δορυφορους γρηγορα μετα το rootαρισμα και που θα βρω προγραμμα για αναπαραγωγη ραδιοφώνου,διοτι το rootαρισμα σε 4.0.4 δεν το εχει...??? merci Υπαρχει καποια επιλογη για να βοηθάει και το δικτυο κινητης τηλεφωνιας το gps για να πιασει πιο γρηγορα?το γνωστο A-GPS.
×
×
  • Create New...