aenaos15 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Απο 24/10/2011 θα ξερουν οι της wind ποτε θα το εχουν προς πωληση..... ζησε Μαη..... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλα αυτο το κινητο ποτε θα βγει οταν ολα τα αλλα θα φορανε 4? Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Απο την 1η εβδομάδα του Νοεμβρίου λογικα στα καταστηματα-----> http://techblog.gr/mobile/zte-skate-4-3-wind-november-greece-5411/ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ετσι οπως το πανε για χριστουγεννα το βλεπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 http://www.insomnia.gr/page/reviews/_/smartphones/zte-skate-παρουσίαση-r65 Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μετά από το πρώτο preview της έκθεση πριν από αρκετούς μήνες , απ ότι βλέπω δεν έχει βελτιωθεί η ανταπόκριση , παραμένει αργή. Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θέλεις το ZTE Skate στις 4,3 ίντσες με Talk & Drive; Το θέλω! http://www.digitallife.gr/theleis-to-zte-skate-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-43-inches-me-talk-and-drive-to-thelo/ Για να δουμε................... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Αν στην τιμη των 239 ευρω συμπεριλαμβανεται και το προγραμμα της MLS τοτε ειναι πολυ καλη η τιμη.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το εφεραν παιδια?Μηπως το πηρε καποιος? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Τηλεφωνο σε καταστημα wind πατησιων και ερωτηση για το αν ειναι διαθεσιμο , η απαντηση ειναι οτι δεν ειναι καν σε λιστα παραγγελιας που σημαινει οτι θελει τουλαχιστον 20 μερες για να ερθει συμφωνα με τα δικα τους λεγομενα..... Αμεσως μετα τηλεφωνω στην zte ελλαδος και ερωτηση αν εχει διατεθει στην αγορα , η απαντησ ειναι οτι διατεθηκε απο χθες δευτερα 31/10/2011.. Τα συμπερασματα δικα σας..... Α να μην το ξεχασω , η ZTE μου επιβεβαιωσε οτι θα διατιθεται πακετο με συστημα πλοηγησης και αποκλειστικα απο wind.... Edited November 1, 2011 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Το έπιασα στα χέρια μου χθες σε κατάστημα της wind στα Τρίκαλα όπου μου είπαν ότι τους ήρθε προχθές. Πράγματι τιμή 239€. Μεγάλο, καλό, τα πλήκτρα δεν είναι capacitive. Απλώς δεν μπορώ να βρω ακόμα το sar του. Ίσως μετά το χτυπήσω! (Ερώτηση: Πως μπορούμε να εμφανίσουμε ελληνικά σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο τηλ. android όπως έχουν π.χ. τα ΝΟΚΙΑ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ναι μπορείς μέσω αν πας στις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου, πληκτρολόγιο android και από εκεί προσθέτεις τα ελληνικά. Πάντως το είδα και εγώ στο κουτί του, στην wind, 239€ και δώρο mls destinator... wicked!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Το έπιασα στα χέρια μου χθες σε κατάστημα της wind στα Τρίκαλα όπου μου είπαν ότι τους ήρθε προχθές. Πράγματι τιμή 239€. Μεγάλο, καλό, τα πλήκτρα δεν είναι capacitive. Απλώς δεν μπορώ να βρω ακόμα το sar του. Ίσως μετά το χτυπήσω! (Ερώτηση: Πως μπορούμε να εμφανίσουμε ελληνικά σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο τηλ. android όπως έχουν π.χ. τα ΝΟΚΙΑ?) Σχετικά με την ερώτηση σου, και αν κατάλαβα καλά, η συσκευή έχει το πληκτρολόγιο ΧΤ9 στα Ελληνικά με προνοητική εισαγωγή κειμένου που παίζει άψογα - το απλό Android από ότι είδα είναι ίδιο με το multiling αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει ελληνικά. Κατά τα άλλα οι εντυπώσεις μου από τη συσκευή είναι θετικές και για τα λεφτά του πιστεύω είναι μια τίμια πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Έχει ελληνικά. Απλώς αυτό που θέλω είναι στο dialer του τηλ. πχ. στο πλήκτρο jkl να εμφανίζεται από κάτω το κλμ. Πρόγραμμα γι' αυτό στο android υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Έχει ελληνικά. Απλώς αυτό που θέλω είναι στο dialer του τηλ. πχ. στο πλήκτρο jkl να εμφανίζεται από κάτω το κλμ. Πρόγραμμα γι' αυτό στο android υπάρχει? Χρησιμοποίησε τον "Dialer One". Είναι ανεξάρτητη εφαρμογή αλλά υποστηρίζει άψογα την Ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Πρωτες εντυπωσεις ; το πηρε καποιος; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Tο τηλεφωνο αποκτηθηκε σημερα.. πρωτες πολυ γρηγορες εντυπωσεις : πολυ καλη οθονη , καλυτερη του blade τοσο στο αγγιγμα οσο και στο scrolling , προβληματακι για μενα τουλαχιστον στο πληκτρολογιο που εχει εγκατεστημενο ( δεν εβρισκα τροπο να το γυρισω σε ελληνικα ) , αλλα το ελυσα αμεσα με το go keyboard.. εχει επανω την 2.3.5... αυτα προς το παρον.... οποιος θελει ας ρωτησει για κατι πιο ειδικο... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Αντε με γεια. Απο ποιοτητα πλαστικων τι λεει; καλυτερο απο το blade; Η οθονη του ειναι γυαλι; Sent from my Blade Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλημερα πες μας λιγο καμερα μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Λιγα πραγματα εχω καταφερει να δω παιδια.. ακομη φορτιζει.. 1) οθονη : ολα τα λεφτα πολυ καλυτερη απο το blade . ομαλο scrolling , κανενα κολλημα τουλαχιστον σε βιντεακια απο το youtube.. 2) destination talk & drive : αψογο βρηκε αμεσως δορυφορους.... 3) τα πλαστικα του ειναι προς το παρον σε καλη κατασταση δεν ξερω με τον καιρο τι θα γινει , δειχνουν ομως οτι ειναι σε καλυτερη ποιοτητα απο το blade.. 4) καμερα: απλα ανεκτη σε καποιες φωτο που εβγαλα , ισως να ειναι και δικα μου λαθη , ακομη το μαθαινω. δεν πρεπει να ειναι ομως το δυνατο του σημειο.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Κατι για το SAR μπορει να μας πει ο φιλος που το πηρε; Γιατι με το blade αρκετα ψηθηκε ο εγκεφαλος μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Δεν εχω δει κατι για το sar , ουτε στο manual αλλα και στο ψαξιμο στο νετ πριν το αγορασω δν ειχα βρει κατι... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Αυτό δεν μου αρέσει...στο ιντερνετ ούτε και γω βρήκα κάτι γιαυτό ήλπιζα να γράφει κάτι στο μανουαλ. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Και το blade εχει υψηλο sar , ετσι κι αλλιως χρησιμοποιω παντα hfree σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα οποτε για μενα δεν εχει και πολυ σημασια... ενα αλλο σημειο που δεν μου αρεσε και πολυ ειναι η ενταση του ηχειου , ειναι αρκετα χαμηλη η ενταση του.... Τωρα πρεπει να βρω και την καταλληλη θηκη κι αυτο μαλλον ειναι δυσκολο... Edited November 11, 2011 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Εντύπωση μου κάνει πως ένα προιόν που κυκλοφορεί στην ευρώπη δεν τηρεί βασικές προυποθέσεις όπως ειναι η αναγραφή του sar στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός κινητού τηλεφώνου. Και γω πάντα χρησιμοποιώ hands free, αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα. Θα περιμένω να μας πείς και άλλες πληροφορίες (διαρκεια μπαταρίας κλπ) πρίν προχωρήσω και γω σε αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts