Jump to content

ZTE Skate

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονιμως βρισκω το κινητο, να παιζει μουσικη διχως να το ξερω, μεσα στα ακουστικα του handsfree, επειδη καταλαθος καπου μπορει να πατηθει το κουμπι του καλωδιου.

Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο?

• Απαντήσεις 467
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να μου πει, αν υπαρχει δυνατοτητα pause κατα την καταγραφη βιντεο?

Ενα screenshot ισως?

Εκτος κι αν δεν υπαρχει δυνατοτητα παυσης.

Εγω δεν το βρισκω.

Μπορει καποιος να μου πει, αν υπαρχει δυνατοτητα pause κατα την καταγραφη βιντεο?

Ενα screenshot ισως?

Εκτος κι αν δεν υπαρχει δυνατοτητα παυσης.

Εγω δεν το βρισκω.

Οχι φιλε δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Πως αναβαθμίζεται η συσκευή; Πως ενημερωνόμαστε για ενημερώσεις του συστήματος;

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπαρχει κατι επισημο να αναβαθμησης φιλε.Και δεν βλεπω φως στο τουνελ...........

Οχι φιλε δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα.

Τι στην ευχη, ακομη και το παλιο 5ετιας nokia μου, ειχε δυνατοτητα παυσης στο βιντεο! Αντε να προοδευουμε, παμε πισω μου φαινεται. :(

Έχω το SKATE και μου έχει πρόβλημα η motherboard με αποτέλεσμα να κολλάει στο bootάρισμα . Η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς γρατσουνιές, τα πλαστικά το ίδιο, μπαταρία σε καλή κατάσταση, με φορτιστή και γενικά είναι όλο το τηλέφωνο σε καλή κατάσταση . Όποιος επιθυμεί να το πάρει για ανταλλακτικά ας επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονίσουμε τα περαιτέρω.
HTC TOUCH HD + HTC SENSATION XL + ZTE SKATE

Έχω το SKATE και μου έχει πρόβλημα η motherboard με αποτέλεσμα να κολλάει στο bootάρισμα . Η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς γρατσουνιές, τα πλαστικά το ίδιο, μπαταρία σε καλή κατάσταση, με φορτιστή και γενικά είναι όλο το τηλέφωνο σε καλή κατάσταση . Όποιος επιθυμεί να το πάρει για ανταλλακτικά ας επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονίσουμε τα περαιτέρω.

Φιλε,εαν δεν εχεις κανει κατι με καποια rom(και για αυτο κολλησε....:))το πας στο service και στο φτιχνουν δωρεαν βεβαια,εαν εχεις την αποδειξη αγορας.Κριμα ειναι να το σκοτωσεις..........:rolleyes:

Του έχω αλλάξει την ROM αλλά δεν την πάτησε από εκεί. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά δεν επισκευάζεται από ότι μου είπε τεχνικός που είναι δικό μου άτομο.

@fanis_zeakis

Φιλε μου σε καλυπτη η εγγυηση λοιπον!!!Το πας στο καταστημα,και μεσα σε λιγες μερες εχεις το κντ ολοκαινουργια!!

Μην νομιζεις οτι δεν σε καλυπτουν............κανονικα εχεις εγγυηση!!

@fanis_zeakis

Φιλε μου σε καλυπτη η εγγυηση λοιπον!!!Το πας στο καταστημα,και μεσα σε λιγες μερες εχεις το κντ ολοκαινουργια!!

Μην νομιζεις οτι δεν σε καλυπτουν............κανονικα εχεις εγγυηση!!

Αφού του έχω αλλάξει Rom, πως με καλύπτει η εγγύηση;

Kαι ποιος θα το δει............:rolleyes:

Τεσπα εαν θες στειλε ενα μνμ με το ποσο ζητας ετσι οπως ειναι τωρα.

• 2 weeks later...

πηρα προσφατα το ZTE SKATE και προσπαθω μεσο απο το διαδυκτιο να δω ηλεοραση αλλα κατι δεν το αφηνει να κανει συνδεση. μηπως καποιος ξερει τι προσθετο χρειαζεται?

δεν δεχεται το flash player, ξερει καποιος πως μπορει να παιξει tv με καποιο αλλο player?

ευχαριστω

Kαλησπέρα παιδιά,

Έχω διαβάσει πολλά forums σε σχέση με την αναβάθμιση του zte-skate σε android 3.5 και 4 ICS και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έβγαλα άκρη σε κανένα forum, αν γίνετε να αναβαθμιστεί και αν ναι, να ποστάρετε την διαδικασία λίγο αναλυτικά... :cry: :(

Eυχαριστώ..

• 2 weeks later...

Τιμή : 60 Ευρώ

για την ακριβεια παιδια έχει μόλις 199 ευρω απο την wind! ;D θεωρω πως είναι ενα απίστευτο κινητό από τι έχω δει σε βίντεο και μάλλον θα το προτιμήσω ! ;D :cool::cool::cool:

• 2 months later...

Καλησπερα παιδες , γινεται στο skate να ειναι περασμενο το CW χωρις να ειναι ρουταρισμενο ????

ετσι απλα για να περνας αλλες ρομ ?

ευχαριστω.

• Administrators
Καλησπερα παιδες , γινεται στο skate να ειναι περασμενο το CW χωρις να ειναι ρουταρισμενο ????

ετσι απλα για να περνας αλλες ρομ ?

ευχαριστω.

http://www.modaco.com/topic/344820-09-aug-clockworkmod-recovery-4014-unofficial-modaco-edition-for-the-zte-skate/

Modpic.gif

αρα γινεται......:ninja:

η cold fusion rom ειναι καλη? την εχει περασει κανεις ? κολληματα κλπ, εχει?

thanks.

• 4 weeks later...
αρα γινεται......:ninja:

η cold fusion rom ειναι καλη? την εχει περασει κανεις ? κολληματα κλπ, εχει?

thanks.

Φίλε μου, καλησπέρα. Κατ'αρχάς, θα ήθελα να σου πω έναν πολύ ευκολότερο τρόπο εγκατάστασης του ClockworkMod Recovery στο ZTE Skate, ο οποίος είναι και πιο ασφαλής από εκείνον του φίλου athanaso77. Ο τρόπος αυτός είναι στη σελίδα: http://montecarlophone.co.uk/orange-monte-carlo/debrand-install-custom-rom/install-clockworkmod-recovery/ (Method 1-TPT). Τώρα, όσον αφορά τις ROM, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις αυτήν: http://goo.im/devs/C3C0/CM9. Πρόκειται για ένα πολύ σταθερό built της δημοφιλούς cyanogenmod στην έκδοση 9 (Android ICS), με μοναδικό bug τη μη λειτουργία του flash στην φωτογραφική μηχανή. Θα διαπιστώσεις ότι σε καλύπτει απόλυτα, είναι γρήγορη και αξιόπιστη για καθημερινή χρήση, ενώ έχει και τον stock ICS Launcher. Μη ξεχάσεις μόνο να κατεβάσεις και τα Google Apps, μιας και δεν περιλαμβάνονται στη ROM: http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip. Οδηγίες εγκατάστασης: Αφού εγκαταστήσεις το CWM με τον τρόπο που λέει το link, κάνε boot σε αυτό, πραγματοποίησε ένα πλήρες wipe (wipe data/factory reset, cache partition, dalvik cache στο advanced). Έπειτα, πάτα "install zip package", επίλεξε τη ROM, και αφότου τελειώσει η εγκατάστασή της πήγαινε ΔΙΧΩΣ REBOOT και εγκατέστησε με τον ίδιο τρόπο και τα Google Apps. Τότε, κάνε ένα reboot, θα αρχίσει να φορτώνει η ROM, θα σου ανοίξει τον οδηγό ρυθμίσεων, κλπ. Είσαι πλέον έτοιμος να απολαύσεις τη CyanogenMod 9 Android ICS 4.0.4 στο ZTE Skate σου!

Ραφαήλ Μητόπουλος

Φίλε μου, καλησπέρα. Κατ'αρχάς, θα ήθελα να σου πω έναν πολύ ευκολότερο τρόπο εγκατάστασης του ClockworkMod Recovery στο ZTE Skate, ο οποίος είναι και πιο ασφαλής από εκείνον του φίλου athanaso77. Ο τρόπος αυτός είναι στη σελίδα: http://montecarlophone.co.uk/orange-monte-carlo/debrand-install-custom-rom/install-clockworkmod-recovery/ (Method 1-TPT). Τώρα, όσον αφορά τις ROM, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις αυτήν: http://goo.im/devs/C3C0/CM9. Πρόκειται για ένα πολύ σταθερό built της δημοφιλούς cyanogenmod στην έκδοση 9 (Android ICS), με μοναδικό bug τη μη λειτουργία του flash στην φωτογραφική μηχανή. Θα διαπιστώσεις ότι σε καλύπτει απόλυτα, είναι γρήγορη και αξιόπιστη για καθημερινή χρήση, ενώ έχει και τον stock ICS Launcher. Μη ξεχάσεις μόνο να κατεβάσεις και τα Google Apps, μιας και δεν περιλαμβάνονται στη ROM: http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip. Οδηγίες εγκατάστασης: Αφού εγκαταστήσεις το CWM με τον τρόπο που λέει το link, κάνε boot σε αυτό, πραγματοποίησε ένα πλήρες wipe (wipe data/factory reset, cache partition, dalvik cache στο advanced). Έπειτα, πάτα "install zip package", επίλεξε τη ROM, και αφότου τελειώσει η εγκατάστασή της πήγαινε ΔΙΧΩΣ REBOOT και εγκατέστησε με τον ίδιο τρόπο και τα Google Apps. Τότε, κάνε ένα reboot, θα αρχίσει να φορτώνει η ROM, θα σου ανοίξει τον οδηγό ρυθμίσεων, κλπ. Είσαι πλέον έτοιμος να απολαύσεις τη CyanogenMod 9 Android ICS 4.0.4 στο ZTE Skate σου!

Αδελφε ευγε.Μολις σημερα την εγκατεστησα και παει σφαιρα το κινητο.Λες και αγορασα καινουργια συσκευη.Δεν το αναγνωριζω.Μπραβο.Σας τη συνιστω ανεπιφυλακτα....

Αδελφε ευγε.Μολις σημερα την εγκατεστησα και παει σφαιρα το κινητο.Λες και αγορασα καινουργια συσκευη.Δεν το αναγνωριζω.Μπραβο.Σας τη συνιστω ανεπιφυλακτα....

Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω!

Ραφαήλ Μητόπουλος

• The title was changed to ZTE Skate