fanis_zeakis Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 τελικα με την βοηθεια φιλου μεσω msn τα καταφερα και πλεον ειμαι root με CyanogenMod nightly 2.3.7! Θα μπορούσες μα μας πεις και εμάς πως το έκανες ή που θα βρούμε τις οδηγίες να το κάνουμε? Παράθεση HTC TOUCH HD + HTC SENSATION XL + ZTE SKATE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Βασικά άλλος με βοήθησε.επειδή είναι άρρωστος αν λίγο συνελθω θα σου στείλω πμ.να βρω και τα λινκ.εσύ τώρα έχεις άλλη ρομ σωστά; αρα με recovery θα περάσεις την CM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Στο http://www.nomatica.com (τυχαια το βρηκα) αναφερει οτι το sar value του zte skate ειναι 0.338!!! Μακαρι να ειναι αληθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taloschania Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Nα σε ρωτήσω φίλε. Το GPS άλλαζε χάρτη κάθε 1 λεπτό, πράγμα που δημιουργεί πολλά προβλήματα. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμηση και πώς; Σ΄ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Τι εννοεις αλλαζε χαρτη ; 1 χαρτη εχει μονο.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Παιδια οσοι το rootαρατε και περασατε αλλη rom κρατησατε backup την μαμα(official) rom? Το αναφερω μιας και μονο με την μαμα (official) rom τρεχει το MLS destinator...... -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited December 20, 2011 by navi55 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overide Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καλησπερα καταρχην. σημερα πηρα το zte skate μετα απο ενα και χρονο με το xperia mini . εκανα αντιγραφη τις επαφες απο το μινι στο σκειτ αλλα στις επαφες που ειχα γραμμενες στα ελληνικα εμφανιζει οτι να ναι, κινεζικα. μπορει κανεις να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 δεν τις εκανες συγχρονισμο με το google account σου? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπερα καταρχην. σημερα πηρα το zte skate μετα απο ενα και χρονο με το xperia mini . εκανα αντιγραφη τις επαφες απο το μινι στο σκειτ αλλα στις επαφες που ειχα γραμμενες στα ελληνικα εμφανιζει οτι να ναι, κινεζικα. μπορει κανεις να βοηθησει? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bluetooth file transfer από android market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiklonas Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 παιδιά έχω ένα πρόβλημα. έχω το zte skate και όταν κάνω κάποια κλήση και βάζω το τηλέφωνο στο αυτί μου η οθόνη αφής απενεργοποιείται δηλαδή μπαίνει σε κατάσταση αναμονής και κανένα κουμπι δεν την ενεργοποιεί εκ νέου. δηλαδή αν δεν στο κλείσει ο άλλος το τηλέφωνο δεν κλείνει ποτέ!!!. Για τον τερματισμό των κλησεων βρήκα ένα κόλπο και όρισμα το κουμπί απενεργοποίσης συσκευής ως κουμπι τερματισμου κλήσεων, οπότε το πρώτο προβλημα λύθηκε, όμως παραμένει το πρόβλημα του οτι αν μου πει κάποιος γράψε ένα τηλεφωνο ενώ μιλάω μαζί του στο κινητό ή αν είναι υπηρεσία του τύπου αν θέλετε το τάδε πατήστε 1, αν θέλετε το τάδε πατήστε 2 κτλ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο, τι φταίει? από το πολύ ψάξιμο στις ρυθμίσεις μου βρήκα οτι αυτό σταμάτάει να μουυ το κάνει όταν απενεργοποιώ την αυτόματη περιστροφή οθόνης δηλαδή το accelerometer. καμμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Τελικα το προβλημα λυθηκε με calibration απο τον dialer αλλα με κληση *#26***# , σας ευχαριστω πολυ... Εγω ετσι το ελυσα το προβλημα που εχεις και ειχα κι εγω/// -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 25, 2011 by navi55 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiklonas Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 φίλε πράγματι λύθηκε το πρόβλημα με καλιμπράρισμα οθόνης. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Κυκλοφορησε ενα νεο tool για το skate στην επισημη σελιδα της zte uk http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/UK/ Δεν καταλαβαινω ομως που χρησιμευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Κυκλοφορησε ενα νεο tool για το skate στην επισημη σελιδα της zte uk http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/UK/ Δεν καταλαβαινω ομως που χρησιμευει. Update Tool είναι... ίσως οι Αγγλοι ετοιμάζουν ICS :D Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Update Tool είναι... ίσως οι Αγγλοι ετοιμάζουν ICS :D ...ή ίσως απλά να είναι ένα update tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβλημα με αποστολη mms ; δεν μπορω να στειλω καθολου , μου αναφερει σε μηνυμα οτι θα σταλει οταν η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη , καποια βοηθεια; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monographix Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) [ασχετος απο smartphones] Oi ερωτησεις μου σχετικα με το Οrange Monte Carlo. Αρχικα: - Tι θα συνιστουσατε για GPS ελλαδας ? Ευχαριστω Νικος Σημ. Οδηγιες ξεκλειδωματος κλπ βρηκα εδω http://android.modaco.com/topic/348403-want-to-unlock-your-omc-skate-tutorial-here/ http://android.modaco.com/topic/349541-faq-rooting-for-beginners/ http://android.modaco.com/topic/348776-zte-skate-tpts/ Φανταζομαι ειναι οκ? Edited December 30, 2011 by monographix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) [ασχετος απο smartphones] - Tι θα συνιστουσατε για GPS ελλαδας ? Αν θες TTS τότε Navigon. Αν όχι iGO. Don't Panic, Sygic, CoPilot, NDrive που δοκίμασα είχαν προβλήματα. [ασχετος απο smartphones] Σημ. Οδηγιες ξεκλειδωματος κλπ βρηκα εδω http://android.modaco.com/topic/348403-want-to-unlock-your-omc-skate-tutorial-here/ http://android.modaco.com/topic/349541-faq-rooting-for-beginners/ http://android.modaco.com/topic/348776-zte-skate-tpts/ Φανταζομαι ειναι οκ? Αν έχεις 2.3.5 θέλει παραπάνω ψάξιμο στο modaco για root το link του FAQ έχει πρόβλημα με το Wi-Fi. Edited December 30, 2011 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 tts υποστηρίζει και το igo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313298 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 tts υποστηρίζει και το igo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313298 Εμένα αυτό δεν μου δούλεψε! Επίσης στο Navigon είναι πακέτο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι άλλο. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monographix Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αν έχεις 2.3.5 Eρχεται με το μαμα rom της Οrange . Αυτο εννοεις? θέλει παραπάνω ψάξιμο στο modaco για root το link του FAQ έχει πρόβλημα με το Wi-Fi. Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις. Να σημειωσω οτι λενε εκει οτι αν θελεις να αλλαξεις rom σε ας πουμε CM7, oλα αυτα τα custom rom ειναι superuser και δεν χρειαζεται να μπεις στη διαδικασια του rooting (αν καταλαβα καλα) Φιλος με galaxy συστηνει το Ndrive δουλευει αψογα λεει στο galaxy του. Απο οτι διαβαζω εδω μαλλον δεν δουλευει το ιδιο καλα στο skate (δεν φτανει να ειναι το ιδιο λειτουργικο δηλαδη, εξαρταται και απο την συσκευη?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Λοιπον παιδια στο δικο μου τσεκαρισμενα οτι δουλευουν οκ ειναι τα παρακατω---> Don't Panic Sygic aura NDrive και το iGO φυσικα. Και φυσικα παρα μα παρα πολυ καλο ειναι και αυτο που ερχεται με την συσκευη δλδ το Mls talk&drine. Mια χαρα καταλαβαινε τις εντολες μου(φωνητικα).Και οι διαδρομες που εβγαζε τελειες. Ασε που ενα εδεινα κατι λαθος με διορθωνε κιολας.....:lol: O δε δεκτης gps του κντ πραγματικα πολυ γρηγορος!!!Ακομα και απο μεσα απο το σπιτι(κοντα σε παραθυρο εννοειται...) κλειδωνει αστραπιαια δορυφορους!!!Και το κυριοτερο δεν χανει το σημα τους!! @VirusPlus Αδερφε τι ακριβως προβληματα συναντησες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 @VirusPlus Αδερφε τι ακριβως προβληματα συναντησες? To Mls talk&drine όντως μου φάνηκε καλό κ εμένα αλλά το ότι έρχεται κλειδωμένο στην 2GB SD κ η αντιπροσωπία θέλει 25 Euro να στο αντιγράψει σε άλλη SD...ok! Στην άκρη. Το TTS του iGO συλλάβιζε... τα υπόλοιπα Sygic, Don'tPanic, NDrive εκτός της έλλειψης TTS δεν είχαν επιλογή στην αναζήτηση να βάλεις νούμερο δρόμου. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ειναι αληθεια οτι η mls θελει 25 ευρω για να μεταφερει σε αλλη sd το προγραμμα; για μια απλη μεταφορα η σε αυτη την τιμη συμπεριλαμβανεται και η sd καρτα; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Eμένα μου είπανε 25 euro για να το μεταφέρουν στην δικιά μου SD Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts